Canım öncelikle başınız sağolsun.
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama benden küçüksün sanırım, ben 25 yaşındayım. Emin ol anne kız arasında, ergenlik - gençlik yıllarında sorun olması çok ama çok normal. Çünkü 2 farklı zamanda, farklı şartlarda, farklı kişiliklerle büyüyen iki kişinin çatışmaması imkansız oluyor. O seni anlamıyor, sen onu anlamıyorsun. Bir annenin kızını sevmemesi bence imkansız, olsa olsa duygularını ifade edemiyordur, sert davranması gerektiğine inanıyordur, yaşadığı şeyler onu yormuştur vs.. muhakkak onun da sorunları vardır.
Burada sorunları paylaşmaktan çekinme bence, kimseyi sıkmazsın. Hatta ayrı bir başlık var, ailesiyle sorun yaşayanlar diye. Orada da paylaşabilirsin.
Lütfen hayata karşı umutsuz olma, mücadele et canını sıkan her ne ise.
Eminim idealindeki kiloya ulaşman da seni mutlu ve umutlu yapacak şeylerden biridir. Bu amacını da kaybetme fakat hayatta asıl önemli olan şeyin sağlık olduğunu unutma, ruh ve beden sağlığı.. diğer her şeyi düzeltmek bizim elimizde.
Not: Bu hikayeyi herkesin okuması gerektiğine inanıyorum canım, belki görmemişsindir diye paylaşmak istedim.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...42-kilo-zayiflayan-bayanin-basari-oykusu.html
anlatmayı pek sevmiyrum ablacım boşver zaten düzelmeye başladı aramızCanım gitmişsin.İnşallah çok güzel bir tatil geçirirsiniz.
Kız cadı neen aklımıza düşürüyorsun.Gerçi bak senin bu yazını görmeim ama bugün birkaç tanesini yedim.menümde paylaşırım.
Zelişçim bizi sıkmassın merak etme.Herkes gençlik döneminde ailesi ile çatışmalar yaşar.Bizde yaşadık.O yüzden paylaşırsan sana yardım etmeye çalışırız.
evet canım hayat bu , kimbilir herbirimiz senin bilmediğin neler yaşadık ve yaşıyoruz!..
ne demişler sıkıntılar, üzüntüler paylaştıkça azalır. yani paylaşmak istersen biz buradayız...
annen konusunda da kızlara katılıyorum , şunu bi düşünmeni isterim en azından tartışıp kızabileceğin yeri geldiğinde sarılıp dizinde ağlayabileceğin bir annen var! şanslısın ...
bu arada başınız sağolsun!.. hayat devam ediyor yine de...
puhhh nerde kacamak? sen kacamak görmemisin, göremyeceksinde cunku yazmiycam hehe..ama az yemissin..ama cigköftenin sayisini yazmamissin? kac tane yedin bakalimmm
gecmis olsunn..kac yasinda kizin?
münpn güzel olmus huuulleeyynnn
güzel olmus cnm tebrikler
ben 70 ile basladim hedefim 45 hehehe hedef 60..bende gecen pazartesi baslamistim 18 di galiba
süper olmus menü
Aranızın düzelmeye başlamasına sevindim.Lise yıllarında bende annemle,babamla,ablamla arada tartışırdım.Sonra üniversiteye gittim özlemeye başladım yanlışlarımı görmeye başladım.2 haftada bir eve giderdim.Sonra Van a tainim çıktı.Türkiyenin bir ucundan bir ucuna.Ailemin yokluğuna çok üzüldüm. 5ayda bir görüşebildik.Onları daha iyi anlamaya başladım.Şimdi evlendim daha da iyi anlıyorum.Emin ol ki onlar asla ve asla seni üzmek istemezler..Hep senin için çalışırlar.Sen ne kadar şuan seni anlamadıklarını düşünsende ileride anladıklarını ve senin için iyi olanı onların gördüklerini anlayacaksın.sağol ablacım ben burdaki herkesden küçüğüm 16 yaşındayıminş düzelir aramız bu gün daha iyiydi ama hayırlısı
o hikayeyi okumuştum önceden ve okurken ağlamıştımve o günden sonra zayıflama fikri iyice aklıma yerleşti
anlatmayı pek sevmiyrum ablacım boşver zaten düzelmeye başladı aramız sağol ablacım
Aranızın düzelmeye başlamasına sevindim.Lise yıllarında bende annemle,babamla,ablamla arada tartışırdım.Sonra üniversiteye gittim özlemeye başladım yanlışlarımı görmeye başladım.2 haftada bir eve giderdim.Sonra Van a tainim çıktı.Türkiyenin bir ucundan bir ucuna.Ailemin yokluğuna çok üzüldüm. 5ayda bir görüşebildik.Onları daha iyi anlamaya başladım.Şimdi evlendim daha da iyi anlıyorum.Emin ol ki onlar asla ve asla seni üzmek istemezler..Hep senin için çalışırlar.Sen ne kadar şuan seni anlamadıklarını düşünsende ileride anladıklarını ve senin için iyi olanı onların gördüklerini anlayacaksın.
