Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

şu an bile çizelgene bakınca imrenilecek şekilde maşalalh güzel kilo vermişsin devamı gelir zaten:)

evet canım , çok mutluyum gramlar bile gitse mutlu oluyorum , eşimde bana sürekli sen çok kilo verdin havan değişti , yeter artık daha verme diyoo !
kıskanıyo tabi
kendi ben hamileyken bayağı bi kilo aldı , veremiyo da
çünkü hiç çabalamıyo , kilo vereyim diye!
habire laf sokuyorum ama nerdeee

Teşekkürler Buse Kefiri yoğurt gibi mayalamıştım.Süzgeçten geçirdim.Çileğide robotta püre haline getirdim.Sonrada karıştırıp buzu da ekledim

yaa gerçekten çok güzel görünüyor

ben bu kefirin tadını hiç sevemedim ama belki meyveli soğuk soğuk güzel olabilir

bi bardak göndersene kız

ben yemeğe kaçıyorum kızlar , bakalım menüde ne varmış bugün ?
az yiyim de bari akşam piknikte et , salata , patlıcanlı salatadan yiycem çünkü !
psikolojik olarak yer kalsın onlara

park kısmında sporda yaparım inşallah

booaaaaa süppperrrrr görünuyoooo cilekli milchshake gibiii..bunu yapabilirim bendee.. yapiciimmm hemen

efenim? hi? pardon? evet bu kadar tavsiye ye mentalist izlenir:)
ake

yaa gerçekten çok güzel görünüyor

ben bu kefirin tadını hiç sevemedim ama belki meyveli soğuk soğuk güzel olabilir

bi bardak göndersene kız
Sade halini bende pek sevmiyorumm.Meyveli güzel oluyor.Hemen göndereyim

Afiyet olsun

booaaaaa süppperrrrr görünuyoooo cilekli milchshake gibiii..bunu yapabilirim bendee.. yapiciimmm hemen

efenim? hi? pardon? evet bu kadar tavsiye ye mentalist izlenir:)
ake
hi?efendim? falan filan ha.Sen yarın görürsün.Bİ ticker daha ekleyeceğim ona da zsenin ismini yazacağım

Ben geldim kızlar. Yemeğimi yedim bilgisayarı da boş buldum komşuda oturdum hemen başına. Buse söyleyince farkettim. Yarın cuma ben şimdiden heyecanlandım

Ticker dan bahsetmişsiniz bolca, ben kendiminkine baktıkça gaza geliyorum. İlk başladığımda 0 dı düşünsenize şuan 19

Hoşgeldin Eeebruuu

Bende çok heyecanlıyım ya :13:

Tebrik ederim canım seni 21 kilo vermişsin, yeni farkettim

Hoşgeldin Ebrucum.Ben bugün çarşamba zannediyordum :44: perşembeymiş.Yarın büyük gün Bende çok heyecanlandım.İnşallah güzel sonuçlar alırız.Bir kaç gün evde kalınca günlerim şaştı

bende sıkıldıııııııııııııııııııııım

şimdi içi buzlu su dolu bir küvetin içindeee yadaaa ağaç altı gölgede bir hamakta sallanarak uyumak isterdim , ohhhh sessizlik tabi ! harika olurdu

kesin kızım gelip hamağın ipini çeker ve ben toto üstü düşerdim :))

yaa artık sakin bir ortamın hayalini bile kuramıyorum yaa

toto üzeri düşerdin ha Bende çocuk yok ama evde çok sakin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…