evet, bir tadina varinca insan yeniden kendine hukmetmek biraz zor oluyor sorgulatiyor ..ama olsun dedigin gibigecti artik.. hakkinda,, dinlendin yedin yarasin hic uzulme..onlar bikac gune gider
ay ne sansliymissin belki 2.3 . gunun olsa benimde hemen duser ama ilk gunun yada 1 gun oncesi olunca bariz görunuyor bende siskinlik
Bende Yasemin :)) Bursada yaşıyorum. Teknik öğretmenim:) ama devletimiz sağolsun kadro açmadığı için 8 yıldır uluslararası bir yazılım şirketinde eğitim sorumlusu olarak çalışıyorum. Yani öğretmenliğe özelde devam ediyorum bir bakıma2 yaşında küçük tatlı bir kızım var. Eşimden boşandım kızım 8 aylıkken, annem ve ablam ile yaşıyorum
herkese günaydın
geçen hafta: 101.4
bu hafta: 100.6
giden 800 gr bu hafta regl olucam onun etkisinin olduğunu düşünüyorum hiç kaçamak yapmamıştım çünkü
geçmişe bakıp geliyorum
Yasemin'cim şuanki kilonu ve hedef kilonu yazarsan not alacağım.
Ayrıca her gün kendi yazdığın mesaj sayısını sayıp özelden listeyi yapan kişiye mesaj atman lazım. Listeyi not alırsan sevinirim. Bugünden başlarsın. Myactivity kısmından mesajları saymak kolay oluyor.
22-23 Haziran :elmaliturta
25-26 Haziran : UZAYIM
şimdilik liste bu yenisini hemen yayınlarım. Onuda not alırsın.
Şu anki kilom 89.0 . Haftalık mı hedef yazıyoruz yoksa genel hedef mi :)) Genel hedef ise 60 kilo hedefim. Haftalık ise 87.5 e inmek. Liste kısmını azıcık anlamadım :)))
Pardon :)) şimdi anladım liste kısmını, mesaj sayısını bildireceğim kişiler günlere göre değişiyor :))))
Merhaba Arkadaşlar,
Benide aranıza alır mısınızTek başına mücadele etmek çok zormuş. Birlikten kuvvet doğar diyerek aranıza katılmak istiyorum Hamilelik ve sonrasında 30 kilodan fazla kilo aldım. Kızım iki yaşında 110 ile başlamıştım ilk diyetime ilk yıl sadecce 10 kilo verebildim. 3 ay önce akapunkturla birlikte diyete başladım. Kilo vermem biraz olsun hızlandı :) 2 haftadır da spora başlamış bulunuyorum. 29 yaşındayım 1.71 boyum 89 kiloyum (2 gün önce 87..7 yi görmüştüm ama bugün 89 görünüyorum regl zamanım). Aranıza beni aldığınız takdirde kurallar nedir
Merhaba Yasemin ben Hatice.Aramıza hoşgeldin.Bende Yasemin :)) Bursada yaşıyorum. Teknik öğretmenim:) ama devletimiz sağolsun kadro açmadığı için 8 yıldır uluslararası bir yazılım şirketinde eğitim sorumlusu olarak çalışıyorum. Yani öğretmenliğe özelde devam ediyorum bir bakıma2 yaşında küçük tatlı bir kızım var. Eşimden boşandım kızım 8 aylıkken, annem ve ablam ile yaşıyorum
Günaydın Zeliş.Kilo vermene sevindim.Ama daha çok verebilirdin gibi geliyor bana.Artık 90lı sayılara düşmeni diliyorum.Yine de tebrikler.herkese günaydın
geçen hafta: 101.4
bu hafta: 100.6
giden 800 gr bu hafta regl olucam onun etkisinin olduğunu düşünüyorum hiç kaçamak yapmamıştım çünkü
geçmişe bakıp geliyorum
Hesapladım canım doğru.Ellerine sağlık***13. Takım 262. Etap Sonuçları ***
akashha : (73/ 71.1/1.9/ % 2.60 ) Yeni üye hedef 60
betuld: ( 59.2 /58.7 /0.5 /0.84 % )
elmaliturta: (64 / 63.7 / 0.3 / % 0.47 )
gurbet_dmr: (90 / / / % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
LAydLiNe: ( 65,6 / / / % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
nesdii28: (73 / 70.8 /2.2 / % 3.01 )Yeni üye hedef 65
NorA_ : (75.5 / / / % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
pia : ( 70 / 67.5 /2.5 / % 3.57 ) Yeni üye hedef 60
UZAYIM: ( 65.0 /64.8 / 0.2 / % 0.31 )
Zaum: (101.4 /100.6 / 0.8 /0.79 % )
13. TAKIM ORTALAMASI: 1.16 %
Listemiz bu şekilde kızlar. Çok güzel bir ortalama yakaladık. Hatice canım bide sen kontrol et. Sonra kardeş takımda paylaşalım.
