Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

haklısın ablacım sadece kokuda değil karşında yenilmesi var bide offf çin işkencesi gibi

aynen ablacım dondurmaya dayanamyorum bide reklemlardaki magnumlar falan öldürüyo beni

Dondurmaya bir derece karşı koyuyorum ama makarna offf off mahvediyo beni. Çikolatayı da çok severdim onsuz yapamam sanırdım. Şu son 3 ayda yediğim çikolata 2 yi geçmez. İnsan zamanla alışıyo ama ilk zamanlar çoooooook arıyorum oburluk yaparak yemeyi her neyi yemeyi özlediysem

aynen ablacım dondurmaya dayanamyorum bide reklemlardaki magnumlar falan öldürüyo beni
Ben de aksine hiç sevmiyorum. Magnumun tadı bana çok yoğun ve ağır geliyor.

Obur olduğumuz için o kadar kiloyu aldık Onu da yiyeyim şunuda yiyeyim

Ben de aksine hiç sevmiyorum. Magnumun tadı bana çok yoğun ve ağır geliyor.

Obur olduğumuz için o kadar kiloyu aldık Onu da yiyeyim şunuda yiyeyim

hahahaha :) ben tadayım derken bir bakıyodum aaaa çikolata bitmiş, makarnayı kim yemiş, kısır mı hani nerde oluyordum :111: Şimdi tedbirli davranıp tabağıma hiç almıyorum yada 1 yemek kaşığı.

hahahaha :) ben tadayım derken bir bakıyodum aaaa çikolata bitmiş, makarnayı kim yemiş, kısır mı hani nerde oluyordum :111: Şimdi tedbirli davranıp tabağıma hiç almıyorum yada 1 yemek kaşığı.
Doğru söylüyorsun.En iyisi almamak.Yoksa illa bitmesi lazım.Annemin deyimiyle aman yazık olmasın,ziyan gitmesin yiyelim

Son düzenleme:
MENÜM
SABAH
Kepek ekmeğinden tost
Çay

ÖĞLEN
Yumurtalı kabak
Küçük bir dilim ekmek

ARA
1 bardak süt

AKŞAM
Müslili kayısılı yoğurt
1 avuç kabak çekirdeği

Waaaaww Hatice çok az yiyorsun. Bu arada kepek ekmeği kansızlık yapıyor, doktorlar artık vermiyor kepek ekmeğini. Onun yerine tam buğday unu ekmek almalısın

Waaaaww Hatice çok az yiyorsun. Bu arada kepek ekmeği kansızlık yapıyor, doktorlar artık vermiyor kepek ekmeğini. Onun yerine tam buğday unu ekmek almalısın
Kansızlık yaptığını biliyorum canım.Bende de akdeniz anemisi var kansızım.Normalde çavdar ekmeği yiyorum ancak bu kez yoktu bende beyaz ekmek almayayım diye kepek ekmeği aldım.

Beyaz ekmek zaten saman gibi oluyo artık, insan anlamıyo yedi mi yemedi mi. Kepekli alman iyi olmuş o zaman.

Ben çıkıyorum kızlar, eve doğru yolculuk başlar Akşam yine uğrar menümü yazarım

Sanırım bu 11 kiloyuda akupuntur ile verdin. Hem yediklerine diikat ediyorsun hem de akupuntur mu yaptırıyorsun. Senin şuan kafanı karıştırmak istemem ama ben bu tür akupuntur olaylarına pek inanmıyorum Umarım faydasını görürüsün ama ben senin akupuntursuzda zayıflayacağına inanıyorum. Bu arada sen evdekilerede el at. Hepbirlikte daha iyi kilolar verebilirsiniz.

iyi anlasiyorlar diymi yaylar ve ikizler..yaylarda firlama olurmus..yakin bi arkadas var yay cok cilgin..ebrucum sendemi? daha olgun duruyosun:)

hadi yaa ben bakmadim..ne yapip verdiler ki..bitsinde, en cok kilo verenlerin menulerine bakariz:)

Ben genelde aşağı yukarı bütün burçlarla anlaşıyorum yada bana öyle geliyor Bende çılgınımdırda yaş ilerledikçe daha oturaklı çılgınlıklar yapmaya başlıyorsun. Yay burcunun bütün özelliklerini taşıyorum bu arada.

Geçmiş olsun canım. Diş dedinde benimde bir ara kontole gitmem lazım ama diş deyince hep erteliyoruz. Bu arada Türkçen gayet güzel. Hatta yurtdışındayaşayan birisi için süper.

Hem geçmiş olsun canım hem afiyet.

Gorysuruz seda, afiyet olsun.

Ben de menumu yazayim

Sabah
1 bardk sut

Ogle
Kofte izgara yaninda kozlenmis patlican ve zero

Aksam
7-8 tane Kurdanda tavuk yerim

Afiyet olsun Betül'cüm güzel olmuş menün.

Bugün yine dışarıdaydım.Evde olmayınca menüm bozuluyor.
SABAH
1 simit
Çay

ÖĞLE
4 çiğ köfte(Marulla)
Ayran

AKŞAM
2 haşlanmış yumurta
1 kase yoğurt
yarım dilim ekmek

Ayyyy herşeye doydum şu çiğköfteye doyamadım gitti. Çok yakında kendim yapmaya başlayacağım. Afiyet olsun canım.

