Yasemin sen menünü doktorla yapıyorsun ama bulgur pilavı bana fazla geldi.Hani pilav türünü öğlen yesen daha iyi olur.Birde akşam yemeğini kaçta yiyorsun?Aksam menum
1kase mercimek corbasi
Yarim kase yogurt
Yarim tabak domatesli bulgur pilavi
Ara
Maden suyu, sekersiz turk kahvesi :)))
Biraz geç kalıyormuşsun Yasemin.Neyse ki kilo verebiliyorsan sorun yok.Ben en geç 6 da herşeyi kesiyorum.Kaçamak yapmasam bile 6 dan sonra yemek yersem kilo veremiyorum.Ama çay içiyorum.Gerçi kilo verdiğim yok hep gram veriyorumHaticecim İsten eve 19.00-19.30 arasi geliyorum.en gec 8 de yemegi yemis oluyorum. 9 da da herseyi kesiyorum cay vs dahil olmak uzere.
OOO sabah sabah 1 saat spor süpersin.İsyerinde yemege kalksam cok zor oluyo. Bazen arada kilo vermem duruyo gibi oluyo, sonra yeniden verebiliyorum. En son 9 dan sonra bisey yememeliymisim. Sabahta gune erken basliyorum 2 haftadir. Sabah bfite gidip yaklasik 1 saat sporumu yapiyorum
Akapunturun da etkisi var biraz.
Merhaba Arkadaşlar,
Benide aranıza alır mısınızTek başına mücadele etmek çok zormuş. Birlikten kuvvet doğar diyerek aranıza katılmak istiyorum Hamilelik ve sonrasında 30 kilodan fazla kilo aldım. Kızım iki yaşında 110 ile başlamıştım ilk diyetime ilk yıl sadecce 10 kilo verebildim. 3 ay önce akapunkturla birlikte diyete başladım. Kilo vermem biraz olsun hızlandı :) 2 haftadır da spora başlamış bulunuyorum. 29 yaşındayım 1.71 boyum 89 kiloyum (2 gün önce 87..7 yi görmüştüm ama bugün 89 görünüyorum regl zamanım). Aranıza beni aldığınız takdirde kurallar nedir
Akşamki lavaş fazla olmuş sanırım.Onun dışında güzel.
Yasemin sen menünü doktorla yapıyorsun ama bulgur pilavı bana fazla geldi.Hani pilav türünü öğlen yesen daha iyi olur.Birde akşam yemeğini kaçta yiyorsun?
Önemli değil canım.Sonuçta kilonu bildirdin ve çalışıyorsun.Bir kusur yok.Sonuçta ilgili olduğunu görüyoruz.Bu saatte yorgun argın geçmişe bakıyorsun.Süpersin.Kızlar merhaba,
Sabah geldim kayboldum, işten yeni geldim yine, yarın çalışmamak için bugünü feda ettik :S Yöneticimle bilgisayarlar yan yana çalışınca giremiyorum internete, . Şimdi geçmişi okumaya başlıyorum.. Kusura bakmayın kızlaar.
Eylüle kadar sen çoooooooooooooookkkkkkkkkkkk kilo verirsin.Bu arada mesajlar özelden atılıyor.Bugün Fundaya(elmalıturta) atılacak.Özelden atamıyorsan bir süre burdan not alalım.Eylulde kuzenimin dugunu var, tombis tombis gitmeyeyim begendigimi alip giyebileyim diye ugrasiyorum :))))
Benim cadiloz uyudu sonunda bende yatayim bari , iyi geceler tatli ruyalar :))))
Bu arada mesaj bildirmeyi unuttum 22 oldu bugun
Eylulde kuzenimin dugunu var, tombis tombis gitmeyeyim begendigimi alip giyebileyim diye ugrasiyorum :))))
Benim cadiloz uyudu sonunda bende yatayim bari , iyi geceler tatli ruyalar :))))
Biraz geç kalıyormuşsun Yasemin.Neyse ki kilo verebiliyorsan sorun yok.Ben en geç 6 da herşeyi kesiyorum.Kaçamak yapmasam bile 6 dan sonra yemek yersem kilo veremiyorum.Ama çay içiyorum.Gerçi kilo verdiğim yok hep gram veriyorum
Kızlar merhaba,
Sabah geldim kayboldum, işten yeni geldim yine, yarın çalışmamak için bugünü feda ettik :S Yöneticimle bilgisayarlar yan yana çalışınca giremiyorum internete, . Şimdi geçmişi okumaya başlıyorum.. Kusura bakmayın kızlaar.
Eylulde kuzenimin dugunu var, tombis tombis gitmeyeyim begendigimi alip giyebileyim diye ugrasiyorum :))))
MEnumu de yazayim
Bugun pek bir sey yiyemedim gerci ama cok da acikmadim gun icinde
Simdi aciktim ama dustan sonra
Sabah 9:30
1 sade ev pogacasi
Saat 5-6 arasi
Tavuk kanat ve zero
8 gibi
İce tea
Gerçekten az yemişsin Betül.Şimdi cızzz yok sana birşeyMEnumu de yazayim
Bugun pek bir sey yiyemedim gerci ama cok da acikmadim gun icinde
Simdi aciktim ama dustan sonra
Sabah 9:30
1 sade ev pogacasi
Saat 5-6 arasi
Tavuk kanat ve zero
8 gibi
İce tea
Afiyet olsun Seda güzel olmuş.Bugünkü menüm
Sabah - yarım simit, yeşil çay
Öğlen - Yayla çorbası, tavuk göğsü haşlama, yoğurt
Akşam - 6'da bir kase sütlü nesfit, 7'de bir şeftali
2,5lt su, işte uyanık kalmak için 3fincan çay, 1 fincan kahve... hepsi şekersiz.
Yok yok düğüne sende birşeycikler kalmaz.Eylül de bir de benim düğünüm var :) Asıl tombiş gelin olmaz dimi
İyi geceler...
Bugünkü menüm
Sabah - yarım simit, yeşil çay
Öğlen - Yayla çorbası, tavuk göğsü haşlama, yoğurt
Akşam - 6'da bir kase sütlü nesfit, 7'de bir şeftali
2,5lt su, işte uyanık kalmak için 3fincan çay, 1 fincan kahve... hepsi şekersiz.
Eylül de bir de benim düğünüm var :) Asıl tombiş gelin olmaz dimi
İyi geceler...
anliyorum :) aksam bi meyve fln yeseydin ice tee yerine yada bikac yesillik yada yogurt hersey hal olurdu..olsun..hepimize oluyor öyle aradaEvet ferhan ya malesef kotu oldu ama denk gelmedi iki ogun yapsaydim cok gec saate kalmisti yemeyeyim dedim
Arkadaslarlaydik onlar da acikti beraber yemistik tavuk kanat
Burger a gittik hepsi menu yedi ben baktim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?