Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

piknik sonrası seminer yorucu olmuştur gerçekten canım!
ama keyiflidir de
bir duş al ve ayaklarını yukarı kaldırıp biraz tv keyfi yap

piknik sonrası seminer yorucu olmuştur gerçekten canım!
ama keyiflidir de
bir duş al ve ayaklarını yukarı kaldırıp biraz tv keyfi yap
Evet çok yorucuydu.Dün sabah ve gece duş aldım.Dün iki kez duş alınca bugün zoruma gidiyor.Pis pis uzansam olur mu

Neslihan ,Ferhan,Seda Ebru sizin başlangıç kilonuzu kaç almıştı?Listeyi Ebru göndermeyi unutmuş.Lütfen hedefinizi ve başlangıç kilonuzu yazar mısınız.Ebru büyük ihtimal gelir ama ben listeyi oluşturayım.Ayrıca siz gruba hangi tarihte gelmiştiniz?

başlangıç : 73
hedef : 65
gruba geliş tarihi : 9.06.2012

Ben 9 haziran gecesi geldim canım. 73 kilo ile geldim, ama akşam tartılmıştım sabah değil, düşürülmesi gerekiyorsa düşürebilirsiniz :) hedef kilom da 60.

başlangıç : 73
hedef : 65
gruba geliş tarihi : 9.06.2012

Ben 9 haziran gecesi geldim canım. 73 kilo ile geldim, ama akşam tartılmıştım sabah değil, düşürülmesi gerekiyorsa düşürebilirsiniz :) hedef kilom da 60.

Kızlar kusura bakmayın tekrar tekrar aldık.Çok teşekkür ederim.2 haftanız dolmadığı için kilonuzda bölünmeyecek .İnşallah bu hafta güzel sonuçlar alırız.Sizin katkınızla büyük ihtimal bu hafta 1.oluruz

Son düzenleme:
Kızlar nereddesiniz ya?Ebru gitti burası boş kalmış.Hiç uğramayanlar dahi var.Burasının canlı kalması çok önemli biliyorsunuz.Lütfen paylaşımda bulunalım.Örnek takımız nazar mı değdi nedir:44:

Son düzenleme:

saol uleeeeeeeeeeeeeeen

akşam az olmuş sanki ? sen de ben de acıkıcaz. galiba ???

evet ya kızım acıktım valla o yüzden çıktım 40 dk daha bisiklet sürdüm şimdi yorgunluktan yemek yicek halim kalmadı böylece kaçamak da yapmamış oldum

hakkaten ya bsue gelirdi hergün o nerde acaba hiç gelmedi bugün :26::26: bir de mesajlar bugün kime atılıyordu hatcem yaww

Ben işten daha yeni geldimmm :) ama kimse yok gerçekten. Ebru gelince güzel bir azar çeker böyle giderse

Son düzenleme:

puhhh nerde kacamak? sen kacamak görmemisin, göremyeceksinde cunku yazmiycam hehe..ama az yemissin..ama cigköftenin sayisini yazmamissin? kac tane yedin bakalimmm

gecmis olsunn..kac yasinda kizin?

münpn güzel olmus huuulleeyynnn

kahvaltı
1 yeşil elma
1 bardak süt

öğle
1 tavuk şiş
tarhana çorbası
ayran

akşam
1 küçük kase zeytinyağlı barbunya

2 lt su - 3 fincan bitki çayı
spor yapıcam inşallah

güzel olmus cnm tebrikler

ben 70 ile basladim hedefim 45 hehehe hedef 60..bende gecen pazartesi baslamistim 18 di galiba

Bugünkü menüm

Sabah - domatesli peynirli yarım simit

Öğlen - 1 biber dolması, yoğurt

Akşam - 6 köfte, salata, ayran

süper olmus menü

benimde menum söyleydi

sabah: buyuk bir bardak taze sikilmis meyve suyu (elma kayisi limon)

ögle: 1 tabak yumurtali taze fasulye, 2-3 catal tanbalikli makarna

aksam:3 kasik salata,5 sarma,1 icli köfte (bir sürü hamur isleri yagli seyler vardi almadimmmm :))

*1 kacamagim oldu ama yazmiycaaaaaaaaaammmmmm

3 buyuk bardak zencefil
2lt su

spor yarim saat cardio, 150 mekik,150 ip atlama

Ben işten daha yeni geldimmm :) ama kimse yok gerçekten. Ebru gelince güzel bir azar çeker böyle giderse
Hoşgeldin canım.Valla Ebrunun kızması herşeyi çözecekse kızsın.Önemli olan burayı aktif tutup ona göre yediklerimize dikkat etmemiz sorumluluklarımızı bilmemiz.Yoksa burası olmadanda kilo verebilirdik ama kendi adıma veremedim veya versemde geri aldım.Burada aylardır dikkat ediyorum.

Yaz da bilelim.Bende bugün yaptım.Yarından itibaren en ufak kaçamak yok tamam mı?Birde her kaçamak için cezamız vardı.Sana da ceza kesiyoruz.100 mekik çekmen gerekiyor.İster yarın ister şimdi.Ben yarın çekeceğim.

Makarna,sarma,içli köfte cızzzzzzzzz bide üstüne ekstra kaçamak yapmışsın.Bugün kü menü olmamış canım.Hele içli köfte haşlansada yağlı oluyor.Şimdi cezan çoğaldı.Kaçamak olarak ne yedin?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…