Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Derya'cım canım senide tebrik ederim. Az kalmış 57 ye. İş yerinde internetim yok artık o yüzden cevap yazamadım sana şimdi yazayım.

Yag aldircam evet asparagas degil bu dogru haber
Ama dudaklarim guzel zaten benim dolguya ihtiyacim mi var hiiih

Ebru yap dedikodumu yap hakettim bu hafta :)
Ama bi kilo vericem bu haftaa aferin diyceksin bana

dolgu dedin de kız ben de daktırıma dolgu yap dicem dudaklarıma ahahahahhahahahah ama ördek dudagı gibi de yaptırmam yani öyle hediye botoks varmış onun yerine dolgu isticem bu yasta ne botoks yaptırcam be alalalalal

bu arada hilalim gelmiş gördüm alıntıladım da çıkmamış takma hilalim ya ben de kızlara katılıyorum düzelicek herşey zamanla

benim de bugünkü menüm

sabah
2 dilim kepek ekmegi
peynir
zeytin
salatalık

ara
1 bardak sütlü nescafe

öğlen
az karpuz
az peynir

akşam
özel soslu davuk
1 kase yogurt
1 bardak zero

akşamı saat 5 de yaptıgımdan cok acıktım bir de şimcük bisiklet sürmekten döndüm
ondan bir bardak süt içicem kızlar ya bişi olmaz herhalde

spor: 1,5 saat bisiklet
30 dk minder hareketleri

Son düzenleme:

Menün güzel olmuş canım. Şimdi süt içersen bişey olmaz. Afiyet olsun.

MENÜM

Sabah

1 kk beyaz peynir
Yarım simit
Yeşik zeytin

Öğle

1 tane tavuk but
Salata
1,5 dilim kepek ekmek
1-2 çatal pirinç pilavı (bilerek yedim, sebebini anlatacağım)

Ara

1 tane küçük şeftali
4 tane kayısı

Akşam

1 kase sütlü nesfit

Bol su

Kızlar bugün bizim hastanenin diyetisyeniyle konuştum. Anlattım durumu böyle böyle bu kadar kilo verdim 2,5 kilom kaldı hedefe ulaşmama ama ondan sonra kilo verimini nasıl durduracağım diye. Çünki böyle devam edersen kilo vermeye devam edersin dedi. O pilavıda denemek için yiyecektim ama 1-2 çatal aldım beğenmedim vazgeçtim. Diyetisyen bana liste hazırlayacak hedef kiloma ulaştıktan sonra. Çünki menülerine tatlıda eklememiz lazım dedi.

Menün güzel olmuş canım. Şimdi süt içersen bişey olmaz. Afiyet olsun.

saol canımm evet benim de gecen sene gittiğim bir diyetisyen vardı işte70 kiloya düşünce koruma menüleri yazmıştı içinde pilav tatlı vb olan 1 ay kilonu koruycaz sonra tekrar kilo vermeye baslatcaz seni falan demişti tabi ben tam tersi diyetisyeni bırakıp kilo almıstım eheheheheh

bu arada bişi sorcam bugün ve yarın mesajlar zauma atılıyordu ama o pek gelecegi olan bir üye gibi gözükmüyor zaten izin falan istemiş gene sana mı atıcaz bu durumda Ebrucumcum?

Hatice kiz saka yaptim ben yag aldircam ddiye
O kadar kilo vermeye ugrasiyoruz ne demeye bir de gidip yag aldircam

Ebru sen hedefini asagi mi cektin yoksa hep 63 muydu
Bir hedef dusurme muhabbeti hatirliyorum sanki?

Koruma menusunu yazsin da bizimle de paylas not alalim biz de hedefe ulasimca lazim olur
Ayrica cok utanacaksiin ebru coook

bu arada bişi sorcam bugün ve yarın mesajlar zauma atılıyordu ama o pek gelecegi olan bir üye gibi gözükmüyor zaten izin falan istemiş gene sana mı atıcaz bu durumda Ebrucumcum?

Mesajları yine bana atın canım. İki gün daha burdayım yazarım sorun olmaz. Ama bu kez atmayanları hiç uyarmayacağım. Direkt 0 olarak geçeceğim ona göre herkesin haberi olsun. Bu bir sorumluluk ve herkes sorumluluğunu bilmeli.

Son iki haftadır ekstra hiç bir şey yapmıyorum turticim ona rağmen kilo veriyorum. Hemde fazla fazla veriyorum. Korktum o yüzden hep böyle vermeye devam edersem diye. Eşimde diyor sana normal geliyor ama çok az yiyorsun diye. Banada sanki çok yemişim gibi geliyor.

