Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yeni arkadaşlar gelmişler hoşgelmişler.
Ebruuu ..
Sigarayı bıraktımmm
Turtanın işi ne oldu halletti mi ?
Nermin geldi mi annesinden ?
Gülçin izine çıkacaktı?
Betül kaçamaklar yapmış sanırım.
Ayşenin sağlığı ne durumdaki

menün güzel olmuş cnmmmm

Kızlar ben kaçıyorum artık. Kocacığımla ilgileneyim birazcık. Herkese iyi geceler kocaman öpüyorum

iyi geceler canum görüşürüüüüük

hoşgeldiiiiiiiin hilaliiiiiiiiiiiiiim belki ailesiyle tanısınca fikri degisir zaten tanısmayı kabul etmesi de bir yerde kabul ettigini gösterir bence

Ya ben boyleyim napiyim
Memnunum halimdenn
Her iste boyleyimm rahat rahat keyfime gore yaparimm

Yok kiz ne istiycem konyadan
Olsa olsa etli ekmek iste, e o da cisss

iyi geceler canum görüşürüüüüük

hoşgeldiiiiiiiin hilaliiiiiiiiiiiiiim belki ailesiyle tanısınca fikri degisir zaten tanısmayı kabul etmesi de bir yerde kabul ettigini gösterir bence

Biz de öyle umuyoruz ben de rahatladım biraz sevdiceğim gelince bakalım neler olacak ben hiç evde konuyu açmıyorum artık tanışma diye onlar arayacak ..

Hilal hosgeldiin
Aileler tanisxak demek artik ne guzel, bak her sey tikir tikir gidiyor.
Kilon da ne guzel sabit, sigarayi da birakmissin
Sevgilin ameliyat olacakti oldu mu?
Sen ne yaptin saglik islerini gittin mi muayeneye??

Gulcin bir sey yazmiyor bayadir, biz de merak ettik
Ayse izn ayrildi ondan da haber yok
Benim arkadasim gelmisti antalyadan onunla gezerken baya bir kacamak olmus oldu ama kiloyu etkilemedi gibi gozukuyor
Sabit kalicam diye bekliyorum bu hafta en kotu

İnşallah Betülüm ya iyi gider diye umuyorum ben de uff
Yok ağustos gibi olacak o ameliyatı benim de hiç problemim kalmadı bir anda turp gibi oldum ilacım geldi ya ondan heralde ne midem ne kalbim acayip dinç bir şey oldum çıktım.

Kaç oldun şimdi ?
Sabit kalmak iyi de birden bitirsen şu sorunu artık ondan sonra rahatlasan daha iyi olmaz mı ?

Hilal yaa
Alem kizsin valla nasil iyi olmus suna bak

59 kiloyum hilalcim simdi
Son kilolar artik bitircem zaten merak etme son gunlerim insallah
Hedef kilomu gorunce soyle guzeeel bir alisverise cikicam :))

Akşamın çok az olmuş canım onun haricinde menün güzel olmuş afiyet olsun. Bide 1 dilim sebzeli lazanya yazmışsın yaaa o nasıl oluyor? Dilimi ilginç geldi

bilmemki nasil oluyo :) 1 bilim iste avuc ici kadar..parcami diyim :)

Ferhan'cım yaaaaaaaa bende açım şuan senin gibi. Akşamı güzel yedim ama bu saatlerde son bikaç gündür acıkıyorum. Bende yatacağım biran önce.

biraz sakinlestim..cumaya biraz vermis olmiyayim tartiyi camdan aticam

:))

BIRde kilo veren arkadaslari gercekten tebrik ederim..cok iyi vermissiniz..

heeerkese iyi gecelerrrrr

Gunaydın bebeklerrr

Suan kayserıden bıldırıyorum haylı yorucu gecen yolculuktan sonra sukur ulastık anavatana

Dun havalanında tamı tamına 9 saatım gectı sarhos gıbıydım neysekı gectı ve aıleme sapasaglam kavustum cok sukur ..
jet hızıyla gecmıse bır gozatayım bakayım ne alemdes
ınız :)))

ayyyyyy o zaman velkam tu torkiyy datluum

elmaliturta:20
nesdii28: 10
akashaa:6

niye kimse mesaj sayısını yazmamıs banaaaaa bakim
şimdi buraya yazarsınız artık

Son düzenleme:
Nerde bu takım yaaaaa. Kimsecikler yok bu akşam.

Kızlar yaaaaaaa niye kimse bişey yazmıyor?
Canım biz sırayla geldik rastlamadan çıktık sanırım.Akşam yazıyordum,sonra sürekli öksürünce ve terleyince çıktım.Bir daha giremedim.Yoksa seni yalnız bırakırmıyım hiç

benim de bugunkü menüm

sabah
yarım simit
peynir
salatalık

ara
1 bardak sütlü nescafe

öğlen
1 tabak türlü
1 kase yogurt

akşam
1 türk kahvesi
az kuru kayısı

spor: 30 dk
Senin yarım simidin nerde kız Menün güzel afiyet olsun.

