Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben siz konusurken bakmistim o videoya ..gercekten iyi..kondisyonumun nasil dustugunu fark ettim onu yapinca..ama devam etsem süper olur..anlasip yapalim mi hergün?

ben siz konusurken bakmistim o videoya ..gercekten iyi..kondisyonumun nasil dustugunu fark ettim onu yapinca..ama devam etsem süper olur..anlasip yapalim mi hergün?
Ben 3. bölümdeyim.Bitirdim sayılır.Ama tekrar başlamayı düşünüyorum.Ben daha bir hafta 10 gün buradayım.O süre zarfında yapabiliriz.Hergünde paylaşırız.Yapmayanı sıkıştırır döveriz

Bak baaaakkk bide şişmanım diyene bak.36 bedenler giyiliyor.Alt bedenin kaç bakalım?Maşallah size valla imrendim .

ya her 36 olmuyor bikac ay önce begenip 2 tane almistim 36 beden ama tam oturuyor..ayakta oldugumda guzel duruyorda otururken dik durmam gerekiyor:))) ama bak bir tane 40 beden bi blazer almistim o gelmiyor:)) alt beden 42 canim bende bir popo var jenifer lopez halt etmis..heryer orantili..bi popom disarda kilo alsam hemen orasi cikiyor :SS

waoouuuw süpersin ayy ne kiskancim benyaaa bak bunuda kiskandim..yani aslinda imrendim :))) 30 gun 30 gun 3 bölüm mu yaptin canim ? nasil etkisini gördün mü?

Popo konusunda Jenifer Lopeze Türkiye'nin cevabısın desene Bizim kaptanımız Hilal vardı Onunda beli ince kalçası daha çokmuş.Ama mezun olurken 52 kgdı ve alt 34 beden giyiyor.Sende öyle olursun.

waoouuuw süpersin ayy ne kiskancim benyaaa bak bunuda kiskandim..yani aslinda imrendim :))) 30 gun 30 gun 3 bölüm mu yaptin canim ? nasil etkisini gördün mü?
Evet. 1. bölüm 10gün.2. 10 gün toplam 30 gün oluyor.Belim 5 cm kalçam 3 cm inceldi.Ben çok yavaş kilo veriyorum biraz daha hızlı versem sonuç o sporla beraber emin çok daha fazla olurdu.

Popo konusunda Jenifer Lopeze Türkiye'nin cevabısın desene Bizim kaptanımız Hilal vardı Onunda beli ince kalçası daha çokmuş.Ama mezun olurken 52 kgdı ve alt 34 beden giyiyor.Sende öyle olursun.

hmm benim buldugumda 30 gun yaziyor ama onun bölümleri oldugunu fark etmedim..bana bir ara özelden link atarmisin canim ?
innsss canim ama okadar olamam kesin..popo kadar abartili bi kalcam yokta..popo garip yaa. neyse:))

Ben varım canım, yarım saat olması da kulağa çok iyi geliyor.

tamam gunluk menumuzde yazalim..yapamadigimiz olur mutlaka ama eksiksiz yapmaya calisalim takip edelim birbirimizi

Evet. 1. bölüm 10gün.2. 10 gün toplam 30 gün oluyor.Belim 5 cm kalçam 3 cm inceldi.Ben çok yavaş kilo veriyorum biraz daha hızlı versem sonuç o sporla beraber emin çok daha fazla olurdu.

süpperrrrr... olsun canim tarti kac gösterdigin onemli degil..nasil gorundugun önemli..cok ciddi rakamlar 5 cm 3 cm

basinda ölcümüzüde aliriz o zaman 30 gün sonra bakariz yine ölcülürüz

İYi geceler kizlarherkese
Yarin sabah erkenden cikiyorum yine
Sevdicegimle kahvaltiya gidicez disarii
Tatli ruyalar herkesee

Gunaydin kizlar:))

Foruma telefondan girmek zor oluyormus,gundemi takip ederken:)))

Tesekkur ederim Sedacim hosbulduk.

Evet haticecim , mesaj bildirimini yapacaktim ama telefondan uyeleri bulmam zor oldu. Bir kacgun burdan mesaj sayimi verebilirsem sevinirim. Dun 22 idi.

Bende simdi doktoruma gifiyorum akapunktur ignelerin degisecek.

