Afiyet olsun.Muz yerine farklı birşey tercih edebilirdin.Senin menüleri daha tam bilmiyoruz.Bakalım nasıl besleniyorsun:44:
Balık burgerde sanırım ekmek vardı, eğer varsa o ve akşam ki muz olmamış canım. Onun haricinde menün güzel ama keşke akşama daha doyurucu bişey yeseydin. Yürüyüşün güzel suyun az olmuş. Afiyet olsun.
Afiyet olsun çok güzel olmuş.Bu da benim ilk günümün menüsü...
sabah kahvaltısı - salatalık, domates, peynir, az karpuz, 2 dilim çavdar ekmeği, 1 fincan çay(şekersiz).
ara - 1 fincan çay.
öğlen - 6 minik köfte, domates, bir dilim çavdar ekmeği
ara - 1 bardak limonata
akşam - mercimek çorbası
Su 2litre olmuştur...
15+45 dk koşu bandında yürüyüş. (Eğim olayını öğrenmem iyi oldu, teşekkürler elmaliturta :) ) Birazda yanları eritmek için sağa sola eğilme yaptım.. Böylee işte...
Güzel kilo vermişsin tebrikler.İnşallahta böyle devam eder.Bir hafta kadar oldu yediklerime dikkat etmeye başlayalı... Aslında öyle özel bir şeyde yapmadım sadece çikolata, meyve suyu, asitli içeceklerden, aburcubur ve eklmekten vazgeçtim. Taze meyve ve sebzeler çok daha leziz gelmeye başladı. Bununla birlikte 95.40Kg'dan 91,40 Kg'a düştüm. Yani 2.6.2012 den 9.6.2012 ye kadarlık olan 7 günde 4 Kg vermiş bulunmaktayım. Sanırım hiç su tüketmeyen benim günde 3lt su içiyor olmamın büyük etkisi var. Tabi birde bolca yürüyüş...
Hergün 5 mesaj zorunluluğumuz var ama kaynaşmak,yaptığımız yanlışları farketmek için birbirimizin menüleri hakkında yorum yapmamız yararlı oluyor.Birşey yiyecekken burayı okuyup vazgeçmelerim tekrar motive olmam az olmadı.O yüzden fırsat buldukça zorunluluktan değilde grubumuz için ,kendimiz için paylaşımlarda bulunursan seviniriz.Hergünde yazdığın mesajları liste yapan kişiye gönerirsen başka birşey yok.tskler..evet cok az ekmek vardi..haftasonlarim disarida geciyor bazen evden uzaga yollarda oluyoruz..yanimda genelde meyve bulunduruyorum..tabi diyet yapmazken neler atistirdigimi yazmiyayim:)ya arkadaslar ben isim olayinda biraz zorlanabilirim lady ebru :) uzaylim hatice sena var zelis var buse var ..aaa zorlanmiycakmisim :))
birde bu mesaj olayini anlamadim..ya beni bu sayimdan muaf tutamazmisiniz..hem bebegim var zorlanirim mesajlari takip etmeye..ama ben gunluk 5 mesaji asarim o kesin
birde klavyem türkce degil..bazi yazi karakterleri eksik cikiyor komik okunabilir sorry
bende yurtdisindayim ama bu "yurtdisi" tabirinden nefret ediyorum..cerkez asilliyim..yer yurd karmasasiyla buyudum..herneyse bende almanya bochum
Afiyet olsun Zeliş.MENÜMMMMMM
sabah
1 parça pizza
şekersiz çay
öğlen
2 parça tavuk
akşam
1 kase kornflakes
bugünlük benden bu kadar herkese iyi geceler
Sen alacaksın sanırım.Yararlı olabilecek bilgileri okudukça burda paylaşırsan seviniriz.arkadaslar yarin hürriyette "diyetin dogrulari" diye bir yazi dizisi basliyormus
* Moda diyetler neden herkese uymaz,
* Ergenlik ve sınav dönemlerinde beslenme nasıl olmalı
* Hamilelik diyeti nedir?
* Hangi sağlık sorunlarının beslenme ile ilişkisi var?
Bir hafta kadar oldu yediklerime dikkat etmeye başlayalı... Aslında öyle özel bir şeyde yapmadım sadece çikolata, meyve suyu, asitli içeceklerden, aburcubur ve eklmekten vazgeçtim. Taze meyve ve sebzeler çok daha leziz gelmeye başladı. Bununla birlikte 95.40Kg'dan 91,40 Kg'a düştüm. Yani 2.6.2012 den 9.6.2012 ye kadarlık olan 7 günde 4 Kg vermiş bulunmaktayım. Sanırım hiç su tüketmeyen benim günde 3lt su içiyor olmamın büyük etkisi var. Tabi birde bolca yürüyüş...
ya yanimda muz vardi..birde yürüyüsüm daha cok trekking di cok yordu..evede yeni geldim bu saate birakmiyayim diye..muzuda severim :/..bakalim,, yorumlarinizi beklerim..yanlislarimi ögreneyim
tskler..evet cok az ekmek vardi..haftasonlarim disarida geciyor bazen evden uzaga yollarda oluyoruz..yanimda genelde meyve bulunduruyorum..tabi diyet yapmazken neler atistirdigimi yazmiyayim:)
ya arkadaslar ben isim olayinda biraz zorlanabilirim lady ebru :) uzaylim hatice sena var zelis var buse var ..aaa zorlanmiycakmisim :))
birde bu mesaj olayini anlamadim..ya beni bu sayimdan muaf tutamazmisiniz..hem bebegim var zorlanirim mesajlari takip etmeye..ama ben gunluk 5 mesaji asarim o kesin
birde klavyem türkce degil..bazi yazi karakterleri eksik cikiyor komik okunabilir sorry
bende yurtdisindayim ama bu "yurtdisi" tabirinden nefret ediyorum..cerkez asilliyim..yer yurd karmasasiyla buyudum..herneyse bende almanya bochum
MENÜMMMMMM
sabah
1 parça pizza
şekersiz çay
öğlen
2 parça tavuk
akşam
1 kase kornflakes
bugünlük benden bu kadar herkese iyi geceler
Merhaba kizlar menumu bildirip cikcam gecmise cok goz atamadim ..
