hosgeldin yaseminbasarilar
benimde kizim 10 ayliiikkkkk
ay simdi söylemesem diger kizima haksizlik olur diye yaziyorum :)) 1 tanede dostum kankam sohbet arkadasim 13 yasinda bir kizim var ...birde bu iki güzelligin arasinda dünya yakisiklisi, dünnnyaaa centilmeni(haha tabire bak..ama gercekten öyle..kizlar diyo :)) ) 11 yasinda bir oglum var
*anne vasfiyla yazinca insan nasi abartiyo:))
Ne yazık ki dediğin gibi yapıyorlar canım.Bize ve diğer takımlara pek zararı yok aslında.Ne yapıyorlarsa kendilerine yapıyorlar.Kimse kimseye zorla kilo verdirmeye çalışmıyor.Kendimiz için burdayız.Birazda gruba uyum sağlayıp kuralları benimsersek yapacak başka birşey kalmıyor.
Tatile Temmuzun ilk haftası gidiyoruz.Günü belli değil ama ben kesinlikle haber vermeye çalışırım.Burdan olmassa seni telden ararım canım.Ayrıca tatil için tavsiyelerini almayı kesinlikle isterim.Ayrıca ramazan döneminde kilo verebilen var mı? Neler yapıyorsun bilmek isterim.
Allah bağışlasın ne güzelhosgeldin yaseminbasarilar
ay simdi söylemesem diger kizima haksizlik olur diye yaziyorum :)) 1 tanede dostum kankam sohbet arkadasim 13 yasinda bir kizim var ...birde bu iki güzelligin arasinda dünya yakisiklisi, dünnnyaaa centilmeni(haha tabire bak..ama gercekten öyle..kizlar diyo :)) ) 11 yasinda bir oglum var
İnşallah ulaşmış olacaksın canım.Bende tatil döneminde burada olamayacağım ama dikkat edebildiğim kadar edip kilo vermeye çalışacağım.Ancak Ramazanda ne olur ondan endişeliniyorum.İnşallah güzel geçer.Ama güzel anlatmışsın. Maşallah canım yaaa biz bir tanesiyle zor başederken sende 3 tane.
Bende ilk defa bu sene ramazanda diyete devam edeceğim. İnşallah güzel olacak ama bende nasıl olacağını tam kestiremiyorum. Sanırım yine aynı düzen devam edeceğiz. Abartmadan yediğimiz ve yemeklerden bir süre sonra spor yaptığımız zaman yine kilo vermeye devam ederiz diye düşünüyorum. Ben o zaman inşallah hedef kiloma ulaşmış olurum.
Günaydın bebeeeeeeeeekler kilom 63.7 ya gide gide 300 grm gitmiş yaa ama niye böle oluorkii ben anlamıoorr :2::2::2::2::2::2::2::2:
bu arada hatcecim canum dünkü msj sayım 8 özelden atamıyorum bende sorun var sanırsam bağlantıda
Kızlar günaydın herkese,
Sanırım ilk ben paylaşmış oluyorum bugün :) Ben çok umutsuzdum kızlar... Yine sporsuz sayılabilecek bir haftaydı, gün içinde fazla ekmek tükettiğim de oldu..
Ama bu hafta için beklediğimden iyi bir rakam gördüm tartıda. Yeni başlamamın ve reglimin yeni bitmesinin de etkisi vardır.
71.1 kg gösteriyor tartıı..
.
günaydın kızlaaar ...
size günaydın tabi , çünkü ben dün akşamdan beri acildeydim yine ; sabah saat 6 : 30 ' da döndük. sol böbreğinde başlangıç evresinde olan küçük bir problem çıktı. darlık ya da reflü şüphesi var . sabaha kadar idrar örneği alabilmek için uğraştık kızımdan . neyse antibiyotiği de değiştirildi , geçecek inşallah(
beklenen konuya gelirsek şöööylee :
başlangıç kilom : 73
şuanki kilom : 70.800
detoksunda etkisi sanırım . inşallah takımımız için güzel sonuçlar olur !
ben belki bugün pek nete giremeyebilirim , kilyosa gidicez eşimin teyzesine pazar akşamı döneriz !
görüşürüz ...
gunaydin kizlarr
en erken ben gelirim diye hava attim ama buranin saatinin sizden geri oldugunu hesaplayamadim :))
evveeetttt kilomu bildireyim 67,5
ilk tartildim 67,5 bidaha tartildim 67,4 bidaha tartilsaydim 67,3 gelirmiydiki :))
Ben bu haftadan pek ümitli değildim.Hatta kendimi şişkin hissettiğim için artı çıkmaktan korkuyordum neyse ki olmadı.
