Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kitaplarını bende almak istiyorum ya :26: kaç kitabı var onun kızlar :26:

3. sezonu bekleyemem valla

Aslında tamamlanmamış bir seri. Şu an 5 kitabı var, yazarı 2 kitap daha yazacak, toplam 7 olacakmış yani. İlk 3 kitap Türkçeye çevrildi ve 5 kitap halinde satılıyor :)

Kitapları süper değil, yavaş ilerliyor.. ama karakterleri merak ettiğim için okuyorum. Yoksa çatlarım :)

iyi tatilerrrr )

hayir canim yoktu :)

elmaliturta:20
nesdii28: 10
akashaa:6

niye kimse mesaj sayısını yazmamıs banaaaaa bakim
şimdi buraya yazarsınız artık

canim ben dün aksam yazdim..görmedin mi? -10-

Evet heryer sıcak.Bende elime çilekli yaptığım kefirimi aldım.İçinede birkaç buz attım.Serinliyorum.:126:

sana kefiri sorucaktim bak unutmusum...nasil yapiyorsun kefiri? bende cok seviyorum..hazir aliyorum "müller" markanin..mayasini nerden buldun? yogurt gibi mi mayalaniyor..ay hem cok saglikli kefir..ve cerkez icecegi

person of interest ile mentalist dizilerine de iyi diyolar ama izleyemedim henüz !!!
Canım ben MENTALİST in 3 sezonunu bitirdim. 4. sezonunda 17. bölümünde kaldım.Hergün ilaç gibi bir doz alıyorumKesinlikle öneririm.

Son düzenleme:
Canım ben MENTALİST in 3 sezonunu bitirim. 4. sezonunda 17. bölümünde kaldım.Hergün ilaç gibi bir doz alıyorumKesinlikle öneririm.

teen wolf izliyordum sezon bitti, game of thrones izledim sezon bitti, şimdi mentalis izlemeyi düşünüyordum sağol Haticecim

selam kizlarrr

bugün calistimda biraz..sabah 7 de ciktim evden yürüyerek gideyim diyede özenmistim..hay özenmez olaydim zaten bebekle evden cikmak büyük marifet..cok yoruldum..ayaklari uzattim dinleniyorum simdi..

napiyosunuz? dizilerden mi bahsediyorsunuz? :)bende seviyorum yabanci dizileri dexteri izliyodum arada gossip girl..birde House MD..bayiliyorummm o diziye ama vakit bulamiyorum simdilerde..birde japon cizgidizileri var naruto gibi:)) önyargili olmayin bir bakin :)

sana kefiri sorucaktim bak unutmusum...nasil yapiyorsun kefiri? bende cok seviyorum..hazir aliyorum "müller" markanin..mayasini nerden buldun? yogurt gibi mi mayalaniyor..ay hem cok saglikli kefir..ve cerkez icecegi
Ferhan ben kefirin mayasını Isparta Süleyman Demirel Üniversitesinden aldım.web sitesi www.kefirdanem.com 15 tl yatırıyorsun,gönderiyorlar.Ben büyüdanem çeşidini almıştım.
Yapması o kadar kolay ki.Oda sıcaklığında, istediğin kadar süte kefir tanelerini atıyorsun.Üstünü bir bezle örtüyorsun.Ben çok ekşi olmasın diye 12 saat mayalandırıyorum.Sonra dolaba koyuyorsun.Ben sade halini pek içemediğim için içine çilek vb meyvelerden ekliyorum.Tek püf noktası asla demir kaşık,tabak vb ile temas ettirilmemeli.Cam veya plastik olmalı.

Son düzenleme:
selam kizlarrr

bugün calistimda biraz..sabah 7 de ciktim evden yürüyerek gideyim diyede özenmistim..hay özenmez olaydim zaten bebekle evden cikmak büyük marifet..cok yoruldum..ayaklari uzattim dinleniyorum simdi..

Çok yorulmuşsun ama iyi spor olmuştur sanaDinlen bakalım.

Dr house enişteniz olur aşığımda kendisine çok

Kızlar dün bir sakarlık daha yaparak yemek takımının biberliğini kırdım.Eşime sesleniyorum Aşkım yine nazar çıkardım diye diye.Ondan cevap "İyi olur iyi olur nazar kalmasın" diyor. HAYIR BU KAÇINCI NAZAR

Son düzenleme:
Ahh ahh ben de eskiden cok guzel dizi izlerdim ama calismaya baslayimca nevrim dondu
Ama 1 temmuzdan sonra 1 eylule kadar cokiyidegerlendircemm

Okuldan yaziyorum simdi..

Turta bendeki listede nermine atilaxak diye yazmisim
Ona atmistim o eklemis zaten sonradan
Leylalik iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…