Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yok hatice yememeye caliscam
Karnimdan sesler gelmeye basladi gideyim de su iceyim kandirayim onu

Bu arada kizlar biz erkek arkadasimla ailelere soyledik 2-3 hafta icinde aileler tanisabilirr
Bundan sonra ben bir kere bile kacamak yaptigimi gorurseniz dovun beni
Menulerime de cok dikkat edin uyarinn tamam mii

Sanırım bende spor olayını hafta sonu 2 gün + haftaiçi 2 gün sabaha alarak çözebileceğim...

Aramıza yeni katılan arkadaşlar yarın resimlerinizi bir ekleyinde sizleri görelim.Biz meraklıyızdır.Ebru olsa kesin o da aynı şei söyler Bilmeyenler için profil bölümüne albüm oluşturup eklersseniz ve özel diye işaretlerseniz sadece arkadaş grubunuz görebilir.Sonra silersiniz.

anliyorum :) aksam bi meyve fln yeseydin ice tee yerine yada bikac yesillik yada yogurt hersey hal olurdu..olsun..hepimize oluyor öyle arada

Disardaydim cafedeydik arkadaslarla
Oyle bi secenegim yoktu:))

A seda ben d bilmiyordum evleneceginii
Hayirli olsun simdiden
Agustosta da biz nisan dusunuyoruz, insallah ikimiz de incecik olucazzz

ayyy haticeee ne dikkatlisiiin gece yarisi oldu yarinin mesajlari mi basliyor:) bende hemen bununla beraber yarina sayiyorum mesajlarimi

böyle zihni uyanik insanlara bayiliyorum

ay buralarda öyle cok uyur gezer varkii

Canım geç olacak ama 3.lüğünü tebrik ediyorummm :) Ayrıca 3.lüğümüzü :)

Yakalarsak döveriz canım Aileler tanışacak ne büyük heyecan.Hadi bakalım bir gelinimiz daha olacak.Hayırlısı olsun bakalım.

Sanırım bende spor olayını hafta sonu 2 gün + haftaiçi 2 gün sabaha alarak çözebileceğim...
Haftada 4 gün çok güzel olur Seda.Ben geçen haftalara kadar çok güzel spor yapıyordum bu hafta yapamadım.Benimde yapmam lazım.

Önemli değil canım.Sonuçta kilonu bildirdin ve çalışıyorsun.Bir kusur yok.Sonuçta ilgili olduğunu görüyoruz.Bu saatte yorgun argın geçmişe bakıyorsun.Süpersin.

Teşekkür ederim anlayışınız için. Bütün gün kadın tuvalete gittiğinde kaçamak yapmaya çalıştım ama ben okuyup cevap yazana kadar geri gelmiş oluyordu Eve gelene kadar da ödevini yapamamış suçlu öğrenci modundaydım :)

Son düzenleme:
ayyy haticeee ne dikkatlisiiin gece yarisi oldu yarinin mesajlari mi basliyor:) bende hemen bununla beraber yarina sayiyorum mesajlarimi

böyle zihni uyanik insanlara bayiliyorum

ay buralarda öyle cok uyur gezer varkii
Senin 21.mesaj ile devam ettiğini farkettim sonra görürsün kesin dedim.Biraz daha devam etseydin söyleyecektim.Kuralcı olup saat geçti demek istemedim.

A Evet evet
Ekleyelim birbirimizi arkadas olarak, siz de resim ekleyin bakalimmm:))

Bu arada ben kendime etek aldim buguun s beden hem de
İnanamadim bir an
Bence kaliplari buyuk o markanin ama yine de cook mutlu oldum:)

S beden ya, s.
O kadar cok olmustu ki oyle giymeyeli
İnsallah butun elbiselerimizi tum kaliplarda s xs alcaz yakinda hepimizz

ben zevkle döverim.hatta dövüsebiliriz hehe

hadi bakalim..tatli heyecanlar

efeniiiimmmm ..ben kompleksli hatunum hayatta koymam:))

belki cocuklarin koyarim..bana benziyorlar zaten :))

süpper tebrikler..ustelik bu saate kadar calistigin halde

aaa gelin mi oluyosuuunnnn..birde gelinimiz var ne guzel:) ins cok guzel,gönlüne göre olur hersey

Teşekkür ederim kızlar... İnanın içimden gelinlik bakmaya gitmek bile gelmemişti :) Ay sonunda gitmek istiyorum artık... İleride resimlere bakıp üzülmeyi hiç istemiyorum.