Geçen hafta:65
Bu hafta:64,8
Giden:0,2
Yüzde: % 0,31
Ben bu kadarından da mutluyum
20-21 HAZİRAN MESAJ SAYISI
elmalıturta : 14 -8
betuld : 10-7
Layddline : izinli - 8
Uzayım :12-25
Zaum : - :44:
Nesdii28: 13-9
Pia: 11-14
akashha: 5-4
Nora : 0-0
gurbet_dmr:izinli
Günaydın kızlar. Ayy bugün tartıda kötü dakikalar yaşadım. Bu hafta maalesef kendimi izinli yazıyorum çünkü Adana'nın acıların çekmeye başladım
Gelelim bildirime
Geçen haftaki kilom : 65.6
Bu haftaki kilom : 67
Gelen : 1,4
Bu hafta çok uğraşmam gerekecek.
Merhaba Arkadaşlar,
Benide aranıza alır mısınızTek başına mücadele etmek çok zormuş. Birlikten kuvvet doğar diyerek aranıza katılmak istiyorum Hamilelik ve sonrasında 30 kilodan fazla kilo aldım. Kızım iki yaşında 110 ile başlamıştım ilk diyetime ilk yıl sadecce 10 kilo verebildim. 3 ay önce akapunkturla birlikte diyete başladım. Kilo vermem biraz olsun hızlandı :) 2 haftadır da spora başlamış bulunuyorum. 29 yaşındayım 1.71 boyum 89 kiloyum (2 gün önce 87..7 yi görmüştüm ama bugün 89 görünüyorum regl zamanım). Aranıza beni aldığınız takdirde kurallar nedir
Şişkinlik için bol yeşilçay iç canım çok işe yarıyor. Ben unuttum bile tatili. Çok güzel geçti ama artık unutmam lazım
Memnun oldum Yasemin'cim. Tekrardan hoşgeldin aramıza. Bu arada takımda 2 yaşında çocuğu hatta kızı olan 3. kişi oluyorsun. Nermin, Neslihan ve sen. Yaşlarda aynı ne güzel.
Zamanla metabolizman hızlanacak inşallah canım. Kilo vermene çok sevindim. Bu arada mesaj sayılarını yine atmamışsın. Lütfen dikkat et bu konuya. Vaktin olduğu bir dönemde seninle konuşalım diyorum sen bir ceee deyip gidiyorsun. Unutma bunu konuşalım bir ara olur mu?
Sen bu konulara takılma Zeliş'cim az çok tanıyorsun beni zaten. Ben doğru olan neyse onu yapmaya çalışırım ve söylenecek bir sözüm varsa kimseden çekinmeden söylerim. Merak etme yani eğer birgün takımdan çıkman gerekirse bunu duyacağın ilk insan ben olurum. Ama lütfen birdaha böyle sözler duymak istemiyorum. Sen burda bizimle birşeyler öğrenmek için varsın. Ve yavaşta olsa bunu yapıyorsun. Ama biz senden hep daha çoğunu istiyoruz buda senin iyiliğin için. Anladın dimi?
canim bence az yedigin icin hatta hic bisey yemedigin icin az kilo verdin..standart bir ölcude yeseydin en az 1 bucuk 2 kilo verirdin..ennn az
hosgeldin yaseminbasarilar
aramıza hoşgeldin yasemin!
ben neslihan senin gibi yeniyim , deneme sürecini sanırım bu hafta atlattım listede de yeniyim :)
ben de 30 yaşındayım , senin gibi 1.71 boyundayım ve yine senin gibi 2 yaşında çoooookk tatlı bir kızım var. bende doğum sonrası 94 kilo ile başladım bu sürece ve bugün itibariyle 70.8 kiloyum! inanıyorum ki sen de bizimle birlikte kiloları vericeksin!
yeniden aramıza hoşgeldin
Ama güzel anlatmışsın. Maşallah canım yaaa biz bir tanesiyle zor başederken sende 3 tane.
