Benim kilom hala çizelgedekiyle aynı
ne + ne -
sevineyim mi üzüleyim mi anlayamadım
yediklerimede çok fazla dikkat ettiğim söylenemez
ama yeşil çay sayımı arttırmıştım gün içinde
ondan kilo almamış olabilirim
Bırakmadım canım bırakırmıyım hiç. Arada bir bakıyorum sana başka topiklere uğruyorsun bize uğramıyorsun sonunda tak etti canıma yazdım
Süpersin canım onu korumakta çok büyük başarı. Bu arada resim ekledim, bide tickerımı gördün dimi
Aslına bakarsan hep aklımdasınız fakat
uğrayamıyorum
diyet ve kilo lafından çok uzaklardayım bu sıralar niyeyse...
waoooowwwww şimdi farkettim
harika bir ticker görüntüsü
senin görüntünede bakacağım şimdi.
maşallah azimli arkadaşıma benim...
şimdilik benden bu kadar
iyi haftasonları herkese...
Not aldım Neslihan.uzayım özel mesaj atamıyorum , mesaj sayım 15 ona göre hee :)
bu arada ebrucum benim saç rengim de çilek kırmızısı :)
kızıla bayılırım da
Müthişsin canım.Eki Görüntüle 440993 Eki Görüntüle 440994 Eki Görüntüle 440996 Eki Görüntüle 440997 Eki Görüntüle 440998 Eki Görüntüle 440999 Eki Görüntüle 441000
İlk 3 fotoğraf yeni. Diğerleri eski ama kaç kiloda olduğumu hatırlamıyorum kızlar. Yeniler için daha eskilerinide yayınlayayım. Moral olsun size...
Eki Görüntüle 441001 Eki Görüntüle 441002 Eki Görüntüle 441003
Günaydın Gönül
Gunaydin sevgili takimim ,keyifli pazarlar dilerim
Afiyet olsun Zeliş.Öğle ve akşam yemeklerin çok hafif olsun.Birazda sporla telafi etmeye çalış.Günaydınsabah kahvaltıda 1 parça pizza yedim dayanamadım ama öğlen ve akşam çok hafif geçiştiricem
Afiyet olsun EbruKızlar ben yine bugün biraz geç kalktım. İyice tembelleştim artık. Kahvaltımı yapıp geliyorum birazdan.
Günaydın Buse.Kaçamaksız ve sporlu geçmiş çok güzel.Bu hırsla iyi bir kilo vereceksin inşallah.Günaydın kızlar çıkacağım şimdi, bi uğrayayım dedim
Şu ana kadar kaçamak sıfır ayrıca, günde 1 saat yürüyüş , yarım saat plates ve 100 ip atlama ayarladım kendime
Bomba gibi giriş yapacağım, bu hafta birinci olalım kızlar
Spor yaptığımdan beri kendimi çok daha iyi hissediyorum, platesi çok özlemişim
Ebruyu gördüm aşağıda öptüm bebiş
Seda burda motivasyonun en güzelini yaşayacaksın.Haftada 3 gün spor yapman yeterli olur.Takımımızda maşallah çok spor yapılıyor.Tabloları,listeleri gördükçe kendine göre hareketler belirleyebilirsin.Arkadaşlar, size bir şeyler danışmak istiyorum.
Spor salonu ile anlaştığımdan bahsetmiştim. 1'er gün ara ile gitmek gerekiyor diye biliyorum, zaten bazı günler işten geç çıkıyorum ve eve varmam 10'u bulabiliyor, hafta sonu çalışmıyorum. İstanbul'da yaşıyorum bu arada. Evde koşu bandımız var, ama tam monte edemedik, sallanıyor şu an. O yüzden koşmuyorum ama hızı 5 / 5.5'e getirip, eğimi 5 yapıp yürüyorum. Bu sabah bir 15 dk yürüdüm, sabahları daha iyi oluyor diye, ama kahvaltı etmemiş olduğum için uzatmadım. Öğleden sonra da 1 saat yürürüm diye düşündüm. Spor sıklığı için ne düşünüyorsunuz?
Bir de evde şu masaj kemerlerinden var, ama faydasını görür müyüm emin olamadığım için kullanmadım. Aranız da kullanan, memnun kalan var mı? Yoksa gereksiz mi?
Son olarak iş yerinde babası aktar olan bir arkadaşım var, zayıflamak için ne öneriyorsunuz diye sorduğumda sandaloz tozu getirmişti bana ama kullanmadım. İlgilenen arkadaşlar olabilir diye söylüyorum. Kum gibi beyaz tatsız bir şey, metabolizmayı hızlandırıyormuş. Onu kullanmaya başladım.
Yani şu ana kadar tek eksiğim motivasyondu. Artık ertelemek yok :)
Günaydın FundaGünaaaaaaaaaaaaaydııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn
bebeeeeeeeeeeeekllllllllllllllllllerrrrrrrrrrrrrr
:103: :103:
Hoşgeldin ve güle güle Semiha.Kilonu korumana sevindim.Arada bir uğra özletme kendini.Kendine iyi bak görüşürüz.şimdilik benden bu kadar
iyi haftasonları herkese...
Gönül'cüm ekledim eşofmanlı fotoğrafları çok iyi çıkmadı ama idare eder. Yandan çekilen süper olmuş ama.
Gunaydin zelis ..
Pizzayi yemenin sorumlusunu annen olarak goruyorum cunki sik sik bol kalorili hamur isleri tartlar yapiyor sende
dayanamiyor yiyorsun ...
