Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bebeklerrrrr bugün doktorcumcuma gitmiştim malum giremedim sonra da geziverdüm baya bir yarın görüşürüz artık

Son düzenleme:
Günaydın bebeeeeeeeeekler kilom 63.7 ya gide gide 300 grm gitmiş yaa ama niye böle oluorkii ben anlamıoorr :2::2::2::2::2::2::2::2:

bu arada hatcecim canum dünkü msj sayım 8 özelden atamıyorum bende sorun var sanırsam bağlantıda

günaydın canumm ben paylaştım ki ilk ayy tebrikler canım 800 gr ama evet bencede spor yapsan daha fazla giderdi olsun bunada şükür

Son düzenleme:
Kızlar günaydın herkese,

Sanırım ilk ben paylaşmış oluyorum bugün :) Ben çok umutsuzdum kızlar... Yine sporsuz sayılabilecek bir haftaydı, gün içinde fazla ekmek tükettiğim de oldu..

Ama bu hafta için beklediğimden iyi bir rakam gördüm tartıda. Yeni başlamamın ve reglimin yeni bitmesinin de etkisi vardır.

71.1 kg gösteriyor tartıı..

.

Son düzenleme:
günaydın kızlaaar ...
size günaydın tabi , çünkü ben dün akşamdan beri acildeydim yine ; sabah saat 6 : 30 ' da döndük. sol böbreğinde başlangıç evresinde olan küçük bir problem çıktı. darlık ya da reflü şüphesi var . sabaha kadar idrar örneği alabilmek için uğraştık kızımdan . neyse antibiyotiği de değiştirildi , geçecek inşallah (

beklenen konuya gelirsek şöööylee :

başlangıç kilom : 73
şuanki kilom : 70.800

detoksunda etkisi sanırım . inşallah takımımız için güzel sonuçlar olur !

ben belki bugün pek nete giremeyebilirim , kilyosa gidicez eşimin teyzesine pazar akşamı döneriz !
görüşürüz ...

gunaydin kizlarr

en erken ben gelirim diye hava attim ama buranin saatinin sizden geri oldugunu hesaplayamadim :))

evveeetttt kilomu bildireyim 67,5

ilk tartildim 67,5 bidaha tartildim 67,4 bidaha tartilsaydim 67,3 gelirmiydiki :))

tebrikler kizlarr..sonucta herkes vermis..az yada cok...ama detoks yapmana ragmen nesdi cim senden bi kac gram fazla vermisim

bende 67 idim dogumdan sonra 70 rakamini görünce hemen diyete basladim..tam oturmamis kilolar oyuzden iyi gitti amaaaa diger haftalar zorlanicam gibi geliyor ins bol hareketle zorlanmam

bebeklerrrrr bugün doktorcumcuma gitmiştim malum giremedim sonra da geziverdüm baya bir yarın görüşürüz artık
Selam Fundacım.Doktorcuğun ne gibi sürprizler yaptı bakalım
Canım olsun sonuçta vermişsin tebrikler.Bende aynı durumdayım.

Günaydın Seda tebrikler güzel kilo vermişsin.Canım 2 haftada 1,9 kg verdin daha ne olsun.Daha fazla bir beklentin olmasın bence.Böyle devam etsin yeter.Çok fazla vermekte iyi değil.

Maşallah Neslihan senin kilonda çok güzel.Tebrikler canım.

gunaydin kizlarr

en erken ben gelirim diye hava attim ama buranin saatinin sizden geri oldugunu hesaplayamadim :))

evveeetttt kilomu bildireyim 67,5

ilk tartildim 67,5 bidaha tartildim 67,4 bidaha tartilsaydim 67,3 gelirmiydiki :))
Günaydın Ferhan.Maşallah bize yetiştin bile.Çok güzel tebrikler

tesekkürler canim..sen ne yaptin?

Ben bu haftadan pek ümitli değildim.Hatta kendimi şişkin hissettiğim için artı çıkmaktan korkuyordum neyse ki olmadı.
Geçen hafta:65
Bu hafta:64,8
Giden:0,2
Yüzde: % 0,31
Ben bu kadarından da mutluyum

Ben bu haftadan pek ümitli değildim.Hatta kendimi şişkin hissettiğim için artı çıkmaktan korkuyordum neyse ki olmadı.
Geçen hafta:65
Bu hafta:64,8
Giden:0,2
Yüzde: % 0,31
Ben bu kadarından da mutluyum

böyle gram gram gidicek, ama gidicek ve birdaha asla geri dönmiycek o kilolar

bende simdi hesapladim haftaya cuma tam regl gunum ( önce gelmez 21.gunum olucak cunku 21 ile 23 .gunlerimde regl oluyorum simdiden kasti beni bu

böyle gram gram gidicek, ama gidicek ve birdaha asla geri dönmiycek o kilolar
İnşallah canım inşallah

bende simdi hesapladim haftaya cuma tam regl gunum ( önce gelmez 21.gunum olucak cunku 21 ile 23 .gunlerimde regl oluyorum simdiden kasti beni bu
Hiç kasma kendini sonuçta hepimiz regle oluyoruz ve o hafta şişkinlikten vs veremiyoruz.Hiç önemli değil canım.

İnşallah canım inşallah

Hiç kasma kendini sonuçta hepimiz regle oluyoruz ve o hafta şişkinlikten vs veremiyoruz.Hiç önemli değil canım.

ama hafta ici verirsem o gun almis olarak yansimaz 2 gun sonrada dusuyor hemen..burda bir arkadasimla birlikte baslamistik diyete tartildigimizda ikimizde 70 dik o cok sasirdi bukadar degilim fln diye..onun regl gunuydu..ertesi sabah olmus..2-3 gun sonra 67 gösteriyorum diye aramisti..ha ama birde aksam tartilmistik

simdide sabah tartinin fotografini cekip yolladim ona :))) o daha baslamamis diyete onuda tarttirdim oda 68 mis simdi hehe gecmisim onu

20-21 HAZİRAN MESAJ SAYISI
elmalıturta : 14 -8
betuld : 10-7
Layddline : izinli - 8
Uzayım :12-25
Zaum : - :44:
Nesdii28: 13-9
Pia: 11-14
akashha: 5-4
Nora : 0-0
gurbet_dmr:izinli

Son düzenleme:
Ne güzel.İnsan daha çok hırslanıyor değil mi.Sen kısa sürede istediğin kiloya ulaşıcaksın bence

13. Takım 262. Etap Sonuçları ***

betuld: ( 59.2 /58,7 /0,5 / % 0,84 )
elmaliturta (64 / 63.7 / 0,3 / % 0,47 )
LAydLiNe: ( 65,6 / / / % )
UZAYIM: ( 65.0 /64,8 / 0,2 / % 0,31 )
Zaum: (101,4 / / / % )
nesidii (73 / 70,8 /2,2 / % 3,01 )
Yeni üye hedef 65
pia ( 70 / 67,5 /2,5 / % 3,57 ) Yeni üye hedef 60
akashha (73/ 71,1/1,9/ % 2,60 ) Yeni üye hedef 60
NorA_ : (75,5 / / / % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
gurbet_dmr: (90 / / / % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
13. TAKIM ORTALAMASI:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…