Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Peki canim

Hayırlı olsun canım ne güzel.3 günün kalmış.Güzel bir heyecan.

Evet acaip bir heyecan

Albumume sacimin daha net halini ekliyciyim kizlar arkadas listemde olanlar gorebilir

Ebru esofmanli halini ekledimi hemen bi bakayim

Resim ekleyim dedim yapamiyorum yaa nasil yapcam ben bunu :26:

bence fazla olmamış cnm güzel olmuş menün

MENÜMMMMMM
SABAH
2 dilim ekmek
peynir
domates
salatalık

ÖĞLEN
2 parça tavuk
biraz kaşar

AKŞAM
1 kase specialk

su: 1 litre akşama kadar tamamlarım

menün güzel olmuş zelişcimm

olur o kadar bişi olmazz yarın telafi edersin

Menum:

Oglen:
Doner eti
ayran

Aksam
4 salca soslu tavuk kanat (derileri alinmis)

Bugun bole oldu saf protein yapayim dedim ..

Su 3 e tamamlarim
Yesil cay 2 fincan ..
Form cayi 1 fincan ..

Spor tamamlayinca yazcam ..

Afiyet olsun Gönül'cüm az öz ve güzel olmuş

Kizlar size bir haberim var bugun tr biletimi aldim ben bu ayin 12 sine ucuyorum Allah in izniyle yani haftaya sali ya

Ayy ne güzel yalnız mı geliyorsun eşinle birlikte mi? Konya'ya yolun düşerse beklerim mutlaka. Kız o haftaya salı olmaz bu salı olur çok az kalmış çünki

İzinli yazıldığın zaman öyle olur canım. Kaç hafta gelmediysen döndükten sonraki kilon o sayıya bölünür. O yüzden dikkatli olmak lazım izin döneminde de.

Albumume sacimin daha net halini ekliyciyim kizlar arkadas listemde olanlar gorebilir

Ebru esofmanli halini ekledimi hemen bi bakayim

Yok canım daha eklemedim ama en kısa zamanda ekleyeceğim. Bu arada sen bayağı güzel bir hatunmuşsun

Resim ekleyim dedim yapamiyorum yaa nasil yapcam ben bunu :26:

Canım albüm ekle var kontrol panelinde ordan eklemen lazım.

hoşbulduk , memnun oldum.
yaa kızlar cevap vermeyi unuttuğum kişiler varsa kusura bakmayın valla , o yüzden herkese tekrar merhaba ve hoşbulduk deyip kapatayım en iyisi

MENÜM

Sabah

1 kk naturel peynir
Yeşil zeytin, domates
2 dilim kepek ekmek
Yarım haşlanmış yumurta

Öğle

1 kase sütlü nesfit

Akşam

Haşlanmış tavuk göğsü

Bol su + 1 fincan yeşil çay

Tesekkur canim valla pur dikkat etmem lazim artikin buyuk bir degisim olsun herkes en son +12 halimi gormustu 67-68 dim 54 bile gitsem cok iyi benim icin
tabi 53 olsam daha iyi olacak ..

Yalniz geliyorum canim onun ailesi burda oldugu icin cok aramiyor .. Konyaya yolum duserse aklimdasin ebrucum
Pazartesiye girmedigimiz icin bu hafta demedim haftaya dedim ben ole soledim siz duz anlayin iste malum turkcem kitlasti gavur ellerde

Cok tesekkur ederim ebrucugum o senin guzelligin ..

Cok guzel bir menu sifir kacamak afiyet olsun ebru ..

selam canım.
ben gebelik öncesi 78 kiloydum doğuma 94 kilo ile girdim. doğum sonunda sadece 90 ' a kadar inmiştim ki lohusa yeme psikolojisiyle tekrar 94 ' e çıktım. sonra sadece yediklerimi azaltarak ama herşeyden az da olsa yiyerek ve de spor yaparak 5-6 ayda 78 ' e düştüm daha sonra tatil ve diyetten sıkıldığım için bir süre ara verdim aşağı yukarı 1-2 kiloyu geri alsam da yeniden veriyordum 8-9 aydır kilomu koruyorum yani , doğum sonrası bir de hipotroidi de çıktı bende , yorgunluk , asabiyet , uyku hali yapıyordu çok etkiliyo insanı ! neyse yaklaşık 3 haftadır diyete gerçekten sıkı ama , tekradan başladım
r ve regl dönemim olmasına rağmen 3 kilo verdim. diyet başında 76 kilo idim. şimdi 73 ama sanırım , ödemler gidince 72 lileri görürüm. şuan ekmek, tatlı , pilav vs yemiyorum meyve az yiyorum ve akşam 6-7 den sonra yemiyorum. bitki çayı da içiyorum tabi bol su ; bakalım nolucak? spora da başlıycam evde bisiklet var , kızım izin verirse günde yarım saat yapmayı planlıyorum. çünkü spor yapmayınca sarkmalar oluyo ve sporla zayıflayınca daha sıkı olduğun için , insanlar senin daha fazla kilo verdiğini zannediyo! yani sporla da sporsuz da zayıflarsın ama sporla daha sıkı fit görünürsün . benden sana tavsiye ...yapman gereken motive ol , ekmeği öncelikle her öğünde bir dilim olarak ye , tatlıyı haftada bir küçük porsiyon ye ama çok canının çektiği bişey olursa bir iki çatal ye ,akşam 6-7 den sonra meyve bile yeme , yeşilçay iç. bir de ben bu hafta şu 9 lu bitki çayı karışımı var , forumda arasan bulursun. ona başladım . iştahı ve tatlı isteğini gerçekten azaltıyo. kullanabilirsin. gerçi ben içindeki barut ağacı kabuğunu bulamadım ama gerek de yok sadece müsil etkisi varmış , zaten öyle bişey kullanmak da istemiyorum. işte benden bu kadar canım. sana kolay gelsin, çabuk gitsin kilolar inşallah ...

MENÜM

Sabah

1 kk naturel peynir
Yeşil zeytin, domates
2 dilim kepek ekmek
Yarım haşlanmış yumurta

Öğle

1 kase sütlü nesfit

Akşam

Haşlanmış tavuk göğsü

Bol su + 1 fincan yeşil çay
Afiyet olsun Ebru çok güzel olmuş.

Ne dersiniz kizlar yorum alayim albume son ekledigim yeni sac rengim daha net koyu halimi daha iyi yoksa yeni sac rengim mi
Biz arkadaşız ama bende resmini göremiyorum:44:

Ne dersiniz kizlar yorum alayim albume son ekledigim yeni sac rengim daha net koyu halimi daha iyi yoksa yeni sac rengim mi

Bence yeni renginde güzel olmuş canım ben beğendim. Ayrıca ben görüyorum fotoğrafları kızlar neden göremiyor acaba?

Eski renginde güzelmiş, yeniside yakışmış sana. Gönül sence bana hangi renk gider canım?

Kızlar bende geçen günki göksu resimlerinden ekleyeyim bi bakın bakalım son hallerime. O çok kaçamak yaptığım haftasonu vardı yaaa o günden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…