Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun.Muz yerine farklı birşey tercih edebilirdin.Senin menüleri daha tam bilmiyoruz.Bakalım nasıl besleniyorsun:44:

ya yanimda muz vardi..birde yürüyüsüm daha cok trekking di cok yordu..evede yeni geldim bu saate birakmiyayim diye..muzuda severim :/..bakalim,, yorumlarinizi beklerim..yanlislarimi ögreneyim

tskler..evet cok az ekmek vardi..haftasonlarim disarida geciyor bazen evden uzaga yollarda oluyoruz..yanimda genelde meyve bulunduruyorum..tabi diyet yapmazken neler atistirdigimi yazmiyayim:)

ya arkadaslar ben isim olayinda biraz zorlanabilirim lady ebru :) uzaylim hatice sena var zelis var buse var ..aaa zorlanmiycakmisim :))

birde bu mesaj olayini anlamadim..ya beni bu sayimdan muaf tutamazmisiniz..hem bebegim var zorlanirim mesajlari takip etmeye..ama ben gunluk 5 mesaji asarim o kesin

birde klavyem türkce degil..bazi yazi karakterleri eksik cikiyor komik okunabilir sorry

bende yurtdisindayim ama bu "yurtdisi" tabirinden nefret ediyorum..cerkez asilliyim..yer yurd karmasasiyla buyudum..herneyse bende almanya bochum

arkadaslar yarin hürriyette "diyetin dogrulari" diye bir yazi dizisi basliyormus

* Moda diyetler neden herkese uymaz,
* Ergenlik ve sınav dönemlerinde beslenme nasıl olmalı
* Hamilelik diyeti nedir?
* Hangi sağlık sorunlarının beslenme ile ilişkisi var?

MENÜMMMMMM
sabah
1 parça pizza
şekersiz çay

öğlen
2 parça tavuk

akşam
1 kase kornflakes

bugünlük benden bu kadar herkese iyi geceler

Afiyet olsun çok güzel olmuş.

Güzel kilo vermişsin tebrikler.İnşallahta böyle devam eder.

Hergün 5 mesaj zorunluluğumuz var ama kaynaşmak,yaptığımız yanlışları farketmek için birbirimizin menüleri hakkında yorum yapmamız yararlı oluyor.Birşey yiyecekken burayı okuyup vazgeçmelerim tekrar motive olmam az olmadı.O yüzden fırsat buldukça zorunluluktan değilde grubumuz için ,kendimiz için paylaşımlarda bulunursan seviniriz.Hergünde yazdığın mesajları liste yapan kişiye gönerirsen başka birşey yok.

MENÜMMMMMM
sabah
1 parça pizza
şekersiz çay

öğlen
2 parça tavuk

akşam
1 kase kornflakes

Afiyet olsun Zeliş.

Sen alacaksın sanırım.Yararlı olabilecek bilgileri okudukça burda paylaşırsan seviniriz.

Merhaba kizlar menumu bildirip cikcam gecmise cok goz atamadim ..
Yarim kalan islerimi halletmem lazim gunum kalmadi neyse ...

Kahvalti
Mantarli yumurta
1 domates
2 salatalik tursusu (hazir tursu tatlimsi..)

Oglen
Mantarli tavuk sote
1 bardak ayran

Aksam
1 bardak ayran ..

3 lt su
4 fincan yesil cay

Bugun cok hareket ettim zaman bulabilirsem bootcamp i yapmak isityorum ..

Iyi geceler kizlar ..

Tebrik ederim, çok güzel kilo vermişssinn :)

Menülerin yavaş yavaş oturur zaten kendiliğinden. Hepimiz aynı yollardan geçtik ki dediğim gibi sen deneyimlisin. Mesaj konusuna gelince en baştanda belirttiğim gibi takımımız için en önemli şey paylaşım ve mesaj sayıları. Mesaj saymak zor bişey değil. Mesaj yazarken konu kısmına numara verip en son kaç mesaj yazdığını kolayca bulabilirsin. Ayrıca profilde Myactivity diye bir yer var. Ordan kendi nickini tıkladığın zaman bütün mesajların ard arda çıkıyor. Ordan sayıp liste yapacak olan kişiye mesaj atacaksın. Maalesef kişiye özel ayrımcılıkta yapamıyoruz çünki takımda hepimiz eşitiz. En az 5 mesaj diyede düşünme çünki iş sadece 5 mesajla bitmiyor. Mesela bugün akşama kadar uğrayamadın topiğe, akşam geldiğinde geçmişi okumanı öneriyorum. Böylelikle takımda neler olmuş neler bitmiş daha çabuk farkında oluyorsun. Zamanla öğrenirsin demek istediklerimi.

