Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hep kandırmışlar dimi zayıflayınca yüzün çirkin olur diye ne kadar güzel oluyormuş.

Hilal'cim kuzucum benim çıkmam lazım şimdi. Kocaman öpüyorum seni. Ve artık daha sık bekliyorum seni. Arayı bu kadar açma lütfen sık sık uğra olmaz mı? Özletiyorsun kendini.

Görüşürüz Ebru'cum 1 hafta falan daha buradayız bakalım ben de çok istiyorum ama söz veremiyorum ev de genelde çekişmeli olunca ama yarın falan da gelirim inşallah ..

slm kizlar

bugün menümü yazamiyorum..ne yedigim belli degil sabah 1 bardak yesil cay ve 3 grissini ile basladim gune sonra öglen yiyemedim aksam arkadaslar geldi salata fln yedim aslinda ama kahve meyve isiriklar karisti derli toplu bisey yazamayacagim

yarinda oglumun streetball turnuvasi var..sabah cikicaz evden kacta geliriz bilmiyorum..ama gece menumu paylasirim..hereketli,eglenceli birgun olacagi kesin..simdi lig bittide haftasonlari evdeyiz..normalde haftasonlari sürekli maclardayiz :))helölölölööööö :)

mesaj bildirimimide yapayim 15.06 mesaj sayim 10

herkese iyi hafta sonlari )

ii geceler kızlar:
gece gece bi durumum var bildirmem gereken.ben bugün listeyi hazırlamayı baya zor yaptım.eski kaptanımız listeyi hazırlamış saolsun.bende hesapları bi kontrol ettim baktım doğru paylaşım alanına verdim hemen.sonra arkadaşlar farketmşler ki estenten rumuzlu arkadaşın geçen haftaki kilosu yanlış yazılmış,dolayısıyla verdiği kiloda yanlış olmuş.bunu düzeltme imkanımız varmı ladyline?ne yapabiliriz?
yazılan:68,3/66,6/1,7/2,48
doğrusu:67,2/66,6/0,6/0,89
takım derecesi değişmiyor ama bireysel derece değişiyor.çünkü estenten 3,olmuş görünüyor.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar, saat 10 olcak hala kimseler gelmemiş, anca yatın öyle

Haaaydee uyanın bebekleeer

İnşallah herşey yoluna girir biran önce Hilal'cim. O zaman giderken haber verde merakta bırakma bizi olur mu?

Daha önce sayıf olduğum için yüzümün alacağı şekli biliyordum zaten Hilal'cim ama bu haliyle bile yüzün çirkinleşmiş dediler, tabii ben inanmadım

Herkese iyi geceler, yarın görüşmek üzere kızlar :)

15 Haziran msj sayım : 6

Not aldım canım.

İyi eğlenceler Ferhan'cım. Not aldım mesaj sayını. Ama bugün mutlaka menünü paylaş olur mu?

Tamam canım bir açıklamayla durumu düzeltelim.

Günaydın kızlar, saat 10 olcak hala kimseler gelmemiş, anca yatın öyle

Haaaydee uyanın bebekleeer

Günaydın canım. Genelde cumartesi herkes evde olduğu için keyfini çıkartıyorlardır. Haftaya bende izinliyim 9 günlük kocaman bir iznin ilk günü bugün

Gunaydiin kizlaar

Dus alip bir seyler atistirip cikicam evden
Aksam gelirim tekrar
Zaten bu saatlerde pek muhabbet donmuyo buralarda:))

Ebru iznr cikman cok keyiflii bu arada senin adina sevindimm

Gunaydiin kizlaar

Dus alip bir seyler atistirip cikicam evden
Aksam gelirim tekrar
Zaten bu saatlerde pek muhabbet donmuyo buralarda:))

Ebru iznr cikman cok keyiflii bu arada senin adina sevindimm

Aynen canım yaaa çok keyifli olacak. Bide rüzgar nereye savurursa oraya gideceğiz. Eğlenceli olacak

Merhaba kızlar, bugün gerçekten sakin sessiz kalmış burası :) Bende bir güneşli cumartesi gününü daha işte geçiriyorum...

Merhaba kızlar, bugün gerçekten sakin sessiz kalmış burası :) Bende bir güneşli cumartesi gününü daha işte geçiriyorum...

Hoşgeldin Seda'cım normalde böyle olmazda ama bugün sessiz kalmış burası

Aynen canım yaaa çok keyifli olacak. Bide rüzgar nereye savurursa oraya gideceğiz. Eğlenceli olacak

O guzel bir sey gercekten.
Cocugunuz da buyuk, kuuk olsa istedigin gibi hareket edemezsin.
Tadini cikarin bebekten oncee:))

Hosgeldin seda
Kotuymus iste olman ya
Her hafta sonu boyle mi oluyo, ne isinde calisiyorsun sen?
İlk geldiginde ben buralarda degildum ya kacirdim o kisimlari:))

O guzel bir sey gercekten.
Cocugunuz da buyuk, kuuk olsa istedigin gibi hareket edemezsin.
Tadini cikarin bebekten oncee:))

Zayıflığın tadına varınca bebek işini biraz ertelemeyi düşünmeye başladım. Biraz tadını çıkartayım diyorum bende.

Tebrik ederim kııızzzlaaar Ebrucum arada oluyor öyle yemekler fln derken ama dikkat edeceğim söz

Sizden 4 günlük izin istiyorum ailevi sorunlarım var ve biraz dinlenmeye ihtiyacım var lütfen anlayışla karşılayın

Zelişcim eğer çok özel değilse, dinleriz bunu unutma :26:

Hosgeldin seda
Kotuymus iste olman ya
Her hafta sonu boyle mi oluyo, ne isinde calisiyorsun sen?
İlk geldiginde ben buralarda degildum ya kacirdim o kisimlari:))

İstanbul'da özel sektör canım, bir yazılım firmasında çalışıyorum. Her zaman değil ama iş biriktiği zaman geliyoruz haftasonu da mecburen...

Bu hafta da yoğun geçti, istediğim gibi spor yapamadım ona üzülüyorum en çok.

Üzülme canım bu hafta daha iyi yaparsın sporunu listeye güzel bir giriş yaparsın haftaya.

Selam kızlar nasılsınız bakalım gecmıse soyle cabukca bır gozattım kılo verenllerı tebrık ederım ben dun tartılamadım bol bol gezıyoruz bu arada ..
Ebru cum en ıyısı mı sen benı ızınlı yaz ınternet durumları bellı olmuyor cunkı bu arada bırkac gunluk karadenız turu dusunuyoruz bakalım nasıl olacak ::

Sımdılık hoscakalın fırsatını buldugumda gırerım yıne

tatlım teşekkr ederim yanlışlığı düzeltmişsin.ama bu defada 3. olan winstonlight 4.takımdan yazılmış?bizim takımda deil o arkadaş canm.

Ayy oda benim hatam canım. Kusura bakma artık düzeltirim birazdan

Hoşgeldin Gönül'cüm tahmin edip izinli yazdım zaten. Sana iyi eğlenceler. Bol bol gez tadını çıkart memleketin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…