kızlar yaaaaaaaaaaa o kadar bisiklet sürüyoruk amma bacaklarımızı eritiyordur dimi yaaaa ben bacaklarım incecik olsun istiyorum mini etekler şortlar giymek istiyorrrrrrrruuuuuuuuuum
neyse bugünkü menümü yazayım
sabah
1 simit
1 bardak nescafe
1 yumurta
peynir
zeytin
ara
1 bardak süt
öğlen
1 tabak tavuk sote
1 kase yogurt
1 bardak zero
akşam
2 tane kuru kayısı
2 tane hurma
az ceviz
spor: 1 saat minder hareketleri yaptım bugün hava çok rüzgarlı bisiklet süremem herhalde :26:
bacaklari inceltirmi bilmiyorum hatta belki biraz kalinlasitirir ama emin degilim ama cok saglikli bir spor faaliyeti..ozellikle dizler icin..turk kadinlarinin diz kaslari cok calismadigi icin ileriki yaslarda cok dizde sorunlar yasaniyor demisti doktorum:)) ka ti li yo rumm:) bende cok severim bisiklet surmeyi
ben yaseminli seviyorum..tutarmi tatlari bilmiyorum ama benim kullandigim markanin ki en azindan icilebilir tatda:)
pogacadan cok daha iyi simit..ama simiti pogaca ile degil ekmek ile kiyaslarsak 1 simit 4 dilim ekmek yerine geciyor diye biliyorum..yada söyle bi hesap yapabiliriz
ortalama 65 kilo aktiv bir kadinin gunluk kalori ihtiyaci 1800 2000.. kilo vermek istiyorsa 500 kalori dusurucek..bunun 250 sini yemekten 250 sinide sporlar dusurebilir..simitte 250 ila 300 kalori varmis..düsürmemiz gereken kalori miktarinin yarisi :) milliyettede okumustum simit kilo aldirir diye..bende, dengelendiginde yenebilicegini,ama diyetide yavaslattigina inaniyorum..
ayyy merak etttimmm ne yedin ne yedinn
bende menumu yazayim gecikmeden
SABAH yulaf gevregi ve süt
2 bardak yesil cay
Ögle:yogurtlu buroccoli salatasi
Aksam: izgara balik ve yesil salata
2lt su
1 saat yuruyus
Selam kızlar, kimse yok gerçii şu an ama :)
Günün menüsü :)
Sabah - haşlanmış yumurta, peynir, domates, salatalık, 1 dilim çavdar ekmeği
Öğlen - 2 galeta, 3 dilim karpuz
Akşam - Taze fasulye, yoğurt
1 saat yürüyüş
2lt. su
Canlarım ben çıkıyorum şimdi hazırlıklarımı tamamlayayım. İnternet durumum nasıl olur bilmiyorum ama arada bir uğramaya çalışırım. Gelemezsem lütfen takımı boş bırakmayın. Paylaşımlar azalmasın. Çünki paylaşım azalınca motivasyon azalıyor doğal olarak onlarda hemen kilolara yansıyor. Seda, Ferhan ve Neslihan bu şekilde devam ederseniz eğer bu hafta listeye gireceksiniz. Bu nedenle bu hafta menülerinizde ve sporlarınızda daha özenli olmanızı bekliyorum. Büyük ihtimal Cuma'ya gelirim ama gelemezsem eve bir çaresine bakacağız.
Betül'cüm sen Hatice'ye yardım edebilir misin cuma ben gelemezsem?
Hatice'cim sanada özelden telefon numaramı yeniden yazıyorum. Senin numaran bende yok. Sorun çıkarsa ordan bana ulaşırsan sevinirim. Ben bir şekilde bakmaya çalışırım takıma ama olaki bir problem çıktı, bana ordan ulaşırsın.
Eğer cuma listede sorun çıkarsa 5. takımın kaptanınada yazabilirsiniz kızlar, Ece elinden geleni yapacaktır.
