Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Herkese MERHABALAR.Sabah erken kalktım ama kahvaltıyı öğlen yaptık.Öğlenden beri temizlik yapıyorum.Yarın misafirlerim var.Pikniğe gideceğiz.(Çokta kalabalık olcağız 12 kişi :44:).Yorucu olacak.Buraya ancak uğrayabildim..Sizi bir bakayım dedim gidip işlerimi bitirip tekrar uğrayacağım.Görüşürüz kızlar.

Son düzenleme:
Hello bebekler :103: :103: geçmişe şöyle bir baktım da pek birşey yokmuş kimse gelmemiş bugün dogru düzgün hava sıcak ya herkes geziyor tabi

Son düzenleme:

Kolay gelsin canım sana. Oldukça kalabalık olacaksınız Allah yardımcın olsun

Hello bebekler :103: :103: geçmişe şöyle bir baktım da pek birşey yokmuş kimse gelmemiş bugün dogru düzgün hava sıcak ya herkes geziyor tabi

Hoşgeldin Turticim. Aynen canım yaaaa bugün kimse yok ortalıklarda. Akşama çok kötü kızacağım zaten herkese. Cumartesi tatil değil kızlar pazar tatilimiz var

sen napıyorsun canum cıkmıyor musun bugün dışarı ben reglden dolayı kapalı kaldım eve valla hiç çekemem bu havada evin içi esiyor püfür püfür fırtına var mübarek

selam kızlaaar :))
ebrucum kızma yaa , dün akşam temizlik yaptım yatana kadar bir de bizim kız kabız ağlaya ağlaya mahvoldu yavrum onla uğraştım
kahvaltıya da misafirlerim vardı , ancak gönderdim onları , geçmişe biraz gözattım .
yani bu saate kadar giremedim nete kusura bakmayın kızlar
şimdi kızımı yıkıycam , ara sıra bakarım canlarım . görüşürüüüzz

sana kolay gelsin canım

Kızlar yarın misafirlerle pikniğe gideceğiz de ekstra birşeyler yapsam mı:44: Piknikten sonra evde tatlı ve dondurma ikram edeceğim ama piknikte çocuklarda var.Kurabiye,kek tarzı birşeyler yapayım mı?
Şunlardan olabilir mi:44:

kızlar yaa beni ekmek , pilav filan değil de hele yazın bukadar güzel meyveler varken meyveyi kısıtlı yemek zorluyo ya
kışın daha kolay meyve kısıtlamak ama napalım başarıcaz bu gazla

haticecim çok güzel görünüyolar canım çekti yaa

Göndereyim mi canım

kızlar yaa beni ekmek , pilav filan değil de hele yazın bukadar güzel meyveler varken meyveyi kısıtlı yemek zorluyo ya
kışın daha kolay meyve kısıtlamak ama napalım başarıcaz bu gazla
Haklısın.Yemek yemesek te meyve mi yesek diye düşünmüyor değilim.

Son düzenleme:
selam kizlarrrr

streetball turnuvasinda 1.oldukkkkk :))) o yuzden pek keyifliyim

menumu yazayip gecmise bakmaya calisayim

Sabah: 2 dilim kepekli ekmek,yarim ton baligi ve peynir

aralarda seftali,kayisi ve 2-3 sekerleme aldim

Aksam: mantar soslu balik filet ve yarim ekmek

tüm gun hic oturmadim gelsin varislerrrr

simdiden sonra bolca su icerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…