Çocukların resminide koy kendi resmini de.Sende bizim resimlerimizi göreceksin.
Canım spor olarak sana michaels jillian 30 daysi öneririm.Duydun mu bilmiyorum ama kesinlikle dene derim.30 gün boyunca yapman gerekiyor.Günde sadece yarım saat sürüyor.Ama çok sıkılaştırıyor.Bedeninde küçülme olacağını garanti ederim.Youtube tan inidrebilirsin.
Ben 3. bölümdeyim.Bitirdim sayılır.Ama tekrar başlamayı düşünüyorum.Ben daha bir hafta 10 gün buradayım.O süre zarfında yapabiliriz.Hergünde paylaşırız.Yapmayanı sıkıştırır döverizben siz konusurken bakmistim o videoya ..gercekten iyi..kondisyonumun nasil dustugunu fark ettim onu yapinca..ama devam etsem süper olur..anlasip yapalim mi hergün?
Bak baaaakkk bide şişmanım diyene bak.36 bedenler giyiliyor.Alt bedenin kaç bakalım?Maşallah size valla imrendim .
Ben 3. bölümdeyim.Bitirdim sayılır.Ama tekrar başlamayı düşünüyorum.Ben daha bir hafta 10 gün buradayım.O süre zarfında yapabiliriz.Hergünde paylaşırız.Yapmayanı sıkıştırır döveriz
Popo konusunda Jenifer Lopeze Türkiye'nin cevabısın deseneya her 36 olmuyor bikac ay önce begenip 2 tane almistim 36 beden ama tam oturuyor..ayakta oldugumda guzel duruyorda otururken dik durmam gerekiyor:))) ama bak bir tane 40 beden bi blazer almistim o gelmiyor:)) alt beden 42 canim bende bir popo var jenifer lopez halt etmis..heryer orantili..bi popom disarda kilo alsam hemen orasi cikiyor :SS
ben siz konusurken bakmistim o videoya ..gercekten iyi..kondisyonumun nasil dustugunu fark ettim onu yapinca..ama devam etsem süper olur..anlasip yapalim mi hergün?
Evet. 1. bölüm 10gün.2. 10 gün toplam 30 gün oluyor.Belim 5 cm kalçam 3 cm inceldi.Ben çok yavaş kilo veriyorum biraz daha hızlı versem sonuç o sporla beraber emin çok daha fazla olurdu.waoouuuw süpersin ayy ne kiskancim benyaaa bak bunuda kiskandim..yani aslinda imrendim :))) 30 gun 30 gun 3 bölüm mu yaptin canim ? nasil etkisini gördün mü?
Ben 3. bölümdeyim.Bitirdim sayılır.Ama tekrar başlamayı düşünüyorum.Ben daha bir hafta 10 gün buradayım.O süre zarfında yapabiliriz.Hergünde paylaşırız.Yapmayanı sıkıştırır döveriz
Popo konusunda Jenifer Lopeze Türkiye'nin cevabısın deseneBizim kaptanımız Hilal vardı Onunda beli ince kalçası daha çokmuş.Ama mezun olurken 52 kgdı ve alt 34 beden giyiyor.Sende öyle olursun.
Ben varım canım, yarım saat olması da kulağa çok iyi geliyor.
Evet. 1. bölüm 10gün.2. 10 gün toplam 30 gün oluyor.Belim 5 cm kalçam 3 cm inceldi.Ben çok yavaş kilo veriyorum biraz daha hızlı versem sonuç o sporla beraber emin çok daha fazla olurdu.
Kızlar ben çıkayım artık.HEPİNİZE İYİ GECELER.
