Benim şu an favori dizim, 2. sezonun bitmesiyle bende bittim resmen
Tenkyu bebik
kızlar size ONCE UP ON A TİME dizisini de öneririm , onun da 1. sezonu bitti , ikisini de merakla bekliyorum .
müthiş diziler yaav
Evet, hastasıyım hatta :) Dizi yetmedi, kitaplarını okuyorum :) 4.kitap bitmek üzere..
Kitaplarını bende almak istiyorum ya :26: kaç kitabı var onun kızlar :26:
3. sezonu bekleyemem valla
Gunaydın bebeklerrr
Suan kayserıden bıldırıyorumhaylı yorucu gecen yolculuktan sonra sukur ulastık anavatana
Dun havalanında tamı tamına 9 saatım gectı sarhos gıbıydım neysekı gectı ve aıleme sapasaglam kavustum cok sukur ..
jet hızıyla gecmıse bır gozatayım bakayım ne alemdesınız :)))
lazanyada besamel sosu var var mıydı ?bol kalorılı bır sos bılıyorsun farklı bır alternatıf denedıysen bılmem afıyet olsn bu arada sporun cok guzel
Herseyın yolunda gıtmesıne sevındım hılal cım artık kılonu sabıtlemıssın ne guzel sıgaralarda bırakılmıs sevgılının aılesıylede tanısılacak ee daha ne olsun
masallah masallah
Bende tatıle kayserıye aılemın yanına geldım dun cok sevınclıyımbu arada kılomu gorenler sok gecırdıler ozellıkle babacıgım
sureklı kızım cok guzel kılo vermıssın nasıl basardın dıyorannecım benımde zayıflamam lazım dıyor ebru gıbı benımde nıyetım var annemı zayıflatmaya ıns basarırız
elmaliturta:20
nesdii28: 10
akashaa:6
niye kimse mesaj sayısını yazmamıs banaaaaa bakim
şimdi buraya yazarsınız artık
Evet heryer sıcak.Bende elime çilekli yaptığım kefirimi aldım.İçinede birkaç buz attım.Serinliyorum.:126:
Güzel bilgiler.İstersen yumurta ile dukan krepte yapabilirsin.Yumurta+yulaf kepeği+süt.Ben içine peynir vb koyuyorum.Çok doyurucu oluyor.Yatmadan 2 saat önce değilde bence akşam 6-7 en sonra hiçbirşey yememek lazım.
Canım ben MENTALİST in 3 sezonunu bitirdim. 4. sezonunda 17. bölümünde kaldım.Hergün ilaç gibi bir doz alıyorumperson of interest ile mentalist dizilerine de iyi diyolar ama izleyemedim henüz !!!
Canım ben MENTALİST in 3 sezonunu bitirim. 4. sezonunda 17. bölümünde kaldım.Hergün ilaç gibi bir doz alıyorumKesinlikle öneririm.
Ferhan ben kefirin mayasını Isparta Süleyman Demirel Üniversitesinden aldım.web sitesi www.kefirdanem.com 15 tl yatırıyorsun,gönderiyorlar.Ben büyüdanem çeşidini almıştım.sana kefiri sorucaktim bak unutmusum...nasil yapiyorsun kefiri? bende cok seviyorum..hazir aliyorum "müller" markanin..mayasini nerden buldun? yogurt gibi mi mayalaniyor..ay hem cok saglikli kefir..ve cerkez icecegi
selam kizlarrr
bugün calistimda biraz..sabah 7 de ciktim evden yürüyerek gideyim diyede özenmistim..hay özenmez olaydim zaten bebekle evden cikmak büyük marifet..cok yoruldum..ayaklari uzattim dinleniyorum simdi..
Canım ben MENTALİST in 3 sezonunu bitirdim. 4. sezonunda 17. bölümünde kaldım.Hergün ilaç gibi bir doz alıyorumKesinlikle öneririm.
[/QUOTE
bende muhteşem yüzyıl ikinci sezonu bitirdim üçüncüyü sabırsızlıkla bekliyorum artık hehe:)
napiyosunuz? dizilerden mi bahsediyorsunuz? :)bende seviyorum yabanci dizileri dexteri izliyodum arada gossip girl..birde House MD..bayiliyorummm o diziye ama vakit bulamiyorum simdilerde..birde japon cizgidizileri var naruto gibi:)) önyargili olmayin bir bakin :)
heheheDr house enişteniz oluraşığımda kendisine çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?