Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bence de takımda herkesin kilo çizelgesi olmalı

Afiyet olsun Buse'cim güzel olmuş menün. Yürüyüşün ve platesinde öyle. Tebrik ediyorum seni.

Takıma giricem ya bu hafta, çok hırslandım, yarın birinci olalım kızlaaar

Güzel menü olmuş

Kız gene süper bi menüyle karşımızdasın Öğlen çok az, kan şekerin düşmüş akşamda karbonhidratlara saldırmışsın doğal olarak , yeteri kadar enerjik menüler yemiyorsun ama umarım iraden kuvvetlidir, geri gelmesin bunlar :18:

Sabah:

:26::26: Ne yediydim ya :26:

unuttum Ama kaçamaksız normal bi kahvaltıydı

Ara:

5 erik

Öğlen:

Mantar Sote - Ayran

Ara:

5 erik

Akşam:

yarım kutu zero
göbek salata

2 lt su
Yarım saat yürüyş
Yarım saat plates

Çok güzel olmuş Buse.Akşamı da çok hafif tutmuşsun.Yarın senden çok güzel bir sonuç alacağız.

Çok güzel olmuş Buse.Akşamı da çok hafif tutmuşsun.Yarın senden çok güzel bir sonuç alacağız.

Bende öyle hissediyorum Haticem sağol Bugünde protein yapıyorum bakalım nasıl olucak yarınehehe çok heyecanlıyım

Bu arada Mentalist izlemeye başlıyorum bugün

FERHAAAAAAAAANNNNNNNNNNN hadi sana da kilo teckeri yapalım.

Son düzenleme:
Valla canım.Bir sağlık kuruluşunda yaptırmak lazım.Çok yağlıymışız baksana Bende haftaya bir baktırayım bakalım ne çıkacak:44:

Ferhan senin formule göre kaç çıktı????

bakmadim ben , dün gece mezura almaya üsendim :)) bakarim bir ara..cok onemsemiyorum o kadar

oh iyi yapmissin..hemde paylasmis oldun ,ne guzel

kızlar bu akşam üzeri iş çıkışı pikniğe gidicez

ama size söz cısss şeyler yemiyceem

hadi bakalim, aksam menude görucez

Gunaydiiin kizlaarr

Hepinizee enerjik mutlu huzirlu bir gun diliyorumm

Günaydın KIZLAR

Günaydın yıvrıcıklaaar :80::80::80:

Herkese günaydın kızlaaarr

selam kizlar

nöööö istemiyorum

her cuma duyucaksiniz kilomu zaten :) bu hafta en az 1 kilo yada 1bucuk kilo vermis olmak istiyorum yaaaa insss

buarada bende mentalisti merak ediyordum ..adindan dolayi dikkatimi cekiyordu..belki bende izlerim

sabah bende müsli yedim ..muslimi kendim yapiyorum ben ayri ayri alip..yulaf kepegi agirlikli..biraz yulaf, bugday kepegi,biraz yulaf bugday ezmesi,yulaf gevregi findik badem *kavrulmamis olucak

bazen icine meyve dograyip yogurtla yiyorum bazen incir kayisi dograyip sütle iciyorum..

nöööö istemiyorum

her cuma duyucaksiniz kilomu zaten :) bu hafta en az 1 kilo yada 1bucuk kilo vermis olmak istiyorum yaaaa insss

buarada bende mentalisti merak ediyordum ..adindan dolayi dikkatimi cekiyordu..belki bende izlerim
Ne güzel işte her hafta çizelgeyi 1-2 kg değiştireceksin.Senin için büyük zevk olur.Mentalisti söylerek konuyu ddeğiştiremezsin taaaam mı

Kendin yapman çok güzel.Ben hazır alıyorum.Ben hep yoğurtla yiyorum içine senin gibi arada kayısı,çilek vb doğruyorum.Çok güzel oluyor.Karnım acıkmaya başlaı.Gİdip kefiri süzüp içeyim

Ferhan emin ol bu sitede en motive edici şey çizelge, hem sinirim bozulur diyorsun da öyle olmuyor :26:

Çizelgene baktıkça hırslanıyorsun, çizelgen düştükçe de motiven artıyor :13:

Günaydın :) bugün kendimi daha iyi hissediyorum şu an mobildeyim alıntılayamıyorum bi kac saat sonra eve gidicem o yüzden mutluyum :)

günaydın kızlar bugün hiç halim yok belim ve bacaklarım çok ağrıyor.hava sıcak diye her yer açık çarptı herhalde tutmuyor hiçbir yerim

günaydın kızlar bugün hiç halim yok belim ve bacaklarım çok ağrıyor.hava sıcak diye her yer açık çarptı herhalde tutmuyor hiçbir yerim

bu sıcak havaların da bu kötülüğü var işte canım ;
biraz kalın giysen terlersin , bunalım geçirirsin ! soyunsan olmazzz , her yeri açsan , vantilatör , klima filan açsan her yerin tutulur, soğuk bişiler içsen - yesen boğazın ağrır hasta olursun

yaani naapcez uleeeyn bu sıcaklardaaaaaaaa

Ferhan emin ol bu sitede en motive edici şey çizelge, hem sinirim bozulur diyorsun da öyle olmuyor :26:

Çizelgene baktıkça hırslanıyorsun, çizelgen düştükçe de motiven artıyor :13:

evet yaa mesela benim ilk işim kilo cetveli yapmak oldu !
çünkü görüyodum bööle önceki ve şimdiki kilolarını imreniyodum ve hırslanıyodum , neden olmasın ? neden başaramıyım diye !
ve ben de şimdi cumadan sonra değiştirmeyi dört gözle bekliyorum

sorma canım ya en iyisi serin bir orman deniz of offfff:)

Günaydın :) bugün kendimi daha iyi hissediyorum şu an mobildeyim alıntılayamıyorum bi kac saat sonra eve gidicem o yüzden mutluyum :)
Hoşgeldin canım.Eve git te eski düzenine geri dön

Geçmiş olsun Nermin.Tam hasta olunacak havalardayız,dikkat et kendine.

şu an bile çizelgene bakınca imrenilecek şekilde maşalalh güzel kilo vermişsin devamı gelir zaten:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…