MENÜM
SABAH
Kepek ekmeğinden tost
Çay
ÖĞLEN
Yumurtalı kabak
Küçük bir dilim ekmek
ARA
1 bardak süt
AKŞAM
Müslili kayısılı yoğurt
1 avuç kabak çekirdeği
Hatırlattığın iyi oldu bende izlemeye gideyim.Bizde balkonda yağmur eşliğinde çay içiyorduk
menümü yazamadımm
sabah
1 dilim ekmek
peynir
yeşillik
1 yumurta
öğlen
1 dilim ekmek
yoğurt
akşam
1 tabak patlıcan yemegi
1 dilim ekmek
Biraz spor yaptım.[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
SPORUM
[TR]
[TD="align: center"]SOPALI HAREKET
[/TD]
[TD="align: center"]SOPALI YAN BEL HAREKETİ
[/TD]
[TD="align: center"]TWESTER
[/TD]
[TD="align: center"]DAMBIL İLE KOL HAREKETLERİ
[/TD]
[TD="align: center"]YER HAREKETLERİ
[/TD]
[TD="align: center"]GÖĞÜS HAREKETLERİ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]150
[/TD]
[TD="align: center"]100
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="align: center"]150
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ebrucum tesekkürler ama bazen okuyorum yazdigimi yanlis yazdigimi anliyorum ama nerede tam anlamiyorum..sonucta anlasiyoruzda ama yinede söyledim ohhh dedim..o hatalari gordukce utaniyordum
bende herkesle anlastigimi saniyorum :)) ama bilemiyorum..yaylar iyidir keyiflidir..yasamayi bilir:)
buarada dislerimi temizlettim mis gibi oldu:)
ben saniyorum yerim yine..diyette olmasam arada yemek o kadar etkilemiyordu beni..ama simdi dogumla birlikte gelen kilolarda yemeye devam etmek kilo aldiriyo fark ettim ..tabi yasta ilerliyor..zaten "umuyorum" eskisi gibi canim istemiycek..büyümek istiyorum artik
canim normal makarna gibi guzel olmasada kepekli makarna yiyebilirsin diyette..cok duruk onlarin kalorisi
sende canim zartbitter yada bitter cikolata yiyebilirsin onlardada bildigim kadariyla 0,1 yag var..bende herkese alternatif sunuyorum ama :))) birde cok istediginizde meyveli dondurmada yenebilir..her zaman olmamak kaydiyla..siz bilirsiniz dengesini
güzeel
bak ben bilmiyordum..ben karisik yiyorum cavdar, tam bugday ekmegi ne denk gelirse..ama bildigim iyi oldu cunku annem sadece kepekli yiyor..uyaririm tesekkurler
benim menumde söyleydi
sabah:az yagli sütle 1 kase yulaf gevregi
ögle:yumurta,domates ve beyaz peynirle sandivic
aksam:bir karis uzunlugunda sis köfte, az yesillik, 1wrap ekmegi (lavasda diyebilirmiyiz? lavas kalinmi oluyor? )
simdi 1 demlik yesil cay demledim onu icicem
Aksam menum
1kase mercimek corbasi
Yarim kase yogurt
Yarim tabak domatesli bulgur pilavi
Ara
Maden suyu, sekersiz turk kahvesi :)))
Haticecim İsten eve 19.00-19.30 arasi geliyorum.en gec 8 de yemegi yemis oluyorum. 9 da da herseyi kesiyorum cay vs dahil olmak uzere.
Kızlar merhaba,
Sabah geldim kayboldum, işten yeni geldim yine, yarın çalışmamak için bugünü feda ettik :S Yöneticimle bilgisayarlar yan yana çalışınca giremiyorum internete, . Şimdi geçmişi okumaya başlıyorum.. Kusura bakmayın kızlaar.
Eylulde kuzenimin dugunu var, tombis tombis gitmeyeyim begendigimi alip giyebileyim diye ugrasiyorum :))))
Benim cadiloz uyudu sonunda bende yatayim bari , iyi geceler tatli ruyalar :))))
Bu arada mesaj bildirmeyi unuttum 22 oldu bugun
Kİzlarr selamm
Kimse kaldi mi bilmiyorum ama ancak gelebildimm
Eve glir gelmez banyiya attim kendimi direk dusumu aldim
Gecmisi okuyayaim hemen
MEnumu de yazayim
Bugun pek bir sey yiyemedim gerci ama cok da acikmadim gun icinde
Simdi aciktim ama dustan sonra
Sabah 9:30
1 sade ev pogacasi
Saat 5-6 arasi
Tavuk kanat ve zero
8 gibi
İce tea
Bugünkü menüm
Sabah - yarım simit, yeşil çay
Öğlen - Yayla çorbası, tavuk göğsü haşlama, yoğurt
Akşam - 6'da bir kase sütlü nesfit, 7'de bir şeftali
2,5lt su, işte uyanık kalmak için 3fincan çay, 1 fincan kahve... hepsi şekersiz.
