Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Herkese GÜNAYDIN.Pazar diye kimse yok sanırım.Ben de uyuyamadım 6:30 gibi uyandım .Kızartma,börek yaptım.Yanınada kahvaltılık birşeyler çıkardım.Duş aldım.Kahvaltıyı 10 gibi yaparız sanırım bende buraya bir göz atayım dedim.Dün menümü yazmamışım onu paylaşayım.
Ayrıca Ebrucum afiyet olsun kaçamak yapılmış
MENÜM
SABAH
1 bardak süt

ÖĞLEN
Biberli dukan krep
Peynir,domates

AKŞAM
Müslili yoğurt
Susamlı bir kurabiyenin yarısı

Kız buradayım.İyiyim turtam sen nasılsın ?

ayyyyyy altta göremeyince çıktın sandım canım yaww bildigin gibi bende ne olsun

Günaydıııııııın datlumm ben de 6:30 da kalktım ama senin gibi kızartmalaaaaaaaaar börekler çöööörekler yapmadım az spor yapıverdümm şimcük de bir nescafe içiyorum ben de kahvaltıyı saat 10:00 gibi yapmayı düşünüyorum bugünlük de böyle olsun

Aman canım maşallah dediğin gibi nazar değdirmeyelim. Benimde çok hoşuma gidiyor öyle söyledikleri zaman.

Canım ben msj sayılarımı her gün paylaşıyorum ama arada kaynıyor sanırım. Özelden mesaj atabildiğim zaman rahat edicem ben de :)

Mesaj sayılarım

15 Haziran : 6

16 Haziran : 6

İyi geceler kızlar..

Kusura bakma Seda'cım yaaaa demek ki benim gözümden kaçıyor. Ben her gördüğümü not alıyorum ama nasıl oluyor anlamadım. Bunları not aldım.

Ayy kuzucum yaaa sorma büyük kaçamak yaptım ama sabah tartıldım herşey yolunda eritirim bi şekilde. Bu hafta sanırım benimkisi tatil motivasyonu menülerim kaçacak gibi görünüyor. Ama öyle güzel birşey ki yerken yediğin şeyin kalorisini bilip, sonucu tahmin edip eritmeye çalışmak. Sanırım ben bu işi öğrenmişim.

Senin menün çok az olmuş afiyet olsun. Bu kadar işede kurabiye görünmez bile yarısını değil hepsini yeseydin olurdu aslında.

Dün topik için kötü bir gündü kızlar. Paylaşım çok düştü. Lütfen dikkat edelim. Zamanlamalar çok kötüydü. Takım boş kalmadı ama kimse kimseyle karşılıklı sohbet edemedi. Bugünde durgun olacağa benziyor.

Bende bugün hazırlık yapacağım tatil için. Büyük ihtimal yarın sabah yola çıkacağız. Ara ara uğrarım yine.

Kizlarr merhabaa

Ya dun gece uzuuun jir mesaj yazmmistim ama sonra internetimde bir problem oldu gonderemedim kaldi oyle

İcinde aklimda kalan, onemli su vardi:

Nie bu kadar cok simit yeniyo bizim takimda
Simdi dusunuyorum yarim fln yiyorsunuz gerci ama normal ekmek yemeyelim diyoruz ama sonra simit yeniyor susamli fln
Ne kadar ekemege denk geliyordur bilmiyorum ama bence her gun yenmemeli iki uc gunde bir fln hadi neyse. Ozellikle bazi menulerde yarim simit uzerine diger ogunlerde ekmek yenilince cok geliyo bana
Bir zarari yoksa ben de yiyim

Hoşgeldin Betül'cüm. Simit konusunda sanırım başı ben çektim. Ama bende pek bir etki yapmadı. Hatta son zamanlarda daha güzel kilo vermeye başladım. İş yerinde kahvaltı yaptığımı için simit bende biraz mecburi oldu. Aslında biraz daha erken kalkıp evde kahvaltı yapabilirim ama üşengeçlik diyelim. Benden gören diğerleri ise simite saldırmaya başladılar sanırım. Ne yapsak simiti çıkarsak mı menülerden? Ben pek bir zararını görmedim ama :44:

nereye gidiyorsun bakiiiiiiiiim

ya sabah yenildigi takdirde ve gün içerisinde spor yapıldıgı takdirde bence sorun değil şahsen ben bugün yarım değil bir simiti mideme indirdim açukcası bir de diyetisyenler de bazı öğlenler 1 simit 1 ayran öneriyorlar yanında proteinle alındı mı sanırım kalorisimi düşüyormuş bişeyler bişeyler diyorlardı da unuttum valla

Önce Adana'ya gideceğiz turticim. Sonrada bikaç günlüğüne eşimle bir yerlere kaçmayı düşünüyoruz ya Alanya ya Antalya. Kesin bişey yok. Plansız bir tatil olacak.

