Gunaydin kizlar
Gec kaldim
Hemen kilomu yazip cikicam
Gecen hafta 59.2
Bu haft 58.7
Betuld (59.2 / 58.7 / 0,5 / %0,84)
Ebrucum birkaç güne sen verirsin bunu.Ya geçen hafta cuma 65 çıkmıştım ya.Cumadan önceki cumartesi bir tarılmıştım 66Günaydın kızlar. Ayy bugün tartıda kötü dakikalar yaşadım. Bu hafta maalesef kendimi izinli yazıyorum çünkü Adana'nın acıların çekmeye başladım
Gelelim bildirime
Geçen haftaki kilom : 65.6
Bu haftaki kilom : 67
Gelen : 1,4
Bu hafta çok uğraşmam gerekecek.
***13. Takım 262. Etap Sonuçları ***
akashha : (73/ 71.1/1.9/ % 2.60 ) Yeni üye hedef 60
betuld: ( 59.2 / / / % )
elmaliturta: (64 / 63.7 / 0.3 / % 0.47 )
gurbet_dmr: (90 / / / % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
LAydLiNe: ( 65,6 / / / % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
nesdii28: (73 / 70.8 /2.2 / % 3.01 )Yeni üye hedef 65
NorA_ : (75.5 / / / % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
pia : ( 70 / 67.5 /2.5 / % 3.57 ) Yeni üye hedef 60
UZAYIM: ( 65.0 /64.8 / 0.2 / % 0.31 )
Zaum: (101,4 / / / % )
13. TAKIM ORTALAMASI:
Hatice'm canım ellerine sağlık. Listeyi alfabetik olarak düzelttim. Aklında olsun listemiz hep alfabetik gidiyor. Onun haricinde ortalamalar doğru.
Hoşgeldin canımmm
bebeklerrrrr bugün doktorcumcuma gitmiştim malum giremedimsonra da geziverdüm baya bir yarın görüşürüz artık
Günaydın bebeeeeeeeeekler kilom 63.7 ya gide gide 300 grm gitmiş yaa ama niye böle oluorkii ben anlamıoorr :2::2::2::2::2::2::2::2:
bu arada hatcecim canum dünkü msj sayım 8 özelden atamıyorum bende sorun var sanırsam bağlantıda
Kızlar günaydın herkese,
Sanırım ilk ben paylaşmış oluyorum bugün :) Ben çok umutsuzdum kızlar... Yine sporsuz sayılabilecek bir haftaydı, gün içinde fazla ekmek tükettiğim de oldu..
Ama bu hafta için beklediğimden iyi bir rakam gördüm tartıda. Yeni başlamamın ve reglimin yeni bitmesinin de etkisi vardır.
71.1 kg gösteriyor tartıı..
.
günaydın kızlaaar ...
size günaydın tabi , çünkü ben dün akşamdan beri acildeydim yine ; sabah saat 6 : 30 ' da döndük. sol böbreğinde başlangıç evresinde olan küçük bir problem çıktı. darlık ya da reflü şüphesi var . sabaha kadar idrar örneği alabilmek için uğraştık kızımdan . neyse antibiyotiği de değiştirildi , geçecek inşallah(
beklenen konuya gelirsek şöööylee :
başlangıç kilom : 73
şuanki kilom : 70.800
detoksunda etkisi sanırım . inşallah takımımız için güzel sonuçlar olur !
ben belki bugün pek nete giremeyebilirim , kilyosa gidicez eşimin teyzesine pazar akşamı döneriz !
görüşürüz ...
dünkü menümü yazamamıştım ama tahmin ettiğiniz gibi ;
kiraz
bol su
bol bitki çayı
gunaydin kizlarr
en erken ben gelirim diye hava attim ama buranin saatinin sizden geri oldugunu hesaplayamadim :))
evveeetttt kilomu bildireyim 67,5
ilk tartildim 67,5 bidaha tartildim 67,4 bidaha tartilsaydim 67,3 gelirmiydiki :))
kizima kahvalti hazirladim gelirim birazdan
Ben bu haftadan pek ümitli değildim.Hatta kendimi şişkin hissettiğim için artı çıkmaktan korkuyordum neyse ki olmadı.