Yok hatice yememeye caliscam
Karnimdan sesler gelmeye basladi gideyim de su iceyim kandirayim onu
Bu arada kizlar biz erkek arkadasimla ailelere soyledik 2-3 hafta icinde aileler tanisabilirr
Bundan sonra ben bir kere bile kacamak yaptigimi gorurseniz dovun beni
Menulerime de cok dikkat edin uyarinn tamam mii
Aramıza yeni katılan arkadaşlar yarın resimlerinizi bir ekleyinde sizleri görelim.Biz meraklıyızdır.Ebru olsa kesin o da aynı şei söylerBilmeyenler için profil bölümüne albüm oluşturup eklersseniz ve özel diye işaretlerseniz sadece arkadaş grubunuz görebilir.Sonra silersiniz.
A Evet evet
Ekleyelim birbirimizi arkadas olarak, siz de resim ekleyin bakalimmm:))
Bu arada ben kendime etek aldim buguun s beden hem de
İnanamadim bir an
Bence kaliplari buyuk o markanin ama yine de cook mutlu oldum:)
S beden ya, s.
O kadar cok olmustu ki oyle giymeyeli
İnsallah butun elbiselerimizi tum kaliplarda s xs alcaz yakinda hepimizz
Gunaydin kizlar:))
Foruma telefondan girmek zor oluyormus,gundemi takip ederken:)))
Tesekkur ederim Sedacim hosbulduk.
Evet haticecim , mesaj bildirimini yapacaktim ama telefondan uyeleri bulmam zor oldu. Bir kacgun burdan mesaj sayimi verebilirsem sevinirim. Dun 22 idi.
Bende simdi doktoruma gifiyorum akapunktur ignelerin degisecek.
Dun aksam sonunda regl oldum ama siskinligi hala vucudumda hissediyorum, tartidada((
Herkese GÜNAYDINLAAAARRRRRRRRR
günaydııııııııııın
bu gün güne çok enerjik başladım hayırlısı bakalım
Kesinlikle ölçülerini al.Sonraki ölçümlerde incelmeyi görünce insan mutlu oluyor.Ayrıca benim daha önce paylaştığım bir tablo vardı onuda paylaşayım.Uygun olursa ona yapılanları yazarsın.hmm benim buldugumda 30 gun yaziyor ama onun bölümleri oldugunu fark etmedim..bana bir ara özelden link atarmisin canim ?
innsss canim ama okadar olamam kesin..popo kadar abartili bi kalcam yokta..popo garip yaa. neyse:))
tamam gunluk menumuzde yazalim..yapamadigimiz olur mutlaka ama eksiksiz yapmaya calisalim takip edelim birbirimizi süpperrrrr... olsun canim tarti kac gösterdigin onemli degil..nasil gorundugun önemli..cok ciddi rakamlar 5 cm 3 cm basinda ölcümüzüde aliriz o zaman 30 gün sonra bakariz yine ölcülürüz
Afiyet şeker olsun Betül.İyi eğlenceler.İYi geceler kizlarherkese
Yarin sabah erkenden cikiyorum yine
Sevdicegimle kahvaltiya gidicez disarii
Tatli ruyalar herkesee
Günaydın Yasemin.Regle inşallah ağrılı geçmiyordur.İlk gün şişkinlik olması çok normal.Yavaş yavaş düzelir.Gunaydin kizlar:))
Foruma telefondan girmek zor oluyormus,gundemi takip ederken:)))
Tesekkur ederim Sedacim hosbulduk.
Evet haticecim , mesaj bildirimini yapacaktim ama telefondan uyeleri bulmam zor oldu. Bir kacgun burdan mesaj sayimi verebilirsem sevinirim. Dun 22 idi.
Bende simdi doktoruma gifiyorum akapunktur ignelerin degisecek.
Dun aksam sonunda regl oldum ama siskinligi hala vucudumda hissediyorum, tartidada((
Günaydın EbrucumGünaydın 13. takımın çıtır hatunları. Güzel bir cumartesi diliyorum herkese
Kaçamaksız, bol hareketli bir haftasonu geçirmek dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?