Dun aksam sonunda regl oldum ama siskinligi hala vucudumda hissediyorum, tartidada((

Günaydın 13. takımın çıtır hatunları. Güzel bir cumartesi diliyorum herkese

Kaçamaksız, bol hareketli bir haftasonu geçirmek dileğiyle

Allahım yaaa maşallahınız var amma çok kaynatmışsınız. Yalan dünyayı izledikten sonra uykum geldi direkt yattım gelemedim buraya. Sabah bir bakayım dedim zor okudum vallahi

MENÜM
SABAH
Kepek ekmeğinden tost
Çay

ÖĞLEN
Yumurtalı kabak
Küçük bir dilim ekmek

ARA
1 bardak süt

AKŞAM
Müslili kayısılı yoğurt
1 avuç kabak çekirdeği

Menün güzel olmuş canım afiyet olsun.

Hatırlattığın iyi oldu bende izlemeye gideyim.Bizde balkonda yağmur eşliğinde çay içiyorduk

Ordada mı yağmur vardı? Bu mevsimde tuhaf oluyor biraz ama iyi keyif yapılır. Bayılıyorum yaaaa ben Gülse BİRSELede dizilerinide çok güzel yazıyor eşi benzeri yok kadının Türkiye'de.

menümü yazamadımm

sabah
1 dilim ekmek
peynir
yeşillik
1 yumurta

öğlen
1 dilim ekmek
yoğurt

akşam
1 tabak patlıcan yemegi
1 dilim ekmek

Afiyet olsun Zeliş'cim gayet güzel bir menü olmuş.

Hatice'm başlamış yine sporlara. Yürüyüşte ekleseymişin daha güzel olacakmış.

Ben düşüncelerimi söylüyorum canım. Öyle insanlar var eğitimini almış ama hala düzgün konuşup yazamıyor Türkçe'yi. Bende imla konusunda takıntılıyımdır biraz. Anlayabiliyorum seni

Ekmek konusunda doğru olanı yapıyorsun. Bende karıştırmaya özen gösteriyorum. Sürekli aynı şekilde tüketmek iyi değilmiş zaten.

Akşamki lavaş olmamış onun haricindeki menülerin güzel. Ama şiş köftenin yanında da yenmese olmuyor. Ben tatilde nasıl lavaş yedim anlatsam dudağınız uçuklar, adana kebap ve ciğer lavaşsız yenmiyor zaten. Tadı hala damağımda. İyiki diyorum Adana'da yaşamıyorum. Bu arada ben Adana'da çok yemek yiyordum ama kilo almıyordum. O tarafı güzeldi

Aksam menum

1kase mercimek corbasi
Yarim kase yogurt
Yarim tabak domatesli bulgur pilavi

Ara
Maden suyu, sekersiz turk kahvesi :)))

Kızlarında söylediği gibi Cuma öncesi ve akşamları bulgur pilavı yememeye çalış canım. Hem şişkinlik yapıyor kilonu ağır çıkartıyor hemde akşam daha hafif yemek gerekiyor. Afiyet olsun.

Haticecim İsten eve 19.00-19.30 arasi geliyorum.en gec 8 de yemegi yemis oluyorum. 9 da da herseyi kesiyorum cay vs dahil olmak uzere.

Senin akşam yemekleri geç oluyor muş canım. Ben en geç 18:00 (Kış aylarında daha erkene çekebiliyorum) Yaz aylarında en geç 19:00 gibi yemeği kesiyorum. Su yada benzeri içecekleri içebiliyiorum bir sakıncası yok. Akşamları erken yemeye çalış bak gör daha çabuk kilo vereceksin.

Ayyy oo kötü olmuş yaaaaa senin yazdıklarını görüyordur. Ben diğer hastanede böyleydim ama görselerde arada açıp yazıyordum. Soruyorlardı doktorlar bende söylüyordum. Biraz yüzsüzümde Tabii özel sektör olunca durum değişiyordur. Bu arada eşim bana laptop hediye ediyor. Sanırım artık iş yerinde de gelebileceğim buraya. Hastanenin kablosuz interneti var. O zaman süper olacak. Evde adamcağız beni kaldırıp oturamıyor internetin başına çareyi bunda buldu sanırım

Eylulde kuzenimin dugunu var, tombis tombis gitmeyeyim begendigimi alip giyebileyim diye ugrasiyorum :))))

Benim cadiloz uyudu sonunda bende yatayim bari , iyi geceler tatli ruyalar :))))

Bu arada mesaj bildirmeyi unuttum 22 oldu bugun

Eylül'de böyle devam edersen inşallah incecik olacaksın. Bence sen biran önce evdekileri kandırmaya çalış, gerçi onlar senin zayıfladığını gördükçe kendileri başlayacaklar. Birlikte daha güzel olur bence.