Geçen hafta:65
Bu hafta:64,8
Giden:0,2
Yüzde: % 0,31
Ben bu kadarından da mutluyum
ama hafta ici verirsem o gun almis olarak yansimaz 2 gun sonrada dusuyor hemen..burda bir arkadasimla birlikte baslamistik diyete tartildigimizda ikimizde 70 dik o cok sasirdi bukadar degilim fln diye..onun regl gunuydu..ertesi sabah olmus..2-3 gun sonra 67 gösteriyorum diye aramisti..ha ama birde aksam tartilmistik
simdide sabah tartinin fotografini cekip yolladim ona :))) o daha baslamamis diyete onuda tarttirdim oda 68 mis simdi hehe gecmisim onu
20-21 HAZİRAN MESAJ SAYISI
elmalıturta : 14 -8
betuld : 10-7
Layddline : izinli - 8
Uzayım :12-25
Zaum : - :44:
Nesdii28: 13-9
Pia: 11-14
akashha: 5-4
Nora : 0-0
gurbet_dmr:izinli
Gunaydin kizlar
Gec kaldim
Hemen kilomu yazip cikicam
Gecen hafta 59.2
Bu haft 58.7
Betuld (59.2 / 58.7 / 0,5 / %0,84)
Ebrucum birkaç güne sen verirsin bunu.Ya geçen hafta cuma 65 çıkmıştım ya.Cumadan önceki cumartesi bir tarılmıştım 66sonra sinir oldum ertesi gün tartıldım 65,5,ertesi gün 65,2 çıkmıştı.Neyse ki cuma da 65 olmuştu.Vücut bir anda suda tutabiliyor sanırım.O kadar rahatlamıştım ki.Seninkide bir anlık yüklenmenin sonucunda böyle çıkmıştır.Kısa sürede verirsin.
Alfabetik olduğunu bilmiyordum bak söylediğin iyi oldu teşekkürler.Canım Betülü de ekle o da kilosunu bildirdi.
Sanırım haklısın canım. Gideceğine inanıyorum da 65 i gördükten sonra 67 bana dehşet bir rakam olarak göründü. Yarın tekrar bir tartılacağım çünki uzun bir yolculuk yaptık. İklim değişikliğide vardı. Herşey değişikti. Umarım daha az çıkar yarın. Ama bıraktığım yerden başladım bugün.
Tamam canım Betül'üde ekliyorum. Bu arada Gönül ve Nermin'in ne zaman döneceği belli değil. Ben yeni bir üye daha çağırıyorum canım. Çünki listede yine azalıyoruz yavaş yavaş.
Tamam canım olur.Benim bir arkadaşım katılmak istiyordu ama sonra haber alamadım.Duruma göre gelmek isterse sonra alırız.
Oooo senin arkadaşınsa zaten başımızın üstünde yeri var. Bekliyoruz mutlaka
Ne güzel.İnsan daha çok hırslanıyor değil mi.Sen kısa sürede istediğin kiloya ulaşıcaksın bence
Günaydın kızlar. Ayy bugün tartıda kötü dakikalar yaşadım. Bu hafta maalesef kendimi izinli yazıyorum çünkü Adana'nın acıların çekmeye başladım
Gelelim bildirime
Geçen haftaki kilom : 65.6
Bu haftaki kilom : 67
Gelen : 1,4
Bu hafta çok uğraşmam gerekecek.
Hoşbulduk Seda'cım
Hadiii yaaaa gittin sonunda doktorcuğunun yanına. Eeee anlat bakalım neler oldu?
Turti yaaaa gidiyor ama az gidiyor ben senden daha çok bekliyordum. Tebrik ediyorum ama bence daha çok olmalıydı. :44:
Günaydın canım. Gayet güzel gitmiş. Hatice'ninde dediği gibi yavaş giden kilolar kalıcı olarak gidiyor. O yüzden sıkma kendini. Ama dün de söyledim sana okumadın sanırım, akşam yemeklerinin saatini erkene çekmen gerekiyor ve en geç saat 18;00 den sonra hiç bir şey yememen lazım. Eğer bunu başarırsan daha iyi olacak senin için.
Günaydın canım. Öncelikle çok geçmiş olsun. İVP mi yapıldı ultrasonla mı bakıldı? Bu arada ben radyolojide çalışıyorum. Ultrasonda diğerlerinde olduğu gibi her doktora güvenmeyin. İnşallah önemli bir sorunu yoktur ve biran önce düzelir.
Kiloya gelince çok güzel vermişsin. Tebrik ediyorum.Sanırım yarında detoks yapacaksın. Keşke yarında tartılabilsen sonuç o zaman daha çok belli olur.
Geldiğinde detaylı yaz bakalım başka hiç bir şey yemeden böyle yaşamak nasıl oluyor ama bence zararlı Nesli'cim. Çok kasmadan normal yemene dön çünki bu kezde normal yediğin zaman kilo alacaksın gibi geliyor bana. İnşallah öyle olmaz ama bu Melek'in yeşil elma diyetine benzedi. Oda bırakınca diyeti uzun bir süre kilo veremedi.
Tebrik ediyorum Ferhan'cım gayet güzel kilo vermişsin. Çok güzel bir giriş yaptınız listeye
Kolay gelsin canım.
Tebrik ediyorum Hatice'm. Bu haftanın başında kaçamak yapmana rağmen 200 gr da olsa gitmiş. Seninkisi damlaya damlaya misali olacak ama çok güzel olacak inşallah.
Bencede hafta içi iyi devam edersen + çıkmamış olursun. Bu arada bol su ve yeşilçay iç. O çok etkiliyor regl dönemini. Daha iyi atlatıyorsun.
Ellerine sağlık canım. Zeliş'in izni bitmişti 4 gün demişti neden göndermedi acaba.
