Hayırlı olsun canım ne güzel.3 günün kalmış.Güzel bir heyecan.Kizlar size bir haberim var bugun tr biletimi aldim ben bu ayin 12 sine ucuyorum Allah in izniyle yani haftaya sali ya
biliyorum kaşar zararlı ama annem pizzaya katarken gördüm bari bunu yiyim dedimpizza bitmedi ama kilomun 2ye bölüneceğini bilmiyodum madem öyle sabahda yemiyorum
evet ablacım kaşarın zararını biliyorum ama pizza yemedim diye kendimi avutmak için yedim
Hayırlı olsun canım ne güzel.3 günün kalmış.Güzel bir heyecan.
Akşam yemeğimi yedim menümü paylaşayım
SABAH
Peynrili dukan krep
Domates,salatalık
Eşimin kızartmasının ucundan çaldım
Yeşil çay
ÖĞLEN
Kefir
AKŞAM
1 kase az müslili yoğurt
2 tane haşlanmış yumurta
yarım dilim ekmek
O kadar halının sonunda çok acıkıp akşamı biraz abarttım sanırım.
MENÜMMMMMM
SABAH
2 dilim ekmek
peynir
domates
salatalık
ÖĞLEN
2 parça tavuk
biraz kaşar
AKŞAM
1 kase specialk
su: 1 litreakşama kadar tamamlarım
kahvaltı
peynir
2-3 zeytin
yumurta
domates
közde biber çay
ara
yarım muz
öğlen
1 yeşil elma
saat16 'da
annemler çağardı malesef 1 hamur kızartma , peynir , 1-2 dilim karpuz ve çay ile kaçamak yaptım ama
akşama daha bişi yemem bir de sporumu yarım saat yaparsam telafi etmiş olurum herhalde???
ama inanın 3 haftadır hamurişi , tatlı yemiyordum yaani okadar olur demi kızlar ?
Menum:
Oglen:
Doner eti
ayran
Aksam
4 salca soslu tavuk kanat (derileri alinmis)
Bugun bole oldu saf protein yapayim dedim ..
Su 3 e tamamlarim
Yesil cay 2 fincan ..
Form cayi 1 fincan ..
Spor tamamlayinca yazcam ..
Kizlar size bir haberim var bugun tr biletimi aldim ben bu ayin 12 sine ucuyorum Allah in izniyle yani haftaya sali ya
biliyorum kaşar zararlı ama annem pizzaya katarken gördüm bari bunu yiyim dedimpizza bitmedi ama kilomun 2ye bölüneceğini bilmiyodum madem öyle sabahda yemiyorum
evet ablacım kaşarın zararını biliyorum ama pizza yemedim diye kendimi avutmak için yedim
Albumume sacimin daha net halini ekliyciyim kizlar arkadas listemde olanlar gorebilir
Ebru esofmanli halini ekledimi hemen bi bakayim
Resim ekleyim dedim yapamiyorum yaa nasil yapcam ben bunu :26:
Baana fazla gibi gelmedi afiyet olsun ..
Kasar a bende bayiliyorum zelis ama yag orai yuksek oldugu icin dikkatli tuketmeye calisiyorum ..
Diyet olayida ne zor demi onu yeme bunu yeme ama saglikli besleiyoruz ve odulumuzu de guzel gorunerek saglikli olarak alcaz :13:
sarma karpuz of off offf diyorum cok severimde
Afiyet olsun aksam dugunde bol bol gobek atta erisiler bari
Grusuruz canim ..
Afiyet olsun neslihan hosgeldin bu arada gonul ben 28 yasidayim evliyim yarismaci arkadaslara basarilar
uzayım sana mı bildiriliyodu mesaj sayıları ? özelden mi atmak gerekiyor? slında üyeliğim eski ama foruma pek yazmazdım acemi sayılırım yaani:)
mesaj sayım 8
Afiyet olsun Gönül'cüm az öz ve güzel olmuş
Ayy ne güzel yalnız mı geliyorsun eşinle birlikte mi? Konya'ya yolun düşerse beklerim mutlaka. Kız o haftaya salı olmaz bu salı olur çok az kalmış çünki
Yok canım daha eklemedim ama en kısa zamanda ekleyeceğim. Bu arada sen bayağı güzel bir hatunmuşsun
Canım albüm ekle var kontrol panelinde ordan eklemen lazım.
MENÜM
Sabah
1 kk naturel peynir
Yeşil zeytin, domates
2 dilim kepek ekmek
Yarım haşlanmış yumurta
Öğle
1 kase sütlü nesfit
Akşam
Haşlanmış tavuk göğsü
Bol su + 1 fincan yeşil çay
ayy alıntıladım amma çıkmadıı tadlum hadi hayırlı olsun canım
Ebrucumcum menün güzel olmuş cnm
Ne dersiniz kizlar yorum alayim albume son ekledigim yeni sac rengim daha net koyu halimi daha iyi yoksa yeni sac rengim mi
ben albümde bişi göremiyorum kız yoksa ben mi göremiyorum
Afiyet olsun Ebru çok güzel olmuş.MENÜM
Sabah
1 kk naturel peynir
Yeşil zeytin, domates
2 dilim kepek ekmek
Yarım haşlanmış yumurta
Öğle
1 kase sütlü nesfit
Akşam
Haşlanmış tavuk göğsü
Bol su + 1 fincan yeşil çay
Biz arkadaşız ama bende resmini göremiyorum:44:
Ne dersiniz kizlar yorum alayim albume son ekledigim yeni sac rengim daha net koyu halimi daha iyi yoksa yeni sac rengim mi
Afiyet olsun Ebru çok güzel olmuş.
Biz arkadaşız ama bende resmini göremiyorum:44:
Ben sadece ppp diye bir albüm görüyorum.Başka göremiyorum.
Profilimde iki album var (duvar kagidi) onlara tiklayip icerigine bakar misin beyaz olanin icinde olmasi lazim ..
Ben sadece ppp diye bir albüm görüyorum.Başka göremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?