Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dolmalar götürülmüş afiyet olsun.Sen dolma yesende kilo veriyorsun o yüzden birşey demiyorum Yürüyüşte çok güzel.

Son düzenleme:

kahvaltı
peynir
2-3 zeytin
yumurta
domates
közde biber çay
ara
yarım muz
öğlen
1 yeşil elma
saat16 'da
annemler çağardı malesef 1 hamur kızartma , peynir , 1-2 dilim karpuz ve çay ile kaçamak yaptım ama
akşama daha bişi yemem bir de sporumu yarım saat yaparsam telafi etmiş olurum herhalde???
ama inanın 3 haftadır hamurişi , tatlı yemiyordum yaani okadar olur demi kızlar ?

birazdanda kınaya gidicez bol bol oynarım ne dolma kalır ne bişey :)
OOOO ne güzel iyi eğlenceler.

ben çıkıyorum kızlar hepinize iyi haftasonları pazartesi görüşürüz inşallah allaha emanet olun.
Görüşürüz Nermin.

Afiyet olsun.Arada kaçamaklar olabiliyor.Bundan sonra dikkat edersin birşey olmaz.Bu arada haftada 1 kilo verebiliyorsan çok güzel.Ben çok az verebiliyorum.Bunuda hipotiroid ve anemiye bağlıyorum.İnşallah yakın zamanda hedef kilolarımıza ulaşırız.

Son düzenleme:
uzayım sana mı bildiriliyodu mesaj sayıları ? özelden mi atmak gerekiyor? slında üyeliğim eski ama foruma pek yazmazdım acemi sayılırım yaani:)
mesaj sayım 8

uzayım sana mı bildiriliyodu mesaj sayıları ? özelden mi atmak gerekiyor? slında üyeliğim eski ama foruma pek yazmazdım acemi sayılırım yaani:)
mesaj sayım 8

Mesaj sayını not aldım.Bundan sonra özelden atarsın.Buradan paylaşılınca arada göremeyebiliyoruz.Bugün bir daha grimeyeceksin sanırım.Görüşürüz.

Görüşürüz Ebru.

Geldik bile canım.

Afiyet olsun canım akşamı abartmamışsın bence sana öyle geliyor.

06,06 da mesaj sayım 6
08,06 da mesaj sayım 19
dünkünü atmadım elektirik kesikti:) de öncekini atmıştım sanki neyse dahada dikkat ederim kusura bakmayın:)

Not aldım canım. Gönderilen mesajlarına baksaydın atsan kesin yazılırdı.

Dünü not aldım.Ebru 6sını not eder.

Aldım canım.

MENÜMMMMMM
SABAH
2 dilim ekmek
peynir
domates
salatalık

ÖĞLEN
2 parça tavuk
biraz kaşar

AKŞAM
1 kase specialk

su: 1 litre akşama kadar tamamlarım

Menün güzel olmuş canım keşke kaşar yemeseydin daha birkaç gün önce Buse söyledi hatırlarsan kalorisi çok yüksek. Suyuda akşama tamamlayacağına inanıyorum.

Bence dolmalar olmamış ama Allahtan öğlene yemişsin. Onun haricinde güzel olmuş menün ve sporun.

bu gün hayatımda bir ilki başardım pizzayı reddettim

ama yarın kahvaltıda bi parça yiyebilirmiyim acba

Aferin sana zaten bu şekilde kilo verebilirsin yoksa olmaz. Bence yarında yeme canım. Bu hafta tartı alacaksın izinli yazdığımız için kilon ikiye bölünecek. O yüzden daha çok kilo vermen lazım. Umarım akşama biterde sabaha sana kalmaz pizza

ben çıkıyorum kızlar hepinize iyi haftasonları pazartesi görüşürüz inşallah allaha emanet olun.

Görüşürüz canım iyi eğlenceler.

Evet canım aynı sektördeyiz. Hedef kilonu 65 olarak kaydediyorum o zaman. Gündüz çalışman iyi olmuş. Gece çok zor olurdu diyet yapman. Benimde bir kızım var.

Kaçamağın ve muz haricinde menüm güzel olmuş. Muz glisemik indeksi ve şekeri çok fazla bir meyve. O yüzden tavsiye etmiyoruz. Menü dışında içtiğimiz sıvıları ve yaptığımız sporlarıda yazıyoruz canım haberin olsun.

Baana fazla gibi gelmedi afiyet olsun ..

MENÜMMMMMM
SABAH
2 dilim ekmek
peynir
domates
salatalık

ÖĞLEN
2 parça tavuk
biraz kaşar

AKŞAM
1 kase specialk

su: 1 litre akşama kadar tamamlarım

Kasar a bende bayiliyorum zelis ama yag orai yuksek oldugu icin dikkatli tuketmeye calisiyorum ..
Diyet olayida ne zor demi onu yeme bunu yeme ama saglikli besleiyoruz ve odulumuzu de guzel gorunerek saglikli olarak alcaz :13:

sarma karpuz of off offf diyorum cok severimde
Afiyet olsun aksam dugunde bol bol gobek atta erisiler bari

Grusuruz canim ..

Afiyet olsun neslihan hosgeldin bu arada gonul ben 28 yasidayim evliyim yarismaci arkadaslara basarilar

Menum:

Oglen:
Doner eti
ayran

Aksam
4 salca soslu tavuk kanat (derileri alinmis)

Bugun bole oldu saf protein yapayim dedim ..

Su 3 e tamamlarim
Yesil cay 2 fincan ..
Form cayi 1 fincan ..

Spor tamamlayinca yazcam ..

Son düzenleme:
Menum:

Oglen:
Doner eti
ayran

Aksam
4 salca soslu tavuk kanat (derileri alinmis)

Bugun bole oldu saf protein yapayim dedim ..

Su 3 e tamamlarim
Yesil cay 2 fincan ..
Form cayi 1 fincan ..

Spor tamamlayinca yazcam ..
Afiyet olsun Gönül çok güzel olmuş.

Kizlar size bir haberim var bugun tr biletimi aldim ben bu ayin 12 sine ucuyorum Allah in izniyle yani haftaya sali ya

biliyorum kaşar zararlı ama annem pizzaya katarken gördüm bari bunu yiyim dedim pizza bitmedi ama kilomun 2ye bölüneceğini bilmiyodum madem öyle sabahda yemiyorum

evet ablacım kaşarın zararını biliyorum ama pizza yemedim diye kendimi avutmak için yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…