Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ya ebru dedemler geldi almanyadan bir sürü çikolatayla gözümün önünde duruyorlar.kaçıyorum yanlarından senin dediğin gibi odaklanırsam ancak başarırım bu işi

Düşünsene canım yeni kıyafetler aldığını, zaten hedefe ulaştığın zaman yiyeceksin bütün yiyeceklerden ve kilo almayacaksın ne güzel. Bu hafta ben senden en az 1,5 kilo bekliyorum ona göre hazırla kendini.

ben dışarı çıkıyorum sonra görüşürz kızlar:)

İyi eğlenceler canım görüşürüz.

MENÜM

Sabah

Yarım simit
1 kk natural peynir

Öğle

1 kase sebze çorbası
1 tane tavuk şiş
1 dilim kepek ekmek

Ara

Biraz çilek ve can eriği

Akşam

1 kase nesfit

afiyet olsun canım bugün fasulye günü galibabende akşam yemeğinde fasulye yedim.
Denk gelmiş afiyet olsun.Yarın ne yesek Planın varsa söyle bende aynı yemekten yapayım.

Afiyet olsun güzel olmuş.
Afiyet olsun Funda.Güzel menü.

Afiyet olsun canım çok güzel olmuş menü. Nasıl geçti seminerde ilk gün. Var mı bir gelişme?
Bugün kü seminer iptal edildi.O yüzden kendi okulumuzdaydık.İnşallah yarın başlayacak.
MENÜM

Sabah

Yarım simit
1 kk natural peynir

Öğle

1 kase sebze çorbası
1 tane tavuk şiş
1 dilim kepek ekmek

Ara

Biraz çilek ve can eriği

Akşam

1 kase nesfit

Simidin yarısı yine nerede:44: Afiyet olsun.

Afiyet olsun turticim güzel olmuş menün. Bende canım makarna istediğinde kepekli makarnamı yesem acaba. :44:

ekledin mi kız çok merak ettim kepekli makarna yiyebilirsin ya yani bana çok hafif geldi öyle midemi normal makarna gibi şişirmedi de ama sossuz çok kötü tadı o ayrı

afiyet olsun canım.türk kahvesi varsa yolla evde kalmamış şansa bak:) gidip alayım içesim geldi evdekilere yapayımda ağızları datlansın:)

ya ebru dedemler geldi almanyadan bir sürü çikolatayla gözümün önünde duruyorlar.kaçıyorum yanlarından senin dediğin gibi odaklanırsam ancak başarırım bu işi

ayyyyyyy beni unutma bacum yakında olaydıkellerimle yapardım ya bizim anne tarafıda almanyada cok güzel çikolataları var

MENÜM

Sabah

Yarım simit
1 kk natural peynir

Öğle

1 kase sebze çorbası
1 tane tavuk şiş
1 dilim kepek ekmek

Ara

Biraz çilek ve can eriği

Akşam

1 kase nesfit

menün güzel canım ben simit yiyince tutamıyorum kendimi ya tamamını yiyorum neyseki sabah yedigim için pek zararı olmuyor

aynen yaa ben daha 77 kiloyum bana yeter iyisin diyenler var, "haaaadiii llleeeeennn " diyorum içimden

senin boyun 1 69 du dimi benim de 1 73 bizim istedigimiz gibi zayıf olabilmek için en az 56 55 olmamız lazım ben hayatımda hiç 55 olmadım olur da düşersem o kiloya kendi rekorumu kırarım herhalde

kizlar mesajlari okudum da..ayyynen öyle kiskaniyorlar..tabi beni degil henuz :))) ama banada daha dun arkadasim sen iyisin ama ya diyor..yeni dogum yaptigim icin herkes cok kilo bekliyor belki ondan ama ..kendisi iki dirhem bir cekirdek:)) bana 70 kilo ile iyisin diyor..sizin boylarda iyimis masallah benim 165..ama 61 kilo olan bi arkadasim bana suan normal gelen bir etegimi denedi ona olmadi..inanamadim ..noranin dedigi gibi vucud tipide cok onemli.. o arkadas basen sorunu yasiyor ama yinede o 62 ben 70 8 kilo fark var benim etegim ona olmuyor :))..onun adina uzuldumde kendime sevindim ne yalan soyliyim simdiihhh :))

diger paylasim hürriyetinkinde püf noktalar vardi onuda gördün diymi?
ay ben hic sevmiyorum yaa simdi demledim bakalim..icicem birazdan:S

cok guzel olmus menün..kefiri kendin mi yapiyorsun ? hazirmi aliyorsun? bende cok seviyorum kefir

Afiyet olsun turticim güzel olmuş menün. Bende canım makarna istediğinde kepekli makarnamı yesem acaba. :44:

guzel olmus ...sütü 1,5 aliyosun diymi?

gayet guzel .ohh afiyet olsun..benimde canim istedi ama onumde icmem gereken yarim demlik yesil cay vaaarrrr

MENÜM

Sabah

Yarım simit
1 kk natural peynir

Öğle

1 kase sebze çorbası
1 tane tavuk şiş
1 dilim kepek ekmek

Ara

Biraz çilek ve can eriği

Akşam

1 kase nesfit

süpperr

sahi bugün kendime ekmek yaptimmm..hic beyaz un yok yulaf kepegi,bugday kepegi ve cavdar unundan baska hic bisi yok..1 hafta yeter bana

buarada ebrucum bende almistim o kepekli makarnalardan cok begenmedim ama tam diyet gunleri icin..karbonhidratada ihtiyacimiz var sonucta..