Hiç olmamış menün Zeliş. Lütfen artık özen göster sağlığına. Az yeme artık. Dondurmayı bulan insan her türlü yiyeceği bulur. Bahanen bu olmasın.

iyi fikir de kızımsız olmaz yaa! ben yapamam
allah ayırmasın

Ben böyle söyleyeceğini biliyordum çünkü soruyu duyar duymaz kızımsız olmaz diye düşündüm

Afiyet olsun canım. Artık bende tartılmadan hem verdiğimi hem aldığımı anlayabiliyorum. İnsan kendini daha hafif hissediyor bide ince.

Yemeğimi yedim geldim.
MENÜM
SABAH
2,5 dilim kepek ekmeği
Melemen
Peynir

ÖĞLE
Cacık
1 avuç kiraz

AKŞAM
Müslili kayısılı yoğurt

Afiyet olsun canım. kızlarında sölediği gibi öğlenin ve akşamın hafif olmuş.

Menüm

sabah
1 dilim ekmek
peynir
zeytin
salatalık

öğlen
2 dilim ekmek
1 yumurta
yeşillik

akşam
patlıcan yemeği
salata

Şimdiye kadar sende gördüğüm en iyi menülerden. Bundan sonra böyle menüler bekliyorum hatta daha iyisini bile yapabilirsin. Afiyet olsun.

Afiyet olsun Ferhan'cım güzel olmuş menün.

Patatesten mümkün olduğunca uzak durmaya çalış Seda'cım. Pirinç ve patates diyette yenmemesi gereken yiyeceklerden.

Yorumlar yapılmış zaten. Aynen katılıyorum ve bu hafta senden daha iyi menüler bekliyorum Betül'cüm.

Kalk kalk.Tembel seniii Afiyet olsun canım.

Kabul ediyorum tembel olduğumu ve bugün tamamen tembellik yaptım

Konya'da yağmur yağmaya başladı kızlar. Hemde çok güzel yağıyor. Yalan dünya başladı onu izleyip dönerim

Kabul ediyorum tembel olduğumu ve bugün tamamen tembellik yaptım

Konya'da yağmur yağmaya başladı kızlar. Hemde çok güzel yağıyor. Yalan dünya başladı onu izleyip dönerim
Hatırlattığın iyi oldu bende izlemeye gideyim.Bizde balkonda yağmur eşliğinde çay içiyorduk

menümü yazamadımm

sabah
1 dilim ekmek
peynir
yeşillik
1 yumurta

öğlen
1 dilim ekmek
yoğurt

akşam
1 tabak patlıcan yemegi
1 dilim ekmek

Biraz spor yaptım.
SPORUM
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]SOPALI HAREKET[/TD]
[TD="align: center"]SOPALI YAN BEL HAREKETİ[/TD]
[TD="align: center"]TWESTER[/TD]
[TD="align: center"]DAMBIL İLE KOL HAREKETLERİ[/TD]
[TD="align: center"]YER HAREKETLERİ[/TD]
[TD="align: center"]GÖĞÜS HAREKETLERİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]150[/TD]
[TD="align: center"]100[/TD]
[TD="align: center"]150[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ebrucum tesekkürler ama bazen okuyorum yazdigimi yanlis yazdigimi anliyorum ama nerede tam anlamiyorum..sonucta anlasiyoruzda ama yinede söyledim ohhh dedim..o hatalari gordukce utaniyordum

bende herkesle anlastigimi saniyorum :)) ama bilemiyorum..yaylar iyidir keyiflidir..yasamayi bilir:)

buarada dislerimi temizlettim mis gibi oldu:)

ben saniyorum yerim yine..diyette olmasam arada yemek o kadar etkilemiyordu beni..ama simdi dogumla birlikte gelen kilolarda yemeye devam etmek kilo aldiriyo fark ettim ..tabi yasta ilerliyor..zaten "umuyorum" eskisi gibi canim istemiycek..büyümek istiyorum artik

canim normal makarna gibi guzel olmasada kepekli makarna yiyebilirsin diyette..cok duruk onlarin kalorisi

sende canim zartbitter yada bitter cikolata yiyebilirsin onlardada bildigim kadariyla 0,1 yag var..bende herkese alternatif sunuyorum ama :))) birde cok istediginizde meyveli dondurmada yenebilir..her zaman olmamak kaydiyla..siz bilirsiniz dengesini

MENÜM
SABAH
Kepek ekmeğinden tost
Çay

ÖĞLEN
Yumurtalı kabak
Küçük bir dilim ekmek

ARA
1 bardak süt

AKŞAM
Müslili kayısılı yoğurt
1 avuç kabak çekirdeği

güzeel

bak ben bilmiyordum..ben karisik yiyorum cavdar, tam bugday ekmegi ne denk gelirse..ama bildigim iyi oldu cunku annem sadece kepekli yiyor..uyaririm tesekkurler

benim menumde söyleydi

sabah:az yagli sütle 1 kase yulaf gevregi

ögle:yumurta,domates ve beyaz peynirle sandivic

aksam:bir karis uzunlugunda sis köfte, az yesillik, 1wrap ekmegi (lavasda diyebilirmiyiz? lavas kalinmi oluyor? )

simdi 1 demlik yesil cay demledim onu icicem

Akşamki lavaş fazla olmuş sanırım.Onun dışında güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…