Ben mesela kaçamaklı günlerim olmasaydı şimdiye 75in altına inmiştim :26:
Küçümsememek lazım:26: Hem zelişcim sen elinden geleni yaptıktan sonra vücut sana ödülünü verecektir, aslında evet az az veriyorsun kilona ve yaşına göre ama bunu kabullenip moral bozmak yanlış olur
Ben mesela kaçamaklı günlerim olmasaydı şimdiye 75in altına inmiştim :26:
Küçümsememek lazım:26: Hem zelişcim sen elinden geleni yaptıktan sonra vücut sana ödülünü verecektir, aslında evet az az veriyorsun kilona ve yaşına göre ama bunu kabullenip moral bozmak yanlış olur
evet ama neden az veriyorum anlamıyorum ama sanırım metabolizmam yavaş çünki afedersiniz ama 3 günde 1 tuvelete gidiyorum:26:
Eki Görüntüle 440993 Eki Görüntüle 440994 Eki Görüntüle 440996 Eki Görüntüle 440997 Eki Görüntüle 440998 Eki Görüntüle 440999 Eki Görüntüle 441000
İlk 3 fotoğraf yeni. Diğerleri eski ama kaç kiloda olduğumu hatırlamıyorum kızlar. Yeniler için daha eskilerinide yayınlayayım. Moral olsun size...
Eki Görüntüle 441001 Eki Görüntüle 441002 Eki Görüntüle 441003
evet ama neden az veriyorum anlamıyorum ama sanırım metabolizmam yavaş çünki afedersiniz ama 3 günde 1 tuvelete gidiyorum:26:
aynen yaa ben bundan 3 ay önce 61 kiloya düşmüştüm sonra bir saldım 68'e çıktım tekrar 3 ay oldu halen 61'e düşemedim yoksa şimdiye 57 56 olmuştum
ayy benimde hoşuma gitti gecen yaptıgım kepekli makarnanın tadı cok kötüydü normal makarnadan daha çok pişirmek gerekiyormuş sanırım şimdi nerdeyse suyunu çekene kadar pişirdim çok güzel oldu yogurtla
hoşgeldin cnmm geçmiş olsun
dikkat et bu hafta oralarda zelişcim kaçamak yapma valla yoksa boşa gider bir haftan
yaa aktarda ki adam top kekik yerine zahter ( dağ kekiği sanırım ) onu vermiş , barut ağacı kabuğu da yok ama böyle kullanıyorum ben.
Siz hangi şehirdesiniz ?
ayy ben bu otlardan hiç anlamıyorum ya
hiç içmedim yeşil çay dışında birşey, içemem de valla , helal olsun size
Offf offff o örnek verilen tatlılara,yemeklere bak.Ben bu yazıyı farklı yöne çekmeye başladım.Onları yesek miGüzel bilgiler teşekkürler.Ama bu daha çok kilo koruma zamanı yapılabilecek şeyler gibi geldi.
]
günaydııınanneannemlein yanına geldik ve yanıma bilgiseyarımıda aldım sırf burası için ama fazla paylaşım yapacağımı sanmıyorum ve benim için çok zor bi hafta olacak çünki burda aburcubur falan çok ve piknik yapmayı planlıyolar yani çooook zorlanacağm
kiloma gelince bu gün tartıldım ama sadece 1 kg vermişim 102 tabi buda iyi ama kaçamaksız bi hafta için daha iyi sonuç bekliyodum
ben geçmişi okuyup geliyorum
ebru zelişe demiş yeni gelen arkadaşlara kestirmeden hoşgeldin deme alıntı yap diye bende alıntısız hoşgeldiniz dedim ay utandım sonra kızlar kusura bakmayın kızı uyutuyordum alıntılayamadım kestirmeden yazdım.
