***13. Takım 261. Etap Sonuçları ***Etap 2. si
betuld: ( 59.2 /59.2 /0 / 0% )
elmaliturta (64 / 64 / 0 / 0 % )
gurbet_dmr: (91.2 /90 / 1.2/1.32% )
LAydLiNe: ( 66.5 / 65.6 / 0.9 /1.35% )
NorA_ : (78.4 / 75.5 / 1.45 /1.85% ) Yeni üye hedef: 55 (Kilosu 2'ye bölündü)
tadLi: ( 54.7 / / / % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
UZAYIM: ( 65.4 /65.0 / 0.4/ 0.61 % )
Zaum: (103 /101.4 /0.8 / 0.78 % ) 260. etapta izne üyenin kilosu 2'ye bölündü
13. TAKIM ORTALAMASI: % 0.74
Kilo veren herkesi kutluyorum. Yine güzel bir ortalamayla ilk üçteyiz. Aslında bu liste beni çok memnun etmedi ama sonuca baktığımızda derece yapmamız güzel oldu.
Gelelim haftalık yorumlarımıza ;
Betül'cüm bu haftaki sonucundan seninde memnun olmadığını biliyorum. Yine bir ileri iki geriye dönmeni istemiyorum. Hedefine az kaldı biran önce ulaşman lazım artık. Çünki biliyorsun ki bu iş ne kadar uzarsa o kadar can sıkıcı oluyor. Bu hafta sana ses çıkartmıyorum ama birdaha böyle kaçamak istemiyorum. Ayrıca burdan uzak kalmak sana hiç yaramıyor. Haftaya daha iyi ve bu haftanın telafisini istiyorum senden.
Turti'cim menülerin çok güzeldi bu hafta, sporunda öyle ama bu regl dönemi seni çok kötü etkiliyor. Bende aynı durum olmadığı için pek kestiremiyorum bu + olaylarını ama haftaya daha fazla kilo vereceğini umut ediyorum.
Nermin'cim sende memnun olmadın sonuçtan, bende. Nedenini ikimizde biliyoruz. Her hafta aynı yorumu yapmak istemiyorum ama menülerine biraz daha dikkat edip, sporunu özellikle birazcık daha artırırsan senden daha iyi sonuçlar alacağımıza emin olabilirsin. Genel olarak bir hatan yok ama daha iyisini yapabileceğini biliyorum.
Buse'cim yeniden hoşgeldin aramıza. Menülerin ve sporun gayet güzel gidiyor. Paylaşımlarında öyle. Eğer geçen hafta biraz daha dikkat etseydin bu hafta daha güzel bir giriş yapardın listeye. İnşallah bu hafta daha çok gaza gelip haftaya daha iyi bir sonuç alırsın.
Haticem canım sana diyecek bişey bulamıyorum. Hatta sana gıpta ediyorum. Bi yerini kaşı nazar değmeyeyim. Gram gram veriyorsun ona rağmen pes etmiyorsun. Ne diyeyim ki ben sana
Zeliş'cim artık düşüncelerim tamamen değişti canım. Senin en kısa zamanda bir doktor kontrolünde diyetisyene gitmeni istiyorum. Anlaşılan o ki sen bu işin altından tek başına kalkamayacaksın. Ayrıca kilo konusunda anneninde bilgi edinmesi gerekiyor. Kilo verebilmen güzel. Onda sorun yok ama senin kilonda ve senin yaşında bir genç kız için çok az kilo veriyorsun. Ya yeterince spor yapmıyorsun yada yediklerinin bir yerlerinde bir yanlış var. Ayrıca allah göstermesin bu kilonun altında bir hastalıkta yatıyor olabilir. İnsülin direnci için mutlaka bir doktora başvurman gerekiyor. Bu konuyu seninle daha detaylı konuşmamız lazım.
Seda, Ferhan ve Neslihan ; canlarım sizlere ayrı ayrı yorumlar yapmayacağım çünki, hem menülerinizden, hem takıma karşı davranış ve tutumlarınızdan, hemde paylaşımlarınızdan çok memnunum. Takımla çok çabuk kaynaştınız, çok çabuk uyum sağladınız. İnşallah haftaya sizlerde bu listede olacaksınız ve yine derece yapacağız. Sizden isteğim bu hafta daha dikkatli olup, daha iyi sonuçlar alarak bireysel derece yapmanız.
