Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende izinli yazdım zaten. İnşallah dediğin gibidir.

Sende başka ne var ne yok kuzucum anlat biraz?

Ebrum ya şu sıralarda hep aynı döngüdeyim.
Evdekilerle uğraşıyorum geriliyorum dışarı çıkıyorum kafamı dağıtıyorum yine aynı döngü.
Aşırı hareketliyim.
Dengesiz bir ruh halindeyim kahkaha atarken gülüp kalıyorum falan ..
Sen neler yaptın iş yerine bağlanmadı değil mni internet daha ?

tamam:) sana mi aticaz? yoksa o basta bir liste vardi o arkadaslara mi?

Bugünkini bana bildireceksin canım. Listede aşağıdaki gibi not alırsan sevinirim.

18-19 Haziran :betuld
20-21 Haziran :gurbet_dmr
22-23 Haziran :elmaliturta
25-26 Haziran : UZAYIM
27-28 Haziran : NorA_

Artık sana ne desem bilmiyorum ki Hilal'cim. Kendini toparlaman lazım bence. Tabii yaşamadığımız için konuşması kolay geliyor ama biliyorsun ki stres herşeyin başı. Dikkat et kendine.

Sinir oldum yaaaaa ne önemli bişeymiş şu internet. Adamlar problemli, zaten hastanelerin geneli böyledir. İnternet kısıtlıdır. Düşünsenize facebook bile kapalı birçok hastanede. Bilgi işlemdekilerde problemli, doktorumda çok üstüne düşmedi. Bende sesimi çıkarmıyorum. Bakalım nereye kadar gidecek. Sadece cumaları benim için zor oluyor. Onun haricinde zaten kızlar gündüz burayı boş bırakmıyor. Akşamda bildiğin gibi bol muhabbet.

Aman neyse Ebru'm burada boşverelim bu konuları sıkıcı geliyor iyice ..

Cuma kim yapıyor listeyi canım ?
Kızının karnesi nasıl bu arada seney ne yapacaksın okul bulabildin mi?

Aman neyse Ebru'm burada boşverelim bu konuları sıkıcı geliyor iyice ..

Cuma kim yapıyor listeyi canım ?
Kızının karnesi nasıl bu arada seney ne yapacaksın okul bulabildin mi?

Karne vermediler canım. Diploma yerine katılım belgesi verdiler. Güzel bir mezuniyet töreni hazırlamışlar. Tango yaptılar. Çok hoş olmuştu.

Karne yerinede gelişim raporu hazırlamış öğretmenimiz. Ondada sanata dansa ve resme olan ilgisi yazıyor. Bende farkediyorum dans etmeyi çok seviiyor. Bu sene o konu üzerinde yoğunlaşacağım. Kursa göndermeyi düşünüyorum

Okul hakkında henüz karar veremedim. Özel okula gönderemiyorum maalesef. Devlet okullarının durumu malum. Şimdilik beklemedeyim. Sistem zaten sorunlu bildiğin gibi 4+4 olayından dolayı. Kafam çok karışık bu konuda.

Cuma günleri ben listeyi perşembe akşamından paylaşıyorum topikte. Hatice ve betül yardım ediyorlar sağolsunlar. Bende iş yerinde arada bir girip bakıyorum. Kontrolü yaptıktan sonra ekliyoruz paylaşım topiğine. Bu hafta sonuç listelerini hazırlama sırasıda bizdeydi. Onuda hallettik. Sorun yok Allaha şükür iyi gidiyor herşey.

İnşallah güzel bir okula denk gelir ya ilkokul öğretmeni çok önemli ..
Dansa çocukken başlamak harika bir şey pek de tatlı oluyorlar.
Hatice de yakında izine çıkacaktır değil mi ?

İnşallah güzel bir okula denk gelir ya ilkokul öğretmeni çok önemli ..
Dansa çocukken başlamak harika bir şey pek de tatlı oluyorlar.
Hatice de yakında izine çıkacaktır değil mi ?

İnşallah canım yaaaa araştırmak o kadar zor ki öğretmenleri. Bende dua ediyorum artık.

Evet yaaa çok tatlı oluyorlar. Hatice Temmuzda çıkacak izne sanırım. Ben onu bekleyeceğim. O zamana kadar 60 olurum diye tahmin ediyorum yani o dönene kadar. Bu arada Melek dönerse zaten onada devredebilirim. Bakalım hayırlısı ama sağlam birisi geçmeden takımın başına bırakmam takımı.

Harikasın Ebru'cum ben bu takımı bildim bileli çok güzel oldu paylaşımlar, hiç düşmedi aksine ilerledi o yüzden hiç bu halini kaybetmesini istemiyorum.
Bu arada 8. takımın kapanma durumu mu var ?

Harikasın Ebru'cum ben bu takımı bildim bileli çok güzel oldu paylaşımlar, hiç düşmedi aksine ilerledi o yüzden hiç bu halini kaybetmesini istemiyorum.
Bu arada 8. takımın kapanma durumu mu var ?

Geçen hafta öyle bir sorun oldu. Ben takımdan birisini ikna ettim. Kaptanlığa geçti. Şuan bizim takımı örnek alıp devam ediyor. İnşallah düzelecek gibi. Çok sorunlu bir takım yaaaaa. Bir düzen tutturamadı gitti.

İnşallah bizim takımda aynı şekilde gidecek canım. Ben senden öğrendim. Birileride benden öğrenecek. Zaten takımın ünü aldı başını gidiyor. En istikrarlı takımlardan birisi. Ortalama hiç düşmüyor aşağı yukarı her hafta aynı. Genelde derece yapıyoruz zaten. Son gelen üyelerimizinde maşallahı var.

Hilal'cim eşim yanımda bekliyor Kalkmam lazım.

Ben çıkıyorum şimdi çok çok öpüyorum seni. Çok iyi bak kendine.

Hiç birşeyede canını sıkma olur mu? Bu arada ben bugün menümü yazmadım kızlar. Çok kötü bir kaçamak yaptım. Sadece o kadarını söyleyeyim

Herkesin kandili mübarek olsun. İyi geceler

Hıh sevindim problem olmamasını biz sorun olacağını ilk haftalarda fark edip konuştuk ama olanları biliyorsun o yüzden üstüne gitmedik bir daha ..

Maşallah aman nazar değmesin, takımın ününü duydum geldim diyenler çok hoşuma gidiyor ..

iyi yapmışsın canum çıkar tabi tadını ayy ne olcek bilmediginiz belki benim bilmedigim birşeyler vardır bilemiyorum yani hay boyu posu devrilsin o asansörün ne götürcem ona hıh beeeeeeeeeeeeeeen ekmegimi böldüm de yedimm diye suavinin şarkısı eşliğinde götürsem nassı olur acaba

Hilaliiiiiiiiiiiim yakaladum seni napıyorsun bakim yazıyordum ki hilal çıkmış sanırsam neyse ben de kaçıyorum kızlar yarın görüşürükkkk

Son düzenleme:
Canım ben msj sayılarımı her gün paylaşıyorum ama arada kaynıyor sanırım. Özelden mesaj atabildiğim zaman rahat edicem ben de :)

Mesaj sayılarım

15 Haziran : 6

16 Haziran : 6

İyi geceler kızlar..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…