Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ama güzel anlatmışsın. Maşallah canım yaaa biz bir tanesiyle zor başederken sende 3 tane.

Bende ilk defa bu sene ramazanda diyete devam edeceğim. İnşallah güzel olacak ama bende nasıl olacağını tam kestiremiyorum. Sanırım yine aynı düzen devam edeceğiz. Abartmadan yediğimiz ve yemeklerden bir süre sonra spor yaptığımız zaman yine kilo vermeye devam ederiz diye düşünüyorum. Ben o zaman inşallah hedef kiloma ulaşmış olurum.

Allah bağışlasın ne güzel Maşallah

İnşallah ulaşmış olacaksın canım.Bende tatil döneminde burada olamayacağım ama dikkat edebildiğim kadar edip kilo vermeye çalışacağım.Ancak Ramazanda ne olur ondan endişeliniyorum.İnşallah güzel geçer.

ablacım senden daha çok bekliyorduk hepimiz ama şişlikte olabilir ama sonuçta vermişsin tebrikler

gunaydin kizlarr

en erken ben gelirim diye hava attim ama buranin saatinin sizden geri oldugunu hesaplayamadim :))

evveeetttt kilomu bildireyim 67,5

ilk tartildim 67,5 bidaha tartildim 67,4 bidaha tartilsaydim 67,3 gelirmiydiki :))

Ben bu haftadan pek ümitli değildim.Hatta kendimi şişkin hissettiğim için artı çıkmaktan korkuyordum neyse ki olmadı.
Geçen hafta:65
Bu hafta:64,8
Giden:0,2
Yüzde: % 0,31
Ben bu kadarından da mutluyum

hepinizi tebrik ederim yine iyi durumdayız bence
20-21 HAZİRAN MESAJ SAYISI
elmalıturta : 14 -8
betuld : 10-7
Layddline : izinli - 8
Uzayım :12-25
Zaum : - :44:
Nesdii28: 13-9
Pia: 11-14
akashha: 5-4
Nora : 0-0
gurbet_dmr:izinli

akşamları hiç fırsat bulup giremiyorum ablacım ya amcam (benim babam yerindedir sevgimi anlatamam ona karşı) bizde kalıyo onunla vakit geçiyo giremiyorum pcye ama birazzdan atarım

geçer bencede şişkinliktir kolay verirsin

hoş geldin aramıza ben zeliş inş amacına ulaşırsın

msj sayılarımı birazdan atıcam ablacım

konuşalım tabiki ama bu aralar gerçekten çok yoğunum ama söz bu hafta vakit ayırıcam

cee deyip kaçıyorum öylemi

selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli umarım herkesin keyfi yerindedir benim keyfim iyi tatil süper herşey güzel kilolar verilmiş yine maşallah size ramazandan önce dönücem inşşah bir aksilik olmazsa bomba gibi dönücem aranıza:)

anladım ablacım benden beklediklerinizi iyiliğim için istediğinizin farkndayım
canim bence az yedigin icin hatta hic bisey yemedigin icin az kilo verdin..standart bir ölcude yeseydin en az 1 bucuk 2 kilo verirdin..ennn az

tamam bu hafta arttırıcam ama almaktan korkuyorum

Teşekkür ederim Pia:) Hoşbulduk . Ne güzel :) Küçük tatlı kızını öp benim için :) anneler hep abartırlar. Benimkide 2 yaşını doldurdu 3 ten gün almaya başladı 19 Haziranda:)))

Merhaba Neslihan :) hoşbulduk:) Baya bir ortak yanımız varmış :)) Tebrik ederim seni çok güzel kio vermişsin darısı başıma

Bugünki ilk öğün paylaşımımı yapayım o zaman :)) Doktorum bu hafta listeyi bana bırakmıştı bende öğrendiğim kadarıyla kendim yaptım. Yarın iğnelerimi değiştirirken yeni listemi verecek büyük ihtimalle :118:

Sabah;
Kalkınca 1 ceviz 1 bardak su
Kahvaltı: 1 bardak şekersiz açık çay+ 1 simit+(nasıl tarif etsem bilemedim doktorum böyle veriyor ölçüleri el hesabı) elimin parmak kısmının yarısı kadar:) çeçil peyniri

Ara: 1 kupa tarçınlı yeşil çay + Yarım kupa mate çayı + 2 badem+ 2 kayısı

öğlen: ızgara tavuk( yine elimin parmak kısmı kadar(kalınlıkta aynı)+ayran+ küçük yağsız bol limonlu çörek otlu ve keten tohumlu(öğütülmüş) çoban salata

ara: mate çayı limonlu :)))

