Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

herkese günaydın

geçen hafta: 101.4
bu hafta: 100.6

giden 800 gr bu hafta regl olucam onun etkisinin olduğunu düşünüyorum hiç kaçamak yapmamıştım çünkü

geçmişe bakıp geliyorum

Şişkinlik için bol yeşilçay iç canım çok işe yarıyor. Ben unuttum bile tatili. Çok güzel geçti ama artık unutmam lazım

Memnun oldum Yasemin'cim. Tekrardan hoşgeldin aramıza. Bu arada takımda 2 yaşında çocuğu hatta kızı olan 3. kişi oluyorsun. Nermin, Neslihan ve sen. Yaşlarda aynı ne güzel.

herkese günaydın

giden 800 gr bu hafta regl olucam onun etkisinin olduğunu düşünüyorum hiç kaçamak yapmamıştım çünkü

geçmişe bakıp geliyorum

Zamanla metabolizman hızlanacak inşallah canım. Kilo vermene çok sevindim. Bu arada mesaj sayılarını yine atmamışsın. Lütfen dikkat et bu konuya. Vaktin olduğu bir dönemde seninle konuşalım diyorum sen bir ceee deyip gidiyorsun. Unutma bunu konuşalım bir ara olur mu?

Yasemin'cim şuanki kilonu ve hedef kilonu yazarsan not alacağım.

Ayrıca her gün kendi yazdığın mesaj sayısını sayıp özelden listeyi yapan kişiye mesaj atman lazım. Listeyi not alırsan sevinirim. Bugünden başlarsın. Myactivity kısmından mesajları saymak kolay oluyor
.

22-23 Haziran :elmaliturta
25-26 Haziran : UZAYIM

şimdilik liste bu yenisini hemen yayınlarım. Onuda not alırsın.

Şu anki kilom 89.0 . Haftalık mı hedef yazıyoruz yoksa genel hedef mi :)) Genel hedef ise 60 kilo hedefim. Haftalık ise 87.5 e inmek. Liste kısmını azıcık anlamadım :)))

***13. Takım 262. Etap Sonuçları ***

akashha : (73/ 71.1/1.9/ % 2.60 ) Yeni üye hedef 60
betuld: ( 59.2 /58.7 /0.5 /0.84 % )
elmaliturta: (64 / 63.7 / 0.3 / % 0.47 )
gurbet_dmr: (90 / / / % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
LAydLiNe: ( 65,6 / / / % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
nesdii28: (73 / 70.8 /2.2 / % 3.01 )Yeni üye hedef 65
NorA_ : (75.5 / / / % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
pia : ( 70 / 67.5 /2.5 / % 3.57 ) Yeni üye hedef 60
UZAYIM: ( 65.0 /64.8 / 0.2 / % 0.31 )
Zaum: (101.4 /100.6 / 0.8 /0.79 % )

13. TAKIM ORTALAMASI: 1.16 %

Listemiz bu şekilde kızlar. Çok güzel bir ortalama yakaladık. Hatice canım bide sen kontrol et. Sonra kardeş takımda paylaşalım.

Şu anki kilom 89.0 . Haftalık mı hedef yazıyoruz yoksa genel hedef mi :)) Genel hedef ise 60 kilo hedefim. Haftalık ise 87.5 e inmek. Liste kısmını azıcık anlamadım :)))

Genel hedef yazıyoruz canım. Ama haftalık kendine hedef belirlemen çok güzel olmuş. Ben başlangıç ve hedef kilonu not aldım. Liste olayıda çok basit. Mesela bugün sen 15 tane mesaj yazdın. Akşam en son çıkarken bugün listeyi kim yapacaksa (elmaliturta) ona mesaj atacaksın. Bugün 15 tane mesaj yazdım diye. Takıldığın her konuyuda çekinmeden sorabilirsin.

Merhaba Yasemin ben Hatice.Aramıza hoşgeldin.

herkese günaydın

geçmişe bakıp geliyorum
Günaydın Zeliş.Kilo vermene sevindim.Ama daha çok verebilirdin gibi geliyor bana.Artık 90lı sayılara düşmeni diliyorum.Yine de tebrikler.

