Bencede canım çok az kalmış zaten. Sen bu hafta ona odaklan ve eminim ki vereceksin.
ya ebru dedemler geldi almanyadan bir sürü çikolatayla gözümün önünde duruyorlar.kaçıyorum yanlarından senin dediğin gibi odaklanırsam ancak başarırım bu işi
ben dışarı çıkıyorum sonra görüşürz kızlar:)
afiyet olsun canım bugün fasulye günü galibabende akşam yemeğinde fasulye yedim.
Afiyet olsun güzel olmuş.bugünkü menüm
sabah:1 dilim ekmek domates salatalık peynir sahanda yumurta
öğlen: 4 tane kayısı marul ve maydanoz 1 kaşık lahana yemeği
akşam: taze fasulye 1 küçük kase yoğurt 1 tane domates 1 tane biber marul ve maydanoz
1 fincan fom çayı
1 fincan kiraz sapı
1 büyük çay bardağı yeşil çay
henüz içmediğim ama içmeyi planladığım nescafe ve türk kahvesi
2,5 litre su
Afiyet olsun Funda.Güzel menü.benim de bugünkü menüm
sabah
1 dilim ekmek
yumurta
peynir
1 bardak süt
ara
1 bardak sütlü nescafe
1 tane kayısılı activia bölemi yazılıyordu bu ya neyse
öğle
4 kaşık kepekli makarna
sarımsaklı yogurt
akşam
1 bardak sütlü nescafe
1 dene armut
az peynir
spor da 1,5 saat bisiklet
Bugün kü seminer iptal edildi.O yüzden kendi okulumuzdaydık.İnşallah yarın başlayacak.Afiyet olsun canım çok güzel olmuş menü. Nasıl geçti seminerde ilk gün. Var mı bir gelişme?
MENÜM
Sabah
Yarım simit
1 kk natural peynir
Öğle
1 kase sebze çorbası
1 tane tavuk şiş
1 dilim kepek ekmek
Ara
Biraz çilek ve can eriği
Akşam
1 kase nesfit
Çok teşekkürler Nermin'cim. Aslında fotoğraflar tam yansıtmıyor ben gerçekte görmeniz lazım değişimi. Ben bile kendimi tuhaf hissediyorum. Resmen eriyip gitmişim. İnşallah canım sizde göreceksiniz o günleri. Her fırsattı diyordum ben takıma geldiğimde en kilolu benim demiştim. Şimdi inanamıyorum kendime.
Kaçamak yapma sakın
Banada herkes aynı şeyi söylüyor gerçi benim hedefime çok az kaldı ama yeter çok zayıfladın diyorlar.
Turticim ben evlenene kadar bütün hayatımı çıtır bir hatun olarak geçirdim. 172 boya 50 kiloydum. 36 giyiyordum bazen o bile bol geliyordu. Şimdi düşünüyorum belim kopacak gibiymiş. Bir tane fotoğrafım vardı bulabilirsem ekleyeyim buraya.
Afiyet olsun canım çok güzel olmuş menü. Nasıl geçti seminerde ilk gün. Var mı bir gelişme?
Hoşbulduk canım. Sanada güle güle. Yürümek çok güzel oluyor. Görüşmek üzere.
Oooo maşallah canım yaaa az kalmış 8 lere güzel kilo vermişsin. Tekrardan tebrik ediyorum.
Menün güyet güzel olmuş. Afiyet olsun.
Afiyet olsun turticim güzel olmuş menün. Bende canım makarna istediğinde kepekli makarnamı yesem acaba. :44:
afiyet olsun canım.türk kahvesi varsa yolla evde kalmamış şansa bak:) gidip alayım içesim geldi evdekilere yapayımda ağızları datlansın:)
ya ebru dedemler geldi almanyadan bir sürü çikolatayla gözümün önünde duruyorlar.kaçıyorum yanlarından senin dediğin gibi odaklanırsam ancak başarırım bu işi
MENÜM
Sabah
Yarım simit
1 kk natural peynir
Öğle
1 kase sebze çorbası
1 tane tavuk şiş
1 dilim kepek ekmek
Ara
Biraz çilek ve can eriği
Akşam
1 kase nesfit
aynen yaaben daha 77 kiloyum bana yeter iyisin diyenler var , "haaaadiii llleeeeennn " diyorum içimden
senin boyun 1 69 du dimi benim de 1 73 bizim istedigimiz gibi zayıf olabilmek için en az 56 55 olmamız lazımben hayatımda hiç 55 olmadım olur da düşersem o kiloya kendi rekorumu kırarım herhalde
evet benim boyum da 171 şuan 73 üm bana bile yeter artık eridin bittin diyolar , içimden yuuuh diyorum.