Hesapladım canım doğru.Ellerine sağlık.Güzel bir ortalama Buse kilo verdiğini falan söylemişti.Keşke bildirimde bulunsaydı.Gelir mi acaba:44:
aç bırakmıyorum zaten ablacım merak etmebak simdi olmuspatlican yemegi biraz yagli olur ama olsun :))) aman o kadar kendini ac birakmada
hoşgeldin ablacımmmmSelam kızlar ben geldim
Yavaş yavaş geçmişe bakmaya başladım. Malum uzun bir geçmiş var. Bu arada Neslihan'cım geçmiş olsun canım. Umarım kızın düzelmiştir şimdi.
Teşekkürler Betül'cüm. Güzel bir tatil oldu ama diyet hak getire. Cuma olmadan geldim ama yarın benim kilom nasıl olcak çok merak ediyorum
Teşekkürler canım. Çok güzel keyif yaptım ve anladım ki plansız tatiller daha güzel oluyor.
Bunun seni daha çok gaza getirmesi gerekirken, sen gruptan çıkmayı düşünüyorsun. Bizim sana öyle bişey söylememize imkan yok ama olaki söyledik senin burada daha bir sıkı sıkı sarılman lazım. Hemen pes etmek işin kolay kısmı.Önemli olan pesetmeyip başarmak. Kimse senden ümidini kesmedi ama bu şekilde devam edersen düşündüğün gibi olabilir.
Öncelikle başınız sağolsun. Anlattığın sorunda bir çok kızın annesiyle yaşadığı sorunlardan. Burda paylaştığın zaman kimsenin canı sıkılmaz merak etme. Ayrıca paylaşman senin için yararlı olacaktır. Çünki hepimizden destek alacaksın. Burda sadece birlikte zayıflamıyoruz. Küçük bir aile gibiyiz. Herkes mutluluğunu üzüntüsünü acısını paylaşıyor ve paylaşıldıkça büyüyen sevgi gibi, sorunlarda paylaşıldıkça küçülüyor. Bidaha böyle düşünmeni istemiyorum Zeliş'cim.
Ellerine sağlık Ferhan'cım. Okudum gerçekten doğru ve yararlı bilgiler. Bende aynen böyle düşünüyorum. Vücudumuz terazi gibi onun kumbaraya benzetişini ben teraziye benzetmiştim.
Çok teşekkürler canım. Gerçekten güzel bir tatil oldu.
Bencede kaçamak yapmışsın ama dengelemişsin. Benim yaptıklarımdan sonra seninkiler çok masum kalıyor
Evet yaaa pazartesi paylaşım çok düşmüş ve kimse uğramamış.
Afiyet olsun turticim güzel olmuş menün.
Sanada afiyet olsun canım güzel bir menü olmuş.
Hep aklımdaydı ama unutmuşum işte. Bundan sonra birlikte not alalım olur mu?
Seninle aynı fikirdeyim
Afiyet olsun Seda'cım güzel olmuş menün.
Bencede nazar değiyor.
Çok pis azarlıcam diyomuşum, kendimi çok korkunç hissettim şimdi
Menün hiç olmamış canım. Umarım ilerleyen günlerde telafi etmişsindir.
Zeliş'cim biz seninle bir konuda anlaşamadık sanırım. Aç kalmak insanı zayıflatmaz. Bundan sonra senden adam gibi menüler istiyorum. Ve düzene sokmazsan menülerini çok pis kızacağım sana haberin olsun.
Aradılar mı?
Burayı ve bizi bulduğun için gerçekten şanslısın canım ama bunun için seninde çok çalışman ve istekli olman lazım. Bu konuyu seninle detaylı konuşalım hatırlat lütfen
Bende turtiye ve Hatice ye katılıyorum. Vücudu toksinlerden ayırmanın bence en güzel yolu bol su içmek. Onun dışındakiler benim kafamı karıştırıyor biraz.
Aynen canım katılıyorum sana.
Önemli olanda bu zaten Nesli'cim. Normal spor yapmak yerine hayatını hareketlendirmek senin için çok faydalı olacak. Çünki ben bu 20 kiloyu ekstra spor yapmadan sadece hayatımı hareketlendirerek verdim.
Kansızlığını tedavi ettirmen lazım turticim. Önemli bir sorun bence.
Yedim canım yedim hemde nasıl yedim. Önceleri çok dikkatli yedim ama son günde oldukça abarttım. Ama yarın sabahtan itibaren herşey eskisi gibi olacak. Ayrıca tartıldım çok kötü durumda değilim ama sanırım yazrın ortalamayı kötü etkilememek için bir çözüm bulmam lazım inşallah sabaha - çıkarım sorun kalmaz.
Uzun süre konusunda haklısın Ferhan'cım çünki çok istikrarlı bir şekilde verdim o kiloları. İlk defa böyle uzun soluklu kaçamak yaptım ama beklediğim kadar kötü olmadı. Ama psikolojimi çok etkiledi. Ben bu işi öğrenmişim onu anladım. Çünki sürekli kafamdan kalori hesabı yaptım. Senin paylaştığın şu yazıda da diyordu arada bir metabolizmayı şaşırtmak lazım diye. İnşallah bundan sonra daha iyi gidecek kilolar.
