Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben olucagini dusunuyorum ..olucak ins.. ben cok erken kalkiyorum ..hemen tartilir yazarim..askim bebegimmm izin verirse tabi

guzel olmus

ucuz atlatmissin yinede :)

Selam kızlar ben geldim

hosgeldinnn nasil geciyor tatil?

Yavaş yavaş geçmişe bakmaya başladım. Malum uzun bir geçmiş var. Bu arada Neslihan'cım geçmiş olsun canım. Umarım kızın düzelmiştir şimdi.

GUnaydin kizlaar

Neslihan cok gecmis olsun kizin icin.

Ebru iyi tatiller canim, merak etme idare ederiz biz. Cuma gunu deigin gibi ben de yardimci olmaya calisirim, gozun arkada kalmasin:)) sen yeter ki rejimine dikkat et

Teşekkürler Betül'cüm. Güzel bir tatil oldu ama diyet hak getire. Cuma olmadan geldim ama yarın benim kilom nasıl olcak çok merak ediyorum

buarada ebrucum iyi tatillerr keyifli saatler...keyfine bak bisekilde hal olur hersey

Teşekkürler canım. Çok güzel keyif yaptım ve anladım ki plansız tatiller daha güzel oluyor.

Bunun seni daha çok gaza getirmesi gerekirken, sen gruptan çıkmayı düşünüyorsun. Bizim sana öyle bişey söylememize imkan yok ama olaki söyledik senin burada daha bir sıkı sıkı sarılman lazım. Hemen pes etmek işin kolay kısmı.Önemli olan pesetmeyip başarmak. Kimse senden ümidini kesmedi ama bu şekilde devam edersen düşündüğün gibi olabilir.

Öncelikle başınız sağolsun. Anlattığın sorunda bir çok kızın annesiyle yaşadığı sorunlardan. Burda paylaştığın zaman kimsenin canı sıkılmaz merak etme. Ayrıca paylaşman senin için yararlı olacaktır. Çünki hepimizden destek alacaksın. Burda sadece birlikte zayıflamıyoruz. Küçük bir aile gibiyiz. Herkes mutluluğunu üzüntüsünü acısını paylaşıyor ve paylaşıldıkça büyüyen sevgi gibi, sorunlarda paylaşıldıkça küçülüyor. Bidaha böyle düşünmeni istemiyorum Zeliş'cim.

Ellerine sağlık Ferhan'cım. Okudum gerçekten doğru ve yararlı bilgiler. Bende aynen böyle düşünüyorum. Vücudumuz terazi gibi onun kumbaraya benzetişini ben teraziye benzetmiştim.

Çok teşekkürler canım. Gerçekten güzel bir tatil oldu.

Bencede kaçamak yapmışsın ama dengelemişsin. Benim yaptıklarımdan sonra seninkiler çok masum kalıyor

İnşallah dengeler.Çok saçma bir menü oldu.Yarından itibaren düzene girer.Bugün burası ne kadar sessiz böyle.

Evet yaaa pazartesi paylaşım çok düşmüş ve kimse uğramamış.

Afiyet olsun turticim güzel olmuş menün.

kahvaltı
1 yeşil elma
1 bardak süt

öğle
1 tavuk şiş
tarhana çorbası
ayran

akşam
1 küçük kase zeytinyağlı barbunya

2 lt su - 3 fincan bitki çayı
spor yapıcam inşallah

Sanada afiyet olsun canım güzel bir menü olmuş.

Hep aklımdaydı ama unutmuşum işte. Bundan sonra birlikte not alalım olur mu?

Ama lütfennn .Pis pis yatınca daha keyifli

Seninle aynı fikirdeyim

Bugünkü menüm

Sabah - domatesli peynirli yarım simit

Öğlen - 1 biber dolması, yoğurt

Akşam - 6 köfte, salata, ayran

Afiyet olsun Seda'cım güzel olmuş menün.

Bencede nazar değiyor.

Ben işten daha yeni geldimmm :) ama kimse yok gerçekten. Ebru gelince güzel bir azar çeker böyle giderse

Çok pis azarlıcam diyomuşum, kendimi çok korkunç hissettim şimdi

Menün hiç olmamış canım. Umarım ilerleyen günlerde telafi etmişsindir.

Zeliş'cim biz seninle bir konuda anlaşamadık sanırım. Aç kalmak insanı zayıflatmaz. Bundan sonra senden adam gibi menüler istiyorum. Ve düzene sokmazsan menülerini çok pis kızacağım sana haberin olsun.

Aradılar mı?

Burayı ve bizi bulduğun için gerçekten şanslısın canım ama bunun için seninde çok çalışman ve istekli olman lazım. Bu konuyu seninle detaylı konuşalım hatırlat lütfen

kızlar ben bugün marankinin 3 günlük kiraz detoksuna başladım !
bakalım ne olacak ?

Bende turtiye ve Hatice ye katılıyorum. Vücudu toksinlerden ayırmanın bence en güzel yolu bol su içmek. Onun dışındakiler benim kafamı karıştırıyor biraz.

o nassı bişi oluyor ya ben bu tarz detoks şok diyet vb pek sıcak bakmıyorum açukcası yaw bence metabolizmamızı bozuyorlar.

