Hemen göndereyimay nasıl güzel görünüyor o öyle ya dondurma gibi :) denemek lazım canım çekti:)
Hemen göndereyimDene dene hem sağlıklı hemde ferah oluyor.Tadı normal
Teşekkürler BuseHaticem nasıl yaptın, nefis görünüyor,Afiyet olsun sana da
şu an bile çizelgene bakınca imrenilecek şekilde maşalalh güzel kilo vermişsin devamı gelir zaten:)
Teşekkürler BuseKefiri yoğurt gibi mayalamıştım.Süzgeçten geçirdim.Çileğide robotta püre haline getirdim.Sonrada karıştırıp buzu da ekledim
Ne güzel işte her hafta çizelgeyi 1-2 kg değiştireceksin.Senin için büyük zevk olur.Mentalisti söylerek konuyu ddeğiştiremezsin taaaam mı
Kendin yapman çok güzel.Ben hazır alıyorum.Ben hep yoğurtla yiyorum içine senin gibi arada kayısı,çilek vb doğruyorum.Çok güzel oluyor.Karnım acıkmaya başlaı.Gİdip kefiri süzüp içeyim
Sade halini bende pek sevmiyorumm.Meyveli güzel oluyor.Hemen göndereyimyaa gerçekten çok güzel görünüyor
ben bu kefirin tadını hiç sevemedim ama belki meyveli soğuk soğuk güzel olabilir
bi bardak göndersene kız
Afiyet olsunben yemeğe kaçıyorum kızlar , bakalım menüde ne varmış bugün ?
az yiyim de bari akşam piknikte et , salata , patlıcanlı salatadan yiycem çünkü !
psikolojik olarak yer kalsın onlara
park kısmında sporda yaparım inşallah
hi?efendim? falan filan habooaaaaa süppperrrrr görünuyoooo cilekli milchshake gibiii..bunu yapabilirim bendee.. yapiciimmm hemen
efenim? hi? pardon? evet bu kadar tavsiye ye mentalist izlenir:)
ake
Ben geldim kızlar. Yemeğimi yedim bilgisayarı da boş buldum komşuda oturdum hemen başına. Buse söyleyince farkettim. Yarın cuma ben şimdiden heyecanlandım
Ticker dan bahsetmişsiniz bolca, ben kendiminkine baktıkça gaza geliyorum. İlk başladığımda 0 dı düşünsenize şuan 19
evet canım , çok mutluyum gramlar bile gitse mutlu oluyorum , eşimde bana sürekli sen çok kilo verdin havan değişti , yeter artık daha verme diyoo !
kıskanıyo tabi
kendi ben hamileyken bayağı bi kilo aldı , veremiyo da
çünkü hiç çabalamıyo , kilo vereyim diye!
habire laf sokuyorum ama nerdeee
Tebrik ederim canım seni 21 kilo vermişsin, yeni farkettim
Hoşgeldin Ebrucum.Ben bugün çarşamba zannediyordum :44: perşembeymiş.Yarın büyük günBen geldim kızlar. Yemeğimi yedim bilgisayarı da boş buldum komşuda oturdum hemen başına. Buse söyleyince farkettim. Yarın cuma ben şimdiden heyecanlandım
Ticker dan bahsetmişsiniz bolca, ben kendiminkine baktıkça gaza geliyorum. İlk başladığımda 0 dı düşünsenize şuan 19
toto üzeri düşerdin habende sıkıldıııııııııııııııııııııım
şimdi içi buzlu su dolu bir küvetin içindeee yadaaa ağaç altı gölgede bir hamakta sallanarak uyumak isterdim , ohhhh sessizlik tabi ! harika olurdu
kesin kızım gelip hamağın ipini çeker ve ben toto üstü düşerdim :))
yaa artık sakin bir ortamın hayalini bile kuramıyorum yaa
toto üzeri düşerdin haBende çocuk yok ama evde çok sakin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?