kızlar günydın.daha önce sölemiştim ebrunun da haberi vardı dün ani oldu haber veremedim.bir süre sizden ayrı kalacağım memlekette olacağım fırsat bulursam ara ara uğrarım kendinize iyi bakın görüşmek üzere allaha emanet olun.
Herkese GÜNAYDINLAR
İyi tatiller Nermin.Ne kadar süre olmayacaksın:44:kızlar günydın.daha önce sölemiştim ebrunun da haberi vardı dün ani oldu haber veremedim.bir süre sizden ayrı kalacağım memlekette olacağım fırsat bulursam ara ara uğrarım kendinize iyi bakın görüşmek üzere allaha emanet olun.
Afiyet olsun Ferhan.günaydin arkadaslar
keyifler nasil? dün o kadar simit muhabbeti gecti, bende kendi kendime "burda simiti nerden bulucaz" diye dusundum..sabak kahvalti masamda simit vardi :)) uzun zamandir yememistim
Evet spor yapıncaya kadar bende kendimi suçlu hissediyorum.Yapınca rahatlıyorum.günaydin hatice..dün 100 cektim 100 de bugün cekicem..disari yürüyüse cikmak istedim ama olmadi simdi evde spor yapicam..spor yapinca sanki cok onemli bisimi halletmis gibi hissediyorum kendimi..aksam zaten yuruyus planim var..
Bence ara canım, hem istekli olduğunu belli edersin, hem de için rahat eder.
Böyle arada kalmaktansa ara derim.
günaydin hatice..dün 100 cektim 100 de bugün cekicem..disari yürüyüse cikmak istedim ama olmadi simdi evde spor yapicam..spor yapinca sanki cok onemli bisimi halletmis gibi hissediyorum kendimi..aksam zaten yuruyus planim var..
Günaydııııııııııın bebeklerrrr :103: :103:
herkese günaaydııııın
Günaydın kızlarGünaydııııııııııın bebeklerrrr :103: :103:
Zeliş bence çok da aç bırakma kendini, sonra kötü oluyorsun, öğlen yemek yemesende salatalık meyve falan yesen? ya da şu nesfitlerden? Aç kalırsan daha zor zayıflarsın
Tamam dikkat edip kilo vermeye hazırsın ama yemeyerek kilo veremezssin.Hep yedik yedik bu kiloya geldik.Sonra birden yemeği kesince vücut kendini kötü bir durumda düşünerek ne yersen ye depolamaya gider.Sonra vücud direncini düşürür,halsizleşirsin vs vs vs.Büyüme çağındasın güzel güzel az az yemeklerine ye.O enerjiyle birde spor yaptın mı sende kilo falan kalmaz.
en sevimli zamani..aynen öyle --öyle olmali zaten diymi?
canim bugün paylastigim bir yazi vardi..onu okurmusun..yemeyerek nasil yanlis yaptigini ögreniceksin
daha cok kücüksünnnnn( bu yasta nasil bu kiloya ulastin..gercekten cok uzuldum ..bukadar kucuk oldugunu bilmiyordum..bence sen yasin ve kilon itibariyle doktor destegiyle zayiflamalisin kesinlikle
evet ucmusum resmen ama makarna hepsini bir kasiga koysan sigardi yani 1 yemek kasigi biseydi cok canim istedi:)) kacmagimida yazmammmm:) yazmiycam..tamam hatta 200 mekik cekeyim :) cekince yazicam tamam mi? vucudum sicakken cekeyim
Günaydın kızlarrr :) Güne yeşil çayımla başladım
bu arada günaydın herkese
bu gün amcam geliyor ve 1 ay bizde kalıcak büyük ihtimal o yüzden işlerim var çıkmak zorundayım görüşürüz sonra
kızlar ben bugün marankinin 3 günlük kiraz detoksuna başladım !
bakalım ne olacak ?
Afiyet olsun Seda.Günaydın kızlarrr :) Güne yeşil çayımla başladım
Görüşürüz.Kolay gelsin.bu arada günaydın herkese
bu gün amcam geliyor ve 1 ay bizde kalıcak büyük ihtimal o yüzden işlerim var çıkmak zorundayım görüşürüz sonra
Bende Funda gibi bu tür şeyleri onaylamıyorum.kızlar ben bugün marankinin 3 günlük kiraz detoksuna başladım !
bakalım ne olacak ?
Afiyet olsun Seda.
Görüşürüz.Kolay gelsin.
Bende Funda gibi bu tür şeyleri onaylamıyorum.
2 gündür de işe yürüyerek gidip gelmeye başladım kızlar!
akşamları herzaman spor yapamıyorum bari hareket alanımı artırayım dedim :)
bu yeterli değil zaten biliyorum ama akşamları da yapamayınca bari biraz içim rahatlıyo gibin sankiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?