Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sormuştun canım , dur bi daha yazayım

şuan ki kilom: 73
hedef kilom : 65

Canım benim kusuruma bakma bu aralar dalgınlaştım biraz. Not aldım şimdi. Teşekkürler tekrardan

Bu arada mesajlar 00:00-00:00 a sayılıyor. Yani bu mesajlar pazarın mesajı oluyor. Pazar günleride mesaj zorunluluğumuz yok topik tatili

Ama yinede menü bildirimi yapmaya çalışıyoruz.

Son hali biraz fazla acik gibi geldi cok az koyuya mi gitsem diye aklimdan geciriyordum birde sizin fikrinizi alayim demistm ebrucum ..

Canim bi kere su kizil renginden yapma senni yasindan cok daha olgun gosteriyor 30 yasindaydin demi ?

Ben sana isiltili kahve tonlari oneriyorum hazir yazda gelmisken...

Kahve tonlarinin tutmasi icin bu kizilin akitilmasi gerek saclarin saglikli gorunuyor bilmiyorm gercekte nasillar ama ..
Goksu da bayagi eglenmise benziyorsun ebrucum gordum resimlerini ama esofmanli resmini goremedim ben

Grubumuza yeni elemanlar gelmis hosgeldin pia (neslihan di sanirim ) gonul ben ..

Sonunda gördüm.Valla canım eski halide güzelmiş şimdikide güzel olmuş.Güle güle kullan.

Tesekkur ederim hatice
[/COLOR
]

Hosgeldin vercez birlikte bu fazlaliklari baska yolu yok

Gönül'cüm saç rengi konusunda senden de fikir bekliyorum canım.

Yazdim canim yukarda ..

sen de hoşgeldin canım , ben de yeniyim senin gibi !
13 kilo nedir ki vericeksin elbette

Aşkolsun ne zorunluluğu zevkle baktım.Resimler bir yandan da motive ediyor.Ara ara bol bol resim paylaşmak lazım İnşallah güzel sonuç alırım canım.

Eşofmanlı olanlarıda hemen çektirip ekliyorum. Bekleyin en geç 10 dk sonra burda. Bu arada Pia Neslihan değil canım. Nesdii28 Neslihan

Saç rengi konusunda bende senin gibi düşünüyorum canım. Saçlarım göründüğü gibi gayet sağlıklı. Ben yarın kuaförümle bir konuşayım bakalım. Eşim kızılı çok seviyor bende seviyorum ama son günlerde gözüme hoş gelmemeye başladı. Biraz değişiklik istiyorum galiba.

ben de yazmayı unutmuşum ;
gün içinde 2-3 lt su , 4 fincan karışık bitki çayı içtim ve 1 saat kadar önce 20 dak. bisiklet çevirdim ;spora ara verdiğim ve ilk günüm olduğu için süre biraz kısa ama zamanla artırırım :)
benden bu kadar kızlar iyi geceler herkese

Kesinlikle baska renk dene canim bak hazir hedefine de az kalmisken yeni bir baslangic yap hem gorunumunle hem saclarinla ..

Kızlar ben çıkıyorum.Hepinize iyi geceler Mesajlar bana atılıyoru unutmayın

Iyi geceler Hatice ..

hoşgeldin canım ben neslihan. ben de senin gibi yeniyim . inşallah hep birlikte başarıcaz

slm neslihan evet neden olmasin dimi?

Ne kadar açık sözlüsün böyle.Aramıza hoşgeldin ben Hatice.

slm hatice ferhan bende

itirazim vaaaaarrrrrr 6. maddeye itiraz ediyorum..ben diyete hazirim.. paylasim yapicagim bu iki hafta vericegim kilolar, takim adina dezavantaj olabilir:)farkindaysan diger baslikta belirtmistim yeni kimseler gelip biraz takilip koyboluyorlar takimin duzeni bozuluyor fln o yuzden aktiv bi takim istiyorum diye..ne yapalim simdi

Eğer bu hafta içinde uyum sağlar ve paylaşımların güzel olursa belki bir istisna yapabiliriz. Tabii önce duruma bir bakmamız lazım. Onun haricindeki kurallara ne diyorsun?

uzayım özel mesaj atamıyorum , mesaj sayım 15 ona göre hee :)

bu arada ebrucum benim saç rengim de çilek kırmızısı :)
kızıla bayılırım da

kesinlikle olumlu..aksi halde cok aksaklik yasaniyor..ve gercek kararli arkadaslarimiza haksizlik oluyor..aslinda o madde bile dogru cunku önceden cok tanik oldum ..o yuzden hak veriyorumda ..ama iste bende zihnen bedenen fikren herhalukarda hazirim:) kayip olabilir bu iki hafta :)

olur öyle yapalim haftanin sonunda durumuma göre degerlendirelim..bende kendimi göreyim..sandigim gibi hazirmiyim :)

Ayy ne guzel yeni arkadaslarla beraber takimimiza hareketlilik gelecek
Paylasimlariniz bol olur insallah kizlar

uzayım özel mesaj atamıyorum , mesaj sayım 15 ona göre hee :)

bu arada ebrucum benim saç rengim de çilek kırmızısı :)
kızıla bayılırım da

Bende çok seviyorum kızılı. Herkes çok iddialı bir renk ama sana çok yakışmış diyorlar.

Sen tam takımını buldun aslında. Zamanla anlayacaksın ne deme istediğimi. Pişman olmayacaksın. Daha cumaya bir hafta var. o güne kadar belliolur zaten durumun. Sen bol paylaşım yapmaya çalış yeter canım.

Gönül'cüm ekledim eşofmanlı fotoğrafları çok iyi çıkmadı ama idare eder. Yandan çekilen süper olmuş ama.

Hatta buraya öncesi sonrası yapayım bakalım nasıl olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…