Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kizlar az önce disari ciktim 1 saat yürüdüm yehuuuu sporum 2 saate cikti:)))

afiyet olsun menün güzel.benim 1 dilim ekmeğim küçük ekmek dilimlerinden oluyor.byük ekmeklerin dilimi yarım ekmek ediyor nerdeyse zaten hehe:)

tskler

keske öglen tavuk döner olmasaydi ...corbanin yaninda salata ne guzel giderdi:) yada bir kitir ekmek

Menun guzel canım afıyet olsn ..

Sporda menude guzel afıyet olsun ÇÇ

Dıkkat kendıne zelıs cım yedıklerın az gelıyor olabılır proteın agırlıklı beslenmeye calıs ..
bu arada aksam kı haslama patates olmamıs ..

Evet ebrucum anıden oldu ama cok ıyı oldu ıhtıyacım vardı cok

Internet problemım olacak canım yazlıkta ınternet yok komsudan vakıt buldukca gırmeye calısıyorum o da herzaman mumkun olmayacak hıc nıyetım yokken
en mantıklısı ızınlı yazılmak olacak ama fırsatım oldukca gırmeye calıscam menulerıme dıkakt etmeye calısıyorm zorda olsa bugun bıraz fazla kacırdım aslında kayserı ahalısını bılırsın
cok ısrar edılır ye ye ye dıye henuz mısafırım ya bırde ..

aNNenın kılo vermesıne de sevındım boyle devam eder ıns ::

Meyweler fazla geldı bana onun harıcı ıyı afıyet olsun ..

Menum

Kahwaltı

2-3 catal sucuk ıclı yumurta
yarım salatalık
yarım domates
yarım kasar

Oglen
4 erık
3 cagla
cok az dut

Aksam
El kadar beyaz ekmek
cok az domates sos
bıraz yesıllık
cok az su boregı

Su 2 lt
45 dak yuruyus
15 dak parktakı aletlerle calıstım

..Yarın gırmeye calıscam smdı cıkmam lazım kızlar ıyı geceler ...

kizlar az önce disari ciktim 1 saat yürüdüm yehuuuu sporum 2 saate cikti:)))

tskler

keske öglen tavuk döner olmasaydi ...corbanin yaninda salata ne guzel giderdi:) yada bir kitir ekmek

salata güzel olurdu da yemek dışardan geldiği için mecburen yedim.
ama yanında pirinç pilavı ve patates kızartması da vardı. onları yemedim canımcım

Kızlar menümü paylaşıyorum...

Sabah - 1 muz, 1 bardak süt
Öğlen - Ezogelin çorba, zeytinyağlı taze fasulye, bir dilim kepek ekmeği
Ara - 3 dilim karpuz
Akşam - Salata, taza fasulye, 1 dilim ekmek

Şimdi de 1 saat yürüyeyim diyorum, iki gündür spor yapmamıştım..

Canım biraz araştırdım internetten bir sürü method varmış.

mesela şu site de bir hesaplama var; ...::: Salk Vakf Online :::...

birde şöyle bir formül var ; (1.20 × BMI) + (0.23 × Yaş) − (10.8 × cinsiyet) − 5.4

cinsiyet dediğim yerde kadınlar 0, erkekler 1 yazıyormuş. Bir dene istersen, bakalim yakın mı çıkacak bugün söylediklerine.

kızlar hala çok başım ağrıyor , ben bu gece erken kaçıyorum .
sporumu yapıp duş alıp yatayım en iyisi !
gerçi 12 den aşağı uyuyamam daa , bakalım

Bol meyveli afiyet olsun Neslihan.

Betülcüm valla bu konuda yorum yapamıyorum.Yağ oranı o kadar yüksek nasıl çıkmış.Profesyonel bir yer mi?2 yerde ölçtürmüşsün ama ben o aletlere pek güvenmiyorum.Sadece kas kaybettiğini de düşünmüyorum. Kaslar için sporu arttır,bol protein ye bir ay sonra bir sağlık kuruluşunda ölçtür bakalım ne olacak.

Kıyamam sen su böreği mi yedin.Afiyet şeker olsun.Özlemişsindir

..Yarın gırmeye calıscam smdı cıkmam lazım kızlar ıyı geceler ...
İyi geceler canım.Görüşürüz.