Son düzenleme:
5. Takım

Cocostar 65,5/64,9/0,6/ % 0,91
tunituni 76,5/75,7/0,8/1,04
ergh 64,9/64,6/0,3/%0,46
elifezgi 70.4/69.4/1,0/%1,42
buffy26 72,1/71/1,1/%1,53
maway 71,5/71,5/0,0/%0,00
seng 49/49,1/-0,1/-%0,20
berivannnn26 82,8/81,7/1,1/%1,33 yeni üye hedef kilo 65
benim ruyamsensin 57,5/57,0/0,5/0,87 yeni üye hedef kilo 53
çiğdemmm86 81/80/1,0/1,24 yeni üye hedef kilo 65

5. Takım toplam kilo yüzde ortalaması (%0,86)

listemizi kontrol eder misiniz?

3. yü cok dusundum sonra pisman olmak istemedim..hayatimdaki tek eksik bir kiz kardes benim..ayni seyi kizimada yasatmak istemedim..biraz gec kalsamda birbirlerine ihtiyac duyduklari zaman inaniyorum ki o fark kapanicak..onlardan,, onlarla cok sey ögreniyorum

hepizinkini

Teşekkür ederim Pia:) Hoşbulduk . Ne güzel :) Küçük tatlı kızını öp benim için :) anneler hep abartırlar. Benimkide 2 yaşını doldurdu 3 ten gün almaya başladı 19 Haziranda:)))

oo ikizler..ne gevezedir oo:)) cok hareketli ve akillidir..söylemesi ayip bende ikizlerimde:)) evde diger aslanlar mucadele ediyorum tek basima..bir oglum kova ama onunda yukseleni aslan:)

harikasin:) tarif edisinde:) bende bazen zorlaniyorum menumu yazarken ..

ben çıkıyorum kızlar fırsat bulursam yine ararım öptüm hepinizi:)
Hoşgeldin ve güle güle Nermin Bomba gibi döneceksin ha ne güzel Kilonuda söyleyip gitseydin merak ettim şimdi.Neyse iyi tatiller.

Afiyet olsun.Doktordan aldığın tavsiyeleride bizimle paylaşırsan seviniriz.Hertürlü bilgiye açığız.Mneün güzel olmuş.Akşam yemeğini göremedim sanırım daha yemediğin için yazmamışsındır.İstersen akşam yemeğinden sonra tüm menüyü tam olarak paylaşırsan daha iyi olur.Hem menünü bütün olarak görürüz hemde yorumları ona göre yaparız

Küçük küsürat hataları vardı ama geneli etkilemiyor zaten.Paylaşımda da palaşmışsın sorun yok.

5. Takım

Cocostar 65,5/64,9/0,6/ % 0,92
tunituni 76,5/75,7/0,8/1,05
ergh 64,9/64,6/0,3/%0,46
elifezgi 70.4/69.4/1,0/%1,42
buffy26 72,1/71/1,1/%1,53
maway 71,5/71,5/0,0/%0,00
seng 49/49,1/-0,1/-%0,20
berivannnn26 82,8/81,7/1,1/%1,33 yeni üye hedef kilo 65
benim ruyamsensin 57,5/57,0/0,5/0,87 yeni üye hedef kilo 53
çiğdemmm86 81/80/1,0/1,23 yeni üye hedef kilo 65

5. Takım toplam kilo yüzde ortalaması (%0,86)

Evet Haticecim akşamı yemediğim için paylaşmadım. Annem bugün ne süprizler yaptı bilemedim (her akşam ablamla diyetimi bozmak için uğraşıyorlarda) Ama ben yinede sebze yerim büyük ihtimalle

Yarınki menümü akşam üzeri toptan yazarım ozaman

Doktorumun anlattıklarını tabiki paylaşırım. Benim doktorumda bu kibrit kutusu kavramı yok çok kızıyo bu terime. Herşeyi elimin ölçüsünde ve kalınlığında veriyor. Öğünümde et varsa elimin parmak kısmı ve kalınlığı kadar et, peynir veriyorsa elimin parmak kısmının yarısı kadar, mevye öğünüm örneğin seftali mi yicem avucumun içine sığacak kadar bir şeftali, yada bir avuç kiraz. Diyet lafını da hiç ettirmiyo bu psikolojiyi bozuyormuş, sen hiçbirşeyin diyetini vermiyosun der bana hep :)) (biraz cadıdır kendisi ) onun yerine sağlıklı besleniyorum vücuduma iyi davranıyorum dedirtiyo. Bu iki şey baya benim psikolojimi düzeltti, motivasyonumu arttırdı. Eskiden diyet derdim birden stres olurdum (şu an bile bu kelime stres yaratıyo bende :)) ) artık stres yok :))

