ya adam fazla ölçecek tabi kızım sana ürün satmak için sen ne bakıyorsun onlara spor salonlarında da herşey fazladan ölçer tartar neden sen spor salonuna gelmeye devam et diye mantıgı budur onların zaten ayrıca o ürünleri satanlar kim Allah aşkına diyetisyen mi doktor mu bildigin sıradan insanlar yani ne biliyor ki senin kastan verip vermedigini ne kaale alıyorsun onun yorumunu takma onları anacum 10 kilonun 10 ununu kastan vermen için kas erimesi falan olması lazım yani ayakta duramazsın o zaman cok sacma zaten kaç kilo fazlan var ki o kadar yüksek yag oranın çıkacak yaw betüs
Ya dogru diyorsun bu dediklerini ben de dusundum
Hatta spor salonunda olculeri alirlarken fln da farkettim bol bol olcmustu resmen kadin sonucta bir ay sonunda vermezsen bile dar olcse az daha incelmis gozukceksinn
Benim 4-5 kilom kaldi, zaten bu kadar hedefe yaklastigimi dusunurken bu kadar yuksek cikmasi moralimi bozdu
TEBRİKLERRRRRRBende az önce eşime çayın yanında sigara böreği yaptım.Çokyapmışım.Eşim bir tabak yedi.Geriye kalanın kesin yarın sabah bir kısmını yerim.Ne yapsam ne yapsam diye düşünürken.Eşim arkadaşlarına uğrayıp gelecekti.Paket yaptım gönderdim
İyi geceler canım.
TEBRİKLERRRRRRBende az önce eşime çayın yanında sigara böreği yaptım.Çokyapmışım.Eşim bir tabak yedi.Geriye kalanın kesin yarın sabah bir kısmını yerim.Ne yapsam ne yapsam diye düşünürken.Eşim arkadaşlarına uğrayıp gelecekti.Paket yaptım gönderdim
İyi geceler canım.
Herkese günaydın kızlaaarr
Günaydın canım. Dün aniden bir işim çıktı size haber veremeden çıktık evden. Akşam döndüğümde vakit geç olmuştu yattım hemen. Sabahta bir uğrayayım dedim. Alıntı yapamıyorum.
Gönülcüm seni bu haftamı izinli yazayım, yoksa bu hafta bildirim yap mutlaka eğer kilo verdiysen bildirim yapıp izinli yazayım.
Betül'cüm turti çok haklı canım. Sen sakın bakma onlara. Çok takıldıysa kafan özel çalışan bir diyetisyene git. Onlar zaten ölçüm yapıyor. Ama bence boşuna moralini bozmuşsun. %40 çok komik bir rakam senin kilondaki bir insan için.
Çok fazla okuyamadım geçmişi. Akşam gidince bakarım yine. Ay sinir oldum şu internete yapılmadı gitti.
Mesaj sayılarını atmayanlar var. Akşama kadar atarlarsa iyi olur.
Günaydın KIZLARGünaydın yıvrıcıklaaar :80::80::80:
Git canım git.Ben piknikleri çok severim.Etten çok közlenmiş patlıcanlı biberli satayı daha çok seviyorumkızlar bu akşam üzeri iş çıkışı pikniğe gidicez
ama size söz cısss şeyler yemiyceem
Ay ebru tamam takmiyorum kafama
Pisleerr
Ben yine de bir diyetisyene falan bir olctureyim ama biraz sporuma duzenli devam edeyim fln oyle guzel bir sonuc ciksin
Git canım git.Ben piknikleri çok severim.Etten çok közlenmiş patlıcanlı biberli satayı daha çok seviyorum
MENÜM
SABAH
2 dilim çavdar ekmeği
Kavrulmuş lor peynirli biber
Yeşil çay
ÖĞLE
Kefir
AKŞAM
Haşlanmış tavuk göğsü
Salata
zero
(Ebru kızıcak ama yine haklı)
Çok beğendim canım afiyet olsunbugünkü menüm
sabah: salatlaık domates haşlanmış yumurta peynir 2 bardak şekersiz çay 2 dilim ekmek
ara:maydanoz dere otu
öğlen:karpuz şehriyeli tarhana çorbası salata
ara:sütlü kahve
akşam:3 tane köfte cacık
1 bardak form çayı
2 bardk kiraz sapı çayı
1 bardak yeşil çay
2,5 litre su
Ferhancım bütün öğünlerinde ekmek var, karbonhidrattan ziyade bol bol sebze ve protein almaya çalış benceaksam yemegimi yedim bende yazayim bari..ama daha su icerim meyve yerim belki..yinede yazayim
SABAH 07:00 bir kase corba, 1 dilim ekmek (kendi yaptigim)
ÖGLE:1 soguk sandivic 1 bardak cay
AKSAM:1 tabak ispanak ,2 yk yogurt yarim dilim ekmek
* buarada dilimlerim avuc ici buyuklugunde..bu dilim olayida karisik..benim bazi ekmeklerimin dilimi bir karis bazilari avuc ici kadar.. siz 1 dilim derken hangi boydaki ekmegi kast ediyosunuz?
meyve hic yiyemedim o yuzden birazdan meyve yiyebilirim
3 buyuk bardak zencefil
2lt su
Spor:1 saat yürüyüs
bu gün nerdeyse bayılıyordum çok kötü oldum kendimi sıktım kaskatı kaldım öyle hayatımda ilk defa böyle bi şey oldu bn menümü yazıp dinlenmek için çıkıcam
menüm
sabah
2 diim ekmek
peynir
domates
salatalık
şekersiz çay
öğlen
biraz sucuk
biraz yoğurt
1 dilim ekmek
akşam
haşlanmış patates
ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?