Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yaaaaa ama maalesef fotoğraflar çok büyük geliyor yükleyemiyorum. Face si olan varsa ekleyebilirim. Turti sende ekliyim zaten. Gördün mü sen ordaki fotoğrafları?

merhaba arkadaslar

yeni grup üyeniz geldiii:)

kisaca kendimden bahsedeyim..34 yasinda 3 cocuk annesi calisan bir anneyim...erken anne olmanin verdigi doyumsuzlukla 10 yil aradan sonra yeniden bir bebegim oldu:)) cok mutluyum iyiki oldu..hic olmadigim kadar iyi hissediyorum kendimi:)

tabi zati sahanemin bana hediyesi kilolar oldu..suan 70 kiloyum :O minumum 10 kilo vermeliyim..ortalama 60 63 nadir 65 lerde seyrederdi kilom..3-4 yil once bi trafik kazasi gecirmis..birkac ay yataga bagli kalmistim..o zamanda 8 kilo almistim ve cuma yarismalariyla vermistim hepsini...simdi dogumdan sonra günlük actim o sekilde vereyim diye dusundum..ama olmadi..simdi buradayim..diyet tecrübelerim var :)..saglikli beslenmeye özen gösteririm ..ama malesef benimde vazgecemediklerim var en basta dondurma gibi..coooookkkk seviyorum ...

simdilik yeter mi? dilerim zamanla tanisir guzel anlasiriz biraz iletisim özürlü ve hafifte aksiyimdir,elimden geldigince uyumlu olmaya calisicam :) söz

Yaaaaa ama maalesef fotoğraflar çok büyük geliyor yükleyemiyorum. Face si olan varsa ekleyebilirim. Turti sende ekliyim zaten. Gördün mü sen ordaki fotoğrafları?
Resmi açtıktan sonra paintte düzelt de paintte hiçbirşey yapadan kaydet.Görüntü kalitesi bozulsa da boyut küçülüyor.

Hoşgeldin canım aramıza. Ben sana kuralları yazayım. Takımımız için en önemli şey paylaşımdır. Öncelikle bunu belirteyim. Bunlarda kurallarımız;

Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadankilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinligösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbetedebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.

7)3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi
alışverişindebulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasılyüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğinecevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişibunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyusevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yadaöğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarakbunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşızve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmakistemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse buradaolmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatliyolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

Ne kadar açık sözlüsün böyle.Aramıza hoşgeldin ben Hatice.

Resmi açtıktan sonra paintte düzelt de paintte hiçbirşey yapadan kaydet.Görüntü kalitesi bozulsa da boyut küçülüyor.

Tamam canım deneyeyim. Bakalım nasıl olacak. Albüme eklerim ordan bakarsınız.

hoşgeldin canım ben neslihan. ben de senin gibi yeniyim . inşallah hep birlikte başarıcaz

Yaaaaa Nesli'cim ben sana hedef kilonu ve şuanki kilonu sormuşmuydum? Bu aralar unutkanlık var üzerimde. Yeniden yazabilirmisin bana?

Arkadaşlar herkese merhabalarr.. Ben de yeni grup üyenizimm..

Aşağıda başvuruda paylaşmış olduğum kilo hikayem var :) Umarım hepimiz birbirimize destek olarak hedefimize ulaşırızzz... Çünkü kilodan ve buna bağlı olarak dış görünüşten mutlu olmamak insanın psikolojisini, hayatını çok etkiliyor...

"25 yaşındayım, nişanlıyım, kısmetse eylül ayında düğünüm var ve acilen zayıflamak istiyorum. Çevremde kimse kilo vermem konusunda beni motive etmiyor, ilacım kadınlar kulübü olur umarım :) Bir dans kursuna ön başvuru yaptım ve evime yakın bir spor salonu ile 3 ay için anlaştım. Pazartesi çalışmalarıma başlamayı düşünüyorum. Boyum 1.70 az önceki tartı sonucuma göre 73 kiloyum.

Kilo alma geçmişime gelirsek, lise bitene kadar iştahsız, gerektiği kadar ve zevk almadan yemek yiyen biriydim, kilom hep 53-57 arasıydı. Üniversiteye başladıktan sonra iştahım açıldı, fast food beslenme de eklenince 60, 63, 67 derken bitirdiğimde 70 kiloydum. İş hayatında da düzenim pek değişmedi. Hiç sıkı bir diyet yapmadım, ama sporla ve yediklerime dikkat ederek yaz aylarında kilo verip, kışa gelince maalesef tekrar aldım.

Hedef kilom 60 ama 59.9 diyelim :) Tartıda 5'le başlayan sayılar görmeye hasretim ama daha fazla da zayıflayıp sağlıksız görünmek istemiyorum. Üç ayda 13 kilo zor belki ama yediklerime dikkat ederek ve sporla başarabileceğime inanıyorum. Paylaşım konusuna gelince, evde ve işte (çok yoğun olmadığım sürece) bilgisayar başında olduğum için sorun yaşamam."

Öncelikle hoşgeldin canım aramıza. Ben sana kurallarımızı yazayım. Bizim için yani takım olarak en değer verdiğimiz şey paylaşım. Burda olursan zamanla daha iyi anlayacaksın. Bunlar kurallarımız:
Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadankilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinligösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbetedebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.

7)3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi
alışverişindebulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasılyüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğinecevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişibunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyusevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yadaöğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarakbunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşızve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmakistemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse buradaolmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatliyolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

Bu mesaj kendini tekrar ettiği için silinmiştir.

Son düzenleme:
Grubumuza hoşgeldin ben Hatice.Düğüne kadar inşallah hedeflediğin kiloya ulaşırsın.Burada hep beraber kiloları çatır çatır vereceğiz

3 ayda 13 kilo hiçte zor değil canım. Benim tickerıma bakarsan ben 5 ayda 19 kilo verdim. Sakın umutsuzluğa kapılma yeter ki bize takıl çıtır bir hayata merhaba de

Bugun ki sporum

30 dak kond biskleti
30 dak bootcamp calorie burn
20 dak zumba
15 dak egzersiz

Pestilim cikti valla

Son düzenleme:
Gönül'cüm saç rengi konusunda senden de fikir bekliyorum canım.

Hatice baktın mı bütün fotolara?
Baktım canım baktım .Hepsi birbirinden güzel.

Bugun ki sporum

30 dak kond biskleti
30 dak bootcamp calorie burn
20 dak zumba
15 dak egzersiz

Pestilim cikti valla
Maşallah maşallah çok güzel.

Ben bugün halı yıkadığım için çok yapamadım ama yaptıklarım.
300 ip atlama
100 sopalı hareket
100 sopalı yan bel hareketi
100 göğüs hareketi

Ayyy canım benim yaaaa şimdi kendimi kötü hissettim zorla baktırmış gibi oldum

Maşallah yapmamış halin buda yapsan nolcaktı? Halı yıkamak hepsine bedel zaten. İnşallah bu cuma senden güzel bir sonuç gelecek bu kadar çalışmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…