Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bende menumu yazayim gecikmeden

SABAH yulaf gevregi ve süt

2 bardak yesil cay

Ögle:yogurtlu buroccoli salatasi

Aksam: izgara balik ve yesil salata

2lt su

1 saat yuruyus

Selam kızlar, kimse yok gerçii şu an ama :)

Günün menüsü :)

Sabah - haşlanmış yumurta, peynir, domates, salatalık, 1 dilim çavdar ekmeği

Öğlen - 2 galeta, 3 dilim karpuz

Akşam - Taze fasulye, yoğurt

1 saat yürüyüş

2lt. su

Afiyet olsun turticim. Güzel olmuş menün ama sanki bana biraz kabarık gibi geldi. Sporunda güzel.

Haklısın canım aslında yememek gerekiyor ama simittende vazgeçilmiyor. Yaseminlisini almayı düşündüm ama içinde 50 tane var hoşuma gitmezse eğer içemem boşa gider diye almadım. Kaçamağıda söylemeyeyim milletin canı çekip kaçamak yapmasın.

bende menumu yazayim gecikmeden

SABAH yulaf gevregi ve süt

2 bardak yesil cay

Ögle:yogurtlu buroccoli salatasi

Aksam: izgara balik ve yesil salata

2lt su

1 saat yuruyus

Menün çok güzel olmuş canım afiyet olsun. Sporunda öyle.

Ben geldim canım burdayım. Menün gayet güzel olmuş afiyet olsun. Ohh herkes 1 saat yürüyüş yapmış.

MENÜM

Sabah

1 kase sütlü nesfit

Ara
1 tane maden suyu

Akşam

1 tabak yeşil fasülye yemeği
2 dilim tam buğday ekmeği

Ara

1 tane maden suyu

Kızlar yaaa yazınca farkettim ben bugün bişey yememişim. Ondan kendimi aç ve rahatsız hissediyorum.
Yaklaşık 1 saate yakında ben yürüdüm tempolu bir şekilde.
Bu arada biletlerimizi aldık yarın sabah saat 07:00 de trene binip gidiyoruz Adana'ya. Macera olsun diye treni tercih ettik bakalım nasıl olacak

Son düzenleme:
Canlarım ben çıkıyorum şimdi hazırlıklarımı tamamlayayım. İnternet durumum nasıl olur bilmiyorum ama arada bir uğramaya çalışırım. Gelemezsem lütfen takımı boş bırakmayın. Paylaşımlar azalmasın. Çünki paylaşım azalınca motivasyon azalıyor doğal olarak onlarda hemen kilolara yansıyor. Seda, Ferhan ve Neslihan bu şekilde devam ederseniz eğer bu hafta listeye gireceksiniz. Bu nedenle bu hafta menülerinizde ve sporlarınızda daha özenli olmanızı bekliyorum. Büyük ihtimal Cuma'ya gelirim ama gelemezsem eve bir çaresine bakacağız.

Betül'cüm sen Hatice'ye yardım edebilir misin cuma ben gelemezsem?

Hatice'cim sanada özelden telefon numaramı yeniden yazıyorum. Senin numaran bende yok. Sorun çıkarsa ordan bana ulaşırsan sevinirim. Ben bir şekilde bakmaya çalışırım takıma ama olaki bir problem çıktı, bana ordan ulaşırsın.

Eğer cuma listede sorun çıkarsa 5. takımın kaptanınada yazabilirsiniz kızlar, Ece elinden geleni yapacaktır.

