Kız buradayım.İyiyim turtam sen nasılsın ?
Herkese GÜNAYDIN.Pazar diye kimse yok sanırım.Ben de uyuyamadım 6:30 gibi uyandım.Kızartma,börek yaptım.Yanınada kahvaltılık birşeyler çıkardım.Duş aldım.Kahvaltıyı 10 gibi yaparız sanırım bende buraya bir göz atayım dedim.Dün menümü yazmamışım onu paylaşayım.
Ayrıca Ebrucum afiyet olsun kaçamak yapılmış
MENÜM
SABAH
1 bardak süt
ÖĞLEN
Biberli dukan krep
Peynir,domates
AKŞAM
Müslili yoğurt
Susamlı bir kurabiyenin yarısı
Hıh sevindim problem olmamasını biz sorun olacağını ilk haftalarda fark edip konuştuk ama olanları biliyorsun o yüzden üstüne gitmedik bir daha ..
Maşallah aman nazar değmesin, takımın ününü duydum geldim diyenler çok hoşuma gidiyor ..
Canım ben msj sayılarımı her gün paylaşıyorum ama arada kaynıyor sanırım. Özelden mesaj atabildiğim zaman rahat edicem ben de :)
Mesaj sayılarım
15 Haziran : 6
16 Haziran : 6
İyi geceler kızlar..
Herkese GÜNAYDIN.Pazar diye kimse yok sanırım.Ben de uyuyamadım 6:30 gibi uyandım.Kızartma,börek yaptım.Yanınada kahvaltılık birşeyler çıkardım.Duş aldım.Kahvaltıyı 10 gibi yaparız sanırım bende buraya bir göz atayım dedim.Dün menümü yazmamışım onu paylaşayım.
Ayrıca Ebrucum afiyet olsun kaçamak yapılmış
MENÜM
SABAH
1 bardak süt
ÖĞLEN
Biberli dukan krep
Peynir,domates
AKŞAM
Müslili yoğurt
Susamlı bir kurabiyenin yarısı
ayyyyyy altta göremeyince çıktın sandım canım yaww bildigin gibi bende ne olsun
Günaydıııııııın datlumm ben de 6:30 da kalktım ama senin gibi kızartmalaaaaaaaaar börekler çöööörekler yapmadımaz spor yapıverdümm şimcük de bir nescafe içiyorum ben de kahvaltıyı saat 10:00 gibi yapmayı düşünüyorum bugünlük de böyle olsun
Kizlarr merhabaa
Ya dun gece uzuuun jir mesaj yazmmistim ama sonra internetimde bir problem oldu gonderemedim kaldi oyle
İcinde aklimda kalan, onemli su vardi:
Nie bu kadar cok simit yeniyo bizim takimda
Simdi dusunuyorum yarim fln yiyorsunuz gerci ama normal ekmek yemeyelim diyoruz ama sonra simit yeniyor susamli fln
Ne kadar ekemege denk geliyordur bilmiyorum ama bence her gun yenmemeli iki uc gunde bir fln hadi neyse. Ozellikle bazi menulerde yarim simit uzerine diger ogunlerde ekmek yenilince cok geliyo bana
Bir zarari yoksa ben de yiyim
Dün topik için kötü bir gündü kızlar. Paylaşım çok düştü. Lütfen dikkat edelim. Zamanlamalar çok kötüydü. Takım boş kalmadı ama kimse kimseyle karşılıklı sohbet edemedi. Bugünde durgun olacağa benziyor.
Bende bugün hazırlık yapacağım tatil için. Büyük ihtimal yarın sabah yola çıkacağız. Ara ara uğrarım yine.
Kizlarr merhabaa
Ya dun gece uzuuun jir mesaj yazmmistim ama sonra internetimde bir problem oldu gonderemedim kaldi oyle
Simdi dusunuyorum yarim fln yiyorsunuz gerci ama normal ekmek yemeyelim diyoruz ama sonra simit yeniyor susamli fln
Ne kadar ekemege denk geliyordur bilmiyorum ama bence her gun yenmemeli iki uc gunde bir fln hadi neyse. Ozellikle bazi menulerde yarim simit uzerine diger ogunlerde ekmek yenilince cok geliyo bana
nereye gidiyorsun bakiiiiiiiiim
ya sabah yenildigi takdirde ve gün içerisinde spor yapıldıgı takdirde bence sorun değil şahsen ben bugün yarım değil bir simiti mideme indirdim açukcasıbir de diyetisyenler de bazı öğlenler 1 simit 1 ayran öneriyorlar yanında proteinle alındı mı sanırım kalorisimi düşüyormuş bişeyler bişeyler diyorlardı da unuttum valla
Kizlarr merhabaa
Önce Adana'ya gideceğiz turticim. Sonrada bikaç günlüğüne eşimle bir yerlere kaçmayı düşünüyoruz ya Alanya ya Antalya. Kesin bişey yok. Plansız bir tatil olacak.
