Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet heryer sıcak.Bende elime çilekli yaptığım kefirimi aldım.İçinede birkaç buz attım.Serinliyorum.:126:

Heeyt keyfe baak

Kızlar menümü beğenmenize sevindim, daha hala tartılmadım, cuma günü ne göreceğimi çok merak ediyorum, ama inceldiğimi hissediyorum, umarım öyledir

Gönülcüm iyiyim bacım.. eşimle aram şimdilik iyi..
eskisi gibi degil ama önceye göre iyi yani... :44:

sende ne güzel annenin yanındasın...
Bursaya gelirsen beklerim canımcım...

çok güzel bilgiler teşekkürler ama d vitamini anlayamadım bende d vitamini eksikliği var kötümü etkiler

kızlaaaaaaarrr hava çok sıcak yaa
valla biz içerde yanıyoruz allah dışarda olanlara yardım etsin

kimsecikler ortada yok yine

evet gerçektende feci yaa pöff hiç sevmiyorum yazı bu yüzden

kızlar 13-14 haziran mesaj sayıları tadli ' ya atılıyor not etmeyenlere duyuruluuur :))

ya tadli büyük ihtimalle giremeyecek birkaç gün ondan Ebru'ya atabiliriz ama akşam gelince kendi söyler zaten

Heeyt keyfe baak

Kızlar menümü beğenmenize sevindim, daha hala tartılmadım, cuma günü ne göreceğimi çok merak ediyorum, ama inceldiğimi hissediyorum, umarım öyledir

Kesinlikle vermişsindir.Haftada bir gün tartılmak iyi ve sürprizli oluyor.

kızlar 13-14 haziran mesaj sayıları tadli ' ya atılıyor not etmeyenlere duyuruluuur :))
Teşekkürler Neslihan

merhaba kızlar ben 8. takıma kaptanlık yapıyorum ebru'cum bana yardım ediyor sağolsun bir uğrayayım dedim
bunları okudum çok beğendim alıyorum sizden haberiniz olsun
takıma yazayım çok güzel şeyler var motive edici

Hoşgeldin.Tabii ki alıp paylaşabilirsin.Her zaman bekleriz

çok güzel bilgiler teşekkürler ama d vitamini anlayamadım bende d vitamini eksikliği var kötümü etkiler

Canım, D vitaminini vücuda gıda yoluyla alsak bile güneş ile aktif hala getirebiliyoruz. Yazı ondan bahsediyor. Şöyle bir açıklama buldum;

"D vitamini büyük ölçüde güneş tarafından karşılanmaktadır. Dolayısı ile besinler yoluyla alınan provitamin güneşin etkisi ile vücutta D vitaminine dönüşmektedir. Doğrudan besinler yoluyla D vitamini alınamamaktadır.

Günde en az 2 öğünde kalsiyum ve D vitamini birlikte tüketilmesi hızlı kilo kaybına neden olabilmektedir. Bu nedenle D vitamini zayıflamak isteyenlerin diyet listelerindeki bir numaralı unsurdur."

"Güneş ışını vitamini olan D- Vitamini neredeyse %90 oranlarında güneşin ya da solaryumun UVB-ışınları ile üretilir. Yani bu demek oluyor ki, “normal bir kiloya” ulaşmak ve bu kiloyu koruma çalışmalarında güneş, güneşlenme ve D- Vitamini seviyesi önemli bir rol almaktadır."

Ya aslında bunlar da çok açıklayıcı olmamış ama senin için durumda, d vitamini eksikliği varsa, d vitamini olan gıdalar alman ve akabinde yürüyüş yapman zayıflamana yardımcı olur diyebiliriz. Çünkü metabolizmanın çalışmasına yardımcı oluyormuş...

Son düzenleme:

hoşgeldin güzelim toprağı öptünmü iner inmez:) ailenle iyi vakit geçirirsin inşallah.

Evet, herzaman beklerizzz :) Hürriyet gazetesinde bugün çıkmış olan bir yazıdan.

ne zaman geldin gittin sen ya:)sebindim bak aillerin tanışma faslı gerçekleşecekmiş hadi hayırlısı bakalım.düğün haberini alırız inşalalhyakında.ben daha annemdeyim burası rahat güzel yani baba ocağı gibsi yok ha söleyeyim hehe:)koca ocağıda özleniyor tabi o ayrı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…