Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gordum canim yorum bile yaptim, kirmayip ekledigin icin tsk ayrica ..

Ne demek canım. Merakta bıraktım seni daha önce ekleyecektim ama fotoğraf makinasını şarzı bitmiş. Belli olmuş dimi zayıfladığım?

İlk 3 fotoğraf yeni. Diğerleri eski ama kaç kiloda olduğumu hatırlamıyorum kızlar. Yeniler için daha eskilerinide yayınlayayım. Moral olsun size...

Ne demek canım. Merakta bıraktım seni daha önce ekleyecektim ama fotoğraf makinasını şarzı bitmiş. Belli olmuş dimi zayıfladığım?

Olmaz mi canim harikasin vallahi tebrik ederim seni

Saat bir olmuş yaaaa bende çıkayım artık. Yarın görüşmek üzere. Bu arada yarın çok uğrayamayacağım sanırım çünki annem geliyor ama mutlaka gelirim. Öpüyorum hepinizi

Olmaz mi canim harikasin vallahi tebrik ederim seni

Çok teşekkürler canım benim. Ben psikolojik olarak hala alışmış değilim bu halime. O yüzden sorma gereği duyuyorum. Dedim yaa dün görevliler sordum diye. Eşime bile inanasım gelmedi. Aynalar bile kesmiyor artık beni duymam gerekiyor.

Günaydın sabah kahvaltıda 1 parça pizza yedim dayanamadım ama öğlen ve akşam çok hafif geçiştiricem

Günaydın sabah kahvaltıda 1 parça pizza yedim dayanamadım ama öğlen ve akşam çok hafif geçiştiricem

Gunaydin zelis ..

Pizzayi yemenin sorumlusunu annen olarak goruyorum cunki sik sik bol kalorili hamur isleri tartlar yapiyor sende
dayanamiyor yiyorsun ...

Senin icin de diyetlik yemekler hazirlamayi ihmal etmesin bari bizim burdaki yorumlarimizi annene iletiyor musun bilmiyorum ama
iletirsen sevinirim ..

Neyse yemissin pizzayi bugun bol bol hareket et bari telafi etmeye calis yuruyus yap mesela ..

Gunaydin sevgili takimim ,keyifli pazarlar dilerim

Günaydın Gönül'cüm. Sanada bol keyifli bir pazar diliyorum.

Günaydın canım neyse artık yemişsin. Öğleni ve akşamı hafif bekliyoruz senden. Bide sporunu biraz artırırsın bugün güzel bir pazar olur senin için.

akashha canım aşağıda ismini görüyorum dün akşam sana kuralları yazmıştım okudun mu bilmiyorum? Cevabın gelmedi hala?

Sanırım yeni olduğun için çözmeye çalışıyorsun siteyi. Takıldığın bir yer olursa yardımcı olmaya çalışırız.

Kızlar ben yine bugün biraz geç kalktım. İyice tembelleştim artık. Kahvaltımı yapıp geliyorum birazdan.

Kızlar ben yine bugün biraz geç kalktım. İyice tembelleştim artık. Kahvaltımı yapıp geliyorum birazdan.

Gunaydin ebru hosgeldin ...

Bugun kahvalti yapayim degisiklik olsun dedim bende dun degisik bi domates almistim akuto domatesiymis dunden beri gozum onda kaldi
kahvaltida yiyim bari dedim

Afiyet olsun canim bende bi yesil cay yapayim kendime

Günaydın kızlar çıkacağım şimdi, bi uğrayayım dedim

Şu ana kadar kaçamak sıfır ayrıca, günde 1 saat yürüyüş , yarım saat plates ve 100 ip atlama ayarladım kendime

Bomba gibi giriş yapacağım, bu hafta birinci olalım kızlar

Spor yaptığımdan beri kendimi çok daha iyi hissediyorum, platesi çok özlemişim

Ebruyu gördüm aşağıda öptüm bebiş

Gunaydin ebru hosgeldin ...

Bugun kahvalti yapayim degisiklik olsun dedim bende dun degisik bi domates almistim akuto domatesiymis dunden beri gozum onda kaldi
kahvaltida yiyim bari dedim

Afiyet olsun canim bende bi yesil cay yapayim kendime

Ohhh mis gibi afiyet olsun canm. Bizde eşimle birlikte hazırlıyoruz bende arada bir size bakıyorum. Bu sene bende çok yiyorum domatesi. Salkım çok lezzetli oluyor. Çok acıktım yaaaaaaa

Okudum, uyabilirim ve devam etmek istiyorummm :)

Evet, biraz yavaşım sanırım :) dün gece çizelge eklemek için 1 saat uğraştım ama olmadı :) Aslında uzun zamandır takip ediyorum burayı ama paylaşım olarak aktif değildim. Mesela her gün gelinlik modelleri konusunu gözden geçirirdim :)

Buarada resimleri gördüm, harika zayıflamışsın, hayran oldum :)