Özetle bu hafta yine takım olarak güzel bir iş çıkardık. Hepimizi tekrardan tebrik ediyorum.
[/QUOTE
takımdaki herkesi kutlarım !
inşallah her hafta bir önceki haftadan daha iyi sonuçlar alırız kızlar ...
***13. Takım 261. Etap Sonuçları ***Etap 2. si
betuld: ( 59.2 /59.2 /0 / 0% )
elmaliturta (64 / 64 / 0 / 0 % )
gurbet_dmr: (91.2 /90 / 1.2/1.32% )
LAydLiNe: ( 66.5 / 65.6 / 0.9 /1.35% )
NorA_ : (78.4 / 75.5 / 1.45 /1.85% ) Yeni üye hedef: 55 (Kilosu 2'ye bölündü)
tadLi: ( 54.7 / / / % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
UZAYIM: ( 65.4 /65.0 / 0.4/ 0.61 % )
Zaum: (103 /101.4 /0.8 / 0.78 % ) 260. etapta izne üyenin kilosu 2'ye bölündü
13. TAKIM ORTALAMASI: % 0.74
Kilo veren herkesi kutluyorum. Yine güzel bir ortalamayla ilk üçteyiz. Aslında bu liste beni çok memnun etmedi ama sonuca baktığımızda derece yapmamız güzel oldu.
Gelelim haftalık yorumlarımıza ;
Betül'cüm bu haftaki sonucundan seninde memnun olmadığını biliyorum. Yine bir ileri iki geriye dönmeni istemiyorum. Hedefine az kaldı biran önce ulaşman lazım artık. Çünki biliyorsun ki bu iş ne kadar uzarsa o kadar can sıkıcı oluyor. Bu hafta sana ses çıkartmıyorum ama birdaha böyle kaçamak istemiyorum. Ayrıca burdan uzak kalmak sana hiç yaramıyor. Haftaya daha iyi ve bu haftanın telafisini istiyorum senden.
Turti'cim menülerin çok güzeldi bu hafta, sporunda öyle ama bu regl dönemi seni çok kötü etkiliyor. Bende aynı durum olmadığı için pek kestiremiyorum bu + olaylarını ama haftaya daha fazla kilo vereceğini umut ediyorum.
Nermin'cim sende memnun olmadın sonuçtan, bende. Nedenini ikimizde biliyoruz. Her hafta aynı yorumu yapmak istemiyorum ama menülerine biraz daha dikkat edip, sporunu özellikle birazcık daha artırırsan senden daha iyi sonuçlar alacağımıza emin olabilirsin. Genel olarak bir hatan yok ama daha iyisini yapabileceğini biliyorum.
Buse'cim yeniden hoşgeldin aramıza. Menülerin ve sporun gayet güzel gidiyor. Paylaşımlarında öyle. Eğer geçen hafta biraz daha dikkat etseydin bu hafta daha güzel bir giriş yapardın listeye. İnşallah bu hafta daha çok gaza gelip haftaya daha iyi bir sonuç alırsın.
Haticem canım sana diyecek bişey bulamıyorum. Hatta sana gıpta ediyorum. Bi yerini kaşı nazar değmeyeyim. Gram gram veriyorsun ona rağmen pes etmiyorsun. Ne diyeyim ki ben sana
Zeliş'cim artık düşüncelerim tamamen değişti canım. Senin en kısa zamanda bir doktor kontrolünde diyetisyene gitmeni istiyorum. Anlaşılan o ki sen bu işin altından tek başına kalkamayacaksın. Ayrıca kilo konusunda anneninde bilgi edinmesi gerekiyor. Kilo verebilmen güzel. Onda sorun yok ama senin kilonda ve senin yaşında bir genç kız için çok az kilo veriyorsun. Ya yeterince spor yapmıyorsun yada yediklerinin bir yerlerinde bir yanlış var. Ayrıca allah göstermesin bu kilonun altında bir hastalıkta yatıyor olabilir. İnsülin direnci için mutlaka bir doktora başvurman gerekiyor. Bu konuyu seninle daha detaylı konuşmamız lazım.
