İsyerinde yemege kalksam cok zor oluyo. Bazen arada kilo vermem duruyo gibi oluyo, sonra yeniden verebiliyorum. En son 9 dan sonra bisey yememeliymisim. Sabahta gune erken basliyorum 2 haftadir. Sabah bfite gidip yaklasik 1 saat sporumu yapiyorum
Akapunturun da etkisi var biraz.
anliyorum :) aksam bi meyve fln yeseydin ice tee yerine yada bikac yesillik yada yogurt hersey hal olurdu..olsun..hepimize oluyor öyle arada
Disardaydim cafedeydik arkadaslarla
Oyle bi secenegim yoktu:))
A seda ben d bilmiyordum evleneceginii
Hayirli olsun simdiden
Agustosta da biz nisan dusunuyoruz, insallah ikimiz de incecik olucazzz
tesekkürler hatice ilk ve buyuk ihtimal son derecem:)) baktim diger 1. ve 2.ye onlarda yeni üye :)
tesekkur ederim yasemin :)
ya ben meyve suyuna dikkati birak..cok canim isterse haftanin kacamagi yerim yani...cok seviyorum..öyle böyle degil
Yakalarsak döveriz canımYok hatice yememeye caliscam
Karnimdan sesler gelmeye basladi gideyim de su iceyim kandirayim onu
Bu arada kizlar biz erkek arkadasimla ailelere soyledik 2-3 hafta icinde aileler tanisabilirr
Bundan sonra ben bir kere bile kacamak yaptigimi gorurseniz dovun beni
Menulerime de cok dikkat edin uyarinn tamam mii
Haftada 4 gün çok güzel olur Seda.Ben geçen haftalara kadar çok güzel spor yapıyordum bu hafta yapamadım.Benimde yapmam lazım.Sanırım bende spor olayını hafta sonu 2 gün + haftaiçi 2 gün sabaha alarak çözebileceğim...
Önemli değil canım.Sonuçta kilonu bildirdin ve çalışıyorsun.Bir kusur yok.Sonuçta ilgili olduğunu görüyoruz.Bu saatte yorgun argın geçmişe bakıyorsun.Süpersin.
Senin 21.mesaj ile devam ettiğini farkettim sonra görürsün kesin dedim.Biraz daha devam etseydin söyleyecektimayyy haticeee ne dikkatlisiiin gece yarisi oldu yarinin mesajlari mi basliyor:) bende hemen bununla beraber yarina sayiyorum mesajlarimi
böyle zihni uyanik insanlara bayiliyorum
ay buralarda öyle cok uyur gezer varkii
Aramıza yeni katılan arkadaşlar yarın resimlerinizi bir ekleyinde sizleri görelim.Biz meraklıyızdır.Ebru olsa kesin o da aynı şei söylerBilmeyenler için profil bölümüne albüm oluşturup eklersseniz ve özel diye işaretlerseniz sadece arkadaş grubunuz görebilir.Sonra silersiniz.
Yok hatice yememeye caliscam
Karnimdan sesler gelmeye basladi gideyim de su iceyim kandirayim onu
Bu arada kizlar biz erkek arkadasimla ailelere soyledik 2-3 hafta icinde aileler tanisabilirr
Bundan sonra ben bir kere bile kacamak yaptigimi gorurseniz dovun beni
Menulerime de cok dikkat edin uyarinn tamam mii
Aramıza yeni katılan arkadaşlar yarın resimlerinizi bir ekleyinde sizleri görelim.Biz meraklıyızdır.Ebru olsa kesin o da aynı şei söylerBilmeyenler için profil bölümüne albüm oluşturup eklersseniz ve özel diye işaretlerseniz sadece arkadaş grubunuz görebilir.Sonra silersiniz.
süpper tebrikler..ustelik bu saate kadar calistigin halde
aaa gelin mi oluyosuuunnnn..birde gelinimiz var ne guzel:) ins cok guzel,gönlüne göre olur hersey
heeee aksamda mi disardaydiiinnnn heeee iyi gezdin yaniiiii...ayyyy kiskandim
A Evet evet
Ekleyelim birbirimizi arkadas olarak, siz de resim ekleyin bakalimmm:))
Bu arada ben kendime etek aldim buguun s beden hem de
İnanamadim bir an
Bence kaliplari buyuk o markanin ama yine de cook mutlu oldum:)
S beden ya, s.
