Gordum canim yorum bile yaptim, kirmayip ekledigin icin tsk ayrica ..
Ne demek canım. Merakta bıraktım seni daha önce ekleyecektim ama fotoğraf makinasını şarzı bitmiş. Belli olmuş dimi zayıfladığım?
Eki Görüntüle 440993 Eki Görüntüle 440994 Eki Görüntüle 440996 Eki Görüntüle 440997 Eki Görüntüle 440998 Eki Görüntüle 440999 Eki Görüntüle 441000
İlk 3 fotoğraf yeni. Diğerleri eski ama kaç kiloda olduğumu hatırlamıyorum kızlar. Yeniler için daha eskilerinide yayınlayayım. Moral olsun size...
Eki Görüntüle 441001 Eki Görüntüle 441002 Eki Görüntüle 441003
Olmaz mi canim harikasin vallahi tebrik ederim seni
Günaydınsabah kahvaltıda 1 parça pizza yedim dayanamadım ama öğlen ve akşam çok hafif geçiştiricem
Gunaydin sevgili takimim ,keyifli pazarlar dilerim
Günaydınsabah kahvaltıda 1 parça pizza yedim dayanamadım ama öğlen ve akşam çok hafif geçiştiricem
Kızlar ben yine bugün biraz geç kalktım. İyice tembelleştim artık. Kahvaltımı yapıp geliyorum birazdan.
Gunaydin ebru hosgeldin ...
Bugun kahvalti yapayim degisiklik olsun dedim bende dun degisik bi domates almistim akuto domatesiymis dunden beri gozum onda kaldi
kahvaltida yiyim bari dedim
Afiyet olsun canim bende bi yesil cay yapayim kendime
Öncelikle hoşgeldin canım aramıza. Ben sana kurallarımızı yazayım. Bizim için yani takım olarak en değer verdiğimiz şey paylaşım. Burda olursan zamanla daha iyi anlayacaksın. Bunlar kurallarımız:
Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadankilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinligösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbetedebiliriz.
4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.
7)3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.
8 ) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişindebulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasılyüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğinecevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişibunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyusevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yadaöğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarakbunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşızve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmakistemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse buradaolmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatliyolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.
bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.
Grubumuza hoşgeldin ben Hatice.Düğüne kadar inşallah hedeflediğin kiloya ulaşırsın.Burada hep beraber kiloları çatır çatır vereceğiz
akashha canım aşağıda ismini görüyorum dün akşam sana kuralları yazmıştım okudun mu bilmiyorum? Cevabın gelmedi hala?
Sanırım yeni olduğun için çözmeye çalışıyorsun siteyi. Takıldığın bir yer olursa yardımcı olmaya çalışırız.
Çok teşekkürler canım benim. Ben psikolojik olarak hala alışmış değilim bu halime. O yüzden sorma gereği duyuyorum. Dedim yaa dün görevliler sordum diye. Eşime bile inanasım gelmedi. Aynalar bile kesmiyor artık beni duymam gerekiyor.
Gunaydin sevgili takimim ,keyifli pazarlar dilerim
Günaydın kızlar çıkacağım şimdi, bi uğrayayım dedim
Şu ana kadar kaçamak sıfır ayrıca, günde 1 saat yürüyüş , yarım saat plates ve 100 ip atlama ayarladım kendime
Bomba gibi giriş yapacağım, bu hafta birinci olalım kızlar
Spor yaptığımdan beri kendimi çok daha iyi hissediyorum, platesi çok özlemişim
Ebruyu gördüm aşağıda öptüm bebiş
Okudum, uyabilirim ve devam etmek istiyorummm :)
Günaydın kızlar çıkacağım şimdi, bi uğrayayım dedim
Şu ana kadar kaçamak sıfır ayrıca, günde 1 saat yürüyüş , yarım saat plates ve 100 ip atlama ayarladım kendime
Bomba gibi giriş yapacağım, bu hafta birinci olalım kızlar
Spor yaptığımdan beri kendimi çok daha iyi hissediyorum, platesi çok özlemişim
Ebruyu gördüm aşağıda öptüm bebiş
Evet, biraz yavaşım sanırım :) dün gece çizelge eklemek için 1 saat uğraştım ama olmadı :) Aslında uzun zamandır takip ediyorum burayı ama paylaşım olarak aktif değildim. Mesela her gün gelinlik modelleri konusunu gözden geçirirdim :)
Buarada resimleri gördüm, harika zayıflamışsın, hayran oldum :)
Günaydin, iyi pazarlar herkese
sicak limonlu suyum,,2 dilim kizarmis cavdar ekmegi, KK beyaz az yagli peynir ve 1 domates ile günümün acilisini yaptim.. sabah tartildim ve tam 70 kiloyum..belki fazla veya az cikarim diye emin olmak istedim..70 ile basliyorum..hedefim 60
simdi bu hafta listeye girersek, bu hafta gectigi icin sadece katiliyoruz bir sonraki cuma verdigimiz kilo ile yarismada olmus oluyoruz diymi layd?
kendime nasil bir diyet programi uyguliycam henuz netlestiremedim..bu hafta sekillenir umarim..degisik bildiginiz diyet yemekleri olursa , özellikle yaza özel paylasiriz dimi kizlar? ben persembe gunleri sok yapmayi dusunuyorum..bunyeme iyi gelicek herhangi bir sebze veya meyve ile..sair gunler icin henuz bir programim yok
spor icinde düzenli yuruyus, bazen yuzme tabi biraz cardio ..heyeceanliyim:) 10 aydir tombis tombis dolasiyorum..özledim ince olmayiiiii
ne diyosunnnn resmen yarin gitmis..süpper olmussun..bir eski haline birde son haline bak..muthis !!! tebrikler tebrikler tebrikler
günaydin tadlii
günaydin zaum..ins gun icerisinde baska tuzaklarla karsilasmazsin:)
slm nora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?