Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yemeğimi yedim geldim
MENÜM
SABAH
Kepek ekmeğinden tost(3 parça sucuk ve hellim peynirli)
Yarım haşlanmış yumurta
Yeşil çay

ARA
Kahve

ÖĞLEN
Kefir

AKŞAM
1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt
yarım dilim ekmek
(dünün aynısı )

Aslında öyle söyleyenlere drek, bıraktım zaten diyeti diceksin, onlarda rahatlayacaklar suscaklar, sende rahat olcaksın böylece

evet en güzeli aslında

menün güzel olmuş canım ben hala akşam ne yesem karar veremedim valla

Günaydıııııın bebeklerr

Ebrucumcum sana özel msj attım müsait oldugunda bana cevap ver oluur muu

Regl olucam cok agrım vaaaar kızlar yaww poff bu sıcakta da hiç çekilmiyor valla.

Okudum canım cevapta yazdım. Baktın mı?

Turkiyeye gidince internet durumlarina bakip kesinlikle bisey bildiririm sana, suan icin izinli yazilmak istemiyorum ebrucum bakalim nasil olacak ..

Tamam canım haber bekliyorum o zaman senden. İnşallah elinin altında olur internet. Hedefine çok az kalmışken mezun edelim seni biran önce.

Maşallah Buse'cim çok güzel olmuş sporun.

Sabah tartıldım ve sonuç çok iyiydi ama söylemek için cumayı bekliyceeem .))

Herkes söylemiş bende söylüyorum, hemen kaldır tardını takii cuma sabahına kadar çıkarma. Çok işe yarıyor.

canım çok sıkılıyor kızlar yaaaaaa patlıycam şimdi

Ebruuuuucumcum başının belası olicigim bugün çabuk gel

Ne demek canım benim geldim işte.

Kızlar herkese günaydın,

İşteyim, müsait oldukça girip kontrol etmeye çalışacağım.

Kendimi yeşil çaya alıştırmaya çalışıyorum buarada :)

Benim ilk yeşil çay içişim çok komikti. Ben bide içine kesme şeker attım

Teşekkürler canım paylaşım için. Aaaa benim yeşil çayım bitti kendime yeşil çay almalıyım. Ben normal çay içmeyi sevmediğim için yeşil çay daha çok hoşuma gidiyor. Zaten şuan hayatımda yeşilçay, su ve ayrandan başka içecek yok.

saol cnmmmmcım baktım cevap yazdım bende şimcüük

Ebrucum hoşgeldin Benimde mesaim bitti çıkıyorum şimdi
İyi akşamlar kızlar, şimdi yürüyerek eve gideceğim ve biraz kalori yakacağım... Yarın görüşürüz
Mesaj bildirimimi yapıyorum Turtiye şimdi

Ben hazır olanlardan içiyorum kızlar. Çünki iş yerinde demleme gibi bir şansım yok ama ben faydasını görüyorum. Genelde ya çaykur yada lipton alıyorum.

evet normal demleyip limonlu iciyorum..zaten posetlerde o kadar zorlanmiyorum..belki oyuzdendir..yalniz tarcin denememistim hic..tskler birde öyle deneyeyim

Yanlız tarçını çok demlemeyeceksin yoksa acı oluyor tadı. Ona dikkat et. Ben ıhlamur demlerken atıyorum içine çok lezzetli oluyor.

Ben bu kadar karışımın aynı anda bir işe yarayacağını sanmıyorum ama inşallah işe yarar. Bir ara arkadaşlar banada tavsiyet etmişti. Ben karışım şeklinde almıştım aktardan. Bir kutu bitirdim. Tabii yanında diyet ve spor olmayınca çok bir işe yaramadı. Hala bir kutu duruyor boşa gitmesin diye deneyeceğim yeniden. Çünki bir sürü para verdim

Hoşgeldin canım. Hastalanmana üzüldüm ama sanki bana ceza gibi geldi
Umarım bundan sonra daha dikkatli olursun. Menün çok güzel olmuş dondurma dışında afiyet olsun canım.

Günaydın canım. Zorlanman çok normaldir ama ben sana güveniyorum lütfen kaçamak yapma. Bizi getir aklına. Çünki yaptığın her kaçamak seni geriye götürecek ve bir şekilde yenilmiş olacaksın iradene. Bu arada 1 kilo bana çok az geldi Zeliş'cim acaba neden bu kadar yavaş gidiyor. Eksik yada yanlış bişeyler mi var hayatında? Çünki ben bile geçen hafta 0,9 kilo verdim. Senin kilona göre 2 den aşağı vermemen gerekiyor. Menülerini daha dikkatli paylaş bakalım yanlış olan bişeyler mi var?

Sporun güzel olmuş canım. Yavaş verme konusunu araştırmamız lazım. Akşam yemeğini kaçta yiyorsun en geç?

evet bende öyleyim onlar yeken ben burya kaçıcam artık

Bencede onlar birşeyler yerken sen kaç bu tarafa.