Günaydın Betül'cüm gayet güzel ama keşke son iki haftanı normal geçirseydin daha çok verecektin.
Günaydın canım. Öncelikle çok geçmiş olsun. İVP mi yapıldı ultrasonla mı bakıldı? Bu arada ben radyolojide çalışıyorum. Ultrasonda diğerlerinde olduğu gibi her doktora güvenmeyin. İnşallah önemli bir sorunu yoktur ve biran önce düzelir.
Kiloya gelince çok güzel vermişsin. Tebrik ediyorum.Sanırım yarında detoks yapacaksın. Keşke yarında tartılabilsen sonuç o zaman daha çok belli olur.
Geldiğinde detaylı yaz bakalım başka hiç bir şey yemeden böyle yaşamak nasıl oluyor ama bence zararlı Nesli'cim. Çok kasmadan normal yemene dön çünki bu kezde normal yediğin zaman kilo alacaksın gibi geliyor bana. İnşallah öyle olmaz ama bu Melek'in yeşil elma diyetine benzedi. Oda bırakınca diyeti uzun bir süre kilo veremedi.
Merhaba Arkadaşlar,
Benide aranıza alır mısınızTek başına mücadele etmek çok zormuş. Birlikten kuvvet doğar diyerek aranıza katılmak istiyorum Hamilelik ve sonrasında 30 kilodan fazla kilo aldım. Kızım iki yaşında 110 ile başlamıştım ilk diyetime ilk yıl sadecce 10 kilo verebildim. 3 ay önce akapunkturla birlikte diyete başladım. Kilo vermem biraz olsun hızlandı :) 2 haftadır da spora başlamış bulunuyorum. 29 yaşındayım 1.71 boyum 89 kiloyum (2 gün önce 87..7 yi görmüştüm ama bugün 89 görünüyorum regl zamanım). Aranıza beni aldığınız takdirde kurallar nedir
ccoook tesekkür ederim..yuzunu kara cikarmiyim:)) hedefim bayrama kadar..bizim okullar kapanmadi burda henuz..kapandiginda 2 hafta tatile cikmak istiyoruz..onun disinda hedef bayrama 60 olucak innnnssssss
haticeye katiliyorum cabuk gider o kilolar,ama sunuda dusundum verirken ne zahmetler cekiyoruz geri almak ne kadar basit degil mi?
ben 60 a indikten sonra kilomu korumak icin biraz daha devam edicem hafif bir diyete..sonraaaaa 3 cocuk annesi fit bir anne olarak yasama actiona devammm :))
tesekkürler ebrucum..dediklerinide dikkate alicam..diyete baslarken reglim yeni bitmisti ooohhh diyordum sanki hic gelmiycekmis gibi tekrar..simdide tam cumaya denk geliyor 21. gunum
hafta ici bari olsaydim..ama neyse
dedigin gibi bol sivi alicam özellikle carsambadan sonra
canım USG yapıldı ama nefroloji uzmanına da götürmemiz gerekiyormuş! idrar kültürü sonucu çıkınca gidicez ona da ...
detoks 3 günlükdü, bu sabah normal yeme düzenine geçtim , daha dikkat etmem gerektiğinin farkındayım. hiç zorlanmadım yaa aşırı bi kiraz da yemedim sadece fazla bitki çayı içmek midemi bulandırdı ara sıra :)
Okudum anladım canım. Aranıza katılmak istiyorum
Şimdi ben 2 hafta boyunca deneme süresinde olacağım değil mi
Ayy canım benim teşekkürler ve çok haklısın. Vermek için çok uğraşıyoruz ama almak o kadar kolay ki bunu bu kez çok iyi anladım. Ayrıca düzeni bozunca eski düzene dönmek zorluyor insanı. Tartıda 67 yi görünce canım sıkıldı. Gideceğini biliyorum ama en az 2 hafta geriye attı beni. Hedefime çok az kaldı belki biraz onun rahatlığı vardı. Neyse artık dün dünde kaldı diyorum kendi kendime unutup herşeyi yeniden başlıyorum kaldığım yerden. İnşallah haftaya korktuğun gibi geçmez. Çünki ben regl dönemlerinden korkmuyorum en son regl olduğum hafta 900 gr vermiştim. Bende değişik etki yapıyor. Umarım sendede güzel sonuçlar verir.
İnşallah önemli bir sorun çıkmaz Nesli'cim. Bizede haber verirsin gelişmeleri. Merakta bırakma. Yarın bir tartıl bakalım kilon nasıl olacak.?
O zaman bizde seni seve seve aramıza alıyoruz canım. Ben takım kaptanı Ebru. Hoşgeldin aramıza.
Normalde 2 hafta deneme süremiz var ama bu sana bağlı. Paylaşımların güzel olur takıma çabuk adapte olursan bir haftanın sonunda da listeye girebilirsin.
Bize biraz kendinden bahseder misin? İsmin nedir? Ne iş yaparsın? Hangi şehirdesin? Çok soru sordum ama çokta meraklıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?