süppperr olmus
evet cok az yemissin..belki aksam yemegini erken yemissindir mii? bazen bende oluyor öyle ögle yemegi gecikince aksamla birlesiyor
tren yolculugu muthis oluyor ..biz cok severiz..sik sikta yapariz..almanya ici bicok eyalet baskentine gittik trenle..yolda sohbetler oyunlar yemeeekklllerrrrr :) tabi sen yemiyceksin simdi bol bol su ic:)
cok az olmus seninde ama belki ebruya yazdigim gibi olmustur seninde ..ogle gecikince bazen aksamla birlesiyor..
betül hakli kötüsün!!! :)) sevdiklerim pizzzzaaaa sufleeeeeee künefeeeeeee..birde cikolata soslu dondurmaaaaaa bu vazgecemedigimmmm ama hic yemege niyetim yok...emellerine ulasamayaksin turtaaaaa..bak isme bak isme elmeliturta:) evet evet kötüsün
Zeliş'cim bu hafta sanırım senin için sorunlu bir haftaydı. Mesaj sayılarına göre paylaşımında çok düştü. Anlatmak istersen sorunlarını özelden mesaj atabilirsin. İzin konusuna gelince izin veriyorum sana ama diyetini bozmayacaksın. Eğer cuma günü tartıda kötü bir sonuç alırsan külahları değişiriz haberin olsun. Yarından itibaren sana 4 gün izin. Çarşambaya burdasın unutma olur mu? Yapabileceğim birşey olursada çekinme her türlü yardım etmeye hazırım canım.
İnşallah bakalım ama pek inandırıcı gelmedi. Umarım yüzümü kara çıkartırsınSenin üstüne zaten ben mezun olup gideceğim. Bu arada kızlar dün kendime ip askılı body aldım bedeni small
Afiyet olsun canım güzel olmuş menün.
İnşallah canım eğer haftaya sizler güzel kilolar verirseniz birinci bile olabiliriz.
Umarım hepbirlikte hedefimize ulaşacağız. Hani çok şey var söylenecek takımımız hakkında ama şuan toparlayamıyorum. Kelimelere dökmek bile çok zor. Gerçekten 13. takımda olduğumuz için çok şanslıyız kızlar. Lütfen herkes bu şansı sonuna kadar güzel bir şekilde kullansın.
Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü.
Çok özledik canım seni yaaaa. Benim gözlerim yollarda kaldı. Ters giden şeyler düzelir inşallah biran önce. Nihayet sevdiceğinle bisiklet süreceksiniz. Süper bişey çok eğlenceli oluyor. Bizde haftaya aşkımla beraber tatile gidiyoruz inşallah.
Biz bıraktığın gibiyiz. Yine derecedeyiz bu hafta
Senin izinden devam etmeye çalışıyoruz. Yorumlardan anlayacağın gibi
Afiyet olsun Nermin.
Hayırdır Zeliş ciddi birşey yoktur umarım.
Attım tuttu desene.Bende yağ aldırsam ne güzel olur.Üstüne bol spor yapar sarkmayı engellerim.En azından yağ yakmak için uğraşmazdım
Afiyet olsun çok güzel olmuş.
Tebrik ederim kııızzzlaaarEbrucum arada oluyor öyle yemekler fln derken ama dikkat edeceğim söz
Zelişcim eğer çok özel değilse, dinleriz bunu unutma :26:
bu arada bişi sorcam bugün ve yarın mesajlar zauma atılıyordu ama o pek gelecegi olan bir üye gibi gözükmüyor zaten izin falan istemiş gene sana mı atıcaz bu durumda Ebrucumcum?
