Şimdi bende marankiyi dinledim.Ayın durumuna göre dün başlaman gerekiyormuş.Detoksun çok güze etkileri var ama kişide hiçbir rahatsızlığın olmaması gerekiyor.Yararından çok zararı olmasın.Herkes kaldıramayabilir.kızlar ben de daha önce çok şok diyet yapan biri olarak onaylamıyorum zaten!
ama bunun amacı diyet değil !
arınmak yani toksinleri atmak .
marankinin sitesine girerseniz haziran ayında şu günlerde kiraz detoksu , ağustos ayında da karpuz detoksu yapılmalı diye ( hatta günlerini bile vermiş )yazılar var.
toksinler , ödemler atılıyor ve vücut daha enerjik oluyormuş , aynı zamanda da kilo vermesi yavaşlayan kişilerde detoks sonrası kilo verim hızı da artıyormuş. ( ahmet maranki amcanın yalancısıyım :)) o öyle diyor !
yaani özetle vücut açısından faydalıymış.
ben de kirazı çok severim bir denemek istedim. bakalım 3 gün yapabilecekmiyim ?
Şimdi bende marankiyi dinledim.Ayın durumuna göre dün başlaman gerekiyormuş.Detoksun çok güze etkileri var ama kişide hiçbir rahatsızlığın olmaması gerekiyor.Yararından çok zararı olmasın.Herkes kaldıramayabilir.
Sende benim gibi tiroidsin .Madem yapmaya niyetlenmişsin başlamışsın yap bakalım.evet dün başlıycaktım zaten de evde kiraz yoktu , bi koşu dün akşam aldım . bu gün başladım işte canım !
akşam yatmadan önce de limon ve zeytinyağı az miktarda içilmesi gerekiyor. tabi 8-9 fincan bitki çayı , yeşil çay ve su da içilecek(
mide kaldırırsa ?
ben önceden dediğim gibi dayanabiliyordum bu tarz şeylere ama hipotiroidi den sonra bilemiyorum , bakıcaz artık:44:
Sende benim gibi tirodsin .Madem yapmaya niyetlenmişsin başlamışsın yap bakalım.
Hadi bakalım hayırlısıfaydasını görürsem yada zararını paylaşırım kızlaaar
ama bağırsakları yumuşatıp temizlediği kesin , sabah belli oldu o
forumda yapanlar da var , ordan da takip ediyorum bakalım başkalarında ne gibi etkileri olacak ?
kızlar ben de daha önce çok şok diyet yapan biri olarak onaylamıyorum zaten!
marankinin sitesine girerseniz haziran ayında şu günlerde kiraz detoksu , ağustos ayında da karpuz detoksu yapılmalı diye ( hatta günlerini bile vermiş )yazılar var.
toksinler , ödemler atılıyor ve vücut daha enerjik oluyormuş , aynı zamanda da kilo vermesi yavaşlayan kişilerde detoks sonrası kilo verim hızı da artıyormuş. ( ahmet maranki amcanın yalancısıyım :)) o öyle diyor !
2 gündür de işe yürüyerek gidip gelmeye başladım kızlar!
akşamları herzaman spor yapamıyorum bari hareket alanımı artırayım dedim :)
bu yeterli değil zaten biliyorum ama akşamları da yapamayınca bari biraz içim rahatlıyo gibin sankiii
OOO ne güzel Ebrucum.Gez keyfini çıkar.Görüşürüz.Kızlar tatil çok güzel geçiyor ama diyetin yerinde yeller esiyor. Adana'yı çok özlemişim. Şuan uzun uzun anlatamıyorum ama gelince çok detaylı anlatırım. Arada bir bakarım internet var arkadaşın evinde. Şimdi aqua parka gidiyoruz. Büyük ihtimal cumaya evde olurum. Bu arada her yemekte aklımdasınız mümkün olduğunca dikkat ediyorum ama bazen bidaha ulaşamayacağım şeylerde bilerek yiyorum Hepiniz öpüyorum kocaman
Kolay gelsin canım.Kansızlık bende de var.Desene ikimizde kansısızben de bacak hareketlerimi vs yapıverdim amma cok yoruldum yaw yayılıyorum şimcik öğle yemeginden sonra da diyorum karın bel hareketleri yapayım hepsini bir arada yapayım diyorum ama bu sıcakta o kadar cok yoruyorki insanı hepsini aynı anda yapamıyorum sadece belirli bir bölgeyi aynı anda yapıyorum minder hareketlerini 1 saat durmadan nasıl yapıyorlar anlamıyorum zaten hadi spor salonunda aletlerle bende calısıyorum 2 saat falan ama minderde zorbende birde kansızlık var zaten halsizim pöff
Kızlar tatil çok güzel geçiyor ama diyetin yerinde yeller esiyor. Adana'yı çok özlemişim. Şuan uzun uzun anlatamıyorum ama gelince çok detaylı anlatırım. Arada bir bakarım internet var arkadaşın evinde. Şimdi aqua parka gidiyoruz. Büyük ihtimal cumaya evde olurum. Bu arada her yemekte aklımdasınız mümkün olduğunca dikkat ediyorum ama bazen bidaha ulaşamayacağım şeylerde bilerek yiyorum Hepiniz öpüyorum kocaman
OOO ne güzel Ebrucum.Gez keyfini çıkar.Görüşürüz.