MENÜMMMMMM
sabah
1 parça pizza
şekersiz çay

öğlen
2 parça tavuk

akşam
1 kase kornflakes

Afiyet olsun Zeliş'cim menü güzel ama spor ve sıvı miktarı yok :44:

Afiyet olsun canım çok güzel olmuş menün. Hadi bakalım kolay gelsin. O zaman bu hafta seni izinlimi yazacağız. Yoksa Türkiye'ye geldiğin zamanda devam edecek misin?

11-12 Haziran :elmaliturta
13-14 Haziran : Tadli
15-16 Haziran : betuld
18-19 Haziran : gurbet_dmr
20-21 Haziran : zaum

Kızlar bu mesaj bildirim listemiz. Tarihlerin karşısında yazan isimlere o günün mesaj sayıları özel mesaj olarak gönderilecek. Özellikle yeni katılan arkadaşlar listeyi not alırlarsa sevinirim. Çünki deneme haftasında mesaj sayıları çok önemli. Takıma alınıp alınmayacağınıza onları değerlendirip karar vereceğiz.

anlaşıldı kaptan
iyi geceler ...

Kızlar ben kaçıyorum artık vakit geç oldu. Herkese iyi geceler. Yarın görüşmek üzere

Günaydıııııın bebeklerr

Ebrucumcum sana özel msj attım müsait oldugunda bana cevap ver oluur muu

Regl olucam cok agrım vaaaar kızlar yaww poff bu sıcakta da hiç çekilmiyor valla.

Son düzenleme:

Güzel menü canım, bende akşamları azaltıcam baya artık, yazın hiç çekilmiyo zaten
Günaydıııııın bebeklerr

Ebrucumcum sana özel msj attım müsait oldugunda bana cevap ver oluur muu

Regl olucam cok agrım vaaaar kızlar yaww poff bu sıcakta da hiç çekilmiyor valla.

Geçmiş olsun Turti , bende nefret ediyorum regl ve onunla ilgili herşeyden

Güzel başlangıç olmuş canım, afiyet olsun Ayrıca hoşgeldin

Tebrik ederim seni Özellikle yaz aylarında su çok önemli faktör, devamlı bi su kaybı oluyor vücutta , hem zayıflamak hemde sağlıklı olmak için bol suyu sevmemiz şart, "ömür boyu"

Afiyet olsun canım çok güzel olmuş menün. Hadi bakalım kolay gelsin. O zaman bu hafta seni izinlimi yazacağız. Yoksa Türkiye'ye geldiğin zamanda devam edecek misin?

Turkiyeye gidince internet durumlarina bakip kesinlikle bisey bildiririm sana, suan icin izinli yazilmak istemiyorum ebrucum bakalim nasil olacak ..

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar hayirli haftalar

Günaydın tadluum

teşekkür ederim cnmm

Son düzenleme:
Akşam yemeğimi yedim.
İŞTE MENÜM
SABAH
2 dilim ekmek
Peynir,2 küçük sucuk dilimi,domates
Yarım kase yoğurt

ÖĞLE
Kefir

AKŞAM
1 tabak taze fasulye yemeği
Yarım dilim ekmek
Yarım kase yoğurt

Afiyet olsun Haticecim güzel menü

Yazını okuyunca tecribeli biri olduğunu anladım, sonra çizelgene baktım ve yanılmamışım
Önce verdiğin 21 kilo için tebrik ederim daha sonra hafif geçirdiğin günün için tebrik ederim
Hoşgeldin aramıza

Yeşil çay yaptım kendime ohhh mis gibi bugün Konya çok sıcak kızlar sizin oralar nasıl? Bu arada kim hangi şehirde?

Ben ankaradayım Ebrucum, çok uzak değiliz zaten burası da yanıyor

Simdilik kaciyorum kizlar arada firsat buldukca girmeye calisirim bos birakmayin grubumuzu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…