Tatil için önce Adana, arkasından Mersin yada Antalya'ya gideceğiz.
Sıkma sen tatlı canını. Üzülme sakın. Düzelecek bence herşey. Sen sadece sabret.
meraktayım ..özledim ..terslikler son bulur inşallah geç olsun ama güç olmasın..
sıkma canınıkarar sizin sonuçta ama inşallah ta huzurla güzel güzel olur..
Hoşgeldin Hilalcim özledik valla.Canım ailelerin durumları böyleyse sabredin bakalım ne olacak.İyi eğlenceler canım.
dolgu dedin de kız ben de daktırıma dolgu yap dicem dudaklarıma ahahahahhahahahah ama ördek dudagı gibi de yaptırmam yani öyle hediye botoks varmış onun yerine dolgu isticem bu yasta ne botoks yaptırcam be alalalalal
bu arada hilalim gelmiş gördüm alıntıladım da çıkmamış takma hilalim ya ben de kızlara katılıyorum düzelicek herşey zamanla
MENÜM
Sabah
1 kk beyaz peynir
Yarım simit
Yeşik zeytin
Öğle
1 tane tavuk but
Salata
1,5 dilim kepek ekmek
1-2 çatal pirinç pilavı (bilerek yedim, sebebini anlatacağım)
Ara
1 tane küçük şeftali
4 tane kayısı
Akşam
1 kase sütlü nesfit
Bol su
Kızlar bugün bizim hastanenin diyetisyeniyle konuştum. Anlattım durumu böyle böyle bu kadar kilo verdim 2,5 kilom kaldı hedefe ulaşmama ama ondan sonra kilo verimini nasıl durduracağım diye. Çünki böyle devam edersen kilo vermeye devam edersin dedi. O pilavıda denemek için yiyecektim ama 1-2 çatal aldım beğenmedim vazgeçtim. Diyetisyen bana liste hazırlayacak hedef kiloma ulaştıktan sonra. Çünki menülerine tatlıda eklememiz lazım dedi.
Kendime bu deri ceketi aldim
Bu aralar alisverise cikasim var surekliii :)))
Eğlenmiş güzel olmuş canımKızlar daha yeni geldim eve harikaydı bisiklet kaç saat bindik ama tekerde problem oldu yoksa daha binecektik ..
inşallah olur canım ama bilmiyorum zor gibi kendimiz yapmak zorunda kalacak gibiyiz ..
Ebrum bende de aynı sorun biraz önce tartıldım 51 çıktım.
Durduramıyorum.
Eğlenmiş güzel olmuş canımAileleri kırmadan ikna olmalarını bekleyin bence.Sonra hep içini incitecek bu durum olacak.Şimdi kendinizin yapma fikri ne kadar mantıklı gelse de sana sonra üzüleceksin.O yüzden tatlı dille kimse kırılmadan halletmenizi diliyorum.İnşallah hayırlısı ile güzel olur.
Ayrıca kilo vermeyi durduramıyorsunuz ya o halinizi bana gönderin lütfeeeeeeennnnn.Çok ihtiyacım var
Darısı hepimizin başına Seda.
Çok güzelmiş yakışmışta.Ancak bu sıcak havada deri ceket alma fikride nereden çıktı??
Güzel olmuş o zamanHehhe dogru soyluyorsun denerken bile fenalik gecirecektim
Nerdeyse
Ama ne zamandir istiyordum Siyah deri ceket ama kilo olunca yakistiramiyordum kendime
Bulunca istedigim gibi aldim hemen kisa yatirim
Tabii ki güzelce olsun istiyorsun biliyorum canım benim.Dileğim de ailelerinde bu halinizi görüp sorunsuz bir şekilde durumu çözmesi.Küçücük bir kırgınlık bile olsa evlenikten sonra üzülüyorsun.Büyükler farklı düşünüyor ama zaman geçtikçe her zaman haklı çıkıyorlar.O yüzden sabırla ve güzelce halledin.
Çok istiyorum Haticecim ama ters çıkıyorlar iyice yoksa güzelce olsun istemem mi üzüyor beni de çok ..
Biliyorsun ben de nasıl yavaş kilo veriyordum ama şimdi hareketim çok arttı sanırım onun ve stresin etkisi altındayım ..
Tabii ki güzelce olsun istiyorsun biliyorum canım benim.Dileğim de ailelerinde bu halinizi görüp sorunsuz bir şekilde durumu çözmesi.Küçücük bir kırgınlık bile olsa evlenikten sonra üzülüyorsun.Büyükler farklı düşünüyor ama zaman geçtikçe her zaman haklı çıkıyorlar.O yüzden sabırla ve güzelce halledin.
Kızlar çok özeniyorum size şu an, hedefe yaklaşmış olmanın dayanılmaz hafifliğini yaşıyosunuz resmen :) Darısı biz yenilerin başına...