Kolay gelsin canım.Kansızlık bende de var.Desene ikimizde kansısız
Kızlar tatil çok güzel geçiyor ama diyetin yerinde yeller esiyor. Adana'yı çok özlemişim. Şuan uzun uzun anlatamıyorum ama gelince çok detaylı anlatırım. Arada bir bakarım internet var arkadaşın evinde. Şimdi aqua parka gidiyoruz. Büyük ihtimal cumaya evde olurum. Bu arada her yemekte aklımdasınız mümkün olduğunca dikkat ediyorum ama bazen bidaha ulaşamayacağım şeylerde bilerek yiyorum Hepiniz öpüyorum kocaman
2 gündür de işe yürüyerek gidip gelmeye başladım kızlar!
akşamları herzaman spor yapamıyorum bari hareket alanımı artırayım dedim :)
bu yeterli değil zaten biliyorum ama akşamları da yapamayınca bari biraz içim rahatlıyo gibin sankiii
kızlar ben de daha önce çok şok diyet yapan biri olarak onaylamıyorum zaten!
kızlar ben bugün marankinin 3 günlük kiraz detoksuna başladım !
bakalım ne olacak ?
biliyorum aslında az yemek daha iyi ama dün canım istemediği için yemedim şaşırdım kendime o yüzden :44:
zamanım olmadığı için okuyamadım
biliyorum belki doktor kontrolü gerekli ama imkanım yok annemle daha önce çok doktora gittik ama o zamanlar zayıflamak için uğraşmıyordum şimdi çok çalışyorum ama annem bana inanmıyor 2 gün sonra bırakırsın diyor o yüzden doktora gidemiyorum şu an için tek destek alanım burası ve ben bu sefer kendimeinanıyorum
evet yaa spor yapamayınca çok rahatsız oluyorum ben de.
yapınca da kendimi süpeeeer hissediyorum.
İyi tatiller Nermin.Ne kadar süre olmayacaksın:44:
Afiyet olsun Ferhan.
Evet spor yapıncaya kadar bende kendimi suçlu hissediyorum.Yapınca rahatlıyorum.
bencede ye..zaten baya kilo vermissin ve uzun soluklu bir diyettesin sen..yemek hakkin...1-2 ay diyet programi olan bi kisi belki yemese iyi olur ama bence senin öyle degil..bir ara vermis, dinlenmis olursun...tadini cikar..abartmadigina eminim
iyi dusunmussun..zaten hayati böyle hareketlendirmek lazim..hic kilo almayiz o zaman :)
evet arkadaslar bencede detoks baska,sok diyet baska...hatta diyete baslamadan önce detoks yapmak iyi bile olabilir..birde bu marankinin veridgi tarihler dolunay zamanina denk geliyordu yercekimi birseyler vardi ama tam etkili olmasi icin hatirlayamiyorum simdi yanlis seylerde yazmiyim..ben 2-3 yil önce yapmistim..hic zorlanmamistim..kilo etkisini hatirlamiyorum ama kendimi iyi hisssettigimi hatirliyorum..hic aklima gelmemisti benim aklima gelseydi yapardim bende
anliyorum..dilerim bi sorun yasamazsin canim..yediklerinin vucudunun ihtiyaci seylere yer ver diyetinde en azindan..simdi senin menulerini daha bir dikkatli takip edicem ona göre:) hatta dur butun arkadaslari uyarayim ARKADASLARRRRRR ZAUMun GÜNLÜK MENÜLERINI DAHA DIKKATLI TAKIP EDELIM OLUR MUUUUUU? :)
sorma hatice baya canim istemisti ama öyle hemen bulma imkanim yoktu..cok istedim heralde ki allah göndermis sabah taze simitler :) enteresan:)
ben evde spor yapicaktim ama yine durmadim ciktim disari yürüyüse...biraz alisveris yaptim..evi meyve sebzeye bogdum:) yakinda sebze adam olucam..pirasa saclar,kulakta kiraz küpeler ,havuc burun yanaklarda cilek,gözler nasi olsun ..yumurta uzerinde zeytin :))
adim sayar fln yooookkk bulamiyorum yaaa( dambillarimida bulamiyorum herseyimi kaybediyorum yaa
Adımsayar küçük ama dambıl kaybeden ilk kişi sen olmalısınadim sayar fln yooookkk bulamiyorum yaaa( dambillarimida bulamiyorum herseyimi kaybediyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?