Şimdiden göbeğim ve belim az da olsa inceldi.. Yemek işini oturtmaya başladım yavaş yavaş, bir de spor olayını çözersem inşallah güzel olacak.. Yazın kilo vermek gerçekten daha kolay oluyor, insan daha az açlık hissediyor.

Son düzenleme:

aaa haddini asiyosun amaaaa gunluk bir kiskandirma hakkimiz olsun..hem butun gun disarida bakim yap gez gece yarilarina kadar sonra birde s beden al...yoooooooooouuuuuuuuuu *cagatay :))))

Senin 21.mesaj ile devam ettiğini farkettim sonra görürsün kesin dedim.Biraz daha devam etseydin söyleyecektim.Kuralcı olup saat geçti demek istemedim.

cadisinnn :))

Canım geç olacak ama 3.lüğünü tebrik ediyorummm :) Ayrıca 3.lüğümüzü :)

canim öyle yapip yorma kendini yaaa..zaten calisiyosun yoruluyosun birde öyle stres oluyorsan yorma öyle kendini..ben yapamam sahsen ,,yoruluveririm :) basim agrir:)

tesekkür ederimm..yeni üye olmanin avantajiydi sanirim:)

FLAŞ FLAŞ FLAŞ 13. TAKIMIN yarışmacılarına neler oluyor?.KAPTAN EBRUDAN SONRA BETÜL ünde SMALLL yanlış okumadınız SMALL beden giydikleri gelen haberler arasında.
Sıcak sımsıcak haberlerle sizlerle olmaya devam edeceğiz.

Disardaydim cafedeydik arkadaslarla
Oyle bi secenegim yoktu:))

A seda ben d bilmiyordum evleneceginii
Hayirli olsun simdiden
Agustosta da biz nisan dusunuyoruz, insallah ikimiz de incecik olucazzz

Hayırlısı olsun canım sizin de, umarım her şey gönlünüzce olur :) Benim söz nişan birdi, aile arasında oldu. Tombiş kollarım, bacaklarım ve siyah elbisemle :44: Nişanliımın boyu 1.90 falan ama neredeyse aynı kilodaydık düşünsene :) 73 benim zayıflamış halim aslında biraz, 77'yi görmüştüm..

Son düzenleme:
Ferhan sen alis benim bu hallerimee
Takimda beni kime sorsan gezente der sana

vay vay vay

benim bazi 36 beden gömleklerim var oluyor :)) ama 65 olsam daha guzel durur..simdi kasiyorum onlari giyersem

efeniiiimmmm ..ben kompleksli hatunum hayatta koymam:))

belki cocuklarin koyarim..bana benziyorlar zaten :))
Çocukların resminide koy kendi resmini de.Sende bizim resimlerimizi göreceksin.
Canım spor olarak sana michaels jillian 30 daysi öneririm.Duydun mu bilmiyorum ama kesinlikle dene derim.30 gün boyunca yapman gerekiyor.Günde sadece yarım saat sürüyor.Ama çok sıkılaştırıyor.Bedeninde küçülme olacağını garanti ederim.Youtube tan inidrebilirsin.

vay vay vay

benim bazi 36 beden gömleklerim var oluyor :)) ama 65 olsam daha guzel durur..simdi kasiyorum onlari giyersem
Bak baaaakkk bide şişmanım diyene bak.36 bedenler giyiliyor.Alt bedenin kaç bakalım?Maşallah size valla imrendim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…