Neden sinir olacaksın hırslanırsın.İradelisin zaten.Arada merak ediyor unutuyoruz.Herkesin ki göz önünde olunca daha iyi oluyor.Hem hedefe yaklaştıkça sevineceksin.Her kilo verdiğinde tickeride değiştirmek büyük zevk
Afiyet olsun Buse'cim güzel olmuş menün. Yürüyüşün ve platesinde öyle. Tebrik ediyorum seni.
selam kızlaaar bugünkü menüm şöylee ;
kahvaltı
1 avuç kiraz , 1 bardak süt
ara
2 kayısı
öğlen
1 kase ezogelin çorbası
küçük porsiyon tavuk döner
ayran
ara
1 porsiyon karpuz
akşam
yarım porsiyon mantarlı tavuk sote
ayran
2-3 lt su , 3 fincan bitki çayı
birazdan da spor yapıcam
sıcaklardan herhalde başım ağrıyo yaa
Menum
Kahwaltı
2-3 catal sucuk ıclı yumurta
yarım salatalık
yarım domates
yarım kasar
Oglen
4 erık
3 cagla
cok az dut
Aksam
El kadar beyaz ekmek
cok az domates sos
bıraz yesıllık
cok az su boregı
Su 2 lt
45 dak yuruyus
15 dak parktakı aletlerle calıstım
Çok güzel olmuş Buse.Akşamı da çok hafif tutmuşsun.Yarın senden çok güzel bir sonuç alacağız.Sabah:
:26::26: Ne yediydim ya :26:
unuttumAma kaçamaksız normal bi kahvaltıydı
Ara:
5 erik
Öğlen:
Mantar Sote - Ayran
Ara:
5 erik
Akşam:
yarım kutu zero
göbek salata
2 lt su
Yarım saat yürüyş
Yarım saat plates
Çok güzel olmuş Buse.Akşamı da çok hafif tutmuşsun.Yarın senden çok güzel bir sonuç alacağız.
İyi seyirler canım.Çok seveceksinBende öyle hissediyorum Haticem sağolBugünde protein yapıyorum bakalım nasıl olucak yarın ehehe çok heyecanlıyım
Bu arada Mentalist izlemeye başlıyorum bugün
Valla canım.Bir sağlık kuruluşunda yaptırmak lazım.Çok yağlıymışız baksanaBende haftaya bir baktırayım bakalım ne çıkacak:44:
Ferhan senin formule göre kaç çıktı????
TEBRİKLERRRRRRBende az önce eşime çayın yanında sigara böreği yaptım.Çokyapmışım.Eşim bir tabak yedi.Geriye kalanın kesin yarın sabah bir kısmını yerim.Ne yapsam ne yapsam diye düşünürken.Eşim arkadaşlarına uğrayıp gelecekti.Paket yaptım gönderdim
İyi geceler canım.
kızlar bu akşam üzeri iş çıkışı pikniğe gidicez
ama size söz cısss şeyler yemiyceem
Gunaydiiin kizlaarr
Hepinizee enerjik mutlu huzirlu bir gun diliyorumm
Günaydın KIZLAR
Günaydın yıvrıcıklaaar :80::80::80:
Herkese günaydın kızlaaarr
Ne güzel işte her hafta çizelgeyi 1-2 kg değiştireceksin.Senin için büyük zevk olur.Mentalisti söylerek konuyu ddeğiştiremezsin taaaam mınöööö istemiyorum
her cuma duyucaksiniz kilomu zaten :) bu hafta en az 1 kilo yada 1bucuk kilo vermis olmak istiyorum yaaaa insss
buarada bende mentalisti merak ediyordum ..adindan dolayi dikkatimi cekiyordu..belki bende izlerim
Kendin yapman çok güzel.Ben hazır alıyorum.Ben hep yoğurtla yiyorum içine senin gibi arada kayısı,çilek vb doğruyorum.Çok güzel oluyorsabah bende müsli yedim ..muslimi kendim yapiyorum ben ayri ayri alip..yulaf kepegi agirlikli..biraz yulaf, bugday kepegi,biraz yulaf bugday ezmesi,yulaf gevregi findik badem *kavrulmamis olucak
bazen icine meyve dograyip yogurtla yiyorum bazen incir kayisi dograyip sütle iciyorum..
günaydın kızlar bugün hiç halim yok belim ve bacaklarım çok ağrıyor.hava sıcak diye her yer açık çarptı herhalde tutmuyor hiçbir yerim
Ferhan emin ol bu sitede en motive edici şey çizelge, hem sinirim bozulur diyorsun da öyle olmuyor :26:
Çizelgene baktıkça hırslanıyorsun, çizelgen düştükçe de motiven artıyor :13:
bu sıcak havaların da bu kötülüğü var işte canım ;
biraz kalın giysen terlersin , bunalım geçirirsin ! soyunsan olmazzz, her yeri açsan , vantilatör , klima filan açsan her yerin tutulur, soğuk bişiler içsen - yesen boğazın ağrır hasta olursun
yaani naapcez uleeeyn bu sıcaklardaaaaaaaa
Hoşgeldin canım.Eve git te eski düzenine geri dönGünaydın :) bugün kendimi daha iyi hissediyorum şu an mobildeyim alıntılayamıyorum bi kac saat sonra eve gidicem o yüzden mutluyum :)
Geçmiş olsun Nermin.Tam hasta olunacak havalardayız,dikkat et kendine.günaydın kızlar bugün hiç halim yok belim ve bacaklarım çok ağrıyor.hava sıcak diye her yer açık çarptı herhalde tutmuyor hiçbir yerim
evet yaa mesela benim ilk işim kilo cetveli yapmak oldu !
çünkü görüyodum bööle önceki ve şimdiki kilolarını imreniyodum ve hırslanıyodum , neden olmasın ? neden başaramıyım diye !
ve ben de şimdi cumadan sonra değiştirmeyi dört gözle bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?