Seminer nasıl gidiyor Betül.Kayda değer bir gelişme var mı.Ben bugün gitmedim.Ahh ahh ben de eskiden cok guzel dizi izlerdim ama calismaya baslayimca nevrim dondu
Ama 1 temmuzdan sonra 1 eylule kadar cokiyidegerlendircemm
Okuldan yaziyorum simdi..
Turta bendeki listede nermine atilaxak diye yazmisim
Ona atmistim o eklemis zaten sonradan
Leylalik iste
mesaj tekrarı........................
Seminer nasıl gidiyor Betül.Kayda değer bir gelişme var mı.Ben bugün gitmedim.
Ferhan ben kefirin mayasını Isparta Süleyman Demirel Üniversitesinden aldım.web sitesi www.kefirdanem.com 15 tl yatırıyorsun,gönderiyorlar.Ben büyüdanem çeşidini almıştım.
Yapması o kadar kolay ki.Oda sıcaklığında, istediğin kadar süte kefir tanelerini atıyorsun.Üstünü bir bezle örtüyorsun.Ben çok ekşi olmasın diye 12 saat mayalandırıyorum.Sonra dolaba koyuyorsun.Ben sade halini pek içemediğim için içine çilek vb meyvelerden ekliyorum.Tek püf noktası asla demir kaşık,tabak vb ile temas ettirilmemeli.Cam veya plastik olmalı.
Çok yorulmuşsun ama iyi spor olmuştur sanaDinlen bakalım.
Canım ben MENTALİST in 3 sezonunu bitirdim. 4. sezonunda 17. bölümünde kaldım.Hergün ilaç gibi bir doz alıyorumKesinlikle öneririm.
[/QUOTE
bende muhteşem yüzyıl ikinci sezonu bitirdim üçüncüyü sabırsızlıkla bekliyorum artık hehe:)
:))
Canım ben MENTALİST in 3 sezonunu bitirdim. 4. sezonunda 17. bölümünde kaldım.Hergün ilaç gibi bir doz alıyorumKesinlikle öneririm.
aaa bende öyle dusunurum keyif aldigim kitaplari filmleri izlerkentadimlik tadimlik biterse uzulucem diye:)
Dr house enişteniz oluraşığımda kendisine çok
kacirdin güzelim onun gönlü bende:)
Öylesine seminer yapıyorlar.Yararlı birşey anlattıkları yok zaten.Sonra bakan çıkar biz öğretmenlere 3 hafta seminer verdik onları geliştirdik derİyi yapmissin
Gidecek bir sey yok ki
Biz de sirf imza atmaya gidiyoruz, saat basi almaya basladilar simdi imzayi cok sacma ayakta imza sirasiyla geciyor
Bizim olfugumuz okulda kucuk bir salondayiz herkes gelse sigmiyoruz zaten
Ses sistemi vs kotu dinlemek istesen de anlasilmiyor ama zaten hic bizi ilgilendiren bir seydeb bahsetmiyorlar
Bugun sbs sorulari uzerinden bir seyler anlattilar
Banane sbs sorularindan okul onceciyim ben
person of interest ile mentalist dizilerine de iyi diyolar ama izleyemedim henüz !!!
biz de arkadaşımla bugün supernatural ' e başladık ! onun da sanırım 7 sezon bitmiş
Dr house enişteniz oluraşığımda kendisine çok
Kızlar dün bir sakarlık daha yaparak yemek takımının biberliğini kırdım.Eşime sesleniyorum Aşkım yine nazar çıkardım diyediye.Ondan cevap "İyi olur iyi olur nazar kalmasın" diyor. HAYIR BU KAÇINCI NAZAR
eşin alışmış sakarlığına demekki hehe:) bende sakarımdır eşim der kıra kıra evde birşey bırakmadın diye nasıl oluyorsa elimden düşüveriyorlar özellikle bardaklar geldim gelelide annemlerde 2 büyük bardak 1 çay bardağı kırmış bulunmaktayım:)nazar çıktı nazar hehe
Normalde sakarlığım yoktur ama çay bardakları ile pek anlaşamıyouz.Onlar nedense hep elimden kayı veriyor.Eşim alıştı artık.Ama annelerimiz ne der. cam kırıldı mı nazar çıkarmış.Eh bizim suçumuz ne
MENÜM
SABAH
2 dilim çavdar ekmeği
Kavrulmuş lor peynirli biber
Yeşil çay
ÖĞLE
Kefir
AKŞAM
Haşlanmış tavuk göğsü
Salata
zero
(Ebru kızıcak ama yine haklı)
Afiyet olsun Nermin .Öğlen çorba şehriyeli diye ekmekte yememiş dengelemişsin.Gayet güzel olmuşbugünkü menüm
sabah: salatlaık domates haşlanmış yumurta peynir 2 bardak şekersiz çay 2 dilim ekmek
ara:maydanoz dere otu
öğlen:karpuz şehriyeli tarhana çorbası salata
ara:sütlü kahve
akşam:3 tane köfte cacık
1 bardak form çayı
2 bardk kiraz sapı çayı
1 bardak yeşil çay
2,5 litre su
Sen burayı merak etme keyfine bak canım.Akşam gelince yorum yaparsın.Selam kızlar. Dışardayım yine eşimin iş yerine geldim. Merak etmeyin diye haber vereyim dedim. Bakabilirsem geçmişe bi göz atayım. Öpüyorum hepinizi. Akşama görüşürüz.
bugünkü menüm
sabah: salatlaık domates haşlanmış yumurta peynir 2 bardak şekersiz çay 2 dilim ekmek
ara:maydanoz dere otu
öğlen:karpuz şehriyeli tarhana çorbası salata
ara:sütlü kahve
akşam:3 tane köfte cacık
1 bardak form çayı
2 bardk kiraz sapı çayı
1 bardak yeşil çay
2,5 litre su
MENÜM
SABAH
2 dilim çavdar ekmeği
Kavrulmuş lor peynirli biber
Yeşil çay
ÖĞLE
Kefir
AKŞAM
Haşlanmış tavuk göğsü
Salata
zero
(Ebru kızıcak ama yine haklı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?