Zelişcim , ben yemediğim zaman annemin bir ağlamadığı kalıyor, surat düşüyo:26: bende inatçıyımdır biraz, inadına sebze yicektim onuda yemicem diyorum geri adım atıyorah ahhh bizdede ne kızartmalar pişiyor, koku gerçekten mahvediyo insanı.
Ferhancım ben hamilelik döneminde kilolarımı dondurma yüzünden aldım. Hergün dondurma makarna yiyordum, nasıl olsa hamileydim ya birde benim üzüntülü olaylar vardı tabiki. Onun için dondurma ve makarnadan uzak duruyorum. Bir kaşık yediğimde canavara dönüşüyorum daha çok daha çok yiyorum
Zelişcim , ben yemediğim zaman annemin bir ağlamadığı kalıyor, surat düşüyo:26: bende inatçıyımdır biraz, inadına sebze yicektim onuda yemicem diyorum geri adım atıyorah ahhh bizdede ne kızartmalar pişiyor, koku gerçekten mahvediyo insanı.
Ferhancım ben hamilelik döneminde kilolarımı dondurma yüzünden aldım. Hergün dondurma makarna yiyordum, nasıl olsa hamileydim ya birde benim üzüntülü olaylar vardı tabiki. Onun için dondurma ve makarnadan uzak duruyorum. Bir kaşık yediğimde canavara dönüşüyorum daha çok daha çok yiyorum
Sanırım herkeste bir makarna ve dondurma canavarlığı mevcut.Makarna yemeyeli aylar oldu.Ama dondurmayı masum tatlı diye arada kaçamak yaparak yiyorum.Yoksa bana kalsa bende hergün yiyebilirim.Eşime öğlen yine makarna pişirdim, canım çekti.59kg mı ucundan göreyim koca bir tabak peynirli bir makarnayı mideye indireceğim
Ben de aksine hiç sevmiyorum. Magnumun tadı bana çok yoğun ve ağır geliyor.aynen ablacım dondurmaya dayanamyorum bide reklemlardaki magnumlar falan öldürüyo beni
Obur olduğumuz için o kadar kiloyu aldıkDondurmaya bir derece karşı koyuyorum ama makarna offf off mahvediyo beni. Çikolatayı da çok severdim onsuz yapamam sanırdım. Şu son 3 ayda yediğim çikolata 2 yi geçmez. İnsan zamanla alışıyo ama ilk zamanlar çoooooook arıyorum oburluk yaparak yemeyi her neyi yemeyi özlediysem
Ben de aksine hiç sevmiyorum. Magnumun tadı bana çok yoğun ve ağır geliyor.
Obur olduğumuz için o kadar kiloyu aldıkOnu da yiyeyim şunuda yiyeyim
hahahaha :) ben tadayım derken bir bakıyodum aaaa çikolata bitmiş, makarnayı kim yemiş, kısır mı hani nerde oluyordum:111: Şimdi tedbirli davranıp tabağıma hiç almıyorum yada 1 yemek kaşığı.
Kansızlık yaptığını biliyorum canım.Bende de akdeniz anemisi var kansızım.Normalde çavdar ekmeği yiyorum ancak bu kez yoktu bende beyaz ekmek almayayım diye kepek ekmeği aldım.Waaaaww Hatice çok az yiyorsun. Bu arada kepek ekmeği kansızlık yapıyor, doktorlar artık vermiyor kepek ekmeğini. Onun yerine tam buğday unu ekmek almalısın
Tamam Yasemin görüşürüz.Beyaz ekmek zaten saman gibi oluyo artık, insan anlamıyo yedi mi yemedi mi. Kepekli alman iyi olmuş o zaman.
Ben çıkıyorum kızlar, eve doğru yolculuk başlarAkşam yine uğrar menümü yazarım
Betuld teşekkür ederim :) hoşbulduk.
Haticecim bencede Zelişle aynı kaderi paylaşıyoruz. Hergün evde yicen yemicen kavgası yapıyoruz. Annemlerde tombiş benim gibi hallerinden mutlu değiller ama nedense bana da karışıyolar yiyeyim diye. Hele ablam bu aralar her akşam dondurma alıp geliyorkendimi zor tutuyorum. Gidiyom buzluğa madensuyuyla karıştırdığım meyve suyunu kalıplara koyuyom. Onlar donunca dondurma niyetine yiyorum
Ebrucum, akapuntur yaptırıyorum ben. Onun için her cumartesi doktoruma gidiyorum kontrole, kilo vermemişsem kızıyo(cadıdırda kendisi azıcık, eski obezlerdenmiş o da ondan doktorlukta bu branşı seçmiş :78:) o kızınca kendime geliyorum hahahahhah Birde yemek listem her hafta değişiyor, bana yeni liste veriyor. Tüm hafta kulaklarımda iğnelerde geziyorum
iyi anlasiyorlar diymi yaylar ve ikizler..yaylarda firlama olurmus..yakin bi arkadas var yay cok cilgin..ebrucum sendemi? daha olgun duruyosun:)
hadi yaa ben bakmadim..ne yapip verdiler ki..bitsinde, en cok kilo verenlerin menulerine bakariz:)
disdoktorunda randevum var
hazirlanayim..aksam gorusuruz)
* bazen yazilarimi okuyorum da cok garip cumleler kuruyorum yanlis yaziyorum sanki bazen,, eminde degilim.. ama turkce egitim almadim hic,, bazi yazi kurallarini tam bilmiyorum..aksinede feci takintiliyim bu konuda. ohhh aciklama yaptim icim rahatladi:))
Selam kızlar,
Bu akşam internetim olmayacak, bir arkadaşımın annesi bugün önemli bir ameliyat oldu, onun yanında kalacağım. O yüzden menümü şimdiden yazıyorum.
sabah - yarım simit
öğlen - ezogelin çorba, taze fasulye, salata
akşam -yine ezogelin çorba ve yoğurt.