Kİzlarr selamm
Kimse kaldi mi bilmiyorum ama ancak gelebildimm
Eve glir gelmez banyiya attim kendimi direk dusumu aldim
Gecmisi okuyayaim hemen

Gezenti nolcak senin bu halin Kız varya annen iyi dayanıyor senin ben olsam saçını başını yolmuştum şimdiye
Şaka bi yana gez canım gez, İyidir gezmek.

MEnumu de yazayim
Bugun pek bir sey yiyemedim gerci ama cok da acikmadim gun icinde
Simdi aciktim ama dustan sonra

Sabah 9:30
1 sade ev pogacasi

Saat 5-6 arasi
Tavuk kanat ve zero

8 gibi
İce tea

Ama menün olmamış hiç. Allahtan akşam tavuk kanat yemişsin. Ama uzun süre dışarda olunca insan akşamı güzel yesede acıkıyor yine.

Afiyet olsun Seda'cım. Yemeği 6 da yemen çok iyi olmuş. Bence sen akşamları nesfit yeee. Bende çok işe yarıyor nesfit. Hem senin için çok pratik olur. Ben bile akşam evde olduğum halde yemek olmaz sa bir gün önceden nesfit yiyorum. Ama meyveyi en geç 15:00 te yemen lazım. Sonrasın meyve yemiyoruz. Bunun açıklamasını daha önce çok konuşmuştuk ama nedense şuan hatırlamıyorum. Hilal bir uğrasa soracağım ama oda yok ortalıklarda.

İnşallah bakalım çok güzel bir haber. Bence sen hızlandır kilo vermeyi. Nişanda felan çok işine yarayacak zayıf olman. Sen yine dukana başla bence. Zaten az bir kilon kaldı.

Aynen yaaaaa. Artık herkes beni iyi tanımaya başladı. Başta Hatice

Ayrıca diyete yeni başlayan arkadaşlar bu halinizle fotoğraf çektirin çok işinize yarayacak ilerde.

İnsan inanamıyor dimi Betül. Ben söylemiştim yaaa small olunca şok olmuştum. Çok güzel bir duygu

Kızlar bikinili fotoğraflarımı öncesi sonrası yapacağım. Özel albüme eklerim bir arada. Arada ne kadar fark var yaaaa

Günaydın canım. Telefondan girdiğin zaman söyle burdan yazarız mesaj sayılarını. Sanırım alıntı yapmak zor oluyor. Cumartesi regl olmanda iyi olmuş. Haftaya kilonu çok etkilemeyecek şanslısın yani.

günaydııııııııııın

bu gün güne çok enerjik başladım hayırlısı bakalım

Kesinlikle ölçülerini al.Sonraki ölçümlerde incelmeyi görünce insan mutlu oluyor.Ayrıca benim daha önce paylaştığım bir tablo vardı onuda paylaşayım.Uygun olursa ona yapılanları yazarsın.

İYi geceler kizlarherkese
Yarin sabah erkenden cikiyorum yine
Sevdicegimle kahvaltiya gidicez disarii
Tatli ruyalar herkesee
Afiyet şeker olsun Betül.İyi eğlenceler.

Günaydın Yasemin.Regle inşallah ağrılı geçmiyordur.İlk gün şişkinlik olması çok normal.Yavaş yavaş düzelir.

Günaydın 13. takımın çıtır hatunları. Güzel bir cumartesi diliyorum herkese

Kaçamaksız, bol hareketli bir haftasonu geçirmek dileğiyle

Günaydın Ebrucum

yaklaşık 6 ay sonra lysye yani ünverte sınavına gireceğim için çalışmak zorunda yım şimdilik çıkıyorum sonra görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…