kıskanıyolar bence , istemiyolar daha çok güzelleşelim
ben üniversitedeyken 59 olmuştum , çok zayıftım o zaman da , 60-65 arası olsam yeter bana yaa :))
Turtim ben 56 kilodayken bazen 36 bedenlerin bol geldiğini bilirim, bacaklarım çok inceliyor aslında ama üst kısmım kalın olcağına bacaklarım çok ince olsun banane
Boydan ziyade vücut tipide çok önemli
Teşekkürler canım paylaşım için. Aaaa benim yeşil çayım bitti kendime yeşil çay almalıyım. Ben normal çay içmeyi sevmediğim için yeşil çay daha çok hoşuma gidiyor. Zaten şuan hayatımda yeşilçay, su ve ayrandan başka içecek yok.
Yemeğimi yedim geldim
MENÜM
SABAH
Kepek ekmeğinden tost(3 parça sucuk ve hellim peynirli)
Yarım haşlanmış yumurta
Yeşil çay
ARA
Kahve
ÖĞLEN
Kefir
AKŞAM
1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt
yarım dilim ekmek
(dünün aynısı)
Afiyet olsun turticim güzel olmuş menün. Bende canım makarna istediğinde kepekli makarnamı yesem acaba. :44:
benim de bugünkü menüm
sabah
1 dilim ekmek
yumurta
peynir
1 bardak süt
ara
1 bardak sütlü nescafe
1 tane kayısılı activia bölemi yazılıyordu bu ya neyse
öğle
4 kaşık kepekli makarna
sarımsaklı yogurt
akşam
1 bardak sütlü nescafe
1 dene armut
az peynir
spor da 1,5 saat bisiklet
bugünkü menüm
sabah:1 dilim ekmek domates salatalık peynir sahanda yumurta
öğlen: 4 tane kayısı marul ve maydanoz 1 kaşık lahana yemeği
akşam: taze fasulye 1 küçük kase yoğurt 1 tane domates 1 tane biber marul ve maydanoz
1 fincan fom çayı
1 fincan kiraz sapı
1 büyük çay bardağı yeşil çay
henüz içmediğim ama içmeyi planladığım nescafe ve türk kahvesi
2,5 litre su
MENÜM
Sabah
Yarım simit
1 kk natural peynir
Öğle
1 kase sebze çorbası
1 tane tavuk şiş
1 dilim kepek ekmek
Ara
Biraz çilek ve can eriği
Akşam
1 kase nesfit
sahi bugün kendime ekmek yaptimmm..hic beyaz un yok yulaf kepegi,bugday kepegi ve cavdar unundan baska hic bisi yok..1 hafta yeter bana
Eki Görüntüle 442076
buarada ebrucum bende almistim o kepekli makarnalardan cok begenmedim ama tam diyet gunleri icin..karbonhidratada ihtiyacimiz var sonucta..
Bu fotoğraftaki ekmeğimi sen yaptın? Süper görünüyor afiyet olsun. Bende deneyeceğim makarnayı dedim yaaa arada bir canım çekiyor.
Teşekkürler Ferhan.Kefiri kendim yapıyorum.Hergün taze taze mayalayıp içiyorum.cok guzel olmus menün..kefiri kendin mi yapiyorsun ? hazirmi aliyorsun? bende cok seviyorum kefir
Afiyet olsun çeşitli ve güzel olmuş.bende bugün yediklerimi yazayim
sabah 06:00 1elma
08:00 1 yumurta, kk peynir,2yk yogurt,3 tane kitir diyet ekmek
(bunlarin tam adini bilmiyorum, ama eskiden kk dan bir arkadas yapiyordu böyle .. bjöxx.. ondan görüp yapmistim simdi diyet gunlerinde kahvaltilarda sik yaparim..bu ekmekleri kirikliyorsun ,peyniri ufaliyorsun yumurtayi minik minik dograyip yogurtla karistiriyosun uzerinede biraz pul biber arzuya göre nane vs serpip afiyetle yiyorsun ..cok tok tutuyor) söyle bir ekmekten bahsediyorum
ara 1 cilek, 1 kayisi,
ögle:1 dilim sebzeli lazanya, 1 kase yogurt
ara:1 nektarin
aksam:1 kase ev tarhanasi ( son zamanlar favori corbam, meger ne guzel bir tat kaciriyormusum:)
simdi yesilcay iciyorum..sabahta ictim...
