canım 15.06.2012 mesaj sayım : 12
kızlar yaa beni ekmek , pilav filan değil de hele yazın bukadar güzel meyveler varken meyveyi kısıtlı yemek zorluyo ya
kışın daha kolay meyve kısıtlamak ama napalım başarıcaz bu gazla
kızllar ben geldim , şimdi de kimse yok ! tek başıma konuşuyom yaa
bu arada herkesin kandili mübarek olsun kızlaaarr
selam kizlarrrr
streetball turnuvasinda 1.oldukkkkk :))) o yuzden pek keyifliyim
menumu yazayip gecmise bakmaya calisayim
Sabah: 2 dilim kepekli ekmek,yarim ton baligi ve peynir
aralarda seftali,kayisi ve 2-3 sekerleme aldim
Aksam: mantar soslu balik filet ve yarim ekmek
tüm gun hic oturmadim gelsin varislerrrr
simdiden sonra bolca su icerim
benim de bugunkü menüm
sabah
yarım simit
peynir
zeytin
ara
1 bardak sütlü nescafe
öğle
4 kaşık kepekli makarna
yogurt
zero
akşam
1 bardak süt
3 tane hurma
az ceviz
az peynir
spor : 1 saat
kahvaltı
sahanda peynirli yumurta
domates, salatalık
ara
bir avuç badem
ara
biraz kiraz
akşam
taze fasulye
bir kase yoğurt
2 lt su ve 3 fincan bitki çayı
akşama da. spor yapıcam daha
bugün kahvaltıyı geç yaptığım. için 2 ana öğün yedim
Kızlar tekrar herkese merhaba, hepinizin kandili mübarek olsun...
Bugünkü menüm..
sabah - yarım simit, peynir, domates, salatalık, 1fincan çay
öğlen - 6 köfte, yeşillik
akşam - tarhana çorbası, salata
Su 1,5lt oldu. Yatana kadar 1lt daha içerimm
Meyve konusunu ben de merak ediyorum aslında. Karpuz, kavun, muz evet şekerli meyveler. Ama yeşil erik mesela, zararsızdır herhalde? Diye düşünürken araştırmaya karar verdim, ve karpuz erikten daha masummuş :)
Her 100 Gr için Kalori
Ayva - 57
Armut - 61
Çilek -37
Dut -93
Elma - 58
Erik - 75
Greyfurt - 41
İncir - 80
Karpuz - 26
Kavun - 33
Kayısı - 51
Kiraz - 70
Limon - 27
Mandalina - 46
Muz - 85
Portakal - 50
Şeftali - 38
Üzüm - 67
Vişne - 60
ebrucuğum bu hafta memlekete gitme durumu var daha önce belirtmiştim.bu akşam belli olacak yarın kesin durumu bildirirm tmm
bugünkü menüm
sabah:domates salatalık 2 dilim salam haşlanmış yumurta peynir şekersiz çay
öğlen:1 dilim dondurma(sıcakta dayanamadım yine )
akşam:1 tabak taze fasulye salata
2.5 litre su
Menüleriniz güzel olmuş kızlar
ayy yarın tam bir tane simit yiycem kız cok seviyorum simidiiiiiiiii uleeeeeeeeeeen
ayy hiçbişi yememişsin zaten canım o kadar dondurmadan bişey olmaz sanıyorum.
yine kimsecikler yokdiyodum ki ebru sen geldin galibaa
ayyy şey kızların albümlerine bakıyodum da ,ondan topiğe arada bakıyodum!
ebru yaa çoklu. alıntı nasıl yapılıyo ?
Kızlar ben çıkıyorum.Yarın sabah eşimin annesi ve babası kahvaltıya gelecek.Sonra misafirler gelecek ve pikniğe gideceğiz.Çok yoğun bir gün beni bekliyor.Şimdi duş alıp uyuyacağım.Hepinize iyi geceler.Görüşürüz.
Kızlar ben çıkıyorum.Yarın sabah eşimin annesi ve babası kahvaltıya gelecek.Sonra misafirler gelecek ve pikniğe gideceğiz.Çok yoğun bir gün beni bekliyor.Şimdi duş alıp uyuyacağım.Hepinize iyi geceler.Görüşürüz.
