Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Seminer nasıl gidiyor Betül.Kayda değer bir gelişme var mı.Ben bugün gitmedim.

Seminer nasıl gidiyor Betül.Kayda değer bir gelişme var mı.Ben bugün gitmedim.

İyi yapmissin
Gidecek bir sey yok ki
Biz de sirf imza atmaya gidiyoruz, saat basi almaya basladilar simdi imzayi cok sacma ayakta imza sirasiyla geciyor
Bizim olfugumuz okulda kucuk bir salondayiz herkes gelse sigmiyoruz zaten
Ses sistemi vs kotu dinlemek istesen de anlasilmiyor ama zaten hic bizi ilgilendiren bir seydeb bahsetmiyorlar
Bugun sbs sorulari uzerinden bir seyler anlattilar
Banane sbs sorularindan okul onceciyim ben

süpper valla..ben kefir mayasi bulamadigim icin artik yogurdumu kendim mayaliyorum ..kismen idare ediyorum

Çok yorulmuşsun ama iyi spor olmuştur sanaDinlen bakalım.

sorma ..simdi uzandim iste yarim saat 40 dk..birazdan cocuklar gelicek ve actionnnn!! :)herkesin ayri programi var ve ben asistanlariymisim gibi herseyi koordine etmek zorundayim

Öylesine seminer yapıyorlar.Yararlı birşey anlattıkları yok zaten.Sonra bakan çıkar biz öğretmenlere 3 hafta seminer verdik onları geliştirdik der
İmza sistemi saçmalık olmuş.Allahtan bizimkiler daha öyle birşey yapmıyor.

biz de arkadaşımla bugün supernatural ' e başladık ! onun da sanırım 7 sezon bitmiş

ayy supernatural en iyisi zaten gerçi 7. sezondaki görüntüler biraz mide bulandırıcı ama Dean Winchester için izlenir o dizi tabi bir de ilerleyen sezonlarda girecek Misha için

Dr house enişteniz olur aşığımda kendisine çok

çok manyak bir adam o ya

Kızlar bu arada bu liste çok karıştı ya Ebru'ya zorluk çıkacak ben toparladıgım kadarıyla
son halini yazayım da siz yanlıs yada eksik varsa düzeltin

12.06 Mesaj Listesi

elmaliturta:20
nora:15
uzayım:14
nesdii28: 10
pia:10
gurbet_dmr: 9
betüld:7
akashaa:6
tadli:0

Son düzenleme:

eşin alışmış sakarlığına demekki hehe:) bende sakarımdır eşim der kıra kıra evde birşey bırakmadın diye nasıl oluyorsa elimden düşüveriyorlar özellikle bardaklar geldim gelelide annemlerde 2 büyük bardak 1 çay bardağı kırmış bulunmaktayım:)nazar çıktı nazar hehe

Normalde sakarlığım yoktur ama çay bardakları ile pek anlaşamıyoruz.Onlar nedense hep elimden kayı veriyor.Eşim alıştı artık.Ama annelerimiz ne der. cam kırıldı mı nazar çıkarmış.Eh bizim suçumuz ne

Son düzenleme:

iyiki bardakla falan çıkıyor nazar ya cam çerçeveyle çıksaydı evde cam çerçeve kalmazdı valla hehe:)

MENÜM
SABAH
2 dilim çavdar ekmeği
Kavrulmuş lor peynirli biber
Yeşil çay

ÖĞLE
Kefir

AKŞAM
Haşlanmış tavuk göğsü
Salata
zero
(Ebru kızıcak ama yine haklı)

bugünkü menüm
sabah: salatlaık domates haşlanmış yumurta peynir 2 bardak şekersiz çay 2 dilim ekmek
ara:maydanoz dere otu
öğlen:karpuz şehriyeli tarhana çorbası salata
ara:sütlü kahve
akşam:3 tane köfte cacık
1 bardak form çayı
2 bardk kiraz sapı çayı
1 bardak yeşil çay
2,5 litre su

HAtice ve nermin afiyet olsun guzel menulerr
Hatice zerodan bir sey olmaz evet kola sagliksiz bir sey ama diyet icin bir zarari yok sonucta

Selam kızlar. Dışardayım yine eşimin iş yerine geldim. Merak etmeyin diye haber vereyim dedim. Bakabilirsem geçmişe bi göz atayım. Öpüyorum hepinizi. Akşama görüşürüz.

Afiyet olsun Nermin .Öğlen çorba şehriyeli diye ekmekte yememiş dengelemişsin.Gayet güzel olmuş

Selam kızlar. Dışardayım yine eşimin iş yerine geldim. Merak etmeyin diye haber vereyim dedim. Bakabilirsem geçmişe bi göz atayım. Öpüyorum hepinizi. Akşama görüşürüz.
Sen burayı merak etme keyfine bak canım.Akşam gelince yorum yaparsın.

Son düzenleme:

menün güzel olmus

MENÜM
SABAH
2 dilim çavdar ekmeği
Kavrulmuş lor peynirli biber
Yeşil çay

ÖĞLE
Kefir

AKŞAM
Haşlanmış tavuk göğsü
Salata
zero
(Ebru kızıcak ama yine haklı)

menün gayet güzel..zeronun diyete hic bir zarari yok..ama saglik acisindan tum asitli icecekler zararli..bence menun cok guzel

aksam yemegimi yedim bende yazayim bari..ama daha su icerim meyve yerim belki..yinede yazayim

SABAH 07:00 bir kase corba, 1 dilim ekmek (kendi yaptigim)

ÖGLE:1 soguk sandivic 1 bardak cay

AKSAM:1 tabak ispanak ,2 yk yogurt yarim dilim ekmek

* buarada dilimlerim avuc ici buyuklugunde..bu dilim olayida karisik..benim bazi ekmeklerimin dilimi bir karis bazilari avuc ici kadar.. siz 1 dilim derken hangi boydaki ekmegi kast ediyosunuz?

meyve hic yiyemedim o yuzden birazdan meyve yiyebilirim

3 buyuk bardak zencefil
2lt su

Spor:1 saat yürüyüs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…