Yaaaaa Nesli'cim ben sana hedef kilonu ve şuanki kilonu sormuşmuydum? Bu aralar unutkanlık var üzerimde. Yeniden yazabilirmisin bana?
sormuştun canım , dur bi daha yazayım
şuan ki kilom: 73
hedef kilom : 65
Bence yeni renginde güzel olmuş canım ben beğendim. Ayrıca ben görüyorum fotoğrafları kızlar neden göremiyor acaba?
Eski renginde güzelmiş, yeniside yakışmış sana. Gönül sence bana hangi renk gider canım?
Kızlar bende geçen günki göksu resimlerinden ekleyeyim bi bakın bakalım son hallerime. O çok kaçamak yaptığım haftasonu vardı yaaa o günden.
merhaba arkadaslar
yeni grup üyeniz geldiii:)
kisaca kendimden bahsedeyim..34 yasinda 3 cocuk annesi calisan bir anneyim...erken anne olmanin verdigi doyumsuzlukla 10 yil aradan sonra yeniden bir bebegim oldu:)) cok mutluyum iyiki oldu..hic olmadigim kadar iyi hissediyorum kendimi:)
tabi zati sahanemin bana hediyesi kilolar oldu..suan 70 kiloyum :O minumum 10 kilo vermeliyim..ortalama 60 63 nadir 65 lerde seyrederdi kilom..3-4 yil once bi trafik kazasi gecirmis..birkac ay yataga bagli kalmistim..o zamanda 8 kilo almistim ve cuma yarismalariyla vermistim hepsini...simdi dogumdan sonra günlük actim o sekilde vereyim diye dusundum..ama olmadi..simdi buradayim..diyet tecrübelerim var :)..saglikli beslenmeye özen gösteririm ..ama malesef benimde vazgecemediklerim var en basta dondurma gibi..coooookkkk seviyorum ...
simdilik yeter mi? dilerim zamanla tanisir guzel anlasirizbiraz iletisim özürlü ve hafifte aksiyimdir,elimden geldigince uyumlu olmaya calisicam :) söz
Sonunda gördüm.Valla canım eski halide güzelmiş şimdikide güzel olmuş.Güle güle kullan.
Arkadaşlar herkese merhabalarr.. Ben de yeni grup üyenizimm..
Aşağıda başvuruda paylaşmış olduğum kilo hikayem var :) Umarım hepimiz birbirimize destek olarak hedefimize ulaşırızzz... Çünkü kilodan ve buna bağlı olarak dış görünüşten mutlu olmamak insanın psikolojisini, hayatını çok etkiliyor...
"25 yaşındayım, nişanlıyım, kısmetse eylül ayında düğünüm var ve acilen zayıflamak istiyorum. Çevremde kimse kilo vermem konusunda beni motive etmiyor, ilacım kadınlar kulübü olur umarım :) Bir dans kursuna ön başvuru yaptım ve evime yakın bir spor salonu ile 3 ay için anlaştım. Pazartesi çalışmalarıma başlamayı düşünüyorum. Boyum 1.70 az önceki tartı sonucuma göre 73 kiloyum.
Kilo alma geçmişime gelirsek, lise bitene kadar iştahsız, gerektiği kadar ve zevk almadan yemek yiyen biriydim, kilom hep 53-57 arasıydı. Üniversiteye başladıktan sonra iştahım açıldı, fast food beslenme de eklenince 60, 63, 67 derken bitirdiğimde 70 kiloydum. İş hayatında da düzenim pek değişmedi. Hiç sıkı bir diyet yapmadım, ama sporla ve yediklerime dikkat ederek yaz aylarında kilo verip, kışa gelince maalesef tekrar aldım.
Hedef kilom 60 ama 59.9 diyelim :) Tartıda 5'le başlayan sayılar görmeye hasretim ama daha fazla da zayıflayıp sağlıksız görünmek istemiyorum. Üç ayda 13 kilo zor belki ama yediklerime dikkat ederek ve sporla başarabileceğime inanıyorum. Paylaşım konusuna gelince, evde ve işte (çok yoğun olmadığım sürece) bilgisayar başında olduğum için sorun yaşamam."
Gönül'cüm saç rengi konusunda senden de fikir bekliyorum canım.
Arkadaşlar herkese merhabalarr.. Ben de yeni grup üyenizimm..
Aşağıda başvuruda paylaşmış olduğum kilo hikayem var :) Umarım hepimiz birbirimize destek olarak hedefimize ulaşırızzz... Çünkü kilodan ve buna bağlı olarak dış görünüşten mutlu olmamak insanın psikolojisini, hayatını çok etkiliyor...
"25 yaşındayım, nişanlıyım, kısmetse eylül ayında düğünüm var ve acilen zayıflamak istiyorum. Çevremde kimse kilo vermem konusunda beni motive etmiyor, ilacım kadınlar kulübü olur umarım :) Bir dans kursuna ön başvuru yaptım ve evime yakın bir spor salonu ile 3 ay için anlaştım. Pazartesi çalışmalarıma başlamayı düşünüyorum. Boyum 1.70 az önceki tartı sonucuma göre 73 kiloyum.