Seda, Ferhan ve Neslihan ; canlarım sizlere ayrı ayrı yorumlar yapmayacağım çünki, hem menülerinizden, hem takıma karşı davranış ve tutumlarınızdan, hemde paylaşımlarınızdan çok memnunum. Takımla çok çabuk kaynaştınız, çok çabuk uyum sağladınız. İnşallah haftaya sizlerde bu listede olacaksınız ve yine derece yapacağız. Sizden isteğim bu hafta daha dikkatli olup, daha iyi sonuçlar alarak bireysel derece yapmanız.
Özetle bu hafta yine takım olarak güzel bir iş çıkardık. Hepimizi tekrardan tebrik ediyorum.
[/QUOTE
Kızlar nasılsınızz ?
Öncelikle kilo veren herkesi tebrik ederim,her zamanki gibi 13. takım derecede ve bomba gibi.
Ben bir sıkıldım bir sıkıldım sormayın buralarda herşey ters gidiyor son anda güzel bir şeyler olmazsa.
Birazdan hem rahatlamaya hem de değişiklik olsun diye bisiklet binmeye çıkacağız sevdiceğimle.
Ne zamandır binmiyorum 3-4 saatten önce durdurmam heralde.
Öyle işte.
Sizler nasılsınız ?
Hilal'im gelmişşşşşşşşş
Bi gittin tam gittin yaaaaa. Hani buralardaydın.
Sizden 4 günlük izin istiyorum ailevi sorunlarım var ve biraz dinlenmeye ihtiyacım var lütfen anlayışla karşılayın
Yag aldircam evet asparagas degil bu dogru haber
Ama dudaklarim guzel zaten benim dolguya ihtiyacim mi var hiiih
Ebru yap dedikodumu yap hakettim bu hafta :)
Ama bi kilo vericem bu haftaa aferin diyceksin bana
MEnum
Sabah
1 bardak sut
Ogle
Tavuklu sezar salata
Orta turk kahvesi
Aksam
2 baget
1 yk pilav
Arkadaşlar sonuçtan memnun olan olmayan herkesi tebrik ediyorum öncelikle. En önemlisi bu motivasyonu, kararlılığını koruyabilmek..
Bu hafta benim için çok ama çok güzel bir tecrübe oldu. Eğer ne yediğimi, ne içtiğimi sadece ben biliyor olsaydım bu hafta kesin kaçamaklar yapmıştım, ki bugüne kadar hep öyle oldu, hep bir sonraki pazartesilere erteledim. Ama burada sizlerle paylaşıyor olmak, sizlere karşı olan sorumluluk beni hep engelledi. Yeni yeni tanıyor olsamda, anladığım kadarıyla hepiniz kalbi çok güzel olan insanlarsınız. Bu hafta ve bundan sonraki haftalarda benimle paylaşacağınız yorumlarınız için iyi de olsa kötü de olsa...desteğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu takıma katılmak verdiğim en iyi kararlardan biriydi.
kahvaltı
yarım simit
şekersiz çay
ara
2 kayısı
öğlen
tavuk şiş
ayran
ara
1 avuç kiraz
akşam
zeytinyağlı kabak yemeği
1 kase yoğurt
3 fincan bitki çayı , 2-3 lt su
akşamda spor yaparım
Kızlar nasılsınızz ?
Öncelikle kilo veren herkesi tebrik ederim,her zamanki gibi 13. takım derecede ve bomba gibi.
Ben bir sıkıldım bir sıkıldım sormayın buralarda herşey ters gidiyor son anda güzel bir şeyler olmazsa.
Birazdan hem rahatlamaya hem de değişiklik olsun diye bisiklet binmeye çıkacağız sevdiceğimle.
Öyle işte.
Sizler nasılsınız ?
Kuzum sizi çook özledim, evdeyim internet de var ama çok gergin bir dönem bilgisayarı açıp oturamıyorum ki başına.
