Günaydııınn kızlar
herkese iyi haftalar ...
Sporu 2 gündür tamamen hayatıma almış bulunmaktayım artık,çok enerjik ve pozitifim bu hafta
Sabah 6da kaltım, 1 saat yürüyüş yaptım, sonra eve geldim yarım saat plates yaptım, ve şimdi iş yerindeyim, sabaha bu kadar hareketli başlamak beni gün boyu enerjik tutuyor
Ayrıca platesi çok özlemişim, vücudumun her bir kasında ağrı var
Sabah tartıldım ve sonuç çok iyiydi ama söylemek için cumayı bekliyceeem .))
iyi yapmışsın cnmmm sabah yürümekle gerçekten çok iyi geliyor insana
bence cumaya kadar tartılma hiç cuma sana da süpriz olsun
evet iy fikir ama ben dayanamaaam kii
turtiye katılıyorum, hemde çok eğlenceli oluyor öyle canım, tartıyı kaldır cumaya kadar
peki bi de böyle deniycem kızlar
Ama ben gramları verdikçe motive oluyordum , tabi vermeyince de sinir , o ayrııı ama bu sefer sizi dinliycem:18:
gramları verdiğini vücudunda hissedeceksin zaten canım
Ayrıca tartıya alıştığında, o giden gramlar rahatlatıp kaçamaklara, gelen gramlarda heves kırıp yine kaçamaklara yönlendiriyor
Kızlar herkese günaydın,
İşteyim, müsait oldukça girip kontrol etmeye çalışacağım.
Kendimi yeşil çaya alıştırmaya çalışıyorum buarada :)
hoşgeldin canımm alışırsın merak etme alışınca da sürekli içersin
Kızlar herkese günaydın,
İşteyim, müsait oldukça girip kontrol etmeye çalışacağım.
Kendimi yeşil çaya alıştırmaya çalışıyorum buarada :)
evet evet , kesinlikle yeşil çay içmelisin faydasını göreceksin !..
Kızlar bu arada iştah kesmek ve tatlı krizlerini önlemek için 9 lu bitki çayını da öneririm size
Sen alacaksın sanırım.Yararlı olabilecek bilgileri okudukça burda paylaşırsan seviniriz.
Merhaba kizlar menumu bildirip cikcam gecmise cok goz atamadim ..
Yarim kalan islerimi halletmem lazim gunum kalmadi neyse ...
Kahvalti
Mantarli yumurta
1 domates
2 salatalik tursusu (hazir tursu tatlimsi..)
Oglen
Mantarli tavuk sote
1 bardak ayran
Aksam
1 bardak ayran ..
3 lt su
4 fincan yesil cay
Bugun cok hareket ettim zaman bulabilirsem bootcamp i yapmak isityorum ..
Iyi geceler kizlar ..
Menülerin yavaş yavaş oturur zaten kendiliğinden. Hepimiz aynı yollardan geçtik ki dediğim gibi sen deneyimlisin. Mesaj konusuna gelince en baştanda belirttiğim gibi takımımız için en önemli şey paylaşım ve mesaj sayıları. Mesaj saymak zor bişey değil. Mesaj yazarken konu kısmına numara verip en son kaç mesaj yazdığını kolayca bulabilirsin. Ayrıca profilde Myactivity diye bir yer var. Ordan kendi nickini tıkladığın zaman bütün mesajların ard arda çıkıyor. Ordan sayıp liste yapacak olan kişiye mesaj atacaksın. Maalesef kişiye özel ayrımcılıkta yapamıyoruz çünki takımda hepimiz eşitiz. En az 5 mesaj diyede düşünme çünki iş sadece 5 mesajla bitmiyor. Mesela bugün akşama kadar uğrayamadın topiğe, akşam geldiğinde geçmişi okumanı öneriyorum. Böylelikle takımda neler olmuş neler bitmiş daha çabuk farkında oluyorsun. Zamanla öğrenirsin demek istediklerimi.
Günaydıııııın bebeklerr
Ebrucumcum sana özel msj attım müsait oldugunda bana cevap ver oluur muu
Regl olucam cok agrım vaaaar kızlar yaww poff bu sıcakta da hiç çekilmiyor valla.
Günaydın çıtırlarÇok güzel , sağlıklı , hafif bir hafta bizim olsun
Gunaydin kizlar hayirli haftalar
Sporu 2 gündür tamamen hayatıma almış bulunmaktayım artık,çok enerjik ve pozitifim bu hafta
Sabah 6da kaltım, 1 saat yürüyüş yaptım, sonra eve geldim yarım saat plates yaptım, ve şimdi iş yerindeyim, sabaha bu kadar hareketli başlamak beni gün boyu enerjik tutuyor
Ayrıca platesi çok özlemişim, vücudumun her bir kasında ağrı var
Günaydııınn kızlar
herkese iyi haftalar ...
evet evet , kesinlikle yeşil çay içmelisin faydasını göreceksin !..
Kızlar bu arada iştah kesmek ve tatlı krizlerini önlemek için 9 lu bitki çayını da öneririm size
kızlaaaar fal bakmasını bilen var mı yaaçok moralim bozuk valla o kadar bozuk ki yemek bile yiyesim gelmiyor biri bana fal baksa ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?