Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhaba kizlar
Herkesi tebrik ederimm
Gram gram da olsa herkes verdi ve azimli onemli olan bu zatwn
Ben de simdi kuafordeyim manikur pedikur yaptiriyorum o arada uazayim dedim
Cunku sonra arkadaslarimla buluscam

Azimlisin sen.Verirsin hepsini ve fazlasını

Merhaba kizlar
Herkesi tebrik ederimm
Oh oh keyfe bakBide gezmelere gidilecek ne güzel

Merhaba kizlar
Herkesi tebrik ederimm

Ohh hatundaki keyfe bak. Ne güzel bakım yaptırıyor. Bende saçlarımı boyatacağım ama bugün olmaz sanırım. Bugün hiç bir iş yapmadım öyle tembel tembel pinekledim. Biran önce toparlanmam lazım. Bide kendimi yine çok şişman hissediyorum. Bu tatil benim psikolojimi bozdu yaaaa. Bidaha asla böyle kaçamaklar yapmayacağım. Aslında kaçamaklar değilde akşam geç yemeler kilo aldırdı bana. Sinirleniyorm böyle düşündükçe

Bari bir fincan yeşil çay yapıp içeyim

Kalk kalk.Tembel seniii Afiyet olsun canım.

okuyunca ben bile kendime acıdım

tamam ablacım konuşuruz aslında dün msj yazdım hatta menümü falanda paylaştım ama görünmüyo :44:

Kızlar bu hafta maşallah gruplar ne yapmış öyle.Ne çok kilo verilmiş.Ortalamalara göre 3. gözüküyoruz ancak hala bildirim yapmayan gruplar var sanırım :44:

Bazrn 0,60 la bile derecede oluyoruz bi hafta birinci oluruz demistim ben de:)

Yasin hosgeldin bu arada
Cok sempatik birine benziyorsun :)

Ben betul, istanbuldanim, bekarim, okul oncesi ogretmeniyim, oyle:)

Betuld teşekkür ederim :) hoşbulduk.

Haticecim bencede Zelişle aynı kaderi paylaşıyoruz. Hergün evde yicen yemicen kavgası yapıyoruz. Annemlerde tombiş benim gibi hallerinden mutlu değiller ama nedense bana da karışıyolar yiyeyim diye. Hele ablam bu aralar her akşam dondurma alıp geliyor kendimi zor tutuyorum. Gidiyom buzluğa madensuyuyla karıştırdığım meyve suyunu kalıplara koyuyom. Onlar donunca dondurma niyetine yiyorum

Ebrucum, akapuntur yaptırıyorum ben. Onun için her cumartesi doktoruma gidiyorum kontrole, kilo vermemişsem kızıyo(cadıdırda kendisi azıcık, eski obezlerdenmiş o da ondan doktorlukta bu branşı seçmiş :78:) o kızınca kendime geliyorum hahahahhah Birde yemek listem her hafta değişiyor, bana yeni liste veriyor. Tüm hafta kulaklarımda iğnelerde geziyorum

Evet ikizler burcu :) tam senin anlattığın gibi bütün gün hareket halinde koşuşturmaca hoplamaca zıplamaca çenede hiç durmaz benim gibi biraz geveze olacak Ben Yayım kızım ikizler iyi anlaşıyoruz :)))

iyi anlasiyorlar diymi yaylar ve ikizler..yaylarda firlama olurmus..yakin bi arkadas var yay cok cilgin..ebrucum sendemi? daha olgun duruyosun:)

Kızlar bu hafta maşallah gruplar ne yapmış öyle.Ne çok kilo verilmiş.Ortalamalara göre 3. gözüküyoruz ancak hala bildirim yapmayan gruplar var sanırım :44:

hadi yaa ben bakmadim..ne yapip verdiler ki..bitsinde, en cok kilo verenlerin menulerine bakariz:)

bende dondurmaya bayiliyorummm günde 4 - 5 dondurma yeme potansiyeline sahibim..cok iyi bir yöntem ..buzlu dondurma gibi oluyordur..bende yapayim öyle..