Bu fotoğraftaki ekmeğimi sen yaptın? Süper görünüyor afiyet olsun. Bende deneyeceğim makarnayı dedim yaaa arada bir canım çekiyor.

bende bugün yediklerimi yazayim

sabah 06:00 1elma
08:00 1 yumurta, kk peynir,2yk yogurt,3 tane kitir diyet ekmek

(bunlarin tam adini bilmiyorum, ama eskiden kk dan bir arkadas yapiyordu böyle .. bjöxx.. ondan görüp yapmistim simdi diyet gunlerinde kahvaltilarda sik yaparim..bu ekmekleri kirikliyorsun ,peyniri ufaliyorsun yumurtayi minik minik dograyip yogurtla karistiriyosun uzerinede biraz pul biber arzuya göre nane vs serpip afiyetle yiyorsun ..cok tok tutuyor) söyle bir ekmekten bahsediyorum

ara 1 cilek, 1 kayisi,

ögle:1 dilim sebzeli lazanya, 1 kase yogurt

ara:1 nektarin

aksam:1 kase ev tarhanasi ( son zamanlar favori corbam, meger ne guzel bir tat kaciriyormusum:)

simdi yesilcay iciyorum..sabahta ictim...

60 dk yuruyus ve 2 lt su.. yalniz bu bitkisel caylari saymiyorum onlarda sekersiz kullanildiginda su yerine geciyor diye soylemisti doktor:) o zaman 3 lt fln oluyor

tatlisiz bir gün atlattim sükürler olsunnnnn

Bu fotoğraftaki ekmeğimi sen yaptın? Süper görünüyor afiyet olsun. Bende deneyeceğim makarnayı dedim yaaa arada bir canım çekiyor.

evvveettt ben yaptim:) baya alistim kendim yapmaya.. o kepeklilerden al tavsiye ederim..bende bir turk markasi almistim..baya tatmin eder seni :)

menüm
kahvaltı
yumurta,peynir,domates
ara
5-6 adet badem
öğlen
mercimekli bulgur pilavı az
püreli rosto , püresi azdı
ara
yeşil erik
akşam
1 porsiyon karpuz, 1 kk peynir
3 fincan bitki çayı ve 2-3 lt su
birazdan da 20 dak spor yaparım

cok guzel olmus menün..kefiri kendin mi yapiyorsun ? hazirmi aliyorsun? bende cok seviyorum kefir
Teşekkürler Ferhan.Kefiri kendim yapıyorum.Hergün taze taze mayalayıp içiyorum.

Afiyet olsun çeşitli ve güzel olmuş.

Öğlen iyi bir yemek yiyip akşamı hafif tuttum diyorsun yani

bilmiyorum ama i terslik olduğunun farkındayım
okulda ara öğün yapamıyorum ama evde yapmaya çalışıcam inş işe yarar :44:

menülerimi detaylı paylaşıyorum ama çok yavaş ilerliyorum bu gün içimden bi ses işe yarmıyo ye gitsin dedi kendimi zor tuttum tamam bundan sonra sabahları su içmeyi denerim
Bu aralar maşallahımız var yeniden eski canlı günlerine döndü takım, inşallah hep böyle gider

evet ablacım süper olmuş burralar

Öğlen iyi bir yemek yiyip akşamı hafif tuttum diyorsun yani

yook be canım, öğlen iş yerinde ne yemek çıkarsa kendime uygun bişeyler seçiyorum.
aslında ne zamandır pilav makarna filan yemiyodum , yayla çorbası vardı dedim şimdi pirinç ve un var içinde pilav daha iyi olur diye düşündüm.
aslında karpuz yerken çekiniyorum ama olacak okadar dimi? abartmadığımız sürece tabi

menümü yazıp çıkıym

sabah
2 dilim ekmek
peynir
yeşillik
çay

öğlen
birz sucuklu yumurta
yeşillik

akşam
4 parça ızgara
1 zero
yeşillik
patlıcn salatası

su ölçemedim ama denk gelldikçe içtim birazdan jillian yapcam

herkese iyi günler ben çıkıyorum

yaa jillian da neymiş dedim youtube tan videoları izledim şincik o ne manyak karıymış öle kızlar yaa?

insancıkların anasını ağlatıyo hatun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…