Ben şimdilik kaçıyorum. İlerleyen saatlerde uğrayabilirsem uğrarım yine. Öpüyorum hepinizi

tamam canım , kendine iyi bak.
iyi tatilleeeeerrr

kızlar sabahtan beri benim kızın ateşi vardı onunla uğraşıyodum , yeni uyudu aşkitom !..

bugünkü menüm
kahvaltı
yumurta , peynir,3 zeytin , domates , salatalık , 1 dilim kızarmış ekmek

ara
1 avuç badem

akşam
taze fasulye , ızgara tavuk , ayran

ara
2-3 dilim karpuz

2 lt su - 2 fincan bitki çayı
henüz spor yapamadım , birazdan yaparım

Hoşçakal... umarım çok güzel vakit geçirirsiniz :)

18-19 Haziran :betuld
20-21 Haziran :gurbet_dmr
22-23 Haziran :elmaliturta
25-26 Haziran : UZAYIM
27-28 Haziran : NorA_

Yeni mesaj listemiz bu kızlar. Bu şekilde devam edersiniz.

Menün güzel olmuş Neslihan'cım ama karpuzun vakti pek olmamış. Umarım sporunuda yapmışsındır. Afiyet olsun.

Menün güzel olmuş Neslihan'cım ama karpuzun vakti pek olmamış. Umarım sporunuda yapmışsındır. Afiyet olsun.

canım benim aslında çok geç yemedim karpuzu st.18:30 falandı!
ama sporumu yapamadım malesef. kızıma iğne yaptım ateşi biraz önce düştü. bakalım. çıkacakmı yeniden çok inatçı bi ateş(
hayır öksürük burun akıntısı falan da yok !neyse yarın doktora gidicez artık

GUnaydin kizlaar

Neslihan cok gecmis olsun kizin icin.

Ebru iyi tatiller canim, merak etme idare ederiz biz. Cuma gunu deigin gibi ben de yardimci olmaya calisirim, gozun arkada kalmasin:)) sen yeter ki rejimine dikkat et

günaaaaaaayyyyydıııııııııııııııııın bebeeeeeeeeeeeklerrrr
herkese kaçamaksız
(iskender pizza çiğ köfte suffle künefe kazandibi bol sarımsaklı yogurtlu mantı ekmek arası kızartma
falan yemek yok yani ahahahhaahha )

bol neşeli bir hafta diliyorum :103: :103:​

Son düzenleme:
KkOtusun turta kotusun kotusun kotusun-reklamdaki melodiyle-

Herkese kacamak mi yaptircan:))
Niye essegin aklina karrpuz kabugu sokuyorsun
İclerinden birini yeme tehlikem var zaten bugunn

KkOtusun turta kotusun kotusun kotusun-reklamdaki melodiyle-

Herkese kacamak mi yaptircan:))
Niye essegin aklina karrpuz kabugu sokuyorsun
İclerinden birini yeme tehlikem var zaten bugunn

hahahahahah ay ama bak dondurmayı yazmayı unutmuşum şöyle bol çikolata soslu fındıklı falan
hadi ordan bahane buldun hemen dimi yicen yicen turta soktu aklıma dicen

Son düzenleme:
selaaaammmmm

keyifler nasil kizlar? sabah tartildim müthis rakamlar gordum :)) simdi cumaya kadar tartilmiycam,son kiz devaaammm

süppperr olmus

evet cok az yemissin..belki aksam yemegini erken yemissindir mii? bazen bende oluyor öyle ögle yemegi gecikince aksamla birlesiyor

tren yolculugu muthis oluyor ..biz cok severiz..sik sikta yapariz..almanya ici bicok eyalet baskentine gittik trenle..yolda sohbetler oyunlar yemeeekklllerrrrr :) tabi sen yemiyceksin simdi bol bol su ic:)

cok az olmus seninde ama belki ebruya yazdigim gibi olmustur seninde ..ogle gecikince bazen aksamla birlesiyor..

betül hakli kötüsün!!! :)) sevdiklerim pizzzzaaaa sufleeeeeee künefeeeeeee..birde cikolata soslu dondurmaaaaaa bu vazgecemedigimmmm ama hic yemege niyetim yok...emellerine ulasamayaksin turtaaaaa..bak isme bak isme elmeliturta:) evet evet kötüsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…