Hesapladım canım doğru.Ellerine sağlık.Güzel bir ortalamaBuse kilo verdiğini falan söylemişti.Keşke bildirimde bulunsaydı.Gelir mi acaba:44:

Hesapladım canım doğru.Ellerine sağlık.Güzel bir ortalamaBuse kilo verdiğini falan söylemişti.Keşke bildirimde bulunsaydı.Gelir mi acaba:44:

Sanmıyorum canım yaaaaa. Gelecek insan her halinden belli olur. Gelemeyeceğini bile 3 gün sonra yazmış. Bende bunu anlamıyorum listeye girmek için o kadar uğraşıyorlar sonra ilk haftadan kaçıyorlar. Ceren vardı daha önceden. Çokta iyi gidiyordu çok hevesliydi. İlk hafta listeye girdi. Sonraki hafta izne ayrıldı. Gidiş o gidiş birdaha hiç uğramadı. Başka topiklerde yazılarını görüyorum. Giden birdaha zor geliyor ama kendileri kaybediyorlar. Ben kendime baktım tatilde bile en az 3 mesaj yazmışım. Yani gelmişim bir şekilde. Gerçekten istekli insan bir başka oluyor.

Liste için asıl senin eline sağlık canım. Uğraşıp hazırlamışsın önceden. Bu arada sen ne zaman gideceksin tatile? Belli bişey var mı? Sana bol bol tavsiyede bulunacağım. Benim düştüğüm hataya düşme çünki sen yavaş yavaş verebiliyorsun.

bak simdi olmus patlican yemegi biraz yagli olur ama olsun :))) aman o kadar kendini ac birakmada
aç bırakmıyorum zaten ablacım merak etme
Selam kızlar ben geldim
hoşgeldin ablacımmmm

ablacım ben çıkmayı kesinlikle düşünmüyorum burayı sizi çok seviyorum ama eğer siz isterseniz direk söyleyebilirsiniz çünkü farkındayım buraya ayak uyduramıyorum yani menülerimde sizin kadar iyi değilim ve eski bildiğim yanlışları değiştirmekte güçlük çekiyorum ve yavaşta kilo veriyorum bu yüzden söyledim yoksa benim kesinlikle çıkmak gibi bir niyetim yok

az yemek o gün isteyerek yaptığım bişey değildi ablacım can sıkıntısından yemedim

tamam canımcım , bu akşam üzeri kilyosa eşi teyzesine gidicez tartı bulabilirsem tartılırım ama farklı tartıda da tartılmak insanı yanıltabilir!
pazar akşamı döneriz ancak , p.tesi tartılırım artıkın

Sen bu konulara takılma Zeliş'cim az çok tanıyorsun beni zaten. Ben doğru olan neyse onu yapmaya çalışırım ve söylenecek bir sözüm varsa kimseden çekinmeden söylerim. Merak etme yani eğer birgün takımdan çıkman gerekirse bunu duyacağın ilk insan ben olurum. Ama lütfen birdaha böyle sözler duymak istemiyorum. Sen burda bizimle birşeyler öğrenmek için varsın. Ve yavaşta olsa bunu yapıyorsun. Ama biz senden hep daha çoğunu istiyoruz buda senin iyiliğin için. Anladın dimi?

Başka tartıda tartılma canım. Pazartesi tartılırsın. İyi eğlenceler diliyorum şimdiden. Ama yediklerini kaçırma sakın

hosgeldin yasemin basarilar

benimde kizim 10 ayliiikkkkk

ay simdi söylemesem diger kizima haksizlik olur diye yaziyorum :)) 1 tanede dostum kankam sohbet arkadasim 13 yasinda bir kizim var ...birde bu iki güzelligin arasinda dünya yakisiklisi, dünnnyaaa centilmeni(haha tabire bak..ama gercekten öyle..kizlar diyo :)) ) 11 yasinda bir oglum var

*anne vasfiyla yazinca insan nasi abartiyo:))

aramıza hoşgeldin yasemin!
ben neslihan senin gibi yeniyim , deneme sürecini sanırım bu hafta atlattım listede de yeniyim :)
ben de 30 yaşındayım , senin gibi 1.71 boyundayım ve yine senin gibi 2 yaşında çoooookk tatlı bir kızım var. bende doğum sonrası 94 kilo ile başladım bu sürece ve bugün itibariyle 70.8 kiloyum! inanıyorum ki sen de bizimle birlikte kiloları vericeksin!
yeniden aramıza hoşgeldin

Ne yazık ki dediğin gibi yapıyorlar canım.Bize ve diğer takımlara pek zararı yok aslında.Ne yapıyorlarsa kendilerine yapıyorlar.Kimse kimseye zorla kilo verdirmeye çalışmıyor.Kendimiz için burdayız.Birazda gruba uyum sağlayıp kuralları benimsersek yapacak başka birşey kalmıyor.

Tatile Temmuzun ilk haftası gidiyoruz.Günü belli değil ama ben kesinlikle haber vermeye çalışırım.Burdan olmassa seni telden ararım canım.Ayrıca tatil için tavsiyelerini almayı kesinlikle isterim.Ayrıca ramazan döneminde kilo verebilen var mı? Neler yapıyorsun bilmek isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…