Bende ilk defa bu sene ramazanda diyete devam edeceğim. İnşallah güzel olacak ama bende nasıl olacağını tam kestiremiyorum. Sanırım yine aynı düzen devam edeceğiz. Abartmadan yediğimiz ve yemeklerden bir süre sonra spor yaptığımız zaman yine kilo vermeye devam ederiz diye düşünüyorum. Ben o zaman inşallah hedef kiloma ulaşmış olurum.
Allah bağışlasın ne güzelMaşallah
İnşallah ulaşmış olacaksın canım.Bende tatil döneminde burada olamayacağım ama dikkat edebildiğim kadar edip kilo vermeye çalışacağım.Ancak Ramazanda ne olur ondan endişeliniyorum.İnşallah güzel geçer.
Teşekkür ederim Pia:) Hoşbulduk . Ne güzel :) Küçük tatlı kızını öp benim için :) anneler hep abartırlar. Benimkide 2 yaşını doldurdu 3 ten gün almaya başladı 19 Haziranda:)))
Bugünki ilk öğün paylaşımımı yapayım o zaman :)) Doktorum bu hafta listeyi bana bırakmıştı bende öğrendiğim kadarıyla kendim yaptım. Yarın iğnelerimi değiştirirken yeni listemi verecek büyük ihtimalle :118:
Sabah;
Kalkınca 1 ceviz 1 bardak su
Kahvaltı: 1 bardak şekersiz açık çay+ 1 simit+(nasıl tarif etsem bilemedim doktorum böyle veriyor ölçüleri el hesabı) elimin parmak kısmının yarısı kadar:) çeçil peyniri
Ara: 1 kupa tarçınlı yeşil çay + Yarım kupa mate çayı + 2 badem+ 2 kayısı
öğlen: ızgara tavuk( yine elimin parmak kısmı kadar(kalınlıkta aynı)+ayran+ küçük yağsız bol limonlu çörek otlu ve keten tohumlu(öğütülmüş) çoban salata
ara: mate çayı limonlu :)))
selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli umarım herkesin keyfi yerindedir benim keyfim iyi tatil süper herşey güzel kilolar verilmiş yine maşallah size ramazandan önce dönücem inşşah bir aksilik olmazsa bomba gibi dönücem aranıza:)
Hoşgeldin ve güle güle Nerminben çıkıyorum kızlar fırsat bulursam yine ararım öptüm hepinizi:)
Afiyet olsun.Doktordan aldığın tavsiyeleride bizimle paylaşırsan seviniriz.Hertürlü bilgiye açığızBugünki ilk öğün paylaşımımı yapayım o zaman :)) Doktorum bu hafta listeyi bana bırakmıştı bende öğrendiğim kadarıyla kendim yaptım. Yarın iğnelerimi değiştirirken yeni listemi verecek büyük ihtimalle :118:
Sabah;
Kahvaltı: 1 bardak şekersiz açık çay+ 1 simit+(nasıl tarif etsem bilemedim doktorum böyle veriyor ölçüleri el hesabı) elimin parmak kısmının yarısı kadar:) çeçil peyniri
öğlen: ızgara tavuk( yine elimin parmak kısmı kadar(kalınlıkta aynı)+ayran+ küçük yağsız bol limonlu çörek otlu ve keten tohumlu(öğütülmüş) çoban salata
Küçük küsürat hataları vardı ama geneli etkilemiyor zaten.Paylaşımda da palaşmışsın sorun yok.5. Takım
Cocostar 65,5/64,9/0,6/ % 0,91
tunituni 76,5/75,7/0,8/1,04
ergh 64,9/64,6/0,3/%0,46
elifezgi 70.4/69.4/1,0/%1,42
buffy26 72,1/71/1,1/%1,53
maway 71,5/71,5/0,0/%0,00
seng 49/49,1/-0,1/-%0,20
berivannnn26 82,8/81,7/1,1/%1,33 yeni üye hedef kilo 65
benim ruyamsensin 57,5/57,0/0,5/0,87 yeni üye hedef kilo 53
çiğdemmm86 81/80/1,0/1,24 yeni üye hedef kilo 65
5. Takım toplam kilo yüzde ortalaması (%0,86)
listemizi kontrol eder misiniz?