nesdii,pia,akashaa hoşgeldiniz.ben nermin 29 yaşındayım evliyim 2 yaşında bir tane kızım var.13.takımda hemen hemen 1 aydır varım hayatımdan ve takım arkadaşlarımdan çok memnunum:)
ablacım unutmuşum su 2 litre spor 30 dk jilian ve 2 km yürüyüşgünaydın
hoşgeldin ablacım ablacım bana niye kızıyosun :26: ben zaten yemiycem ondan şüphen olmasın ama zorlanıcam bunu demeye çalışıyordum bu hafta daha da güçlü dürücam mesela daha yeni karşımda küçük büyük herkes kek yedi ben elimi bile sürmedimablacım bu cuma tartılmaddığım için tartıldım dikkat ediyorum ablacım ama yavaş veriyomuş gibi hissediyorum :26:
Canım ben şimdiden uyarayım dedim.Bir kaç kez oldu.Annen ne yazık ki güzel şeyler ama yememen gereken şeyler yapıyor.Sen dayanamayıp yiyebiliyorsun.Şimdi evde değilsin başka bir ortam ve yememen gereken şeyler var.Tabi bol bol da teklif ediyorlardır..Umarım iradeli olup yemezssin.evet ama neden az veriyorum anlamıyorum ama sanırım metabolizmam yavaş çünki afedersiniz ama 3 günde 1 tuvelete gidiyorum:26:
Zelişcim sen öğün atlıyorsun bazen, aslında az az sık sık yiyip devamlı miğdeni çalıştırsan eminim faydasını göreceksin.
Ama aklını da karıştırmak istemiyorum, nasıl iyi olacaksan onu yap istiyorum da yanlış var bi yerde işte
Turti ben 2 yılda 30 kilo almış bir bayan olarak rekoru elimde taşıyorum kilo alma konusunda
2 yılda aldığım kilonun yarısını 3 ayda verdim, aslında bu bir başarı ama başarıma odaklandığımda tekrar yemeğe başlıyorum
sağol cnım.fundacığım ben çok güzel fal bakarım bakayım sana en gerçeğinden ha:)
işte başarıya odaklanmamak laızm demek ki bana da ne zaman biri çok kilo vermişsin dese o hafta bozuyorum rejimi
ayy gerçekten mi valla o kadar moralmen çöküğüm ki kalkar yanına gelirim şimdi
aynen yaaben daha 77 kiloyum bana yeter iyisin diyenler var , "haaaadiii llleeeeennn " diyorum içimden
senin boyun 1 69 du dimi benim de 1 73 bizim istedigimiz gibi zayıf olabilmek için en az 56 55 olmamız lazımben hayatımda hiç 55 olmadım olur da düşersem o kiloya kendi rekorumu kırarım herhalde
senin boyun 1 69 du dimi benim de 1 73 bizim istedigimiz gibi zayıf olabilmek için en az 56 55 olmamız lazımben hayatımda hiç 55 olmadım olur da düşersem o kiloya kendi rekorumu kırarım herhalde
evet benim boyum da 171 şuan 73 üm bana bile yeter artık eridin bittin diyolar , içimden yuuuh diyorum.
kıskanıyolar bence , istemiyolar daha çok güzelleşelim
ben üniversitedeyken 59 olmuştum , çok zayıftım o zaman da , 60-65 arası olsam yeter bana yaa :))
Turtim ben 56 kilodayken bazen 36 bedenlerin bol geldiğini bilirim, bacaklarım çok inceliyor aslında ama üst kısmım kalın olcağına bacaklarım çok ince olsun banane
Boydan ziyade vücut tipide çok önemli
evet ya kesinlikle göz var nizam var bence tamamen fesatlıklarından öyle söylüyorlar
benim de bacaklarım kalın üstte bişi kalmadı üste bakan ölücen diyor alta diyorum hiç bakmıyorsunuz sanırım
işte başarıya odaklanmamak lazım demek ki bana da ne zaman biri çok kilo vermişsin dese o hafta bozuyorum rejimi
ayy gerçekten mi valla o kadar moralmen çöküğüm ki kalkar yanına gelirim şimdi
gel kuzum ya hazır gelmişken göndermeyiz de bir nikah iş tamam hehe fal baktırmanada gerek kalmaz kısmetin burda zaten canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?