Olmaz diyor aileler bekleyin.
Biz şimdi nasıl fikir değiştirteceğiz diye düşünüyoruz.
Bir de herkes ayrı dengesiz bir tamam bir olmaz şeklinde farkındaysanız burada ne desem tersi oluyor.
En son kendimiz gidecek ibiyiz bakalım.
Sen nasılsın Ebru'm iyi misin ?
Bugünkü menüm...
Sabah - yarım simit (kepekli tahıllı) peynir
Öğlen - az yayla çorbası, salata, ızgara tavuk
Akşam - kepek ekmeğine domates peynirli marullu sandviç
Su 2lt. Daha da içerim :)
Çok özledik canım seni yaaaa. Benim gözlerim yollarda kaldı. Ters giden şeyler düzelir inşallah biran önce. Nihayet sevdiceğinle bisiklet süreceksiniz. Süper bişey çok eğlenceli oluyor. Bizde haftaya aşkımla beraber tatile gidiyoruz inşallah.
Biz bıraktığın gibiyiz. Yine derecedeyiz bu hafta
Senin izinden devam etmeye çalışıyoruz. Yorumlardan anlayacağın gibi
Ben çok iyiyim canım. Tickerımı gördün mü çok az kaldı hedefime ulaşmama.
Ama senin için üzüldüm şimdi. Ama hala içimden bir ses bu işin olacağını söylüyor. Umarım hakkınızda hayırlısı olur. En azından artık aileler öğrendi. Daha rahat görüşebilirsiniz. Hiç olmazsa şimdilik yüzük takarsınız. Sözlenirsiniz. Ayrılacak değilsiniz yaa bu saatten sonra Allah korusun. Herşeyi oluruna bırak canım, çünki o zaman senin için en iyisi olacaktır.
Güzel olmuş Seda'cım menün. Afiyet olsun. Suyu daha içmen lazım zaten. Su dedin de ben son bir iki gündür düzgünce su içemiyorum nedense :44:
Aaa Ebru'm nereye gidiyorsunuz tatile ne güzel ..
Bizimkide seni 2 yıllık balayına götüreceğim diye takılıyor bana herşey ters gidiyor ama kararımız kesin biliyorsun 1 ay sonrasına tarih alsak mı bugünlerde yoksa gelince 2-3 gün sonrasına alınabilir mi bir öğreneceğiz bakalım ..
Maşallah ya inan gördükçe seviniyorum sonuçları, bir yerde kopsa toplanmıyor sonra biliyorsun takım.
Ebru'cum ben çıkayım bekletmeyeyim bizimkini gece burada olursanız gelmeye çalışacağım ben de az laflayalım özledim valla.
Maşallah harikasın Ebru'm sonuçlar çok güzel.
Canım bu iş kesin olacak zaten olmaz deseler de kendimiz gideceğiz.
O kadar rahat davranıyorum ki inadıma birileri görsün de söylesin diye geziniyorum görülebilecek yerlerde.
Dün de kapının önünde sarıldık beni bırakırken babam aşağı insin söylensin diye çok baktım ama olmadı
Bazen oturuyorum ağlıyorum bazen geyiğe vuruyorum öyle karışığım yabi ..
Aaa Ebru'm nereye gidiyorsunuz tatile ne güzel ..
Bizimkide seni 2 yıllık balayına götüreceğim diye takılıyor bana herşey ters gidiyor ama kararımız kesin biliyorsun 1 ay sonrasına tarih alsak mı bugünlerde yoksa gelince 2-3 gün sonrasına alınabilir mi bir öğreneceğiz bakalım ..
Maşallah ya inan gördükçe seviniyorum sonuçları, bir yerde kopsa toplanmıyor sonra biliyorsun takım.
Ebru'cum ben çıkayım bekletmeyeyim bizimkini gece burada olursanız gelmeye çalışacağım ben de az laflayalım özledim valla.
Maşallah harikasın Ebru'm sonuçlar çok güzel.
Canım bu iş kesin olacak zaten olmaz deseler de kendimiz gideceğiz.
O kadar rahat davranıyorum ki inadıma birileri görsün de söylesin diye geziniyorum görülebilecek yerlerde.