Gördüm yorumlarını bende bişeyler yazdım tekrar baktın mı bilmiyorum saç rengim hakkında.
Çoklu alıntıyı alıntı ile cevapla yazıyor yaaa onun yanında + işareti var oraya tıklıyorsun. Cevap yazmak istediğin mesajları tıklıyorsun sonra QUOTE yazan yerlerin arasına onları silmeden yazmak istediğin cevabı yazıyorsun.
yarım ekmek dediğin yarım dilim heralde?
onun dışında menü güzel de, o şekerlemeler ne bakiim
afiyet olsun canım
yarım ekmek miiiiiiiiiii
Kızına verirken tadına da bakarsın güzel olmuş mu diye.Yoksa küserim
Senin ve HERKESİN kandili mübarek olsun
Tebrikler canım. Gelelim menüne yarım ekmek ha
Afiyet olsun canım.Yarım simit ziyan olmasın diye paylaşabiliriz
Afiyet olsun Neslihan.Güzel olmuş.
Birincilik için tebrik ediyorum Ferhan'cım. Ben futbolcuyum demek ki sende basketbolcusun. Ne güzel. Menün şekerlemeler haricinde güzel olmuş. Onuda telafi edersin artık.
15 HAZİRAN mesaj sayıları
UZAYIM : 40
LAydLiNe : 39
elmaliturta : 15
betuld : 15
nesdii28 : 12
akashha : 0
gurbet_dmr : 0
NorA_ : 0
Pia : 0
Kızlar nasılsınız?
7den beri bisiklete biniyoruz sevdiceğimizle doğduğumuz evleri falan bulduk nostalji yaptık keyfim yoktu diye ama dokunsalar ağlayacak gibiyim.
Siz nasılsınız?
BU arada Melekten haber var mı?
hey hey hey ben dün mesaj sayimi bildirdimm
bununla 16
ben kaçıyorum!
herkese şimdiden iyi pazarlaaar
Ne güzel nostalji yapmışınız. Neden ağlayacaksın? Keyfini çıkar sevdiceğinle birlikte olmanın. Takama kafana bişeyleri. Herşey olacağına varacak zaten.
Melek geliyor arada bir. Eşiyle arası düzelmiş biraz. Eskisi gibi olmasada iyi diyor. Zamanla düzelir bence. Hala izin çıkmamış bilgisayar için. Ev taşıyacaklarmış. Ondan sonra gelirim dedi ama ne zaman gelir bilmiyorum. Asıl Gülçin kayboldu birden bire habersiz bir şekilde. Onu çok merak ediyorum. Umarım kötü bişey yoktur.
Canım sen özelden mesaj atabiliyorsun. Bildirimleri öyle yapıyoruz. Sadece yeni üye olup, mesaj atamayanlar topiğe yazıyor. Seninkini görmedim ben? Bundan sonra özelden atabilirsin mesaj sayılarını.
Ne güzel nostalji yapmışınız. Neden ağlayacaksın? Keyfini çıkar sevdiceğinle birlikte olmanın. Takama kafana bişeyleri. Herşey olacağına varacak zaten.
Melek geliyor arada bir. Eşiyle arası düzelmiş biraz. Eskisi gibi olmasada iyi diyor. Zamanla düzelir bence. Hala izin çıkmamış bilgisayar için. Ev taşıyacaklarmış. Ondan sonra gelirim dedi ama ne zaman gelir bilmiyorum. Asıl Gülçin kayboldu birden bire habersiz bir şekilde. Onu çok merak ediyorum. Umarım kötü bişey yoktur.
Canım sen özelden mesaj atabiliyorsun. Bildirimleri öyle yapıyoruz. Sadece yeni üye olup, mesaj atamayanlar topiğe yazıyor. Seninkini görmedim ben? Bundan sonra özelden atabilirsin mesaj sayılarını.
Hadi bakalım Ebru'cum inşallah iyi olur ..
GÜlçin bence izin öncesinde yazamadı birden izin işi oldu gittiler haber vermedi.
Geçenlerde de yoğunluktan olmuştu aynısı biliyorsun ..
tamam diger arkadaslar öyle yapinca tabi kolay geldi bende öyle yazdim :) dunki mesaj sayim 10 du..pazar gunleri tatil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?