izin almamın sebebi
bir akrbamız vefat etti dış ülkeden akrabalarımız falan geldi baya halada kalabalık fln devam ediyo
ve annemle çok ciddi sorunlarım var aramız çok kötü bi anne-kız gibi değil düşman gibiyiz düzeleceğini düşünmüyorum zaten aramız herzaman kötüdür ama hiç bu kadar ileri seviyede olmamıştı sanırım bundan sonra hiçbirzaman düzelmiycek aramız
bu iki sebepten dolayı moralim çok bozuk yemek yemek istemediğim için kaçamakta yapmıyorum birşey yemiyorum zaten başımda korkunç ağrılar var ve ben bu durumu buraya yansıtmak istemiyorum sizide üzmek istemem
kötüyüüüüüüüüüüüm ben kööööötüyüüüüüüüüüüüm kötüyüüüüüüüüüüüm kötüyüüüüüüüüm
izin almamın sebebi
bir akrbamız vefat etti dış ülkeden akrabalarımız falan geldi baya halada kalabalık fln devam ediyo
ve annemle çok ciddi sorunlarım var aramız çok kötü bi anne-kız gibi değil düşman gibiyiz düzeleceğini düşünmüyorum zaten aramız herzaman kötüdür ama hiç bu kadar ileri seviyede olmamıştı sanırım bundan sonra hiçbirzaman düzelmiycek aramız
bu iki sebepten dolayı moralim çok bozuk yemek yemek istemediğim için kaçamakta yapmıyorum birşey yemiyorum zaten başımda korkunç ağrılar var ve ben bu durumu buraya yansıtmak istemiyorum sizide üzmek istemem
Canım gitmişsin.İnşallah çok güzel bir tatil geçirirsiniz.Canlarım ben çıkıyorum şimdi hazırlıklarımı tamamlayayım. İnternet durumum nasıl olur bilmiyorum ama arada bir uğramaya çalışırım. Gelemezsem lütfen takımı boş bırakmayın. Paylaşımlar azalmasın. Çünki paylaşım azalınca motivasyon azalıyor doğal olarak onlarda hemen kilolara yansıyor. Seda, Ferhan ve Neslihan bu şekilde devam ederseniz eğer bu hafta listeye gireceksiniz. Bu nedenle bu hafta menülerinizde ve sporlarınızda daha özenli olmanızı bekliyorum. Büyük ihtimal Cuma'ya gelirim ama gelemezsem eve bir çaresine bakacağız.
Betül'cüm sen Hatice'ye yardım edebilir misin cuma ben gelemezsem?
Hatice'cim sanada özelden telefon numaramı yeniden yazıyorum. Senin numaran bende yok. Sorun çıkarsa ordan bana ulaşırsan sevinirim. Ben bir şekilde bakmaya çalışırım takıma ama olaki bir problem çıktı, bana ordan ulaşırsın.
Eğer cuma listede sorun çıkarsa 5. takımın kaptanınada yazabilirsiniz kızlar, Ece elinden geleni yapacaktır.
Ben şimdilik kaçıyorum. İlerleyen saatlerde uğrayabilirsem uğrarım yine. Öpüyorum hepinizi
Kız cadı neen aklımıza düşürüyorsun.Gerçi bak senin bu yazını görmeim ama bugün birkaç tanesini yedim.menümde paylaşırım.günaaaaaaayyyyydıııııııııııııııııın bebeeeeeeeeeeeklerrrr
herkese kaçamaksız
(iskender pizza çiğ köfte suffle künefe kazandibi bol sarımsaklı yogurtlu mantı ekmek arası kızartma
falan yemek yok yani ahahahhaahha)
bol neşeli bir hafta diliyorum :103: :103:
evet ablacım gerçekten kötü bi hafta geçirdim ve halada devam ediyor burayı özledim ama moral bozukluğumu buraya yansıtarak sizide üzüp motivasyonu düşürmek istemedim
saolun anlatıcam fazla detaylara girmeden
ablacım izin istememin nedeni gerçekten ciddi şeylerin olması ve benden ümidi kesmiş olmanızda beni ayrı bi üzdü ben bu işi başaracağıma inanıyoru beklenenin altında kg verdiğimin farkındayım ama elimden geleni yapıyorum menülerimin düzene girmesine rağmen hızlı veremiyorum doktorada gittim hiç bi sorun çıkmadı veremememin sebebini bende anlıyamıyorum ama bu işi başarıcağma inanıyorum ben ama ortalamıyı düşürdüğümü düşünüp beni gruptan çıkarmak isterseniz anlayışla karşılarım
Zelişçim bizi sıkmassın merak etme.Herkes gençlik döneminde ailesi ile çatışmalar yaşar.Bizde yaşadık.O yüzden paylaşırsan sana yardım etmeye çalışırız.izin almamın sebebi
hoşgeldin canım menün güzel olmuş!Kızlar bugün arkadaşlarla beraber seminerdeydik,yemeğide beraber yedik.Kaçamaklarla dolu bir menü oldu.Ayakkabılarınızı kafama fırlatabilirsiniz
MENÜM
SABAH
1 dilim ekmek
Peynir,domates
ÖĞLEN
Çiğ köfte
(ekmeksiz,marulla yedim)
Ayran
AKŞAM
Küçük bir dondurma
İnşallah dengeler.Çok saçma bir menü oldu.Yarından itibaren düzene girer.Bugün burası ne kadar sessiz böyle.hoşgeldin canım menün güzel olmuş!
kaçamaklar var ama az yemişsin dengelenmiş
Canım öncelikle başınız sağolsun.