Ebru sürekli söylüyor ama tekrarlayayım muz pek tercih edilmesi gereken bir meyva değil.Kendilerini de hiç sevmem zaten Onun dışında afiyet olsun.Hele ki taze fasulye kervanına sende katılmışsın

Ben siteye girip yaptım benim yağ oranım %31 çıktı :44: Herkes bir yapsın bakalım ne kadar yağlıyız

kızlar hala çok başım ağrıyor , ben bu gece erken kaçıyorum .
sporumu yapıp duş alıp yatayım en iyisi !
gerçi 12 den aşağı uyuyamam daa , bakalım
Geçmiş olsun Neslihan.Sana şimien iyi geceler

Son düzenleme:
Hatice benim de %31 cikti saglik vakfi sitesinden hesaplanana gore
Ama bana cok geliyor bu bile ya
25 fln olmasi lazim 20yle 29 arasinda

salata güzel olurdu da yemek dışardan geldiği için mecburen yedim.
ama yanında pirinç pilavı ve patates kızartması da vardı. onları yemedim canımcım

anladim :) sen zaten kisabilicegini kismissin ,tebrikler:)

gayet guzel

betülcüm bende yorum yapamiyorum hic bir bilgim yok o konuda

Diger formule gore 27 kusur cikti
Devlet hastanesinde hesaplarlar mi acaba
En guvenilir nerededir?

az önce herkes en sevdigim dondurmadan yedi elimin tersiyle ittim :)) kiiii tek dayanamadim dondurmadirrr..cumaya az kaldi bu yuruyuslerin bosa gitmesini istemiyorum..cok canim isterse dondurma gündüz ögleden önce yerim..kaldiki onuda ilk haftalarda düsünmuyorum..

bugün arkadaslarimda aradi dondurma yemege gidiyorlarmis..onlarida reddettim :)) aferim deyin sevkatle basimi oksayin benim

mesaj bildirimimi yapiyor ve yatiyorum herkese iyi uykularrrr bol eksilerrr herkes sabah uyandiginda en az 500 gr vermis olarak uyanir insss

Hatice benim de %31 cikti saglik vakfi sitesinden hesaplanana gore
Ama bana cok geliyor bu bile ya
25 fln olmasi lazim 20yle 29 arasinda
Valla canım.Bir sağlık kuruluşunda yaptırmak lazım.Çok yağlıymışız baksana Bende haftaya bir baktırayım bakalım ne çıkacak:44:
anladim :) sen zaten kisabilicegini kismissin ,tebrikler:)

gayet guzel

betülcüm bende yorum yapamiyorum hic bir bilgim yok o konuda
Ferhan senin formule göre kaç çıktı????

TEBRİKLERRRRRR Bende az önce eşime çayın yanında sigara böreği yaptım.Çokyapmışım.Eşim bir tabak yedi.Geriye kalanın kesin yarın sabah bir kısmını yerim.Ne yapsam ne yapsam diye düşünürken.Eşim arkadaşlarına uğrayıp gelecekti.Paket yaptım gönderdim

mesaj bildirimimi yapiyor ve yatiyorum herkese iyi uykularrrr bol eksilerrr herkes sabah uyandiginda en az 500 gr vermis olarak uyanir insss
İyi geceler canım.

MENÜM
SABAH
2 dilim çavdar ekmeği
Kavrulmuş lor peynirli biber
Yeşil çay

ÖĞLE
Kefir

AKŞAM
Haşlanmış tavuk göğsü
Salata
zero
(Ebru kızıcak ama yine haklı)

menüleriniz güzel olmuş bebekler afiyet olsun

ya adam fazla ölçecek tabi kızım sana ürün satmak için sen ne bakıyorsun onlara spor salonlarında da herşey fazladan ölçer tartar neden sen spor salonuna gelmeye devam et diye mantıgı budur onların zaten ayrıca o ürünleri satanlar kim Allah aşkına diyetisyen mi doktor mu bildigin sıradan insanlar yani ne biliyor ki senin kastan verip vermedigini ne kaale alıyorsun onun yorumunu takma onları anacum 10 kilonun 10 ununu kastan vermen için kas erimesi falan olması lazım yani ayakta duramazsın o zaman cok sacma zaten kaç kilo fazlan var ki o kadar yüksek yag oranın çıkacak yaw betüs

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…