Günaydin, iyi pazarlar herkese

sicak limonlu suyum,,2 dilim kizarmis cavdar ekmegi, KK beyaz az yagli peynir ve 1 domates ile günümün acilisini yaptim.. sabah tartildim ve tam 70 kiloyum..belki fazla veya az cikarim diye emin olmak istedim..70 ile basliyorum..hedefim 60

simdi bu hafta listeye girersek, bu hafta gectigi icin sadece katiliyoruz bir sonraki cuma verdigimiz kilo ile yarismada olmus oluyoruz diymi layd?

kendime nasil bir diyet programi uyguliycam henuz netlestiremedim..bu hafta sekillenir umarim..degisik bildiginiz diyet yemekleri olursa , özellikle yaza özel paylasiriz dimi kizlar? ben persembe gunleri sok yapmayi dusunuyorum..bunyeme iyi gelicek herhangi bir sebze veya meyve ile..sair gunler icin henuz bir programim yok

spor icinde düzenli yuruyus, bazen yuzme tabi biraz cardio ..heyeceanliyim:) 10 aydir tombis tombis dolasiyorum..özledim ince olmayiiiii

ne diyosunnnn resmen yarin gitmis..süpper olmussun..bir eski haline birde son haline bak..muthis !!! tebrikler tebrikler tebrikler

Gunaydin sevgili takimim ,keyifli pazarlar dilerim

günaydin tadlii

günaydin zaum..ins gun icerisinde baska tuzaklarla karsilasmazsin:)

slm nora

Arkadaşlar, size bir şeyler danışmak istiyorum.

Spor salonu ile anlaştığımdan bahsetmiştim. 1'er gün ara ile gitmek gerekiyor diye biliyorum, zaten bazı günler işten geç çıkıyorum ve eve varmam 10'u bulabiliyor, hafta sonu çalışmıyorum. İstanbul'da yaşıyorum bu arada. Evde koşu bandımız var, ama tam monte edemedik, sallanıyor şu an. O yüzden koşmuyorum ama hızı 5 / 5.5'e getirip, eğimi 5 yapıp yürüyorum. Bu sabah bir 15 dk yürüdüm, sabahları daha iyi oluyor diye, ama kahvaltı etmemiş olduğum için uzatmadım. Öğleden sonra da 1 saat yürürüm diye düşündüm. Spor sıklığı için ne düşünüyorsunuz?

Bir de evde şu masaj kemerlerinden var, ama faydasını görür müyüm emin olamadığım için kullanmadım. Aranız da kullanan, memnun kalan var mı? Yoksa gereksiz mi?

Son olarak iş yerinde babası aktar olan bir arkadaşım var, zayıflamak için ne öneriyorsunuz diye sorduğumda sandaloz tozu getirmişti bana ama kullanmadım. İlgilenen arkadaşlar olabilir diye söylüyorum. Kum gibi beyaz tatsız bir şey, metabolizmayı hızlandırıyormuş. Onu kullanmaya başladım.

Yani şu ana kadar tek eksiğim motivasyondu. Artık ertelemek yok :)

Okudum, uyabilirim ve devam etmek istiyorummm :)

Tamam Seda'cım o zaman hoşgeldin aramıza. Ben Ebru

Günaydın Buse'cim hoşgeldin. Kaçamak yapmamana sevindim. İnşallah bu hafta senin için daha güzel olacak ve listeye güzel bir giriş yapacaksın.

Zamanla alışırsın canım. Bu site gerçekten çok güzel bir site, keşke daha önce keşfetseydim diyorum kendi kendime Teşekkürler canım inşallah sizde burda istediğiniz kilolara ulaşacaksınız. Kilo çizelgesinde yardım edebilirim sana. Ayrıca şuanki kilonu ve hedef kilonu yazarsan not alayım.

Günyadın Ferhan'cım hoşgeldin. (Ferhan'dı dimi yanlış hatırlamıyorum?) Bu günden itibaren kilonuz başlangıç kilonuz zaten. Bu haftada girseniz listeye , öbür haftayada girseniz başlangıç kilosu olarak bugünki kilonuzu alacağız canım. Sorun yok yani. Sen şimdi bunları takma kafana. Takıma odaklan yeter. Şimdiki kilonu 70 hedefinide 60 olarak alıyorum o zaman, tamam mı?

Bu arada yapacağın diyet konusunda fikir vermek istedim. Bizim takımın geneli Dukan yapıyor. Ben hiç bir şekilde bir isim altındaki diyeti uygulamıyorum. Sadece yememem gereken yiyeceklerden uzak durup, bol su içiyorum ve akşam yemeklerini mümkün olduğunca erken yemeye çalışıyorum. Ayrıca sana baştan söylemeliyim şok diyet istemiyorum takımda. Çünki yapılan bütün şoklar 2 ileriye görürüken 1 de geriye götürüyoru. Hem sağlıksız hem de sonu hüsran oluyor. Sen zaten daha önce zayıflamışsın bütün püf noktaları biliyorsun. Sağlıklı beslenip spor yaparsan zaten kilolar kendiliğinden gidecek. Umarım anlaşırız bu konuda

Resimler içinde çok teşekkürler canım. İnşallah hepimiz burda istediğimiz kilolara ulaşacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…