Aynen canım katılıyorum sana.

Önemli olanda bu zaten Nesli'cim. Normal spor yapmak yerine hayatını hareketlendirmek senin için çok faydalı olacak. Çünki ben bu 20 kiloyu ekstra spor yapmadan sadece hayatımı hareketlendirerek verdim.

Kansızlığını tedavi ettirmen lazım turticim. Önemli bir sorun bence.

olsun ye canım ya eritirsin zaten orda yüzerken falan

aynen

Yedim canım yedim hemde nasıl yedim. Önceleri çok dikkatli yedim ama son günde oldukça abarttım. Ama yarın sabahtan itibaren herşey eskisi gibi olacak. Ayrıca tartıldım çok kötü durumda değilim ama sanırım yazrın ortalamayı kötü etkilememek için bir çözüm bulmam lazım inşallah sabaha - çıkarım sorun kalmaz.

Uzun süre konusunda haklısın Ferhan'cım çünki çok istikrarlı bir şekilde verdim o kiloları. İlk defa böyle uzun soluklu kaçamak yaptım ama beklediğim kadar kötü olmadı. Ama psikolojimi çok etkiledi. Ben bu işi öğrenmişim onu anladım. Çünki sürekli kafamdan kalori hesabı yaptım. Senin paylaştığın şu yazıda da diyordu arada bir metabolizmayı şaşırtmak lazım diye. İnşallah bundan sonra daha iyi gidecek kilolar.

aaa bula bula o menuyümü buldun ebrucum :)) sen yarin gör bak kilomu:))

Bula bula onu bulmadım sıradan gidiyorum tüm geçmişi okuyorum

bak gör diyerleri nasil guzel :)) yarin zaten cikicak görürsün

ay cok umutluyum simdi fos cikiyormus bide:))

yatayim bende yarin sabah görusuruz iyi geceler

Afiyet olsun canım güzel olmuş menün.

Çok hafif olmuş menün ama güzel olmuş. Sporunda öyle. İnşallah bu hafta senden güzel kilolar gidecek turticim.

Tatlım bence menünde problem yok ama senin akşam yemeklerinin saati problem olacak gibi. Akşamları sandviç yemen kilo vermeni zorlaştıracaktır diye düşünüyorum.

İnşallah olumsuz bir etkisi olmaz bunun. Ama enerjik hissetmen iyi.

Nermin'i izinli yazarız canım, Buse'de çok istekli geldi ama sonu hüsran oldu yine. Onuda bu hafta izinli yazmamız gerekecek.

Bir tane simit çok olmuş ama arada sırada bir tane olduğu için sorun olmaz sanırım. O haftada bir kaçamak hakkınıda mümkünse cumartesileri ver kendine

FErhan kacamak yapmamana sevindim
Ben bugun malesef bi tane kacamak yapt
Bu haftanin limitini doldurdum diyelim aslinda 0 olmaliydi ama neyse yarindan utibaren tam gaz devam:)

Betül'cüm sen bu son iki hafta uçtun yine. İnşallah yarın kilon güzel çıkar. Artık silkelen kendine gel canım olur mu

Akşamları hafif yapmaya çalış canım olur mu?

Aynen katılıyorum sana Ferhan'cım başlayınca durması zor geliyor insana. Şöyle bir düşününce gerek yok bence kaçamak yapmaya. Çünki anladım ki kilo vermesi zor ama alması çok ama çok kolay

O zaman maalesef seni izinli yazmak zorunda kalacağız. Keşke daha fazla devam edebilseydin. Senin açından daha iyi olurdu.

Afiyet olsun turticim. Yine güzel bir menü. Bu arada sanki menü yazmayanlar var aranızda gibi geldi bana, yoksa yanıldım mı?

Herkese Merhabalar.Bugün doktora gittim.Sonra lazer epilasyonum vardı.Üstünede yüzüme bakım yaptırdım.Yoğun bir gündü ama güzeldi

Yoğun bir gün olmuş ama güzel bir gün olmuşa benziyor. İnsanın kendisiyle ilgilenmesi çok güzel bence.

Kızlar bende çıkıyorum.HERKESE İYİ UYKULAR.Yarın tartıda eksi kilolar görmek dileğiyle

Canlarım bende çok yorgunum. Yatıp dinleneyim biraz. Yarın kaldığım yerden alıntılamaya devam ederim. Hepinizi öpüyorum kocaman. Yarın bol eksili bir gün olur inşallah. Herkese iyi geceler

Kolay gelsin Seda.Patates dışında güzel olmuş.

tavuk sotenin porsiyonu baya azdı. Ekmek yememek için biraz ondan yedim. Belki de kötü yaptım..

Kızlar eve 11'de geldim, bu hafta iş yine yoğundu. Paylaşımlarım az kaldı farkındayım... Haftasonu bu haftayı telafi edeceğimm :)

İyİ geceler hrkeseee
Benden de bu kadar bu ggunluk
Yarin Tartinin herkesi mutlu etmesi dilegiylee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…