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama benden küçüksün sanırım, ben 25 yaşındayım. Emin ol anne kız arasında, ergenlik - gençlik yıllarında sorun olması çok ama çok normal. Çünkü 2 farklı zamanda, farklı şartlarda, farklı kişiliklerle büyüyen iki kişinin çatışmaması imkansız oluyor. O seni anlamıyor, sen onu anlamıyorsun. Bir annenin kızını sevmemesi bence imkansız, olsa olsa duygularını ifade edemiyordur, sert davranması gerektiğine inanıyordur, yaşadığı şeyler onu yormuştur vs.. muhakkak onun da sorunları vardır.
Burada sorunları paylaşmaktan çekinme bence, kimseyi sıkmazsın. Hatta ayrı bir başlık var, ailesiyle sorun yaşayanlar diye. Orada da paylaşabilirsin.
Lütfen hayata karşı umutsuz olma, mücadele et canını sıkan her ne ise.
Eminim idealindeki kiloya ulaşman da seni mutlu ve umutlu yapacak şeylerden biridir. Bu amacını da kaybetme fakat hayatta asıl önemli olan şeyin sağlık olduğunu unutma, ruh ve beden sağlığı.. diğer her şeyi düzeltmek bizim elimizde.
Not: Bu hikayeyi herkesin okuması gerektiğine inanıyorum canım, belki görmemişsindir diye paylaşmak istedim.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...42-kilo-zayiflayan-bayanin-basari-oykusu.html
Canım gitmişsin.İnşallah çok güzel bir tatil geçirirsiniz.
Kız cadı neen aklımıza düşürüyorsun.Gerçi bak senin bu yazını görmeim ama bugün birkaç tanesini yedim.menümde paylaşırım.
Zelişçim bizi sıkmassın merak etme.Herkes gençlik döneminde ailesi ile çatışmalar yaşar.Bizde yaşadık.O yüzden paylaşırsan sana yardım etmeye çalışırız.
İnşallah dengeler.Çok saçma bir menü oldu.Yarından itibaren düzene girer.Bugün burası ne kadar sessiz böyle.
Geçmiş olsun Neslihan.Yoğun bir gün olmuş senin için.Bende dünden çok yorgunum.Sabah 6,30 da kalkmıştım geceye kadar bir daha dinlenemedim.Bu sabahta evden erken çıktık.Şuan inanılmaz yorgunum.benim bugün iş çok yoğundu!
sağlık ocağında çalışıyorum , beraber çalıştığım aile hekimi yıllık izinden döndü işler bayağı birikmişti. bilgisayar başındaydım ama sabah bi ara girebildim topiğe.
bi de kızım hastaydı , onu doktora gösterdim filan.
günüm böle geçti
Afiyet olsun uleeeeeeeeennnnnnnbu topic niye bomboş uleeeeeeeeeeeen
bende menümü yazayım
sabah
1 dilim bugday ekmeği
1 yumurta
peynir
zeytin
ara
1 bardak sütlü kahve
öğle
tavuk sote
1 kase yogurt
akşam
1 bardak süt
1 tane aktivya yogurt
spor: 1,5 saat
bu topic niye bomboş uleeeeeeeeeeeen
bende menümü yazayım
sabah
1 dilim bugday ekmeği
1 yumurta
peynir
zeytin
ara
1 bardak sütlü kahve
öğle
tavuk sote
1 kase yogurt
akşam
1 bardak süt
1 tane aktivya yogurt
spor: 1,5 saat
Afiyet olsun hafif ve güzel olmuş.kahvaltı
1 yeşil elma
1 bardak süt
öğle
1 tavuk şiş
tarhana çorbası
ayran
akşam
1 küçük kase zeytinyağlı barbunya
2 lt su - 3 fincan bitki çayı
spor yapıcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?