Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım 15.06.2012 mesaj sayım : 12

Not aldım canım.

kızlar yaa beni ekmek , pilav filan değil de hele yazın bukadar güzel meyveler varken meyveyi kısıtlı yemek zorluyo ya
kışın daha kolay meyve kısıtlamak ama napalım başarıcaz bu gazla

Bende bu aralar meyve eklemeye başladım ara öğünlere. Soğuk soğuk güzel gidiyor. Bence araya ekleyebilirsin biraz. Çok olmadığı sürece bence zararı yok faydası var. Vitaminlerin ve minerallerin birçoğunu meyvelerden alıyoruz zaten.

kızllar ben geldim , şimdi de kimse yok ! tek başıma konuşuyom yaa

Evet yaaa bugün herkes farklı farklı gelmiş, denk gelen kimse olmamış. Şimdide ben burdayım kimsecikler yok

bu arada herkesin kandili mübarek olsun kızlaaarr

Senin ve bütün arkadaşların kandili mübarek olsun kızlar.

Birincilik için tebrik ediyorum Ferhan'cım. Ben futbolcuyum demek ki sende basketbolcusun. Ne güzel. Menün şekerlemeler haricinde güzel olmuş. Onuda telafi edersin artık.

benim de bugunkü menüm

sabah
yarım simit
peynir
zeytin

ara
1 bardak sütlü nescafe

öğle
4 kaşık kepekli makarna
yogurt
zero

akşam
1 bardak süt
3 tane hurma
az ceviz
az peynir

spor : 1 saat

Menün güzel olmuş canım ama biliyorsun kahve ve zero bence cısssss bi sen bırakmadın gitti bu ikisini

Afiyet olsun canım. Geç kalkınca iki öğün güzel oluyor. Zaten farkındaysan vücut kendini yönetiyor bir şekilde.

Menün gayet güzel olmuş afiyet olsun. Suyuda tamamlamışsındır inşallah.

Bilgiler için çok teşekkürler. Bence kalorileri gayet normal meyvelerin. Dut çok dikkatimi çekti. Zaten onun arkasından muz geliyor. Daha önceden de söylediğim gibi meyvelerin yeri vücudumuz için çok önemli. O nedenle azda olsa yemek lazım.

ebrucuğum bu hafta memlekete gitme durumu var daha önce belirtmiştim.bu akşam belli olacak yarın kesin durumu bildirirm tmm

Tatlım haber ver mutlaka habersiz bırakma bizi olur mu? Merak etmeyelim.

bugünkü menüm
sabah:domates salatalık 2 dilim salam haşlanmış yumurta peynir şekersiz çay
öğlen:1 dilim dondurma(sıcakta dayanamadım yine )
akşam:1 tabak taze fasulye salata
2.5 litre su

Menün güzel olmuş afiyet olsun. Umarım eritmişsindir dondurmayı.

Menüleriniz güzel olmuş kızlar

ayy yarın tam bir tane simit yiycem kız cok seviyorum simidiiiiiiiii uleeeeeeeeeeen

ayy hiçbişi yememişsin zaten canım o kadar dondurmadan bişey olmaz sanıyorum.

Bir tane yeme turti, yarısını ye yarısını asansöre götür Simidimi böldümde yedim misali Çok iğrenç oldu bu espiri, biraz serinleyelim istedim

yine kimsecikler yokdiyodum ki ebru sen geldin galibaa

Evet canım ben geldim

Nesli'cim sen neden yazmıyosun bişeyler ben böyle kendi kendime konuşuyorum burda

Kızlar ben çıkıyorum.Yarın sabah eşimin annesi ve babası kahvaltıya gelecek.Sonra misafirler gelecek ve pikniğe gideceğiz.Çok yoğun bir gün beni bekliyor.Şimdi duş alıp uyuyacağım.Hepinize iyi geceler.Görüşürüz.

ayyy şey kızların albümlerine bakıyodum da ,ondan topiğe arada bakıyodum!
ebru yaa çoklu. alıntı nasıl yapılıyo ?

Gördüm yorumlarını bende bişeyler yazdım tekrar baktın mı bilmiyorum saç rengim hakkında.

Çoklu alıntıyı alıntı ile cevapla yazıyor yaaa onun yanında + işareti var oraya tıklıyorsun. Cevap yazmak istediğin mesajları tıklıyorsun sonra QUOTE yazan yerlerin arasına onları silmeden yazmak istediğin cevabı yazıyorsun.