60 dk yuruyus ve 2 lt su.. yalniz bu bitkisel caylari saymiyorum onlarda sekersiz kullanildiginda su yerine geciyor diye soylemisti doktor:) o zaman 3 lt fln oluyor
tatlisiz bir gün atlattim sükürler olsunnnnn
Öğlen iyi bir yemek yiyip akşamı hafif tuttum diyorsun yanimenüm
kahvaltı
yumurta,peynir,domates
ara
5-6 adet badem
öğlen
mercimekli bulgur pilavı az
püreli rosto , püresi azdı
ara
yeşil erik
akşam
1 porsiyon karpuz, 1 kk peynir
3 fincan bitki çayı ve 2-3 lt su
birazdan da 20 dak spor yaparım
metabolizman yavaş olabilir zelişcim çünkü yaşına göre çok fazla kilolusun buda metabolizmanı yavaslatmıstır yani ama bol bol yesil çay içip hareket edersen metabolizman 1 aya kalmaz hızlanacaktır. internetten metabolizma hozlandırmak için yapılması gerekenleri de okuyabilirsin
okulda ara öğün yapamıyorum ama evde yapmaya çalışıcam inş işe yarar :44:Zelişcim sen öğün atlıyorsun bazen, aslında az az sık sık yiyip devamlı miğdeni çalıştırsan eminim faydasını göreceksin.
Ama aklını da karıştırmak istemiyorum, nasıl iyi olacaksan onu yap istiyorum da yanlış var bi yerde işte
Turti ben 2 yılda 30 kilo almış bir bayan olarak rekoru elimde taşıyorum kilo alma konusunda
2 yılda aldığım kilonun yarısını 3 ayda verdim, aslında bu bir başarı ama başarıma odaklandığımda tekrar yemeğe başlıyorum
menülerimi detaylı paylaşıyorum ama çok yavaş ilerliyorum bu gün içimden bi ses işe yarmıyo ye gitsin dedi kendimi zor tuttumBen hazır olanlardan içiyorum kızlar. Çünki iş yerinde demleme gibi bir şansım yok ama ben faydasını görüyorum. Genelde ya çaykur yada lipton alıyorum.
Yanlız tarçını çok demlemeyeceksin yoksa acı oluyor tadı. Ona dikkat et. Ben ıhlamur demlerken atıyorum içine çok lezzetli oluyor.
Ben bu kadar karışımın aynı anda bir işe yarayacağını sanmıyorum ama inşallah işe yarar. Bir ara arkadaşlar banada tavsiyet etmişti. Ben karışım şeklinde almıştım aktardan. Bir kutu bitirdim. Tabii yanında diyet ve spor olmayınca çok bir işe yaramadı. Hala bir kutu duruyor boşa gitmesin diye deneyeceğim yeniden. Çünki bir sürü para verdim
Hoşgeldin canım. Hastalanmana üzüldüm ama sanki bana ceza gibi geldi
Umarım bundan sonra daha dikkatli olursun. Menün çok güzel olmuş dondurma dışında afiyet olsun canım.
Günaydın canım. Zorlanman çok normaldir ama ben sana güveniyorum lütfen kaçamak yapma. Bizi getir aklına. Çünki yaptığın her kaçamak seni geriye götürecek ve bir şekilde yenilmiş olacaksın iradene. Bu arada 1 kilo bana çok az geldi Zeliş'cim acaba neden bu kadar yavaş gidiyor. Eksik yada yanlış bişeyler mi var hayatında? Çünki ben bile geçen hafta 0,9 kilo verdim. Senin kilona göre 2 den aşağı vermemen gerekiyor. Menülerini daha dikkatli paylaş bakalım yanlış olan bişeyler mi var?
Sporun güzel olmuş canım. Yavaş verme konusunu araştırmamız lazım. Akşam yemeğini kaçta yiyorsun en geç?
Bencede onlar birşeyler yerken sen kaç bu tarafa.
Bizde senden çok memnunuz canım. Bu arada sen kaç kiloyla başlamıştın bize?
Bak canım bundan sonra sabah kalkar kalkmaz ayakta bir bardak su içiyorsun. Ayakta iç mutlaka olur mu? Birkaç gün onu dene işe yaramazsa bir bardak ılık süt iç. Benimde problemim vardı bu şekilde çözdüm.
Bu aralar maşallahımız var yeniden eski canlı günlerine döndü takım, inşallah hep böyle gider
Öğlen iyi bir yemek yiyip akşamı hafif tuttum diyorsun yani
menümü yazıp çıkıym
sabah
2 dilim ekmek
peynir
yeşillik
çay
öğlen
birz sucuklu yumurta
yeşillik
akşam
4 parça ızgara
1 zero
yeşillik
patlıcn salatası
su ölçemedim ama denk gelldikçe içtim birazdan jillian yapcam
herkese iyi günler ben çıkıyorum
yaa jillian da neymiş dedim youtube tan videoları izledim şincik o ne manyak karıymış öle kızlar yaa?
insancıkların anasını ağlatıyo hatun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?