O kadar cok olmustu ki oyle giymeyeli
İnsallah butun elbiselerimizi tum kaliplarda s xs alcaz yakinda hepimizz
Senin 21.mesaj ile devam ettiğini farkettim sonra görürsün kesin dedim.Biraz daha devam etseydin söyleyecektim.Kuralcı olup saat geçti demek istemedim.
Teşekkür ederim anlayışınız için. Bütün gün kadın tuvalete gittiğinde kaçamak yapmaya çalıştım ama ben okuyup cevap yazana kadar geri gelmiş oluyorduEve gelene kadar da ödevini yapamamış suçlu öğrenci modundaydım :)
Canım geç olacak ama 3.lüğünü tebrik ediyorummm :) Ayrıca 3.lüğümüzü :)
FLAŞ FLAŞ FLAŞ 13. TAKIMIN yarışmacılarına neler oluyor?.KAPTAN EBRUDAN SONRA BETÜL ünde SMALLL yanlış okumadınız SMALL beden giydikleri gelen haberler arasındaA Evet evet
Ekleyelim birbirimizi arkadas olarak, siz de resim ekleyin bakalimmm:))
Bu arada ben kendime etek aldim buguun s beden hem de
İnanamadim bir an
Bence kaliplari buyuk o markanin ama yine de cook mutlu oldum:)
S beden ya, s.
O kadar cok olmustu ki oyle giymeyeli
İnsallah butun elbiselerimizi tum kaliplarda s xs alcaz yakinda hepimizz
Disardaydim cafedeydik arkadaslarla
Oyle bi secenegim yoktu:))
A seda ben d bilmiyordum evleneceginii
Hayirli olsun simdiden
Agustosta da biz nisan dusunuyoruz, insallah ikimiz de incecik olucazzz
Ferhan sen alis benim bu hallerimee
Takimda beni kime sorsan gezente der sana
FLAŞ FLAŞ FLAŞ 13. TAKIMIN yarışmacılarına neler oluyor?.KAPTAN EBRUDAN SONRA BETÜL ünde SMALLL yanlış okumadınız SMALL beden giydikleri gelen haberler arasında.
Sıcak sımsıcak haberlerle sizlerle olmaya devam edeceğiz.
Çocukların resminide koy kendi resmini de.Sende bizim resimlerimizi göreceksin.efeniiiimmmm ..ben kompleksli hatunum hayatta koymam:))
belki cocuklarin koyarim..bana benziyorlar zaten :))
Canım spor olarak sana michaels jillian 30 daysi öneririm.Duydun mu bilmiyorum ama kesinlikle dene derim.30 gün boyunca yapman gerekiyor.Günde sadece yarım saat sürüyor.Ama çok sıkılaştırıyor.Bedeninde küçülme olacağını garanti ederim.Youtube tan inidrebilirsin.Teşekkür ederim kızlar... İnanın içimden gelinlik bakmaya gitmek bile gelmemişti :) Ay sonunda gitmek istiyorum artık... İleride resimlere bakıp üzülmeyi hiç istemiyorum.
Şimdiden göbeğim ve belim az da olsa inceldi.. Yemek işini oturtmaya başladım yavaş yavaş, bir de spor olayını çözersem inşallah güzel olacak.. Yazın kilo vermek gerçekten daha kolay oluyor, insan daha az açlık hissediyor.
Bak baaaakkk bide şişmanım diyene bak.36 bedenler giyiliyor.Alt bedenin kaç bakalım?Maşallah size valla imrendim .vay vay vay
benim bazi 36 beden gömleklerim var oluyor :)) ama 65 olsam daha guzel durur..simdi kasiyorum onlari giyersem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?