puhhh nerde kacamak? sen kacamak görmemisin, göremyeceksinde cunku yazmiycam hehe..ama az yemissin..ama cigköftenin sayisini yazmamissin? kac tane yedin bakalimmm
gecmis olsunn..kac yasinda kizin?
münpn güzel olmus huuulleeyynnn
güzel olmus cnm tebrikler
ben 70 ile basladim hedefim 45 hehehe hedef 60..bende gecen pazartesi baslamistim 18 di galiba
süper olmus menü
aslında 4 gün izin sürem var ama burdan kopamıyorum
hayatımda ilk defa iştahım bu kadar azald stresden olduğunu sanmıyorum çünki ben streslenince yemek yerdim ama bu gün sbah 1 bardak süt içtiim
akşam 6ya kadar bi şey yemedim canım istemedi kendime çok şaşırdım sanırım psikolojik olarak hazırım bu işe
ya kızlar şu işyeri üçüncü görüşmeyi iptal etti ya baska gün tekrar görüşme için arıcaz seni dediler ay acaba ararlar mı bugün aramadılar ben mi arasam geri acaba pooooooooooof canım sıkıldı bu işe
Böyle arada kalmaktansa ara derim.ya kızlar şu işyeri üçüncü görüşmeyi iptal etti ya baska gün tekrar görüşme için arıcaz seni dediler ay acaba ararlar mı bugün aramadılar ben mi arasam geri acaba pooooooooooof canım sıkıldı bu işe
Tamam dikkat edip kilo vermeye hazırsın ama yemeyerek kilo veremezssin.Hep yedik yedik bu kiloya geldik.Sonra birden yemeği kesince vücut kendini kötü bir durumda düşünerek ne yersen ye depolamaya gider.Sonra vücud direncini düşürür,halsizleşirsin vs vs vs.Büyüme çağındasın güzel güzel az az yemeklerine ye.O enerjiyle birde spor yaptın mı sende kilo falan kalmaz.aslında 4 gün izin sürem var ama burdan kopamıyorum
hayatımda ilk defa iştahım bu kadar azald stresden olduğunu sanmıyorum çünki ben streslenince yemek yerdim ama bu gün sbah 1 bardak süt içtiim
akşam 6ya kadar bi şey yemedim canım istemedi kendime çok şaşırdım sanırım psikolojik olarak hazırım bu işe
kızım 2 yaşında canım.
kızlar eve geldiğimden beri kucağımdan inmiyor, sürekli ağlıyor, yani mız mız mııızzz!
üff vallahi yoruldum.
farkındayım bugün fazla paylaşımda bulunamadım ama veletler hastayken hayat duruyo anne babalar için
ben kaçıyorum , kaçmak zorundayım doğrusu
herkese iyi geceler...
aslında 4 gün izin sürem var ama burdan kopamıyorum
sağol ablacım ben burdaki herkesden küçüğüm 16 yaşındayıminş düzelir aramız bu gün daha iyiydi ama hayırlısı
o hikayeyi okumuştum önceden ve okurken ağlamıştımve o günden sonra zayıflama fikri iyice aklıma yerleşti
anlatmayı pek sevmiyrum ablacım boşver zaten düzelmeye başladı aramız
sağol ablacım
Hoşgeldin canım.Valla Ebrunun kızması herşeyi çözecekse kızsın.Önemli olan burayı aktif tutup ona göre yediklerimize dikkat etmemiz sorumluluklarımızı bilmemiz.Yoksa burası olmadanda kilo verebilirdik ama kendi adıma veremedim veya versemde geri aldım.Burada aylardır dikkat ediyorum.
Yaz da bilelim.Bende bugün yaptım.Yarından itibaren en ufak kaçamak yok tamam mı?Birde her kaçamak için cezamız vardı.Sana da ceza kesiyoruz.100 mekik çekmen gerekiyor.İster yarın ister şimdi.Ben yarın çekeceğim.
Makarna,sarma,içli köfte cızzzzzzzzz bide üstüne ekstra kaçamak yapmışsın.Bugün kü menü olmamış canım.Hele içli köfte haşlansada yağlı oluyor.Şimdi cezan çoğaldı.Kaçamak olarak ne yedin?
Kızlar ben çıkıyorum.HEPİNİZE İYİ GECELER.GÜZEL RÜYALAR GÖRÜN
Tamam çekince yaz.Bende yazacağım.evet ucmusum resmen ama makarna hepsini bir kasiga koysan sigardi yani 1 yemek kasigi biseydi cok canim istedi:)) kacmagimida yazmammmm:) yazmiycam..tamam hatta 200 mekik cekeyim :) cekince yazicam tamam mi? vucudum sicakken cekeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?