Senin icin de diyetlik yemekler hazirlamayi ihmal etmesin bari bizim burdaki yorumlarimizi annene iletiyor musun bilmiyorum ama
iletirsen sevinirim ..
Neyse yemissin pizzayi bugun bol bol hareket et bari telafi etmeye calis yuruyus yap mesela ..
Günaydın Gönül'cüm. Sanada bol keyifli bir pazar diliyorum.
Günaydın canım neyse artık yemişsin. Öğleni ve akşamı hafif bekliyoruz senden. Bide sporunu biraz artırırsın bugün güzel bir pazar olur senin için.
evet ablacım yürüyüş yaptım da geldim
günaydın ablacımGünaaaaaaaaaaaaaydııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn
bebeeeeeeeeeeeekllllllllllllllllllerrrrrrrrrrrrrr
:103: :103:
8-9 HAZİRAN MESAJ SAYISI
elmalıturta :17 -16
gurbet_dmr : 19-10
Layddline :20-38
Nora : 17 - ?
Tadli :11-26
Uzayım :18 - 36
Zaum : 7-13
Aysecig :?-?
Betuld :?-?
Nesdii28:-15
Pia : ... -?
akashha[B]:.... -?[/B]
ablacı gördüm resimlerini önce sonrada yapmışsın süper olmuşsun çok değişmişsin çok imrendim ya iyice gaza geldim
annemin burda konuştuklarımızdan hiç haberi yokyaklaşık 2 km yürüdüm üstüne erimiştir diye düşünüyorum
günaydın ablacım
yeni üyeler gelmiş hepiniz hoşgeldinizben zeliha
yeni tartımı aldım ama tartılmaya cesaretim yok yarın sabah aç karnına tartılıcam
Öyle kestirmeden hoşgeldin yok canım. Alıntı yap hepsine teker teker hoşgeldin de lütfen
Tartı konusuna gelince sakın tartılma. Dediğin gibi yarın sabah kalk erkenden, ihtiyaçlarını gider, kıyafetsiz bir şekilde tartıl bakalım ne çıkacak. Sabırsızlıkla bekliyorum sonucunu
hoşgeldin seda abla bn zelihamerhaba arkadaslar
yeni grup üyeniz geldiii:)
kisaca kendimden bahsedeyim..34 yasinda 3 cocuk annesi calisan bir anneyim...erken anne olmanin verdigi doyumsuzlukla 10 yil aradan sonra yeniden bir bebegim oldu:)) cok mutluyum iyiki oldu..hic olmadigim kadar iyi hissediyorum kendimi:)
tabi zati sahanemin bana hediyesi kilolar oldu..suan 70 kiloyum :O minumum 10 kilo vermeliyim..ortalama 60 63 nadir 65 lerde seyrederdi kilom..3-4 yil once bi trafik kazasi gecirmis..birkac ay yataga bagli kalmistim..o zamanda 8 kilo almistim ve cuma yarismalariyla vermistim hepsini...simdi dogumdan sonra günlük actim o sekilde vereyim diye dusundum..ama olmadi..simdi buradayim..diyet tecrübelerim var :)..saglikli beslenmeye özen gösteririm ..ama malesef benimde vazgecemediklerim var en basta dondurma gibi..coooookkkk seviyorum ...
simdilik yeter mi? dilerim zamanla tanisir guzel anlasirizbiraz iletisim özürlü ve hafifte aksiyimdir,elimden geldigince uyumlu olmaya calisicam :) söz
Arkadaşlar herkese merhabalarr.. Ben de yeni grup üyenizimm..
Aşağıda başvuruda paylaşmış olduğum kilo hikayem var :) Umarım hepimiz birbirimize destek olarak hedefimize ulaşırızzz... Çünkü kilodan ve buna bağlı olarak dış görünüşten mutlu olmamak insanın psikolojisini, hayatını çok etkiliyor...
"25 yaşındayım, nişanlıyım, kısmetse eylül ayında düğünüm var ve acilen zayıflamak istiyorum. Çevremde kimse kilo vermem konusunda beni motive etmiyor, ilacım kadınlar kulübü olur umarım :) Bir dans kursuna ön başvuru yaptım ve evime yakın bir spor salonu ile 3 ay için anlaştım. Pazartesi çalışmalarıma başlamayı düşünüyorum. Boyum 1.70 az önceki tartı sonucuma göre 73 kiloyum.
Kilo alma geçmişime gelirsek, lise bitene kadar iştahsız, gerektiği kadar ve zevk almadan yemek yiyen biriydim, kilom hep 53-57 arasıydı. Üniversiteye başladıktan sonra iştahım açıldı, fast food beslenme de eklenince 60, 63, 67 derken bitirdiğimde 70 kiloydum. İş hayatında da düzenim pek değişmedi. Hiç sıkı bir diyet yapmadım, ama sporla ve yediklerime dikkat ederek yaz aylarında kilo verip, kışa gelince maalesef tekrar aldım.
Hedef kilom 60 ama 59.9 diyelim :) Tartıda 5'le başlayan sayılar görmeye hasretim ama daha fazla da zayıflayıp sağlıksız görünmek istemiyorum. Üç ayda 13 kilo zor belki ama yediklerime dikkat ederek ve sporla başarabileceğime inanıyorum. Paylaşım konusuna gelince, evde ve işte (çok yoğun olmadığım sürece) bilgisayar başında olduğum için sorun yaşamam."
hoşgeldin seda abla bn zeliha
inş düğününe kadar hedefine ulaşırsın ben zeliha
Pia - Ferhan
akashha - Seda canım karıştırmışın
Birden böyle çok olunca yeni üye karıştırıyor dimi insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?