Menüde güzel sporda çok güzel

Hoşgeldin Hilalcim.Sevdiceğin iyi morel olmuş baksana hemen iyileşmişsin.Senin ilacın sevdiceğinmiş.Onlar ailenle tanışmaya gelince işler ciddileşir ve bir bakarsın o ana söz falan kesilirHai hayırlısı bakalım.Haberlerini bekliyoruz.

Hoşgeldin Gönül.

bebekleeeeeeeeeeer gönaaaaaaaaaaaaayyyyydııııııııııııınnnnnnn :103: :103:
Günaydın canım

elmaliturta:20
nesdii28: 10
akashaa:6
UZAYIM:14

niye kimse mesaj sayısını yazmamıs banaaaaa bakim
şimdi buraya yazarsınız artık
Kendimi de ekledim.

HeRKESE GÜNAYDINLAR

Günaydın canum ben de Ebru gibi bugüne bıraktım diger kalan yarımı da o zaman listenin son halini yazalımda herkes onu alıntılasın

Ellerıne saglık turtımo lıstede adımı goremedım ben evvelsı gun hazırlıklarım vardı cok gıremedım ben dun de yolcuydum zaten ..

Bende bu yaz karadenız turu cok ıstıyordum henuz ayarlayamadım ama dur bakalım bellıde olmaz ..

Slm kızancıklar, nabersiniz?

Eskilerden pek kimse kalmamış valla

Mutıcık naber kız eskısı gıbı gırmıyorsun artık tasınma ıslerıyle mesgulsun hala ?
esınle olan sorunlarını bı nebzzede olsa cozebıldın mı cnım ıns cozmussunuzdur sorunlarınızı ..

Ben dun kayserıye geldım aılemın yanındayım suan canım

11/06 cok gıremedım 3-4 olması lazım dunde hıc gıremedım malum yolcuydum ebrucum ..

Menun guzel canım afıyet olsun yesıl cay demısken ben gelırken yanımda bır paket yesıl cayımıda getırdım malum her markayı ıcemıyorum

Afıyet olsun zelıs meyveler bana bıraz fazla gıbı geldı bıde ufak bır onerım olacak artık okullar da tatıl oldu
gunluk rahatca 30 45 er dakıkalık yuruyusler yapabılırsın jıllıan dansa ben yuruyusu onerırım
kılo vermedekı etkısıne hayret edeceksın

Bende MENÜMÜ paylaşayım
SABAH
2 dilim ekmek
Melemen
Yeşil çay

ÖĞLEN
2 kuşbaşı ızgara şiş
Salata
Lavaş ekmeğin ucundan çok az

ARA
1 bardak süt

AKŞAM
Müslili yoğurt

Afıyet olsun menun gayet guzel lavas ucundan azcık oldugundan gormedık bız oni

Qfıyet olsun bır kasık pılavdan bısey olmas nefsın korelmıstır ::

Dolmalar dondurmalar onun harıcı ıyı afıyet olsn ..

Menun guzel canım ıkı mınık dolmadan bısı olmas gıbı geldı bana bırde oglen yemıssın afıyet olsn..

Az önce eşim arkaaşının bahçesinden topladığı çilekleri getirdi.Dayanamadım 10 tane yedim.Çoookk güzeldi.

Eyı baalım gormezden gelıyoz hadı afıyet olsn ::

benim de bugunkü menüm

sabah
yarım simit
peynir
salatalık

ara
1 bardak sütlü nescafe

öğlen
1 tabak türlü
1 kase yogurt

akşam
1 türk kahvesi
az kuru kayısı

spor: 30 dk

afıyet olsn ::

lazanyada besamel sosu var var mıydı ?bol kalorılı bır sos bılıyorsun farklı bır alternatıf denedıysen bılmem afıyet olsn bu arada sporun cok guzel

Herseyın yolunda gıtmesıne sevındım hılal cım artık kılonu sabıtlemıssın ne guzel sıgaralarda bırakılmıs sevgılının aılesıylede tanısılacak ee daha ne olsun
masallah masallah

Bende tatıle kayserıye aılemın yanına geldım dun cok sevınclıyım bu arada kılomu gorenler sok gecırdıler ozellıkle babacıgım
sureklı kızım cok guzel kılo vermıssın nasıl basardın dıyor annecım benımde zayıflamam lazım dıyor ebru gıbı benımde nıyetım var annemı zayıflatmaya ıns basarırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…