Yarim kalan islerimi halletmem lazim gunum kalmadi neyse ...
Kahvalti
Mantarli yumurta
1 domates
2 salatalik tursusu (hazir tursu tatlimsi..)
Oglen
Mantarli tavuk sote
1 bardak ayran
Aksam
1 bardak ayran ..
3 lt su
4 fincan yesil cay
Bugun cok hareket ettim zaman bulabilirsem bootcamp i yapmak isityorum ..
Iyi geceler kizlar ..
11-12 Haziran :elmaliturta
13-14 Haziran : Tadli
15-16 Haziran : betuld
18-19 Haziran : gurbet_dmr
20-21 Haziran : zaum
Kızlar bu mesaj bildirim listemiz. Tarihlerin karşısında yazan isimlere o günün mesaj sayıları özel mesaj olarak gönderilecek. Özellikle yeni katılan arkadaşlar listeyi not alırlarsa sevinirim. Çünki deneme haftasında mesaj sayıları çok önemli. Takıma alınıp alınmayacağınıza onları değerlendirip karar vereceğiz.
Merhaba kizlar menumu bildirip cikcam gecmise cok goz atamadim ..
Yarim kalan islerimi halletmem lazim gunum kalmadi neyse ...
Kahvalti
Mantarli yumurta
1 domates
2 salatalik tursusu (hazir tursu tatlimsi..)
Oglen
Mantarli tavuk sote
1 bardak ayran
Aksam
1 bardak ayran ..
3 lt su
4 fincan yesil cay
Bugun cok hareket ettim zaman bulabilirsem bootcamp i yapmak isityorum ..
Iyi geceler kizlar ..
Günaydıııııın bebeklerr
Ebrucumcum sana özel msj attım müsait oldugunda bana cevap ver oluur muu
Regl olucam cok agrım vaaaar kızlar yaww poff bu sıcakta da hiç çekilmiyor valla.
Bu da benim ilk günümün menüsü...
sabah kahvaltısı - salatalık, domates, peynir, az karpuz, 2 dilim çavdar ekmeği, 1 fincan çay(şekersiz).
ara - 1 fincan çay.
öğlen - 6 minik köfte, domates, bir dilim çavdar ekmeği
ara - 1 bardak limonata
akşam - mercimek çorbası
Su 2litre olmuştur...
15+45 dk koşu bandında yürüyüş. (Eğim olayını öğrenmem iyi oldu, teşekkürler elmaliturta :) ) Birazda yanları eritmek için sağa sola eğilme yaptım.. Böylee işte...
Bir hafta kadar oldu yediklerime dikkat etmeye başlayalı... Aslında öyle özel bir şeyde yapmadım sadece çikolata, meyve suyu, asitli içeceklerden, aburcubur ve eklmekten vazgeçtim. Taze meyve ve sebzeler çok daha leziz gelmeye başladı. Bununla birlikte 95.40Kg'dan 91,40 Kg'a düştüm. Yani 2.6.2012 den 9.6.2012 ye kadarlık olan 7 günde 4 Kg vermiş bulunmaktayım. Sanırım hiç su tüketmeyen benim günde 3lt su içiyor olmamın büyük etkisi var. Tabi birde bolca yürüyüş...
Afiyet olsun canım çok güzel olmuş menün. Hadi bakalım kolay gelsin. O zaman bu hafta seni izinlimi yazacağız. Yoksa Türkiye'ye geldiğin zamanda devam edecek misin?
Gunaydin kizlar hayirli haftalar
Güzel menü canım, bende akşamları azaltıcam baya artık, yazın hiç çekilmiyo zaten
Geçmiş olsun Turti , bende nefret ediyorum regl ve onunla ilgili herşeyden
Güzel başlangıç olmuş canım, afiyet olsunAyrıca hoşgeldin
Tebrik ederim seniÖzellikle yaz aylarında su çok önemli faktör, devamlı bi su kaybı oluyor vücutta , hem zayıflamak hemde sağlıklı olmak için bol suyu sevmemiz şart, "ömür boyu"
Akşam yemeğimi yedim.
İŞTE MENÜM
SABAH
2 dilim ekmek
Peynir,2 küçük sucuk dilimi,domates
Yarım kase yoğurt
ÖĞLE
Kefir
AKŞAM
1 tabak taze fasulye yemeği
Yarım dilim ekmek
Yarım kase yoğurt
selam kızlaaar !
sabah bi ara baktım topiğe ama bişey yazamadım ufaklıktan dolayı , az önce uyuttum da hatunu biraz yazayım dedim :)
bu arada yarışmaya İSTANBUL ' dan katılıyorum
menüm şöyle
aç karna bitki çayı
kahvaltı
yumurta , peynir , közde biber , karpuz ,çay
arada
biraz kiraz
şimdi bitki çayı içiyorum
akşam öğünü olarak da
taze fasulye ve salata yiycem
bol su içiyorum , daha 1 fincan bitki çayı daha içicem
ve tabiki
20-30 dak arası bisiklet yapıcam .
böylece günü tamamlarım
tabi bi de ütü yapmam lazım daha yaa
görüşmek üzereee herkese iyi pazarlar
Yeşil çay yaptım kendime ohhh mis gibi bugün Konya çok sıcak kızlar sizin oralar nasıl? Bu arada kim hangi şehirde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?