Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ya dogru diyorsun bu dediklerini ben de dusundum
Hatta spor salonunda olculeri alirlarken fln da farkettim bol bol olcmustu resmen kadin sonucta bir ay sonunda vermezsen bile dar olcse az daha incelmis gozukceksinn

Benim 4-5 kilom kaldi, zaten bu kadar hedefe yaklastigimi dusunurken bu kadar yuksek cikmasi moralimi bozdu

onların hepsi aldatmaca işte asıl yağ ölçümünü diyetisyene gidersin seni dahiliye yönlendirir testlerin yapılır hepsi öyle öğrenirsin ki seni diyetisyen zaten bu kiloyla kaale alıp da git yagını ölçtür de demez benim arkadasıma öyle demişti çünkü onun da 5 6 kilo fazlası vardı dalga mı geciyosun benle neyini ölçeyim senin demişti sen zaten ideal kilodasın vs demişlerdi. yani takma onları onların tek derdi para.

İyi yapmissin hatice
Evde Durmasi cok tehlikeli oyle seylerin

İyi yapmissin hatice
Evde Durmasi cok tehlikeli oyle seylerin

Günaydın canım. Dün aniden bir işim çıktı size haber veremeden çıktık evden. Akşam döndüğümde vakit geç olmuştu yattım hemen. Sabahta bir uğrayayım dedim. Alıntı yapamıyorum.

Gönülcüm seni bu haftamı izinli yazayım, yoksa bu hafta bildirim yap mutlaka eğer kilo verdiysen bildirim yapıp izinli yazayım.

Betül'cüm turti çok haklı canım. Sen sakın bakma onlara. Çok takıldıysa kafan özel çalışan bir diyetisyene git. Onlar zaten ölçüm yapıyor. Ama bence boşuna moralini bozmuşsun. %40 çok komik bir rakam senin kilondaki bir insan için.

Çok fazla okuyamadım geçmişi. Akşam gidince bakarım yine. Ay sinir oldum şu internete yapılmadı gitti.

Mesaj sayılarını atmayanlar var. Akşama kadar atarlarsa iyi olur.

Herkese günaydın kızlaaarr

Günaydın yıvrıcıklaaar :80::80::80:
Günaydın KIZLAR

Gunaydiiin kizlaarr

Hepinizee enerjik mutlu huzirlu bir gun diliyorumm

Ay ebru tamam takmiyorum kafama
Pisleerr

Ben yine de bir diyetisyene falan bir olctureyim ama biraz sporuma duzenli devam edeyim fln oyle guzel bir sonuc ciksin

Ay ebru tamam takmiyorum kafama
Pisleerr

Ben yine de bir diyetisyene falan bir olctureyim ama biraz sporuma duzenli devam edeyim fln oyle guzel bir sonuc ciksin

bence de takma kafana yaa , senin kilonda böyle saçma bir yağ oranı olabilir mi???

sen sporuna devam et mutlaka tabii , protein mutlaka al !

yeter canımcım , ama için rahat edecekse diyetisyende ölçtür bi

Tadli mesaj kutun dolayumuş canım

14.06.2012 = mesaj sayım 11

Dün aniden çıkmak zorunda kaldım kızlar, arkadaşlar geldi ofise, ordan da dışarı çıktık

MENÜM
SABAH
2 dilim çavdar ekmeği
Kavrulmuş lor peynirli biber
Yeşil çay

ÖĞLE
Kefir

AKŞAM
Haşlanmış tavuk göğsü
Salata
zero
(Ebru kızıcak ama yine haklı)

Bence güzel menü canım, bende zeroyu içerim , bi zararı olmadı pek

Çok beğendim canım afiyet olsun

Ferhancım bütün öğünlerinde ekmek var, karbonhidrattan ziyade bol bol sebze ve protein almaya çalış bence

Küçüğüm çok geçmiş olsun :26: Akşam patates yemenin hata olduğunu zaten sende biliyorsundur, birde daha çok sebze ağırlıklı beslen bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…