Ne güzel işte olması gereken bu zaten.Önemli olan sağlıklı beslenmek.Diyet yapıp istediğimiz kiloya ulaştıktan sonra diyeti bırakıyorum artık deyince verdiklerimiz aynen alıyoruz.Önemli olan sağlıklı beslenmeyi öğrenmek ve öğünleri dengelemek.Bir öğün çok yediysek veya kaçamak yaptıysak diğer öğünlerle ve sporla dengelemeye çalışmak.Bunuda hayatımız boyunca yaparsak hep çıtır kalırız sanırım

Evet ikizler burcu :) tam senin anlattığın gibi bütün gün hareket halinde koşuşturmaca hoplamaca zıplamaca çenede hiç durmaz benim gibi biraz geveze olacak Ben Yayım kızım ikizler iyi anlaşıyoruz :)))

Yasemin bu arada sen Zelişe çok güzel örnek olabilirsin.Zelişin annesi hamurişlerini çok seviyor ve yapıyor.Kardeşide zayıf olduğu için annesi ile beraber bir güzel yiyorlar. Zelişte bunlara dayanmakta çok zorluk yaşıyor ve ne yazıkki arada oda tadına bakıyor.Sen bu konunun uzmanı olmuşsundur.Zelişe önerilerde bulunabilirsin.

Kızlar bu hafta maşallah gruplar ne yapmış öyle.Ne çok kilo verilmiş.Ortalamalara göre 3. gözüküyoruz ancak hala bildirim yapmayan gruplar var sanırım :44:

Ben güzel geçeceğine inanıyorum canım. Belki daha çok kilo bile verebiliriz dengelersek eğer.

Evet aynen öyle ceee deyip kaçıyorsun. Sen müsait olduğun zaman konuşalım mutlaka. Mesaj sayılarınıda özel olarak takip edeceğim haberin olsun.

Hoşgeldin canım. Burdakilerin keyfi yerinde. Seni gördük daha çok sevindik. Sen kilo söylemeden gitmişin. Umarım döndüğünde çok olmamış hatta vermiş olursun.

anladım ablacım benden beklediklerinizi iyiliğim için istediğinizin farkndayım

tamam bu hafta arttırıcam ama almaktan korkuyorum

Bence alacağına daha çok vereceksin ama sağlıklı beslenmen lazım mutlaka.

ben çıkıyorum kızlar fırsat bulursam yine ararım öptüm hepinizi:)

Güle güle canım iyi eğlenceler. Biran önce dönersin inşallah aramıza.

20.06.2012
msj sayım 6
ama dünki msj sayım yok görünmüyo:26:

Not aldım Zeliş'cim. O zaman dünü 0 olarak geçiyoruz.

Yasemin'cim menün çok güzel ama Hatice'de söylemiş. Akşam yemeğinden sonra toplu olarak paylaşırsan menünü süper olur. Ayrıca doktora neden gittiğini merak ettim? Kiloylamı ilgili sadece?

Benimde kızkardeşim yok Ferhan'cım gerçekten büyük eksiklik. Bu nedenle bende 3 çocuk istiyorum çünki kardeşler gerçekten çok önemli. Allah bağışlasın hepsini. Çok doğru bir karar vermişsin.

Bende aynen seninki gibi çıkardım canı o yüzden ayrıca yazma gereği duymadım. Ece'cim paylaşımda da düzelt canım, kontrol sırası sizde olabilir.

Evet ikizler burcu :) tam senin anlattığın gibi bütün gün hareket halinde koşuşturmaca hoplamaca zıplamaca çenede hiç durmaz benim gibi biraz geveze olacak Ben Yayım kızım ikizler iyi anlaşıyoruz :)))

Doktorun çok doğru söylemiş. Doktorunla birlikte burayıda güzel götürürsen eğer motivasyonun hiç düşmeden süper kilolar vereceksin. Ve unutma burda insanın bütün yeme alışkanlıkları değişiyor. Ben bunu bu hafta çok iyi anladım. Herşey kendi elimizde. Bu arada bende YAY burcuyum canım.

Kızlar bu hafta maşallah gruplar ne yapmış öyle.Ne çok kilo verilmiş.Ortalamalara göre 3. gözüküyoruz ancak hala bildirim yapmayan gruplar var sanırım :44:

Evet canım yaaaaa yüzdeler çok fazla. Ben birinci oluruz diye tahmin etmiştim ama inşallah ilk üçe gireriz. Eğer listedeki üç kişi (Ben, Nermin ve Buse) bildirim yapsaydık süper olacaktı. Neyse bakalım hayırlısı. Haftaya bide benim kilom 2 ye bölünecek o yüzden benim bu hafta çok çalışmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…