Kilo alma geçmişime gelirsek, lise bitene kadar iştahsız, gerektiği kadar ve zevk almadan yemek yiyen biriydim, kilom hep 53-57 arasıydı. Üniversiteye başladıktan sonra iştahım açıldı, fast food beslenme de eklenince 60, 63, 67 derken bitirdiğimde 70 kiloydum. İş hayatında da düzenim pek değişmedi. Hiç sıkı bir diyet yapmadım, ama sporla ve yediklerime dikkat ederek yaz aylarında kilo verip, kışa gelince maalesef tekrar aldım.
Hedef kilom 60 ama 59.9 diyelim :) Tartıda 5'le başlayan sayılar görmeye hasretim ama daha fazla da zayıflayıp sağlıksız görünmek istemiyorum. Üç ayda 13 kilo zor belki ama yediklerime dikkat ederek ve sporla başarabileceğime inanıyorum. Paylaşım konusuna gelince, evde ve işte (çok yoğun olmadığım sürece) bilgisayar başında olduğum için sorun yaşamam."
Aşkolsun ne zorunluluğu zevkle baktımAyyy canım benim yaaaa şimdi kendimi kötü hissettim zorla baktırmış gibi oldum
Maşallah yapmamış halin buda yapsan nolcaktı? Halı yıkamak hepsine bedel zaten. İnşallah bu cuma senden güzel bir sonuç gelecek bu kadar çalışmaya
Son hali biraz fazla acik gibi geldi cok az koyuya mi gitsem diye aklimdan geciriyordum birde sizin fikrinizi alayim demistm ebrucum ..
Canim bi kere su kizil renginden yapma senni yasindan cok daha olgun gosteriyor 30 yasindaydin demi ?
Ben sana isiltili kahve tonlari oneriyorum hazir yazda gelmisken...
Kahve tonlarinin tutmasi icin bu kizilin akitilmasi gerek saclarin saglikli gorunuyor bilmiyorm gercekte nasillar ama ..
Goksu da bayagi eglenmise benziyorsun ebrucum gordum resimlerini ama esofmanli resmini goremedim ben
Grubumuza yeni elemanlar gelmis hosgeldin pia (neslihan di sanirim ) gonul ben ..
Tesekkur ederim hatice
[/COLOR
]
Hosgeldin vercez birlikte bu fazlaliklari baska yolu yok
Yazdim canim yukarda ..
Eşofmanlı olanlarıda hemen çektirip ekliyorum. Bekleyin en geç 10 dk sonra burda. Bu arada Pia Neslihan değil canım. Nesdii28 Neslihan
Saç rengi konusunda bende senin gibi düşünüyorum canım. Saçlarım göründüğü gibi gayet sağlıklı. Ben yarın kuaförümle bir konuşayım bakalım. Eşim kızılı çok seviyor bende seviyorum ama son günlerde gözüme hoş gelmemeye başladı. Biraz değişiklik istiyorum galiba.
Kızlar ben çıkıyorum.Hepinize iyi gecelerMesajlar bana atılıyoru unutmayın
hoşgeldin canım ben neslihan. ben de senin gibi yeniyim . inşallah hep birlikte başarıcaz
Ne kadar açık sözlüsün böyle.Aramıza hoşgeldin ben Hatice.
Hoşgeldin canım aramıza. Ben sana kuralları yazayım. Takımımız için en önemli şey paylaşımdır. Öncelikle bunu belirteyim. Bunlarda kurallarımız;
Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadankilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinligösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbetedebiliriz.
4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.
7)3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.
8 ) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişindebulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasılyüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğinecevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişibunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyusevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yadaöğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarakbunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşızve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmakistemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse buradaolmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatliyolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.
bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.
slm neslihan evet neden olmasin dimi?
slm haticeferhan bende
itirazim vaaaaarrrrrr 6. maddeye itiraz ediyorum..ben diyete hazirim.. paylasim yapicagim bu iki hafta vericegim kilolar, takim adina dezavantaj olabilir:)farkindaysan diger baslikta belirtmistim yeni kimseler gelip biraz takilip koyboluyorlar takimin duzeni bozuluyor fln o yuzden aktiv bi takim istiyorum diye..ne yapalim simdi
Eğer bu hafta içinde uyum sağlar ve paylaşımların güzel olursa belki bir istisna yapabiliriz. Tabii önce duruma bir bakmamız lazım. Onun haricindeki kurallara ne diyorsun?
uzayım özel mesaj atamıyorum , mesaj sayım 15 ona göre hee :)
bu arada ebrucum benim saç rengim de çilek kırmızısı :)
kızıla bayılırım da
kesinlikle olumlu..aksi halde cok aksaklik yasaniyor..ve gercek kararli arkadaslarimiza haksizlik oluyor..aslinda o madde bile dogru cunku önceden cok tanik oldum ..o yuzden hak veriyorumda ..ama iste bende zihnen bedenen fikren herhalukarda hazirim:) kayip olabilir bu iki hafta :)
olur öyle yapalim haftanin sonunda durumuma göre degerlendirelim..bende kendimi göreyim..sandigim gibi hazirmiyim :)
ben de deneme süresi olmadan biran önce yarışa dahil olmak istiyorum kızlaaarr :))
Gönül'cüm ekledim eşofmanlı fotoğrafları çok iyi çıkmadı ama idare eder. Yandan çekilen süper olmuş ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?