Ne güzel işte olması gereken bu zaten.Önemli olan sağlıklı beslenmek.Diyet yapıp istediğimiz kiloya ulaştıktan sonra diyeti bırakıyorum artık deyince verdiklerimiz aynen alıyoruz.Önemli olan sağlıklı beslenmeyi öğrenmek ve öğünleri dengelemek.Bir öğün çok yediysek veya kaçamak yaptıysak diğer öğünlerle ve sporla dengelemeye çalışmak.Bunuda hayatımız boyunca yaparsak hep çıtır kalırız sanırımEvet Haticecim akşamı yemediğim için paylaşmadım. Annem bugün ne süprizler yaptı bilemedim (her akşam ablamla diyetimi bozmak için uğraşıyorlarda)Ama ben yinede sebze yerim büyük ihtimalle
Yarınki menümü akşam üzeri toptan yazarım ozaman
Doktorumun anlattıklarını tabiki paylaşırım. Benim doktorumda bu kibrit kutusu kavramı yok çok kızıyo bu terime. Herşeyi elimin ölçüsünde ve kalınlığında veriyor. Öğünümde et varsa elimin parmak kısmı ve kalınlığı kadar et, peynir veriyorsa elimin parmak kısmının yarısı kadar, mevye öğünüm örneğin seftali mi yicem avucumun içine sığacak kadar bir şeftali, yada bir avuç kiraz. Diyet lafını da hiç ettirmiyobu psikolojiyi bozuyormuş, sen hiçbirşeyin diyetini vermiyosun der bana hep :)) (biraz cadıdır kendisi ) onun yerine sağlıklı besleniyorum vücuduma iyi davranıyorum dedirtiyo. Bu iki şey baya benim psikolojimi düzeltti, motivasyonumu arttırdı. Eskiden diyet derdim birden stres olurdum (şu an bile bu kelime stres yaratıyo bende :)) ) artık stres yok :))
3. yü cok dusundum sonra pisman olmak istemedim..hayatimdaki tek eksik bir kiz kardes benim..ayni seyi kizimada yasatmak istemedim..biraz gec kalsamda birbirlerine ihtiyac duyduklari zaman inaniyorum ki o fark kapanicak..onlardan,, onlarla cok sey ögreniyorum
hepizinkini
oo ikizler..ne gevezedir oo:)) cok hareketli ve akillidir..söylemesi ayip bende ikizlerimde:)) evde diger aslanlar mucadele ediyorum tek basima..bir oglum kova ama onunda yukseleni aslan:)
harikasin:) tarif edisinde:) bende bazen zorlaniyorum menumu yazarken ..
Allah bağışlasın ne güzelMaşallah
İnşallah ulaşmış olacaksın canım.Bende tatil döneminde burada olamayacağım ama dikkat edebildiğim kadar edip kilo vermeye çalışacağım.Ancak Ramazanda ne olur ondan endişeliniyorum.İnşallah güzel geçer.