Yarın görüşmek üzere kızlar...
Gorysuruz seda, afiyet olsun.
Ben de menumu yazayim
Sabah
1 bardk sut
Ogle
Kofte izgara yaninda kozlenmis patlican ve zero
Aksam
7-8 tane Kurdanda tavuk yerim
Bugün yine dışarıdaydım.Evde olmayınca menüm bozuluyor.
SABAH
1 simit
Çay
ÖĞLE
4 çiğ köfte(Marulla)
Ayran
AKŞAM
2 haşlanmış yumurta
1 kase yoğurt
yarım dilim ekmek
Menüm
sabah 1 bardak süt
öğlen 1 dondurma
akşam 1 dilim ekmek yeşil fasulye
öğlen dondurma bulabildim ancak ama akşamda abartmadım şu an alıntılayamıyorum ama pia ablam bana biraz kızmış gibi ınş beğenirsin menumu :)
iyi fikir de kızımsız olmaz yaa! ben yapamam
allah ayırmasın
selam kizlar,
gecmise bakmadan menümü yazayim bende..cuma gibi size süpriz yapabilirim:)
Sabah:1 dilim ekmek, 1 yk ton baligi, 3 kornison ince 1 dilim kasar
ögle:6 sarma, 1 kase salata
ara: 2 yulaf gevregi
Aksam:meyve salatasi
3 büyük bardak zencefil
2lt su
SPOR 1 saat yürüyüs,, 200 mekik,, 20 dk cardio * bu hafta hergün yürüdüm spor yaptim..farki net birsekilde görüyorum..tartilmamak icin kendimi zor tutuyorum :)
Yemeğimi yedim geldim.
MENÜM
SABAH
2,5 dilim kepek ekmeği
Melemen
Peynir
ÖĞLE
Cacık
1 avuç kiraz
AKŞAM
Müslili kayısılı yoğurt
Menüm
sabah
1 dilim ekmek
peynir
zeytin
salatalık
öğlen
2 dilim ekmek
1 yumurta
yeşillik
akşam
patlıcan yemeği
salata
bende menumu yazayim
SABAH: 1 yumurta,4 yk yogurt, 2 yk yulaf kepegi (1 kasede karistirip yedim)
ara 1 yesil elma
ÖGLE:1tabak haslanmis karisik sebze *bezelye,havuc karnibahar kuskonmaz
AKSAM: 1 balik fileto biraz yesillik
spor bugun yok..yorgunum, belki cikarim birazdan yuruyuse
Tekrar selam kızlar,
Bugünkü menüm
Sabah - kepek ekmeğine peynirli tost
Öğlen - tavukk sote, yarım haşlanmış patates
Akşam - mercimek çorbası, az zeytinyağlı taze fasulye
Hala işteyim ben kızlar.. bu yüzden bügün de çok giremedimmm
Her hafta persembeyi cok hafif gecireyim desem de hep kotu denk geliyorr
Malesef ..
Gun vardi bugun biz de
Bir seylerin az az tadina bakayim bari dedim istedigim gibi hafif olmadi o yuzden
Sabah 9
1 bardk sut
Saat 11
Yarim simit
Saat 5
Kabak salatasi, mantarli biberli tavuk sote
3-4 kasik kisir, yarim dilim kek
Kalk kalk.Tembel seniiiAfiyet olsun canım.
Hatırlattığın iyi oldu bende izlemeye gideyim.Bizde balkonda yağmur eşliğinde çay içiyordukKabul ediyorum tembel olduğumu ve bugün tamamen tembellik yaptım
Konya'da yağmur yağmaya başladı kızlar. Hemde çok güzel yağıyor. Yalan dünya başladı onu izleyip dönerim
Sanırım herkeste bir makarna ve dondurma canavarlığı mevcut.Makarna yemeyeli aylar oldu.Ama dondurmayı masum tatlı diye arada kaçamak yaparak yiyorum.Yoksa bana kalsa bende hergün yiyebilirim.Eşime öğlen yine makarna pişirdim, canım çekti.59kg mı ucundan göreyim koca bir tabak peynirli bir makarnayı mideye indireceğim
Dondurmaya bir derece karşı koyuyorum ama makarna offf off mahvediyo beni. Çikolatayı da çok severdim onsuz yapamam sanırdım. Şu son 3 ayda yediğim çikolata 2 yi geçmez. İnsan zamanla alışıyo ama ilk zamanlar çoooooook arıyorum oburluk yaparak yemeyi her neyi yemeyi özlediysem
MENÜM
SABAH
Kepek ekmeğinden tost
Çay
ÖĞLEN
Yumurtalı kabak
Küçük bir dilim ekmek
ARA
1 bardak süt
AKŞAM
Müslili kayısılı yoğurt
1 avuç kabak çekirdeği
Waaaaww Hatice çok az yiyorsun. Bu arada kepek ekmeği kansızlık yapıyor, doktorlar artık vermiyor kepek ekmeğini. Onun yerine tam buğday unu ekmek almalısın
Akşamki lavaş fazla olmuş sanırım.Onun dışında güzel.benim menumde söyleydi
sabah:az yagli sütle 1 kase yulaf gevregi
ögle:yumurta,domates ve beyaz peynirle sandivic
aksam:bir karis uzunlugunda sis köfte, az yesillik, 1wrap ekmegi (lavasda diyebilirmiyiz? lavas kalinmi oluyor? )
simdi 1 demlik yesil cay demledim onu icicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?