Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ebru zelişe demiş yeni gelen arkadaşlara kestirmeden hoşgeldin deme alıntı yap diye bende alıntısız hoşgeldiniz dedim ay utandım sonra kızlar kusura bakmayın kızı uyutuyordum alıntılayamadım kestirmeden yazdım.
nesdii,pia,akashaa hoşgeldiniz.ben nermin 29 yaşındayım evliyim 2 yaşında bir tane kızım var.13.takımda hemen hemen 1 aydır varım hayatımdan ve takım arkadaşlarımdan çok memnunum:)

evet ama neden az veriyorum anlamıyorum ama sanırım metabolizmam yavaş çünki afedersiniz ama 3 günde 1 tuvelete gidiyorum:26:

aynen yaa ben bundan 3 ay önce 61 kiloya düşmüştüm sonra bir saldım 68'e çıktım tekrar 3 ay oldu halen 61'e düşemedim yoksa şimdiye 57 56 olmuştum

evet ama neden az veriyorum anlamıyorum ama sanırım metabolizmam yavaş çünki afedersiniz ama 3 günde 1 tuvelete gidiyorum:26:

metabolizman yavaş olabilir zelişcim çünkü yaşına göre çok fazla kilolusun buda metabolizmanı yavaslatmıstır yani ama bol bol yesil çay içip hareket edersen metabolizman 1 aya kalmaz hızlanacaktır. internetten metabolizma hozlandırmak için yapılması gerekenleri de okuyabilirsin

fevkaladenin fevkininde fevkinde olmuşun budur yani dhaa ne olsun ağzım açık kaldı maşallah darısı başımıza:)

Zelişcim sen öğün atlıyorsun bazen, aslında az az sık sık yiyip devamlı miğdeni çalıştırsan eminim faydasını göreceksin.
Ama aklını da karıştırmak istemiyorum, nasıl iyi olacaksan onu yap istiyorum da yanlış var bi yerde işte

aynen yaa ben bundan 3 ay önce 61 kiloya düşmüştüm sonra bir saldım 68'e çıktım tekrar 3 ay oldu halen 61'e düşemedim yoksa şimdiye 57 56 olmuştum

Turti ben 2 yılda 30 kilo almış bir bayan olarak rekoru elimde taşıyorum kilo alma konusunda

2 yılda aldığım kilonun yarısını 3 ayda verdim, aslında bu bir başarı ama başarıma odaklandığımda tekrar yemeğe başlıyorum

sağol cnım.fundacığım ben çok güzel fal bakarım bakayım sana en gerçeğinden ha:)

yaa aktarda ki adam top kekik yerine zahter ( dağ kekiği sanırım ) onu vermiş , barut ağacı kabuğu da yok ama böyle kullanıyorum ben.
Siz hangi şehirdesiniz ?

ben almanya :/

ayy ben bu otlardan hiç anlamıyorum ya

hiç içmedim yeşil çay dışında birşey, içemem de valla , helal olsun size

emin ol en kötüsü o :)

bence uzun vadeli diyetlerde tatli krizleri illaki olur ve bunlarda, krizi atlatmaya yardimci olucak en hafif tatlilar..diyette hic tatli birsey agiza surilmiycek diye bir sey yok ki..ihtiyac hissedildiginde diyet ürüunlerle bu tatlilar hazirlanabilir bence

haticenin söyledigi gibi pikniklerdede yiyebilicegimiz coook seyler oluyor..hic oralara kafani yorma eglenmene bak:) oynarken firsatin bile olmasin sofraya gelmeye :)iyi eglenceler

slm gurbet sorun degil hosbulduk :)

Canım ben şimdiden uyarayım dedim.Bir kaç kez oldu.Annen ne yazık ki güzel şeyler ama yememen gereken şeyler yapıyor.Sen dayanamayıp yiyebiliyorsun.Şimdi evde değilsin başka bir ortam ve yememen gereken şeyler var.Tabi bol bol da teklif ediyorlardır..Umarım iradeli olup yemezssin.

işte başarıya odaklanmamak lazım demek ki bana da ne zaman biri çok kilo vermişsin dese o hafta bozuyorum rejimi

sağol cnım.fundacığım ben çok güzel fal bakarım bakayım sana en gerçeğinden ha:)

ayy gerçekten mi valla o kadar moralmen çöküğüm ki kalkar yanına gelirim şimdi

Son düzenleme:
işte başarıya odaklanmamak laızm demek ki bana da ne zaman biri çok kilo vermişsin dese o hafta bozuyorum rejimi

aynen yaa ben daha 77 kiloyum bana yeter iyisin diyenler var, "haaaadiii llleeeeennn " diyorum içimden

aynen yaa ben daha 77 kiloyum bana yeter iyisin diyenler var, "haaaadiii llleeeeennn " diyorum içimden

senin boyun 1 69 du dimi benim de 1 73 bizim istedigimiz gibi zayıf olabilmek için en az 56 55 olmamız lazım ben hayatımda hiç 55 olmadım olur da düşersem o kiloya kendi rekorumu kırarım herhalde

Son düzenleme:
senin boyun 1 69 du dimi benim de 1 73 bizim istedigimiz gibi zayıf olabilmek için en az 56 55 olmamız lazım ben hayatımda hiç 55 olmadım olur da düşersem o kiloya kendi rekorumu kırarım herhalde

evet benim boyum da 171 şuan 73 üm bana bile yeter artık eridin bittin diyolar , içimden yuuuh diyorum.
kıskanıyolar bence , istemiyolar daha çok güzelleşelim
ben üniversitedeyken 59 olmuştum , çok zayıftım o zaman da , 60-65 arası olsam yeter bana yaa :))

Turtim ben 56 kilodayken bazen 36 bedenlerin bol geldiğini bilirim, bacaklarım çok inceliyor aslında ama üst kısmım kalın olcağına bacaklarım çok ince olsun banane

Boydan ziyade vücut tipide çok önemli

evet ya kesinlikle göz var nizam var bence tamamen fesatlıklarından öyle söylüyorlar

benim de bacaklarım kalın üstte bişi kalmadı üste bakan ölücen diyor alta diyorum hiç bakmıyorsunuz sanırım

Son düzenleme:
işte başarıya odaklanmamak lazım demek ki bana da ne zaman biri çok kilo vermişsin dese o hafta bozuyorum rejimi

gel kuzum ya hazır gelmişken göndermeyiz de bir nikah iş tamam hehe fal baktırmanada gerek kalmaz kısmetin burda zaten canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…