Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ayy evet farkında değildim iyice kafam karıştı

ismini karıştırdıklarım kusura bakmasınlar yaa utandım şimdi

Utanma kuzucum olur arada bir, daha yeniler zaten zamanla herkes öğrenir birbirinin ismini.

Herkesi öğrenene kadar zaman geçecek mecburen :) Merhaba zelihaa, sana zeliş diyorlar mı :)?

Buarada mesaj sayıları ile ilgili bilgi mi paylaşıyoruz??

Evet canım pazar günleri hariç hergün 00:00 - 00:00 arası mesajları sayıp, o gün mesaj listesini hangi arkadaş yapacaksa ona mesaj atıyoruz. Liste aşağıda not alırsanız sevinirim. (Pia, nesdii28 ve akashha)

11-12 Haziran :elmaliturta
13-14 Haziran : Tadli
15-16 Haziran : betuld
18-19 Haziran : gurbet_dmr
20-21 Haziran : zaum

Son düzenleme:
Kızlar ben çıkıyorum annem geldi. Görüşürüz akşama. Boş bırakmayın topiğimizi

Akşam yemeğimi yedim.
İŞTE MENÜM
SABAH
2 dilim ekmek
Peynir,2 küçük sucuk dilimi,domates
Yarım kase yoğurt

ÖĞLE
Kefir

AKŞAM
1 tabak taze fasulye yemeği
Yarım dilim ekmek
Yarım kase yoğurt

Yeşil çay yaptım kendime ohhh mis gibi bugün Konya çok sıcak kızlar sizin oralar nasıl? Bu arada kim hangi şehirde?

selam kızlaaar !
sabah bi ara baktım topiğe ama bişey yazamadım ufaklıktan dolayı , az önce uyuttum da hatunu biraz yazayım dedim :)
bu arada yarışmaya İSTANBUL ' dan katılıyorum

menüm şöyle

aç karna bitki çayı

kahvaltı
yumurta , peynir , közde biber , karpuz ,çay

arada
biraz kiraz

şimdi bitki çayı içiyorum

akşam öğünü olarak da
taze fasulye ve salata yiycem

bol su içiyorum , daha 1 fincan bitki çayı daha içicem
ve tabiki
20-30 dak arası bisiklet yapıcam .
böylece günü tamamlarım

tabi bi de ütü yapmam lazım daha yaa
görüşmek üzereee herkese iyi pazarlar

Afiyet olsun Neslihan.Menün güzel olmuş.Akşam yemeklerimizde benzer olmuşÜtü deme üfff Benimde birsürü ütü yapmam lazım.Hatta kalkıp şimdi yapsam iyi olacak.Yarın seminer başlıyor

Son düzenleme:
Gözünaydın Ebru.Görüşürüz.

Teşekkürler Hatice'ciğim.

Akşam yemeğimi yedim.
İŞTE MENÜM
SABAH
2 dilim ekmek
Peynir,2 küçük sucuk dilimi,domates
Yarım kase yoğurt

ÖĞLE
Kefir

AKŞAM
1 tabak taze fasulye yemeği
Yarım dilim ekmek
Yarım kase yoğurt

Güzel olmuş menün afiyet olsun.

Senin menünde güzel olmuş canım. Afiyet olsun ve kolay gelsin.

Afiyet olsun Neslihan.Menün güzel olmuş.Akşam yemeklerimizde benzer olmuşÜtü deme üfff Benimde birsürü ütü yapmam lazım.Hatta kalkıp şimdi yapsam iyi olacak.Yarın seminer başlıyor

Bende ufak ufak temizlik yapmaya çalışıyorum. Sanada kolay gelsin Hatice'ciğim.

Mobil yaziyorum msjlara bakamadim
hemen monulerimi yazayim

Sabah 1fincan limonlu yesil cay
2dilim cavdar ekmegi kk peynir 1domate

Ogle 1balik burger ve 1 kase salat

Aksam 1 muz

90 dakika yurudum ve 2ltsuyumu ictim,iciyorum yada:)

Gorusmek uzereee

Balık burgerde sanırım ekmek vardı, eğer varsa o ve akşam ki muz olmamış canım. Onun haricinde menün güzel ama keşke akşama daha doyurucu bişey yeseydin. Yürüyüşün güzel suyun az olmuş. Afiyet olsun.

sağol canım , sana da afiyet olsun!
hala ütü yapmadım kaytarıyorum galiba , neyse akşam t.v. izlerken yaparım artık :)
meslek ne senin ?

Afiyet olsun.Muz yerine farklı birşey tercih edebilirdin.Senin menüleri daha tam bilmiyoruz.Bakalım nasıl besleniyorsun:44:
sağol canım , sana da afiyet olsun!
hala ütü yapmadım kaytarıyorum galiba , neyse akşam t.v. izlerken yaparım artık :)
meslek ne senin ?
Bende hala kaytarıyorum sorma Öğretmenim.Okul bitti seminerler başlıyor.

Son düzenleme:
Bu da benim ilk günümün menüsü...

sabah kahvaltısı - salatalık, domates, peynir, az karpuz, 2 dilim çavdar ekmeği, 1 fincan çay(şekersiz).
ara - 1 fincan çay.
öğlen - 6 minik köfte, domates, bir dilim çavdar ekmeği
ara - 1 bardak limonata
akşam - mercimek çorbası
Su 2litre olmuştur...

15+45 dk koşu bandında yürüyüş. (Eğim olayını öğrenmem iyi oldu, teşekkürler elmaliturta :) ) Birazda yanları eritmek için sağa sola eğilme yaptım.. Böylee işte...

Menün gayet güzel olmuş canım. İnşallah o limonatada şeker yoktur. Afiyet olsun. Sporunda güzel.

Bir hafta kadar oldu yediklerime dikkat etmeye başlayalı... Aslında öyle özel bir şeyde yapmadım sadece çikolata, meyve suyu, asitli içeceklerden, aburcubur ve eklmekten vazgeçtim. Taze meyve ve sebzeler çok daha leziz gelmeye başladı. Bununla birlikte 95.40Kg'dan 91,40 Kg'a düştüm. Yani 2.6.2012 den 9.6.2012 ye kadarlık olan 7 günde 4 Kg vermiş bulunmaktayım. Sanırım hiç su tüketmeyen benim günde 3lt su içiyor olmamın büyük etkisi var. Tabi birde bolca yürüyüş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…