Kendime bu deri ceketi aldim
Bu aralar alisverise cikasim var surekliii :)))
Kızlar daha yeni geldim eve harikaydı bisiklet kaç saat bindik ama tekerde problem oldu yoksa daha binecektik ..
Ohh ne güzel Ebrum ne kadar sürecek ..
Deryacım nasılsın iyi misin <?
Benimle ilgili birşey hissediyor musun?
inşallah olur canım ama bilmiyorum zor gibi kendimiz yapmak zorunda kalacak gibiyiz ..
İnşallah Betülüm ya kurtulalım şu sıkıntılardN artık.
Ebrum bende de aynı sorun biraz önce tartıldım 51 çıktım.
Durduramıyorum.
Eğlenmiş güzel olmuş canımAileleri kırmadan ikna olmalarını bekleyin bence.Sonra hep içini incitecek bu durum olacak.Şimdi kendinizin yapma fikri ne kadar mantıklı gelse de sana sonra üzüleceksin.O yüzden tatlı dille kimse kırılmadan halletmenizi diliyorum.İnşallah hayırlısı ile güzel olur.
Ayrıca kilo vermeyi durduramıyorsunuz ya o halinizi bana gönderin lütfeeeeeeennnnn.Çok ihtiyacım var
Canım ben 5 ay önce takıma geldiğimde 85 kiloydum ve takımın en şişmanı bendim. O zaman söyleseler ben bile inanmazdım böyle olacağına. Ama şahitsin ki şuan istediğim kiloya çok az kaldı. İnşallah sizde birgün bizim gibi olacaksınız. Hilal'in hedefi 55 ti ama şuanki kilosu 51.
Bence çok hoş olmuş güle güle giy canım. Ayrıca yazlıkları kışın kışlıkları yazın almak lazım bence. Fiyatta yarı yarıya farkediyor çünki.
Ne güzel olmuş uzun zaman önce kurmuştun sen bunun hayalini. Bak birlikte bisiklet sürdünüz.
Tarihler kesin değil Hilal'cim. Çok ani karar verdik. Planımız yoktu.
Bende o yüzden korkuyorum Hilal'cim dedim yaaa bana çok yiyormuşum gibi geliyor. Ama hala kilo veriyorum. Benim stresim felanda yok:44:
Hastalanacağım diyede korkmaya başladım çünki hala göbeğim felan bana feci görünüyor. Kendimi şişman hissediyorum. :26:
Böylede tuhaf oluyor canım yaaaaa. Çok hoşuma gitmemeye başladı bu durum.
Kızlar ben çıkıyorum HEPİNİZE İYİ GECELER.
HİLALcim seni de öpüyorum.Kendine çok iyi bak.İnşallah ve inşallah herşey güzelce çözülecek.Üzme kendini olur mu. Görüşürüz canım.
Kızlar ben çıkıyorum HEPİNİZE İYİ GECELER.
HİLALcim seni de öpüyorum.Kendine çok iyi bak.İnşallah ve inşallah herşey güzelce çözülecek.Üzme kendini olur mu. Görüşürüz canım.
ben bir ara inancımı kaybetmiştim olmayacak 55 diyordum şimdi 51 kg o kadar güzel bir duygu ki anlatamam kilo problemim kalmadan yemek yemek ..
Çok özeniyorumdum canım ya resmen bütün şehri turladık çok eğlendik.
Ebrum bana 57 kga kadar öyle geliyor ama geçti merak etme az tatlı çipköfte falan halledersin hem çocuk istiyorsun o sırada veremezsin nasıl olsa.
İyi geceler canım.
Neyse şimdi takmayayım ben bunları kafama. Az kaldı önce hedefime ulaşayım. Bu arada çok inceldim Hilal'cim. Geçen gün eşofman takımımı değiştirdim ve small aldım.Çok güzel bir duygu
Hilal son fotolarımı görmedin sanırım sen? Vaktin varsa baksana benim albüme?
Ebrum maşallah nnasıl incelmişsin öyle sen acacyip değişmişsin.
Şimdi görmen lazım Hilal'cim aynada ben bile inanamıyorum kendime. Bir ara yine fotoğraf çeker eklerim. O fotolardan daha inceyim şuan. Bugün hastanede kimse tanıyamamış beni. Çok komikti. Uzaktan bakıyorlar tuhaf tuhaf yaklaştım yanlarına, aaaa senmiydin dediler. En yakın kankim bile tanıyamamış. Hani şu benimle dalga geçen, zayıflayamazsın diyen. Ben seni tanıyamadım yaaa çok zayıfladın dedi. Tabii çok gururlandım duyunca
Çok güzel bir duygu dimi Ebrucum herkesten duyulan iltifatlar ama en güzeli kendini beğenmek sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?