Hadi hadi simit yemek için bahane uydurma

Kepekli ya da tahıllı simitler de oluyor ama her yerde bulunmuyor :)

ayy hadi size iyi eglenceler o zaman canım. napim ya annemde diyor her akşam apartman görevlisine sabah alması için simit yazıyorum fırıncı bulucam sana bir tane diyor yada simit sarayının sahibini mi ayarlasam ne yapsam

Son düzenleme:

Çok teşekkürler canım. Tatilin en kötü tarafı valiz hazırlamak. Ben onuda alsam bunuda alsam lazım olur diye koca bir valizle gidiyorum. Şimdide o dert sardı beni

Bende seviyorum simiti. Mesela poğaça yemiyorum çok uzun zamandır. Bide simit birçok hazır yiyeceğe göre daha masum bence. Ama dediğin gibi sabah olduğu için sıkıntı olmuyor bence.

Son düzenleme:
Kendime kocaman bir bardak bergamotlu yeşil çay yaptım. Ben poşet kullanıyorum yeşil çayı ve bugün BİM den 50 lik Lipton bergamotluyu 5,90 a aldım. Tadı güzel gerçekten. Yaseminlisini deneyen var mı? Fiyatı çok ucuz geldi bir paket daha almayı düşünüyorum. (Bu arada markaları yazmak sorun olmaz inşallah) Turti var mı böyle bir yasağı sitenin?

yok canım ya ben de daha önce marka ismi yazdıgım cok seyden bahsettim birşey olmadı bergamotluyu bende sevdim de yaseminliyi denemiştim o güzel değil çok bayıyor böyle bir acaip tadı var.

Bergamotlusunu denemek isterim, kesin çok yakışmıştır tadı :) Bugün alıyım en iyisi :)

yok canım ya ben de daha önce marka ismi yazdıgım cok seyden bahsettim birşey olmadı bergamotluyu bende sevdim de yaseminliyi denemiştim o güzel değil çok bayıyor böyle bir acaip tadı var.

Teşekkürler canım. Uyardığın için yoksa bir pakette ondan alacaktım.

Bergamotlusunu denemek isterim, kesin çok yakışmıştır tadı :) Bugün alıyım en iyisi :)

O zaman ben bir paket daha alayım bergamotlu dedim yaaa 50 lik poşet ve fiyatı çok uygun. Hemde sevdiğim bir marka.

kızlar yaaaaaaaaaaa o kadar bisiklet sürüyoruk amma bacaklarımızı eritiyordur dimi yaaaa ben bacaklarım incecik olsun istiyorum mini etekler şortlar giymek istiyorrrrrrrruuuuuuuuuum

neyse bugünkü menümü yazayım

sabah
1 simit
1 bardak nescafe
1 yumurta
peynir
zeytin

ara
1 bardak süt

öğlen
1 tabak tavuk sote
1 kase yogurt
1 bardak zero

akşam
2 tane kuru kayısı
2 tane hurma
az ceviz

spor: 1 saat minder hareketleri yaptım bugün hava çok rüzgarlı bisiklet süremem herhalde :26:

bacaklari inceltirmi bilmiyorum hatta belki biraz kalinlasitirir ama emin degilim ama cok saglikli bir spor faaliyeti..ozellikle dizler icin..turk kadinlarinin diz kaslari cok calismadigi icin ileriki yaslarda cok dizde sorunlar yasaniyor demisti doktorum:)) ka ti li yo rumm:) bende cok severim bisiklet surmeyi

ben yaseminli seviyorum..tutarmi tatlari bilmiyorum ama benim kullandigim markanin ki en azindan icilebilir tatda:)

pogacadan cok daha iyi simit..ama simiti pogaca ile degil ekmek ile kiyaslarsak 1 simit 4 dilim ekmek yerine geciyor diye biliyorum..yada söyle bi hesap yapabiliriz

ortalama 65 kilo aktiv bir kadinin gunluk kalori ihtiyaci 1800 2000.. kilo vermek istiyorsa 500 kalori dusurucek..bunun 250 sini yemekten 250 sinide sporlar dusurebilir..simitte 250 ila 300 kalori varmis..düsürmemiz gereken kalori miktarinin yarisi :) milliyettede okumustum simit kilo aldirir diye..bende, dengelendiginde yenebilicegini,ama diyetide yavaslattigina inaniyorum..

ayyy merak etttimmm ne yedin ne yedinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…