Bizde senden çok memnunuz canım. Bu arada sen kaç kiloyla başlamıştın bize?

evet ama neden az veriyorum anlamıyorum ama sanırım metabolizmam yavaş çünki afedersiniz ama 3 günde 1 tuvelete gidiyorum:26:

Bak canım bundan sonra sabah kalkar kalkmaz ayakta bir bardak su içiyorsun. Ayakta iç mutlaka olur mu? Birkaç gün onu dene işe yaramazsa bir bardak ılık süt iç. Benimde problemim vardı bu şekilde çözdüm.

afiyet olsun canım bugün fasulye günü galibabende akşam yemeğinde fasulye yedim.

97,400 tü başladım şimdi 91,200

bugünkü menüm
sabah:1 dilim ekmek domates salatalık peynir sahanda yumurta
öğlen: 4 tane kayısı marul ve maydanoz 1 kaşık lahana yemeği
akşam: taze fasulye 1 küçük kase yoğurt 1 tane domates 1 tane biber marul ve maydanoz
1 fincan fom çayı
1 fincan kiraz sapı
1 büyük çay bardağı yeşil çay
henüz içmediğim ama içmeyi planladığım nescafe ve türk kahvesi
2,5 litre su

benim de bugünkü menüm

sabah
1 dilim ekmek
yumurta
peynir
1 bardak süt

ara
1 bardak sütlü nescafe
1 tane kayısılı activia bölemi yazılıyordu bu ya neyse

öğle
4 kaşık kepekli makarna
sarımsaklı yogurt

akşam
1 bardak sütlü nescafe
1 dene armut
az peynir

spor da 1,5 saat bisiklet

Son düzenleme:
fevkaladenin fevkininde fevkinde olmuşun budur yani dhaa ne olsun ağzım açık kaldı maşallah darısı başımıza:)

Çok teşekkürler Nermin'cim. Aslında fotoğraflar tam yansıtmıyor ben gerçekte görmeniz lazım değişimi. Ben bile kendimi tuhaf hissediyorum. Resmen eriyip gitmişim. İnşallah canım sizde göreceksiniz o günleri. Her fırsattı diyordum ben takıma geldiğimde en kilolu benim demiştim. Şimdi inanamıyorum kendime.

ben çıkıyorum biraz işlerim var görüşürüz

Kaçamak yapma sakın

aynen yaa ben daha 77 kiloyum bana yeter iyisin diyenler var, "haaaadiii llleeeeennn " diyorum içimden

Banada herkes aynı şeyi söylüyor gerçi benim hedefime çok az kaldı ama yeter çok zayıfladın diyorlar.

senin boyun 1 69 du dimi benim de 1 73 bizim istedigimiz gibi zayıf olabilmek için en az 56 55 olmamız lazım ben hayatımda hiç 55 olmadım olur da düşersem o kiloya kendi rekorumu kırarım herhalde

Turticim ben evlenene kadar bütün hayatımı çıtır bir hatun olarak geçirdim. 172 boya 50 kiloydum. 36 giyiyordum bazen o bile bol geliyordu. Şimdi düşünüyorum belim kopacak gibiymiş. Bir tane fotoğrafım vardı bulabilirsem ekleyeyim buraya.

Afiyet olsun canım çok güzel olmuş menü. Nasıl geçti seminerde ilk gün. Var mı bir gelişme?

Hoşbulduk canım. Sanada güle güle. Yürümek çok güzel oluyor. Görüşmek üzere.

97,400 tü başladım şimdi 91,200

Oooo maşallah canım yaaa az kalmış 8 lere güzel kilo vermişsin. Tekrardan tebrik ediyorum.

Menün güyet güzel olmuş. Afiyet olsun.

Afiyet olsun turticim güzel olmuş menün. Bende canım makarna istediğinde kepekli makarnamı yesem acaba. :44:

Kızlar albümü görmeyen var mı? Sileceğim de sorayım dedim?

sağol cnım devamı gelecek inşalah elimden geldiğince dikkat ediyorum.inşallah bu hafta görürürm 8 leri o kadar jillian falan yapıyorum yani görmem lazım artık:)

Bu aralar maşallahımız var yeniden eski canlı günlerine döndü takım, inşallah hep böyle gider

Son düzenleme:
sağol cnım devamı gelecek inşalah elimden geldiğince dikkat ediyorum.inşallah bu hafta görürürm 8 leri o kadar jillian falan yapıyorum yani görmem lazım artık:)

Bencede canım çok az kalmış zaten. Sen bu hafta ona odaklan ve eminim ki vereceksin.

afiyet olsun canım.türk kahvesi varsa yolla evde kalmamış şansa bak:) gidip alayım içesim geldi evdekilere yapayımda ağızları datlansın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…