Kolay gelsin canım iyi geceler, yarın içinde iyi eğlenceler

evet ona cevap yazmıştım !
anladım canım sağol

Kızlar nasılsınız?
7den beri bisiklete biniyoruz sevdiceğimizle doğduğumuz evleri falan bulduk nostalji yaptık keyfim yoktu diye ama dokunsalar ağlayacak gibiyim.
Siz nasılsınız?
BU arada Melekten haber var mı?

15 HAZİRAN mesaj sayıları

UZAYIM : 40

LAydLiNe : 39

elmaliturta : 15

betuld : 15

nesdii28 : 12

akashha : 0

gurbet_dmr : 0

NorA_ : 0

Pia : 0

yarım ekmek dediğin yarım dilim heralde?
onun dışında menü güzel de, o şekerlemeler ne bakiim
afiyet olsun canım

ya 3 tane minik top gibi yumusak sekerdi..3 tanecik yaa:)

yarım ekmek miiiiiiiiiii

ya yanlis yazmisim :)

tesekkürler he yarim ekmek:)siz yarim simit yerken bende simit bulamadim yarim ekmek yiyim dedim :)) yanlis yazmisim canim

Birincilik için tebrik ediyorum Ferhan'cım. Ben futbolcuyum demek ki sende basketbolcusun. Ne güzel. Menün şekerlemeler haricinde güzel olmuş. Onuda telafi edersin artık.

tesekkürler cnm evet seviyorum basketbolu

ya 3 tane bilye kadar yumusak sekerlerden..enerji versin diye :))

Kızlar nasılsınız?
7den beri bisiklete biniyoruz sevdiceğimizle doğduğumuz evleri falan bulduk nostalji yaptık keyfim yoktu diye ama dokunsalar ağlayacak gibiyim.
Siz nasılsınız?
BU arada Melekten haber var mı?

Ne güzel nostalji yapmışınız. Neden ağlayacaksın? Keyfini çıkar sevdiceğinle birlikte olmanın. Takama kafana bişeyleri. Herşey olacağına varacak zaten.

Melek geliyor arada bir. Eşiyle arası düzelmiş biraz. Eskisi gibi olmasada iyi diyor. Zamanla düzelir bence. Hala izin çıkmamış bilgisayar için. Ev taşıyacaklarmış. Ondan sonra gelirim dedi ama ne zaman gelir bilmiyorum. Asıl Gülçin kayboldu birden bire habersiz bir şekilde. Onu çok merak ediyorum. Umarım kötü bişey yoktur.

hey hey hey ben dün mesaj sayimi bildirdimm

Canım sen özelden mesaj atabiliyorsun. Bildirimleri öyle yapıyoruz. Sadece yeni üye olup, mesaj atamayanlar topiğe yazıyor. Seninkini görmedim ben? Bundan sonra özelden atabilirsin mesaj sayılarını.

bununla 16

ben kaçıyorum!
herkese şimdiden iyi pazarlaaar

Bunu not aldım Nesli'cim. Artık sende 100 mesajı geçmişin özelden mesaj atabileceksin artık. Bundan sonraki mesaj sayılarını özel gönderirsen sevinirim. Çünki takip etmek burdan zor oluyor.

İyi geceler canım sanada iyi pazarlar.

Hadi bakalım Ebru'cum inşallah iyi olur ..

GÜlçin bence izin öncesinde yazamadı birden izin işi oldu gittiler haber vermedi.
Geçenlerde de yoğunluktan olmuştu aynısı biliyorsun ..

tamam diger arkadaslar öyle yapinca tabi kolay geldi bende öyle yazdim :) dunki mesaj sayim 10 du..pazar gunleri tatil mi?

Hadi bakalım Ebru'cum inşallah iyi olur ..

GÜlçin bence izin öncesinde yazamadı birden izin işi oldu gittiler haber vermedi.
Geçenlerde de yoğunluktan olmuştu aynısı biliyorsun ..

Bende izinli yazdım zaten. İnşallah dediğin gibidir.

Sende başka ne var ne yok kuzucum anlat biraz?

tamam diger arkadaslar öyle yapinca tabi kolay geldi bende öyle yazdim :) dunki mesaj sayim 10 du..pazar gunleri tatil mi?

Evet canım pazar günleri isteyen geliyor istemeyen gelmiyor. Mesaj sayımı yapmıyoruz. Ama gelip menü bildirmek iyi oluyor. Not aldım mesaj sayını. Dediğim gibi artık özelden atarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…