Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Seda'cım yürüyüş yapmak istiyorsan uygun bir zamanda giyeceksin eşofmanlarını çıkacaksın dışarı. Yaz geldi artık. Kulaklığını tak güzel bir müzik aç, bulabiliyorsan yanına bir arkadaş bul. Takımda İstanbul'dan birkaç arkadaş var. Belki birisine yakınsındır. Dışarda yürü mis gibi açık havada bol oksijenle. Kış aylarında olsak evde yapman daha mantıklıydı. Ama havalar çok güzel artık. Şunaki kilona ve hedef kilona göre bir spor programı hazırla kendine. Yavaştan başla birden ağır yapma sporunu çünki giderek artırman gerekecek. Yemeklerden bir saat sonra spor yapmaya özen göster. Aç karnına sakın spor yapma hiç bir diyetisyen önermiyor zaten. Sandoloz sakızını eski takım kaptanımız kullanmıştı ama net bir fayda görüp görmediğini bilmiyorum. Böyle şeylerden çok doğal yollardan zayıflamayı daha doğru buluyorum. Çünki kilo verdiğimiz zaman bunun kalıcı olması içinde uğraşacağız. O yüzden ömür boyu kullanmayacağın yiyecekleri ve ilerde yapamayacağın sporları yapmanı önermiyorum. Takımdan yine bir arkadaş o dediğin kemerlerden kullandı ama fayda gördüğünü sanmıyorum çünki o konuda bir paylaşımda bulunmadı bizlerle. Onun yerine bel hareketleri, basen hareketleri var takımda birçok kişi yapıyor. Onları deneyebilirsin.

Motivasyona gelince burda kat kat fazlası var. Burayı ihmal etmediğin sürece çok güzel olacak senin için.

Şu an kilom 73, hedefim 60 :)

Listede eksik, hata var mı arkadaşlar?

ladyline - ebru
pia - ferhan
nesdii - neslihan
tadli - gönül
uzayım - hatice
nora - buse

ve ben

akashha - seda

Şu an kilom 73, hedefim 60 :)

Listede eksik, hata var mı arkadaşlar?

ladyline - ebru
pia - ferhan
nesdii - neslihan
tadli - gönül
uzayım - hatice
nora - buse

ve ben

akashha - seda

Listede daha olmayan üyelerimiz var Seda'cım onlarda geldikçe tanışırsın. Şuanki isimler doğru.

Sen, Ferha, Neslihan ve Buse yeni üyelersiniz. Bunun haricinde yaklaşlık 8 tane daha üyemiz var.

Not alıyorum hedefini. İnşallah en kısa zamanda ulaşacaksın hedeflerine

Çok haklısın bu konuda ama süreci hızlandırmak için biraz alternatif şeyler de yapsam mı diye düşünmüştüm. Teşekkürler

Günaaaaaaaaaaaaaydııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn
bebeeeeeeeeeeeekllllllllllllllllllerrrrrrrrrrrrrr
:103: :103:

Son düzenleme:

haftada "düzenli" en az 3 gün spor yeterli bence..ama düzenli ve sürekli oldugunda uzun vadede..suan diyette oldugumuz icin 4-5 gün yapabiliriz

evet ferhan..ama nicknamemimide kullanabilirsiniz:).. tamam anlastik

dukan diyetini bende denemistim hemen biraktim..protein agirlikli ve ondaki besinler benim bünyeme kan grubuma uymuyor..daha cok sebze agirlikli beslenmek istiyorum ve beyaz et olabilir..senin gibi yapicam heralde bende..yok, sok diyet yapmiycam bende..haftada bir gün onuda persembe seciyorum..(cogu diyetlerde ne özelligi varsa persembe öneriliyor)haftada bir gün kati diyet yapicam diger gunlerin aksine :)) adi "sok" olmasin:)

Arkadasmiyiz turtacik ark im olamayanlar goremiyor ...
Albumu duzenlemeyi cok beceremedim iki tane duvar resmi var ona tikla iclerinde olmasi lazim oke..