Ben şimdilik kaçıyorum. İlerleyen saatlerde uğrayabilirsem uğrarım yine. Öpüyorum hepinizi
Canlarım ben çıkıyorum şimdi hazırlıklarımı tamamlayayım. İnternet durumum nasıl olur bilmiyorum ama arada bir uğramaya çalışırım. Gelemezsem lütfen takımı boş bırakmayın. Paylaşımlar azalmasın. Çünki paylaşım azalınca motivasyon azalıyor doğal olarak onlarda hemen kilolara yansıyor. Seda, Ferhan ve Neslihan bu şekilde devam ederseniz eğer bu hafta listeye gireceksiniz. Bu nedenle bu hafta menülerinizde ve sporlarınızda daha özenli olmanızı bekliyorum. Büyük ihtimal Cuma'ya gelirim ama gelemezsem eve bir çaresine bakacağız.
Betül'cüm sen Hatice'ye yardım edebilir misin cuma ben gelemezsem?
Hatice'cim sanada özelden telefon numaramı yeniden yazıyorum. Senin numaran bende yok. Sorun çıkarsa ordan bana ulaşırsan sevinirim. Ben bir şekilde bakmaya çalışırım takıma ama olaki bir problem çıktı, bana ordan ulaşırsın.
Eğer cuma listede sorun çıkarsa 5. takımın kaptanınada yazabilirsiniz kızlar, Ece elinden geleni yapacaktır.
Ben şimdilik kaçıyorum. İlerleyen saatlerde uğrayabilirsem uğrarım yine. Öpüyorum hepinizi
tamam canım , kendine iyi bak.
iyi tatilleeeeerrr
Hoşçakal... umarım çok güzel vakit geçirirsiniz :)
kızlar sabahtan beri benim kızın ateşi vardı onunla uğraşıyodum , yeni uyudu aşkitom !..
bugünkü menüm
kahvaltı
yumurta , peynir,3 zeytin , domates , salatalık , 1 dilim kızarmış ekmek
ara
1 avuç badem
akşam
taze fasulye , ızgara tavuk , ayran
ara
2-3 dilim karpuz
2 lt su - 2 fincan bitki çayı
henüz spor yapamadım , birazdan yaparım
Menün güzel olmuş Neslihan'cım ama karpuzun vakti pek olmamış. Umarım sporunuda yapmışsındır. Afiyet olsun.
GUnaydin kizlaar
Neslihan cok gecmis olsun kizin icin.
Ebru iyi tatiller canim, merak etme idare ederiz biz. Cuma gunu deigin gibi ben de yardimci olmaya calisirim, gozun arkada kalmasin:)) sen yeter ki rejimine dikkat et
KkOtusun turta kotusun kotusun kotusun-reklamdaki melodiyle-
Herkese kacamak mi yaptircan:))
Niye essegin aklina karrpuz kabugu sokuyorsun
İclerinden birini yeme tehlikem var zaten bugunn
Selam kızlar, kimse yok gerçii şu an ama :)
Günün menüsü :)
Sabah - haşlanmış yumurta, peynir, domates, salatalık, 1 dilim çavdar ekmeği
Öğlen - 2 galeta, 3 dilim karpuz
Akşam - Taze fasulye, yoğurt
1 saat yürüyüş
2lt. su
MENÜM
Sabah
1 kase sütlü nesfit
Ara
1 tane maden suyu
Akşam
1 tabak yeşil fasülye yemeği
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara
1 tane maden suyu
Kızlar yaaa yazınca farkettim ben bugün bişey yememişim. Ondan kendimi aç ve rahatsız hissediyorum.
Yaklaşık 1 saate yakında ben yürüdüm tempolu bir şekilde.
Bu arada biletlerimizi aldık yarın sabah saat 07:00 de trene binip gidiyoruz Adana'ya. Macera olsun diye treni tercih ettik bakalım nasıl olacak
kızlar sabahtan beri benim kızın ateşi vardı onunla uğraşıyodum , yeni uyudu aşkitom !..
bugünkü menüm
kahvaltı
yumurta , peynir,3 zeytin , domates , salatalık , 1 dilim kızarmış ekmek
ara
1 avuç badem
akşam
taze fasulye , ızgara tavuk , ayran
ara
2-3 dilim karpuz
2 lt su - 2 fincan bitki çayı
henüz spor yapamadım , birazdan yaparım
günaaaaaaayyyyydıııııııııııııııııın bebeeeeeeeeeeeklerrrr
herkese kaçamaksız
(iskender pizza çiğ köfte suffle künefe kazandibi bol sarımsaklı yogurtlu mantı ekmek arası kızartma
falan yemek yok yani ahahahhaahha)
bol neşeli bir hafta diliyorum :103: :103:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?