Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aksam menum

1kase mercimek corbasi
Yarim kase yogurt
Yarim tabak domatesli bulgur pilavi

Ara
Maden suyu, sekersiz turk kahvesi :)))
Yasemin sen menünü doktorla yapıyorsun ama bulgur pilavı bana fazla geldi.Hani pilav türünü öğlen yesen daha iyi olur.Birde akşam yemeğini kaçta yiyorsun?

Herkes uyudu bir ben kaldım sanırım.Bende çıkıyorum.Uğrayan olursa İYİ GECELER,İYİ UKULAR

Haticecim İsten eve 19.00-19.30 arasi geliyorum.en gec 8 de yemegi yemis oluyorum. 9 da da herseyi kesiyorum cay vs dahil olmak uzere.
Biraz geç kalıyormuşsun Yasemin.Neyse ki kilo verebiliyorsan sorun yok.Ben en geç 6 da herşeyi kesiyorum.Kaçamak yapmasam bile 6 dan sonra yemek yersem kilo veremiyorum.Ama çay içiyorum.Gerçi kilo verdiğim yok hep gram veriyorum

Son düzenleme:
İsyerinde yemege kalksam cok zor oluyo. Bazen arada kilo vermem duruyo gibi oluyo, sonra yeniden verebiliyorum. En son 9 dan sonra bisey yememeliymisim. Sabahta gune erken basliyorum 2 haftadir. Sabah bfite gidip yaklasik 1 saat sporumu yapiyorum

Akapunturun da etkisi var biraz.

OOO sabah sabah 1 saat spor süpersin.

Kızlar merhaba,

Sabah geldim kayboldum, işten yeni geldim yine, yarın çalışmamak için bugünü feda ettik :S Yöneticimle bilgisayarlar yan yana çalışınca giremiyorum internete, . Şimdi geçmişi okumaya başlıyorum.. Kusura bakmayın kızlaar.

Eylulde kuzenimin dugunu var, tombis tombis gitmeyeyim begendigimi alip giyebileyim diye ugrasiyorum :))))

Benim cadiloz uyudu sonunda bende yatayim bari , iyi geceler tatli ruyalar :))))

Bu arada mesaj bildirmeyi unuttum 22 oldu bugun

Kİzlarr selamm
Kimse kaldi mi bilmiyorum ama ancak gelebildimm
Eve glir gelmez banyiya attim kendimi direk dusumu aldim
Gecmisi okuyayaim hemen

Yasemin hoşgeldin canım, ben Seda..

MEnumu de yazayim
Bugun pek bir sey yiyemedim gerci ama cok da acikmadim gun icinde
Simdi aciktim ama dustan sonra

Sabah 9:30
1 sade ev pogacasi

Saat 5-6 arasi
Tavuk kanat ve zero

8 gibi
İce tea

Akşamki lavaş fazla olmuş sanırım.Onun dışında güzel.

ben lavasi daha tombik hayal ediyordum baktim nette..bugün yedigimin aynisi:) hic yag yok galiba onlarda..baktim kalorisine 1 lavasta 100kalori varmis..1 dilim ekmekte 65 kl
ben daha cok gunun toplaminda mumkun mertebe 1000- 1200 kaloriyi asmamaya calisiyorum..hesaplamadim gercide sanki gecmiyor gibi

Yasemin sen menünü doktorla yapıyorsun ama bulgur pilavı bana fazla geldi.Hani pilav türünü öğlen yesen daha iyi olur.Birde akşam yemeğini kaçta yiyorsun?

bence corba yerine sade bulgur olsaydi yada yaninda bir sebze yemegi..canim bulgur lifli kalorisi en dusuk tahillardan..bence ihtiyacta..diyete uygun pisirildiginde yenebilir bir yemek

bir ögunde sade bulgur+ yogurt yada bulgur +sebze yendiginde ne kadar kalori tutar ki..hem gercekten lif degeri cok yuksekmis, birde b vitamini

mesela 1 porsiyon mercimek corbasinda 386 kalori
1 porsiyon bulgur pilavindada 300 kalori varmis * ben en yüksek yazan yerden alintiladim ..bazi yerlerde cok daha dusuk yaziyo..bence "mercimek" corbasiyla birlesince cok oluyor yoksa bulguru tüketebiliriz diyetimizde

Bugünkü menüm

Sabah - yarım simit, yeşil çay

Öğlen - Yayla çorbası, tavuk göğsü haşlama, yoğurt

Akşam - 6'da bir kase sütlü nesfit, 7'de bir şeftali

2,5lt su, işte uyanık kalmak için 3fincan çay, 1 fincan kahve... hepsi şekersiz.

Önemli değil canım.Sonuçta kilonu bildirdin ve çalışıyorsun.Bir kusur yok.Sonuçta ilgili olduğunu görüyoruz.Bu saatte yorgun argın geçmişe bakıyorsun.Süpersin.
Eylulde kuzenimin dugunu var, tombis tombis gitmeyeyim begendigimi alip giyebileyim diye ugrasiyorum :))))

Benim cadiloz uyudu sonunda bende yatayim bari , iyi geceler tatli ruyalar :))))

Eylüle kadar sen çoooooooooooooookkkkkkkkkkkk kilo verirsin.Bu arada mesajlar özelden atılıyor.Bugün Fundaya(elmalıturta) atılacak.Özelden atamıyorsan bir süre burdan not alalım.

Eylül de bir de benim düğünüm var :) Asıl tombiş gelin olmaz dimi

İyi geceler...

bende cok erken kesiyorum..ben her ögünü erken yiyorum sabah7 gibi ögle 12 aksamda en gec 5 sonra sadece cay..benimki tercihten öte aliskanlik cok acikiyorum sabah..sabah erken kalkinca oglede erken oluyor..akis öyle oluyor anlamadan :)

oo gecmis olsun hadi ..bitmis..cok uzun calisiyorsunuz yaa...

iyi geceler.. mesajlari özelden bildiriyoruz canim ..burda takip edilemiyor..elmaliturtaya mi aticaktik hatice?

MEnumu de yazayim

1 sade ev pogacasi

Saat 5-6 arasi
Tavuk kanat ve zero

8 gibi
İce tea

sende farkindasin betülcüm, kötü olmus

MEnumu de yazayim

1 sade ev pogacasi

Saat 5-6 arasi
Tavuk kanat ve zero

8 gibi
İce tea
Gerçekten az yemişsin Betül.Şimdi cızzz yok sana birşeyyemessin zaten.

Afiyet olsun Seda güzel olmuş.

İyi geceler...
Yok yok düğüne sende birşeycikler kalmaz.

Evet ferhan ya malesef kotu oldu ama denk gelmedi iki ogun yapsaydim cok gec saate kalmisti yemeyeyim dedim
Arkadaslarlaydik onlar da acikti beraber yemistik tavuk kanat
Burger a gittik hepsi menu yedi ben baktim:))

süpper tebrikler..ustelik bu saate kadar calistigin halde

İyi geceler...

aaa gelin mi oluyosuuunnnn..birde gelinimiz var ne guzel:) ins cok guzel,gönlüne göre olur hersey

Evet ferhan ya malesef kotu oldu ama denk gelmedi iki ogun yapsaydim cok gec saate kalmisti yemeyeyim dedim
Arkadaslarlaydik onlar da acikti beraber yemistik tavuk kanat
Burger a gittik hepsi menu yedi ben baktim:))
anliyorum :) aksam bi meyve fln yeseydin ice tee yerine yada bikac yesillik yada yogurt hersey hal olurdu..olsun..hepimize oluyor öyle arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…