Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet evet , kesinlikle yeşil çay içmelisin faydasını göreceksin !..

Kızlar bu arada iştah kesmek ve tatlı krizlerini önlemek için 9 lu bitki çayını da öneririm size
Neslihan o otların tadını sevemedim gitti.

Bilgiler için teşekkürler canım.

Offf offff o örnek verilen tatlılara,yemeklere bak.Ben bu yazıyı farklı yöne çekmeye başladım.Onları yesek mi Güzel bilgiler teşekkürler.Ama bu daha çok kilo koruma zamanı yapılabilecek şeyler gibi geldi.

Ben de 5 li karışım diye biberiye,mate,yeşil çay,kekik ve funda yaprağı aldım.Bir kaç kez içtim ama kokusu ve tadı beni çok rahatsız ediyor.Sürekli içiliğinde faydalı olabilir ama içemiyorum.

Kızlar yine ortalarda yok, umarım hepsi iyidir ve kaçamak yapmıyolardır
Kaçamak yoookkk
ben kepekli makarna yapıyorum

saol cnm 3-4 yemek kaşığı kadar yiycem işte sarımsaklı yoğurtlu
Oh oh afiyet şeker olsun.Canım çekti valla.

merhaba kızlar.
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz inşallah hedeflediğiniz kilolara iyi bir şekilde ulaşırsınız.
ben bugün rahatsızım.
dün kaçamak yapayım dedim yaz girdiğinden beri yemediğim dondurmadan 1 dilim yedim ama sonu kötü oldu.bugün boğazım acıyor
midem alt üst olmuş durumda yanıyor ve ekşiyor kahvaltıylayım ottan başka bişey yemedim.
dünkü menüm
sabah.1 dilim ekmek domates salatalık biber sahanda yumurta peynir
öğlen patlıcan yemeği
1 dilim dondurma
akşam taze fasulye yoğurt
2,5 litre su

Geçmiş olsun Nermin.Kaçamak yapmanın cezası mı olmuş ne Şaka bir yana rahatsızlanmana üzüldüm.Sıcak birşeyler içmeye çalış.Menün gayet güzel afiyet olsun.

günaydııın anneannemlein yanına geldik ve yanıma bilgiseyarımıda aldım sırf burası için ama fazla paylaşım yapacağımı sanmıyorum ve benim için çok zor bi hafta olacak çünki burda aburcubur falan çok ve piknik yapmayı planlıyolar yani çooook zorlanacağm

kiloma gelince bu gün tartıldım ama sadece 1 kg vermişim 102 tabi buda iyi ama kaçamaksız bi hafta için daha iyi sonuç bekliyodum

ben geçmişi okuyup geliyorum

günaydııın
anneannemlein yanına geldik ve 1 hafta kalıcaz yanıma bilgisayarımıda aldım sırf burası için ama fazla paylaşım yapacağımı sanmıyorum ve benim için çok zor bi hafta olacak çünki burda aburcubur falan çok ve piknik yapmayı planlıyolar yani çooook zorlanacağm

kiloma gelince bu gün tartıldım ama sadece 1 kg vermişim 102 tabi buda iyi ama kaçamaksız bi hafta için daha iyi sonuç bekliyodum

ben geçmişi okuyup geliyorum

Geçmiş olsun canım, acaba çok mu hızlı yedin ki dondurmayı :26:

Menün güzel olmuş canım sebze ağırlıklı

Kilonun 102 olduğuna sevindim ama sana kızıyorum artık Zeliş.Mazeret buluyormuşsun gibi geliyor artık.Piknik yapılıyorsa ızgara ve salata yemeye çalış.Senin için en büyük avantaj bu. Aburcubur heryerde var bunları lütfen mazeret gösterme.Vardı yedim gibi bir düşünceye sahip olma lütfen. Herşey senin eline.İster sağlıklı şeyler yersin istersen de çeşitli mazeretlerle bol bol kaçamak yaparsın.Sen zayıflamak istemiyor musun? Lütfen artık iradene sahip ol ve HAYIR demeyi öğren.Ama ilk önce kendine HAYIR YEMEMELİYİM de.

Zelişcim keşke tartılmasaydın :26:

Kaçamaklara çok dikkat et bak:26: haziran ayı bitmeden sen 90lara inersin zelişcim bunu unutma

zelişciğim toplu ortamlardayken ortama ayak uydurursak alır başımızı gideriz inan.burada bende eğer dikkat etmezsem ipin ucu kaçacak gibi ne yemek saatleri belli çünkü nede yenilenler ama bizim kuralımız kendimiziz herşeyi biz belirleriz ortam herşeye müsait olsada sen yeme tatlım irade gücünü göster.

ablacım unutmuşum su 2 litre spor 30 dk jilian ve 2 km yürüyüş
Günaydın çıtırlar Çok güzel , sağlıklı , hafif bir hafta bizim olsun

Gunaydin kizlar hayirli haftalar

Günaydııınn kızlar
herkese iyi haftalar ...

günaydın
Ben geldim.Herkese Merhaba
hoşgeldin ablacım
ablacım bana niye kızıyosun :26: ben zaten yemiycem ondan şüphen olmasın ama zorlanıcam bunu demeye çalışıyordum bu hafta daha da güçlü dürücam mesela daha yeni karşımda küçük büyük herkes kek yedi ben elimi bile sürmedim
Zelişcim keşke tartılmasaydın :26:

Kaçamaklara çok dikkat et bak:26: haziran ayı bitmeden sen 90lara inersin zelişcim bunu unutma

ablacım bu cuma tartılmaddığım için tartıldım

dikkat ediyorum ablacım ama yavaş veriyomuş gibi hissediyorum :26:

haklısın nermin abla kaçamak yapmıycam çünkü bu hafta izinliydim ve kilom ikiye bölünüyor daha dikkatli olmam gerek

ayy benimde hoşuma gitti gecen yaptıgım kepekli makarnanın tadı cok kötüydü normal makarnadan daha çok pişirmek gerekiyormuş sanırım şimdi nerdeyse suyunu çekene kadar pişirdim çok güzel oldu yogurtla

hoşgeldin cnmm geçmiş olsun

dikkat et bu hafta oralarda zelişcim kaçamak yapma valla yoksa boşa gider bir haftan

Zeliş,

Ben kendi adıma konuşayım, karşımda çikolata yerlerse mesela, tadına bakmak için minik bir parça alırsam gerisi gelir. Ama hiç tadına bakmassam o kadar zorlanmam. Sen de yememen gereken şeylerin ucundan bile almamaya çalış bence. Gerçi herkes için farklı olabilir ama benim önerim bu..

Ve o verdiğin bir kiloyu sakın küçümseme :) İnşallah arta arta devam eder :)

Son düzenleme:

evet bende öyleyim onlar yeken ben burya kaçıcam artık

Ben mesela kaçamaklı günlerim olmasaydı şimdiye 75in altına inmiştim :26:

Küçümsememek lazım:26: Hem zelişcim sen elinden geleni yaptıktan sonra vücut sana ödülünü verecektir, aslında evet az az veriyorsun kilona ve yaşına göre ama bunu kabullenip moral bozmak yanlış olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…