ablacım senden daha çok bekliyorduk hepimiz ama şişlikte olabilir ama sonuçta vermişsin tebrikler
hepinizi tebrik ederim yine iyi durumdayız bence
akşamları hiç fırsat bulup giremiyorum ablacım ya amcam (benim babam yerindedir sevgimi anlatamam ona karşı) bizde kalıyo onunla vakit geçiyo giremiyorum pcye ama birazzdan atarım
geçer bencede şişkinliktir kolay verirsin
hoş geldin aramıza ben zeliş inş amacına ulaşırsın
msj sayılarımı birazdan atıcam ablacım
konuşalım tabiki ama bu aralar gerçekten çok yoğunum ama söz bu hafta vakit ayırıcam
cee deyip kaçıyorum öylemi
selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli umarım herkesin keyfi yerindedir benim keyfim iyi tatil süper herşey güzel kilolar verilmiş yine maşallah size ramazandan önce dönücem inşşah bir aksilik olmazsa bomba gibi dönücem aranıza:)
anladım ablacım benden beklediklerinizi iyiliğim için istediğinizin farkndayım
tamam bu hafta arttırıcam ama almaktan korkuyorum
ben çıkıyorum kızlar fırsat bulursam yine ararım öptüm hepinizi:)
20.06.2012
msj sayım 6
ama dünki msj sayım yok görünmüyo:26:
Bugünki ilk öğün paylaşımımı yapayım o zaman :)) Doktorum bu hafta listeyi bana bırakmıştı bende öğrendiğim kadarıyla kendim yaptım. Yarın iğnelerimi değiştirirken yeni listemi verecek büyük ihtimalle :118:
Sabah;
3. yü cok dusundum sonra pisman olmak istemedim..hayatimdaki tek eksik bir kiz kardes benim..ayni seyi kizimada yasatmak istemedim..biraz gec kalsamda birbirlerine ihtiyac duyduklari zaman inaniyorum ki o fark kapanicak..onlardan,, onlarla cok sey ögreniyorum
hepizinkini
oo ikizler..ne gevezedir oo:)) cok hareketli ve akillidir..söylemesi ayip bende ikizlerimde:)) evde diger aslanlar mucadele ediyorum tek basima..bir oglum kova ama onunda yukseleni aslan:)
harikasin:) tarif edisinde:) bende bazen zorlaniyorum menumu yazarken ..
Küçük küsürat hataları vardı ama geneli etkilemiyor zaten.Paylaşımda da palaşmışsın sorun yok.
5. Takım
Cocostar 65,5/64,9/0,6/ % 0,92
tunituni 76,5/75,7/0,8/1,05
ergh 64,9/64,6/0,3/%0,46
elifezgi 70.4/69.4/1,0/%1,42
buffy26 72,1/71/1,1/%1,53
maway 71,5/71,5/0,0/%0,00
seng 49/49,1/-0,1/-%0,20
berivannnn26 82,8/81,7/1,1/%1,33 yeni üye hedef kilo 65
benim ruyamsensin 57,5/57,0/0,5/0,87 yeni üye hedef kilo 53
çiğdemmm86 81/80/1,0/1,23 yeni üye hedef kilo 65
5. Takım toplam kilo yüzde ortalaması (%0,86)
Evet Haticecim akşamı yemediğim için paylaşmadım. Annem bugün ne süprizler yaptı bilemedim (her akşam ablamla diyetimi bozmak için uğraşıyorlarda)Ama ben yinede sebze yerim büyük ihtimalle
Yarınki menümü akşam üzeri toptan yazarım ozaman
Doktorumun anlattıklarını tabiki paylaşırım. Benim doktorumda bu kibrit kutusu kavramı yok çok kızıyo bu terime. Herşeyi elimin ölçüsünde ve kalınlığında veriyor. Öğünümde et varsa elimin parmak kısmı ve kalınlığı kadar et, peynir veriyorsa elimin parmak kısmının yarısı kadar, mevye öğünüm örneğin seftali mi yicem avucumun içine sığacak kadar bir şeftali, yada bir avuç kiraz. Diyet lafını da hiç ettirmiyobu psikolojiyi bozuyormuş, sen hiçbirşeyin diyetini vermiyosun der bana hep :)) (biraz cadıdır kendisi ) onun yerine sağlıklı besleniyorum vücuduma iyi davranıyorum dedirtiyo. Bu iki şey baya benim psikolojimi düzeltti, motivasyonumu arttırdı. Eskiden diyet derdim birden stres olurdum (şu an bile bu kelime stres yaratıyo bende :)) ) artık stres yok :))
Evet ikizler burcu :) tam senin anlattığın gibi bütün gün hareket halinde koşuşturmaca hoplamaca zıplamacaçenede hiç durmaz benim gibi biraz geveze olacak Ben Yayım kızım ikizler iyi anlaşıyoruz :)))
Kızlar bu hafta maşallah gruplar ne yapmış öyle.Ne çok kilo verilmiş.Ortalamalara göre 3. gözüküyoruz ancak hala bildirim yapmayan gruplar var sanırım :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?