Dün de kapının önünde sarıldık beni bırakırken babam aşağı insin söylensin diye çok baktım ama olmadı
Bazen oturuyorum ağlıyorum bazen geyiğe vuruyorum öyle karışığım yabi ..
Afiyet olsun Nermin.bugünkü menüm
sabah:2 dilim salam 2 dilim ekmek domates salatalık peynir sahanda yumurta
öğlen:1 kase nesfit
ara:biraz kiraz
akşam:1 kase nesfit
ara:1 bardak az sütlü nescafe
3 litre su
Hayırdır Zeliş ciddi birşey yoktur umarım.Sizden 4 günlük izin istiyorum ailevi sorunlarım var ve biraz dinlenmeye ihtiyacım var lütfen anlayışla karşılayın
Attım tuttu desene.Bende yağ aldırsam ne güzel olur.Üstüne bol spor yapar sarkmayı engellerim.En azından yağ yakmak için uğraşmazdımYag aldircam evet asparagas degil bu dogru haber
Ama dudaklarim guzel zaten benim dolguya ihtiyacim mi var hiiih
Ebru yap dedikodumu yap hakettim bu hafta :)
Ama bi kilo vericem bu haftaa aferin diyceksin bana
Afiyet olsun çok güzel olmuş.MEnum
Sabah
1 bardak sut
Ogle
Tavuklu sezar salata
Orta turk kahvesi
Aksam
2 baget
1 yk pilav
Kendi başımıza yapabilsek çoktan kilomuza ulaşmıştık.ediğin gibi gurup dinamiği çok yararlı oluyor.Arkadaşlar sonuçtan memnun olan olmayan herkesi tebrik ediyorum öncelikle. En önemlisi bu motivasyonu, kararlılığını koruyabilmek..
Bu hafta benim için çok ama çok güzel bir tecrübe oldu. Eğer ne yediğimi, ne içtiğimi sadece ben biliyor olsaydım bu hafta kesin kaçamaklar yapmıştım, ki bugüne kadar hep öyle oldu, hep bir sonraki pazartesilere erteledim. Ama burada sizlerle paylaşıyor olmak, sizlere karşı olan sorumluluk beni hep engelledi. Yeni yeni tanıyor olsamda, anladığım kadarıyla hepiniz kalbi çok güzel olan insanlarsınız. Bu hafta ve bundan sonraki haftalarda benimle paylaşacağınız yorumlarınız için iyi de olsa kötü de olsa...desteğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu takıma katılmak verdiğim en iyi kararlardan biriydi.
Afiyet olsun Neslihan.kahvaltı
yarım simit
şekersiz çay
ara
2 kayısı
öğlen
tavuk şiş
ayran
ara
1 avuç kiraz
akşam
zeytinyağlı kabak yemeği
1 kase yoğurt
3 fincan bitki çayı , 2-3 lt su
akşamda spor yaparım
Ben yorumu mu yapayım o zaman.Bu hafta kiloda olmasa da mesajlarda 1. oldum.Çok mutluyum ,gururluyumKızlar bunlar bu haftanın mesaj sayıları. Listeden de anlayacağınız gibi paylaşım durumumuz geçen haftalara oranla biraz daha azalmış durumda biran önce mesaj sayısı çok olanlarla az olanlar arasındaki uçurumu kapatmamız lazım. Bu hafta herkes kendi mesaj sayısını kendisi yorumlasın. Ama haftaya uyarılara başlayacağım artık. Lütfen paylaşımlarımıza biraz daha dikkat edelim.
Hoşgeldin Hilalcim özledik valla.Canım ailelerin durumları böyleyse sabredin bakalım ne olacak.Kızlar nasılsınızz ?
Öyle işte.
Sizler nasılsınız ?İyi eğlenceler canım.
Afiyet olsun Seda.Bugünkü menüm...
Sabah - yarım simit (kepekli tahıllı) peynir
Öğlen - az yayla çorbası, salata, ızgara tavuk
Akşam - kepek ekmeğine domates peynirli marullu sandviç
Su 2lt. Daha da içerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?