Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sağol ablacım ben burdaki herkesden küçüğüm 16 yaşındayım inş düzelir aramız bu gün daha iyiydi ama hayırlısı
o hikayeyi okumuştum önceden ve okurken ağlamıştım ve o günden sonra zayıflama fikri iyice aklıma yerleşti
anlatmayı pek sevmiyrum ablacım boşver zaten düzelmeye başladı aramız

sağol ablacım

aslında 4 gün izin sürem var ama burdan kopamıyorum

hayatımda ilk defa iştahım bu kadar azald stresden olduğunu sanmıyorum çünki ben streslenince yemek yerdim ama bu gün sbah 1 bardak süt içtiim
akşam 6ya kadar bi şey yemedim canım istemedi kendime çok şaşırdım sanırım psikolojik olarak hazırım bu işe

kızım 2 yaşında canım.
kızlar eve geldiğimden beri kucağımdan inmiyor, sürekli ağlıyor, yani mız mız mııızzz!
üff vallahi yoruldum.
farkındayım bugün fazla paylaşımda bulunamadım ama veletler hastayken hayat duruyo anne babalar için
ben kaçıyorum , kaçmak zorundayım doğrusu
herkese iyi geceler...

Aranızın düzelmeye başlamasına sevindim.Lise yıllarında bende annemle,babamla,ablamla arada tartışırdım.Sonra üniversiteye gittim özlemeye başladım yanlışlarımı görmeye başladım.2 haftada bir eve giderdim.Sonra Van a tainim çıktı.Türkiyenin bir ucundan bir ucuna.Ailemin yokluğuna çok üzüldüm. 5ayda bir görüşebildik.Onları daha iyi anlamaya başladım.Şimdi evlendim daha da iyi anlıyorum.Emin ol ki onlar asla ve asla seni üzmek istemezler..Hep senin için çalışırlar.Sen ne kadar şuan seni anlamadıklarını düşünsende ileride anladıklarını ve senin için iyi olanı onların gördüklerini anlayacaksın.

umarım öyle olur ablacım

saol huleeeeeeeeynn ama seninki olmamış

ya kızlar şu işyeri üçüncü görüşmeyi iptal etti ya baska gün tekrar görüşme için arıcaz seni dediler ay acaba ararlar mı bugün aramadılar ben mi arasam geri acaba pooooooooooof canım sıkıldı bu işe

Zeliş bence çok da aç bırakma kendini, sonra kötü oluyorsun, öğlen yemek yemesende salatalık meyve falan yesen? ya da şu nesfitlerden? Aç kalırsan daha zor zayıflarsın

Son düzenleme:
Tamam dikkat edip kilo vermeye hazırsın ama yemeyerek kilo veremezssin.Hep yedik yedik bu kiloya geldik.Sonra birden yemeği kesince vücut kendini kötü bir durumda düşünerek ne yersen ye depolamaya gider.Sonra vücud direncini düşürür,halsizleşirsin vs vs vs.Büyüme çağındasın güzel güzel az az yemeklerine ye.O enerjiyle birde spor yaptın mı sende kilo falan kalmaz.

en sevimli zamani..aynen öyle --öyle olmali zaten diymi?

canim bugün paylastigim bir yazi vardi..onu okurmusun..yemeyerek nasil yanlis yaptigini ögreniceksin

daha cok kücüksünnnnn ( bu yasta nasil bu kiloya ulastin..gercekten cok uzuldum ..bukadar kucuk oldugunu bilmiyordum..bence sen yasin ve kilon itibariyle doktor destegiyle zayiflamalisin kesinlikle

evet ucmusum resmen ama makarna hepsini bir kasiga koysan sigardi yani 1 yemek kasigi biseydi cok canim istedi:)) kacmagimida yazmammmm:) yazmiycam..tamam hatta 200 mekik cekeyim :) cekince yazicam tamam mi? vucudum sicakken cekeyim

evet ucmusum resmen ama makarna hepsini bir kasiga koysan sigardi yani 1 yemek kasigi biseydi cok canim istedi:)) kacmagimida yazmammmm:) yazmiycam..tamam hatta 200 mekik cekeyim :) cekince yazicam tamam mi? vucudum sicakken cekeyim
Tamam çekince yaz.Bende yazacağım.

kızlar günydın.daha önce sölemiştim ebrunun da haberi vardı dün ani oldu haber veremedim.bir süre sizden ayrı kalacağım memlekette olacağım fırsat bulursam ara ara uğrarım kendinize iyi bakın görüşmek üzere allaha emanet olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…