Onu püsküüt söylemişti canım benim hedef kilomu 55 e çekecekti Onun muhabbetini yapmıştık. Hedefim en baştan beri 63 tü hiç değiştirmedim. Ama şimdi aklımda 60 olmak var. Hedefi aşağıya çekmeyeceğim ama 60 la mezun olmayı istiyorum. %100 ün üstüne çıkacağım.

Utanma konusunda da inşallah utanırım

Aslında ben bugün o diyetisyene hava attım sayılır. Çünki ona gitmiştim ilk zayıflamak için geçen yıl bu zamanlar. Bir ayda 4 kilo verdim. Kontrole gittim. Çok ilgilenmedi aynen listeye devam et bir ay sonra tekrar görüşelim dedi. Bende bugün onu hatırlattım. Ama kendim verdim dedim Vereceği listeye bir bakarız aklımıza yatarsa uygularız biz onlardan daha iyi diyetisyen olduk çünki

ALemsin ebru

Ama dogru diyorsun artik bu isin piri olduk
Ama benim teoriyle pratik arasinda bir kopukluk var

Kizlar ben artik cikiyorumm
Yarin cumsrtesi ohhh ne guzell

Gece film falan izliyim sicaktan bunalmadan izleyebilirsem :))

Afiyet olsun canım güzel olmuş.Sütte içebilirsin birşey olmaz.
Bir pilav yemeye niyetlenmişsin oda kötü çıkmış Tatlı arayışı oluyor gerçekten.Arada en azından sütlü tatlı yemek lazım.

Sen şaka yaptın ama ben ciddiyim

Son düzenleme:
MENÜM VE SPORUM
SABAH
2,5 dilim ekmek
Biber kavurması
Peynir,domates

ARA
1 bardak süt

ÖĞLE
Az patlıcan yemeği(etli)
1 kase yoğurt
Zero

AKŞAM
Müslili yoğurt

KAÇAMAK YAPTIM biraz dondurma yedim

SPORUM
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]YÜRÜYÜŞ+KOŞU[/TD]
[TD="align: center"]TWESTER[/TD]
[TD="align: center"]SOPALI HAREKET[/TD]
[TD="align: center"]SOPALI YAN BEL HAREKETİ[/TD]
[TD="align: center"]DAMBIL İLE KOL HAREKETLERİ[/TD]
[TD="align: center"]GÖĞÜS HAREKETİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]8 km [/TD]
[TD="align: center"]100[/TD]
[TD="align: center"]200[/TD]
[TD="align: center"]200[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

.​

ALemsin ebru

Ama dogru diyorsun artik bu isin piri olduk
Ama benim teoriyle pratik arasinda bir kopukluk var

Ama gerçekten öyle. Düşünsenize personelin menüsünü diyetisyenler hazırlıyor. Hergün yemekte pirinç pilavı çıkıyor. Yiyemiyorum çeşitin bir tanesini.

Sende teller yanlış bağlanmış

Kizlar ben artik cikiyorumm
Yarin cumsrtesi ohhh ne guzell

Gece film falan izliyim sicaktan bunalmadan izleyebilirsem :))

Hadi bakalım iyi eğlenceler. Bende yalan dünyayı seyrediyorum. Reklam aralarında buraya bakıyorum

Afiyet olsun canım güzel olmuş menü. Dondurmada ödülün olsun bu hafta. Bende yemeyi düşündüm ama hafta içi Adana'ya gideceğim için şimdiden başlamayayım dedim kaçamaklara. Çünki Adana'da kimse tutamaz beni

Ye canım ye biraz keyfini çıkar

Kızlar çok özeniyorum size şu an, hedefe yaklaşmış olmanın dayanılmaz hafifliğini yaşıyosunuz resmen :) Darısı biz yenilerin başına...

Kendime bu deri ceketi aldim
Bu aralar alisverise cikasim var surekliii :)))

Eklentiler

• $image.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar çok özeniyorum size şu an, hedefe yaklaşmış olmanın dayanılmaz hafifliğini yaşıyosunuz resmen :) Darısı biz yenilerin başına...
Darısı hepimizin başına Seda.

Kendime bu deri ceketi aldim
Bu aralar alisverise cikasim var surekliii :)))
Çok güzelmiş yakışmışta.Ancak bu sıcak havada deri ceket alma fikride nereden çıktı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…