Bula bula onu bulmadım sıradan gidiyorum tüm geçmişi okuyorum
Ayy canım benim teşekkürler ve çok haklısın. Vermek için çok uğraşıyoruz ama almak o kadar kolay ki bunu bu kez çok iyi anladım. Ayrıca düzeni bozunca eski düzene dönmek zorluyor insanı. Tartıda 67 yi görünce canım sıkıldı. Gideceğini biliyorum ama en az 2 hafta geriye attı beni. Hedefime çok az kaldı belki biraz onun rahatlığı vardı. Neyse artık dün dünde kaldı diyorum kendi kendime unutup herşeyi yeniden başlıyorum kaldığım yerden. İnşallah haftaya korktuğun gibi geçmez. Çünki ben regl dönemlerinden korkmuyorum en son regl olduğum hafta 900 gr vermiştim. Bende değişik etki yapıyor. Umarım sendede güzel sonuçlar verir.
İnşallah önemli bir sorun çıkmaz Nesli'cim. Bizede haber verirsin gelişmeleri. Merakta bırakma. Yarın bir tartıl bakalım kilon nasıl olacak.?
aç bırakmıyorum zaten ablacım merak etme
hoşgeldin ablacımmmm
ablacım ben çıkmayı kesinlikle düşünmüyorum burayı sizi çok seviyorum ama eğer siz isterseniz direk söyleyebilirsiniz çünkü farkındayım buraya ayak uyduramıyorum yani menülerimde sizin kadar iyi değilim ve eski bildiğim yanlışları değiştirmekte güçlük çekiyorum ve yavaşta kilo veriyorum bu yüzden söyledim yoksa benim kesinlikle çıkmak gibi bir niyetim yok
az yemek o gün isteyerek yaptığım bişey değildi ablacım can sıkıntısından yemedim
tamam canımcım , bu akşam üzeri kilyosa eşi teyzesine gidicez tartı bulabilirsem tartılırım ama farklı tartıda da tartılmak insanı yanıltabilir!
pazar akşamı döneriz ancak , p.tesi tartılırım artıkın
Bende Yasemin :)) Bursada yaşıyorum. Teknik öğretmenim:) ama devletimiz sağolsun kadro açmadığı için 8 yıldır uluslararası bir yazılım şirketinde eğitim sorumlusu olarak çalışıyorum. Yani öğretmenliğe özelde devam ediyorum bir bakıma2 yaşında küçük tatlı bir kızım var. Eşimden boşandım kızım 8 aylıkken, annem ve ablam ile yaşıyorum
Merhaba Arkadaşlar,
Benide aranıza alır mısınızTek başına mücadele etmek çok zormuş. Birlikten kuvvet doğar diyerek aranıza katılmak istiyorum Hamilelik ve sonrasında 30 kilodan fazla kilo aldım. Kızım iki yaşında 110 ile başlamıştım ilk diyetime ilk yıl sadecce 10 kilo verebildim. 3 ay önce akapunkturla birlikte diyete başladım. Kilo vermem biraz olsun hızlandı :) 2 haftadır da spora başlamış bulunuyorum. 29 yaşındayım 1.71 boyum 89 kiloyum (2 gün önce 87..7 yi görmüştüm ama bugün 89 görünüyorum regl zamanım). Aranıza beni aldığınız takdirde kurallar nedir
aç bırakmıyorum zaten ablacım merak etme
Ne yazık ki dediğin gibi yapıyorlar canım.Bize ve diğer takımlara pek zararı yok aslında.Ne yapıyorlarsa kendilerine yapıyorlar.Kimse kimseye zorla kilo verdirmeye çalışmıyor.Kendimiz için burdayız.Birazda gruba uyum sağlayıp kuralları benimsersek yapacak başka birşey kalmıyor.Sanmıyorum canım yaaaaa. Gelecek insan her halinden belli olur. Gelemeyeceğini bile 3 gün sonra yazmış. Bende bunu anlamıyorum listeye girmek için o kadar uğraşıyorlar sonra ilk haftadan kaçıyorlar. Ceren vardı daha önceden. Çokta iyi gidiyordu çok hevesliydi. İlk hafta listeye girdi. Sonraki hafta izne ayrıldı. Gidiş o gidiş birdaha hiç uğramadı. Başka topiklerde yazılarını görüyorum. Giden birdaha zor geliyor ama kendileri kaybediyorlar. Ben kendime baktım tatilde bile en az 3 mesaj yazmışım. Yani gelmişim bir şekilde. Gerçekten istekli insan bir başka oluyor.
Liste için asıl senin eline sağlık canım. Uğraşıp hazırlamışsın önceden. Bu arada sen ne zaman gideceksin tatile? Belli bişey var mı? Sana bol bol tavsiyede bulunacağım. Benim düştüğüm hataya düşme çünki sen yavaş yavaş verebiliyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?