aslinda onlarda sana katilsa hep birlikte yapsaniz nekadar guzel olur..yemeklerinizi hep diyet yaparsiniz..sanada kolaylik olurdu:)

ebrucumcocuk konusunda öyle dusunmene sevindim..cok dusunmustum ben ve herkes aksi fikirdeydi..annem dahil..dinlemedim kimseyi..
hala soruyorlar zor oluyor mu? pismanmisin diye O_O ne gereksiz bir soru

Dondurma fikrini çok sevdim

Tebrik ederim arkadaşlar. Haftanın üçüncüsü olmuşsunuz . Pia seni de tebrik ederim
Evet 3. olmuşuz.Bende herkesi tebrik ediyorum

iyi anlasiyorlar diymi yaylar ve ikizler..yaylarda firlama olurmus..yakin bi arkadas var yay cok cilgin..ebrucum sendemi? daha olgun duruyosun:)

hadi yaa ben bakmadim..ne yapip verdiler ki..bitsinde, en cok kilo verenlerin menulerine bakariz:)
Ferhancım senide tebrik ederim.Derecede 3 olmuşsun.O zaman ilk senin menülere bakmak lazım

Ama mevye suyunu az maden suyunu çok koy, yoksa kalorisi yüksek olur

Benim yüzümden bu ara annem yemeğin yağlarına dikkat ediyor birde bol bol sebze yapıyor:)) hahahhaaha annem ve ablam isyanlardalar, ne biçim doktor hergün sebze mi yenir diye halbuki hergün sebze yemiyoruz onlar herşeyi yiyolar Bir tek aburcubur yiyemiyolar benim yanımda akşamları, o bile azıcık faydalı oldu ikisinede

Dondurma fikrini çok sevdim

Evet 3. olmuşuz.Bende herkesi tebrik ediyorum

Ferhancım senide tebrik ederim.Derecede 3 olmuşsun.O zaman ilk senin menülere bakmak lazım

tesekkürler hatice ilk ve buyuk ihtimal son derecem:)) baktim diger 1. ve 2.ye onlarda yeni üye :)

tesekkur ederim yasemin :)

ya ben meyve suyuna dikkati birak..cok canim isterse haftanin kacamagi yerim yani...cok seviyorum..öyle böyle degil

eheheheheee çok iyi anlıyorum seni annem ye demez ama evde hergün pastalar börekler pişirilir zor tutuyorum bende kendimi

dondurma fikrine bayıldım

disdoktorunda randevum var

hazirlanayim..aksam gorusuruz)

* bazen yazilarimi okuyorum da cok garip cumleler kuruyorum yanlis yaziyorum sanki bazen,, eminde degilim.. ama turkce egitim almadim hic,, bazi yazi kurallarini tam bilmiyorum..aksinede feci takintiliyim bu konuda. ohhh aciklama yaptim icim rahatladi:))

eheheheheee çok iyi anlıyorum seni annem ye demez ama evde hergün pastalar börekler pişirilir zor tutuyorum bende kendimi

dondurma fikrine bayıldım
Yasemini gördükçe örnek alırsın.Boşuna Yasemin sana yardımcı olabilir dememişim değil mi?

Zelişcim , ben yemediğim zaman annemin bir ağlamadığı kalıyor, surat düşüyo:26: bende inatçıyımdır biraz, inadına sebze yicektim onuda yemicem diyorum geri adım atıyor ah ahhh bizdede ne kızartmalar pişiyor, koku gerçekten mahvediyo insanı.

Ferhancım ben hamilelik döneminde kilolarımı dondurma yüzünden aldım. Hergün dondurma makarna yiyordum, nasıl olsa hamileydim ya birde benim üzüntülü olaylar vardı tabiki. Onun için dondurma ve makarnadan uzak duruyorum. Bir kaşık yediğimde canavara dönüşüyorum daha çok daha çok yiyorum

Sanırım herkeste bir makarna ve dondurma canavarlığı mevcut. Makarna yemeyeli aylar oldu.Ama dondurmayı masum tatlı diye arada kaçamak yaparak yiyorum.Yoksa bana kalsa bende hergün yiyebilirim.Eşime öğlen yine makarna pişirdim, canım çekti.59kg mı ucundan göreyim koca bir tabak peynirli bir makarnayı mideye indireceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…