Hadi hadi simit yemek için bahane uydurma
Kepekli ya da tahıllı simitler de oluyor ama her yerde bulunmuyor :)
ayy hadi size iyi eglenceler o zaman canım. napim ya annemde diyor her akşam apartman görevlisine sabah alması için simit yazıyorum fırıncı bulucam sana bir tane diyor yada simit sarayının sahibini mi ayarlasam ne yapsam
Kendime kocaman bir bardak bergamotlu yeşil çay yaptım. Ben poşet kullanıyorum yeşil çayı ve bugün BİM den 50 lik Lipton bergamotluyu 5,90 a aldım. Tadı güzel gerçekten. Yaseminlisini deneyen var mı? Fiyatı çok ucuz geldi bir paket daha almayı düşünüyorum. (Bu arada markaları yazmak sorun olmaz inşallah) Turti var mı böyle bir yasağı sitenin?
Kendime kocaman bir bardak bergamotlu yeşil çay yaptım. Ben poşet kullanıyorum yeşil çayı ve bugün BİM den 50 lik Lipton bergamotluyu 5,90 a aldım. Tadı güzel gerçekten. Yaseminlisini deneyen var mı? Fiyatı çok ucuz geldi bir paket daha almayı düşünüyorum. (Bu arada markaları yazmak sorun olmaz inşallah) Turti var mı böyle bir yasağı sitenin?
yok canım ya ben de daha önce marka ismi yazdıgım cok seyden bahsettim birşey olmadı bergamotluyu bende sevdim de yaseminliyi denemiştim o güzel değil çok bayıyor böyle bir acaip tadı var.
Bergamotlusunu denemek isterim, kesin çok yakışmıştır tadı :) Bugün alıyım en iyisi :)
kızlar yaaaaaaaaaaa o kadar bisiklet sürüyoruk amma bacaklarımızı eritiyordur dimi yaaaa ben bacaklarım incecik olsun istiyorum mini etekler şortlar giymek istiyorrrrrrrruuuuuuuuuum
neyse bugünkü menümü yazayım
sabah
1 simit
1 bardak nescafe
1 yumurta
peynir
zeytin
ara
1 bardak süt
öğlen
1 tabak tavuk sote
1 kase yogurt
1 bardak zero
akşam
2 tane kuru kayısı
2 tane hurma
az ceviz
spor: 1 saat minder hareketleri yaptım bugün hava çok rüzgarlı bisiklet süremem herhalde :26:
Çok teşekkürler canım. Tatilin en kötü tarafı valiz hazırlamak. Ben onuda alsam bunuda alsam lazım olur diye koca bir valizle gidiyorum. Şimdide o dert sardı beni
Bende seviyorum simiti. Mesela poğaça yemiyorum çok uzun zamandır. Bide simit birçok hazır yiyeceğe göre daha masum bence. Ama dediğin gibi sabah olduğu için sıkıntı olmuyor bence.
nereye gidiyorsun bakiiiiiiiiim
ya sabah yenildigi takdirde ve gün içerisinde spor yapıldıgı takdirde bence sorun değil şahsen ben bugün yarım değil bir simiti mideme indirdim açukcasıbir de diyetisyenler de bazı öğlenler 1 simit 1 ayran öneriyorlar yanında proteinle alındı mı sanırım kalorisimi düşüyormuş bişeyler bişeyler diyorlardı da unuttum valla
Hilal'cim eşim yanımda bekliyorKalkmam lazım.
Ben çıkıyorum şimdi çok çok öpüyorum seni. Çok iyi bak kendine.
Hiç birşeyede canını sıkma olur mu? Bu arada ben bugün menümü yazmadım kızlar. Çok kötü bir kaçamak yaptım. Sadece o kadarını söyleyeyim
Herkesin kandili mübarek olsun. İyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?