gördüm datluuuuum bence açık renkdaha iyi olmuş çünkü koyu gözlerini falan kapatmış niyeyse açık da daha belirginler daha hoş olmuş bence

Yaaaaa ama maalesef fotoğraflar çok büyük geliyor yükleyemiyorum. Face si olan varsa ekleyebilirim. Turti sende ekliyim zaten. Gördün mü sen ordaki fotoğrafları?

yok cnm ya face hiç girmedim iki gündür dur bakayım bende öyle bir durumda da aklında olsun ebru fotografları tek tek paintte aç ctrl+s yap kapat boyutları küçülüyor direk o zaman rahat yükleyebilirsin

hoşgeldin cnmm

sen de hoşgeldin 3 ayda 13 kilo hiç de zor değil zaten kiloların çoğu sonradan alınmış sıkı bir diyet ve sporla çok kolay verirsin mrk etme

Çok haklısın bu konuda ama süreci hızlandırmak için biraz alternatif şeyler de yapsam mı diye düşünmüştüm. Teşekkürler

Sen bu hafta belirli ana kurallara dikkat et canım yeterli. Zaten birkaç güne kalmaz ne demek istediğimi anlarsın. Önemli olan sürecin hızlanması değil düzenli ve dengeli beslenim verilen kiloyu koruyabilmek. Yoksa birçok insan şok diyetlerle, zayıflama ilaçlarıyla kilo veriyorlar ama sonu ne oluyor, verdiklerini fazlasıyla alıyorlar. Biz burda öyle olsun istemiyoruz. Hatta hedefe ulaşınca bile burda korumaya çalışıyoruz. Önemli olanda bu zaten.

Günaaaaaaaaaaaaaydııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn
bebeeeeeeeeeeeekllllllllllllllllllerrrrrrrrrrrrrr
:103: :103:

Günaydın turticim hoşgeldin canım

Tamam canım sen bu şekilde devam et bakalımı süper sonuçlar alacaksın.

Photospace den hallettim canım albüme bakabilirsin ekledim buraya.

ebrucumcum mükemmel olmussun kızım sen

canım spora haftada 4 gün üst üste gidip 3 gün ara verip kasları dinlendirmek daha mantıklı ayrıca koşu bandında da eğimi 5 yapma bacaklarını kalınlaştırırsın egm max 2 de en az 6.0 hızda yürümeye calıs daha iyi olacaktır senin için

Son düzenleme:
yo yo yadirgamadim..hani bebegim varya bebekliler gibi okudum baska kimlerin bebegi var diye heyecan yaptim.. cunku suan tüm dunya mi kapliyo bu heyecan bebegimm

Günaydın kızlar
takıma yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler

Ebrucum ajanlığı bırakmamışsın canım
Nasılda buldun beni
İnan bana çok sevindim.

yo yo yadirgamadim..hani bebegim varya bebekliler gibi okudum baska kimlerin bebegi var diye heyecan yaptim.. cunku suan tüm dunya mi kapliyo bu heyecan bebegimm

hmm Allah bağışlasın cnmm benim bebegim yok ama sanırım takımda küçük bebegi olan bir eda vardı 13 aylıkdı bebegi onun dışında da yok sanırım o kadar küçük bebeği olan

Benim kilom hala çizelgedekiyle aynı
ne + ne -
sevineyim mi üzüleyim mi anlayamadım
yediklerimede çok fazla dikkat ettiğim söylenemez
ama yeşil çay sayımı arttırmıştım gün içinde
ondan kilo almamış olabilirim

Bende bebek düşünüyorum inşallah. Bu arada takımda bir arkadaşın daha var iki yaşında bir kızı. Benim kızım 7 yaşında. Çocuklu çok varda bir kısmı izinde

Günaydın kızlar
takıma yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler

Ebrucum ajanlığı bırakmamışsın canım
Nasılda buldun beni
İnan bana çok sevindim.

Bırakmadım canım bırakırmıyım hiç. Arada bir bakıyorum sana başka topiklere uğruyorsun bize uğramıyorsun sonunda tak etti canıma yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…