Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydin arkadaslar

keyifler nasil? dün o kadar simit muhabbeti gecti, bende kendi kendime "burda simiti nerden bulucaz" diye dusundum..sabak kahvalti masamda simit vardi :)) uzun zamandir yememistim

İyi tatiller Nermin.Ne kadar süre olmayacaksın:44:

günaydin arkadaslar

keyifler nasil? dün o kadar simit muhabbeti gecti, bende kendi kendime "burda simiti nerden bulucaz" diye dusundum..sabak kahvalti masamda simit vardi :)) uzun zamandir yememistim
Afiyet olsun Ferhan.

günaydin hatice..dün 100 cektim 100 de bugün cekicem..disari yürüyüse cikmak istedim ama olmadi simdi evde spor yapicam..spor yapinca sanki cok onemli bisimi halletmis gibi hissediyorum kendimi..aksam zaten yuruyus planim var..
Evet spor yapıncaya kadar bende kendimi suçlu hissediyorum.Yapınca rahatlıyorum.

günaydin hatice..dün 100 cektim 100 de bugün cekicem..disari yürüyüse cikmak istedim ama olmadi simdi evde spor yapicam..spor yapinca sanki cok onemli bisimi halletmis gibi hissediyorum kendimi..aksam zaten yuruyus planim var..

evet yaa spor yapamayınca çok rahatsız oluyorum ben de.
yapınca da kendimi süpeeeer hissediyorum.

Zeliş bence çok da aç bırakma kendini, sonra kötü oluyorsun, öğlen yemek yemesende salatalık meyve falan yesen? ya da şu nesfitlerden? Aç kalırsan daha zor zayıflarsın

biliyorum aslında az yemek daha iyi ama dün canım istemediği için yemedim şaşırdım kendime o yüzden :44:

zamanım olmadığı için okuyamadım

biliyorum belki doktor kontrolü gerekli ama imkanım yok annemle daha önce çok doktora gittik ama o zamanlar zayıflamak için uğraşmıyordum şimdi çok çalışyorum ama annem bana inanmıyor 2 gün sonra bırakırsın diyor o yüzden doktora gidemiyorum şu an için tek destek alanım burası ve ben bu sefer kendimeinanıyorum

bu arada günaydın herkese

bu gün amcam geliyor ve 1 ay bizde kalıcak büyük ihtimal o yüzden işlerim var çıkmak zorundayım görüşürüz sonra

Günaydın kızlarrr :) Güne yeşil çayımla başladım
Afiyet olsun Seda.

bu arada günaydın herkese

bu gün amcam geliyor ve 1 ay bizde kalıcak büyük ihtimal o yüzden işlerim var çıkmak zorundayım görüşürüz sonra
Görüşürüz.Kolay gelsin.

kızlar ben bugün marankinin 3 günlük kiraz detoksuna başladım !
bakalım ne olacak ?
Bende Funda gibi bu tür şeyleri onaylamıyorum.

Afiyet olsun Seda.

Görüşürüz.Kolay gelsin.

Bende Funda gibi bu tür şeyleri onaylamıyorum.

kızlar ben de daha önce çok şok diyet yapan biri olarak onaylamıyorum zaten!
ama bunun amacı diyet değil !
arınmak yani toksinleri atmak .
marankinin sitesine girerseniz haziran ayında şu günlerde kiraz detoksu , ağustos ayında da karpuz detoksu yapılmalı diye ( hatta günlerini bile vermiş )yazılar var.
toksinler , ödemler atılıyor ve vücut daha enerjik oluyormuş , aynı zamanda da kilo vermesi yavaşlayan kişilerde detoks sonrası kilo verim hızı da artıyormuş. ( ahmet maranki amcanın yalancısıyım :)) o öyle diyor !
yaani özetle vücut açısından faydalıymış.
ben de kirazı çok severim bir denemek istedim. bakalım 3 gün yapabilecekmiyim ?

2 gündür de işe yürüyerek gidip gelmeye başladım kızlar!
akşamları herzaman spor yapamıyorum bari hareket alanımı artırayım dedim :)
bu yeterli değil zaten biliyorum ama akşamları da yapamayınca bari biraz içim rahatlıyo gibin sankiii

Yürüyüş çok yararlı bence çok iyi yapmışsın, ben bir zamanlar zayıf olmamı okula yürüyerek gidip gelmeme borçluydum sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…