Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet Ebrucum, alinti yapmakta zor oluyo:)) ama yinede size ulasabiliyorum boylelikle. Bugun doktor ozon terapide yapti, cok stresliyim diye, igne batirdigi her yerim zonkluyo simdi(

Yeni gelen arkadaşlar ben bu tabloyu aylardır yapıyorum.Hergün doldurulması gerektiği için spor yapmaya çalışıyorum.İlk ay nerdeyse hergün doluydu.Bir inceleyin bakalım.Sporları kendinize göre değişitrebilirsiniz.Normalde ben word dosyası olarak hazırlıyorum daha kolay oluyor.Ancak wordü bir türlü ekleyemedim bende mecburen paintte hazırladım.Biraz çirkin oldu.

Evet Ebrucum, alinti yapmakta zor oluyo:)) ama yinede size ulasabiliyorum boylelikle. Bugun doktor ozon terapide yapti, cok stresliyim diye, igne batirdigi her yerim zonkluyo simdi(
Ozon terapisini nasıl yaptı Yasemin?Ben ozon sauna yaptırmıştım.Düzenli yapılınca kilo kaybı oluyormuş.

Günaydın kızlarrr
Günaydın Seda.

Ayy canım yaaaa keşke normal yoldan devam etsen zayıflamaya. Ben mesela gördüğün gibi tickerımda bu 20 kiloyu normal şekilde verdim. Ekstradan hiç bişey yapmadım. Gerçekten istersen böyle şeylere gerek kalmadan verebiliyorsun. Zamanla burda bunu daha iyi anlayacaksın. Geçmiş olsun diyelim ben korktum şimdi. Ayrıca doktorun diplomasına felan iyice bak. Artık devir öyle kötü bir devir olduki herkese güvenmekte olmuyor. Özellikle alternatif tıpta.

Bence gayet güzel olmuş canım. Acaba bende mi yapsam diye düşünmeye başladım. Bu arada kızlar bugün tartıldım. Dün 67 kiloydum. Bugün 66,3 kiloyum. Yani fazladan 700 gramım kaldı. Sanırım ödem varmış vücudumda inşallah haftaya daha iyi sonuç alacağım. Ama ikiye bölüneceği için yüzde az olacak sanırım. Ve artık 64 ü görmek istiyorum tartıda içimden bir ses göreceğimide söylüyor.

yaklaşık 6 ay sonra lysye yani ünverte sınavına gireceğim için çalışmak zorunda yım şimdilik çıkıyorum sonra görüşürüz

Kolay gelsin Zeliş'cim. Çok çok çalış ihmal etme sakın. Çalışırsan eğer başaracaksın unutma bunu.

Günaydın kızlarrr, yine çok sıcak bir günnn

Hoşgeldin Seda'cım, günaydın

kızlar selam .
misafirlikteyim ya pek nete giremiyorum(
dünkü menüm
kahvaltı
bir dilim ekmek
peynir
biraz kiraz
ara
bir dilim kek (annem yapmıştı kıza yedirirken dayanamadım yaa sıcak sıcak çok koktuuu (
akşam
mangalda tavuk şiş ve köfte
cacık

spor malesef yok
2 lt su
2 fincan yeşil çay

ben yokken bayağı bi kaynatmışınız vaalla
gelince telafi ederim
bir de. mesaj sayıları turtaya mı atılıyodu?

Merhaba arkadaslar
Keyifler nasil

Benimki kacik biraz.
Gun cok guzel baslamisti aslinda, kahvaltiya hisara gittik, bogaz manzarasi esliginde kahvaltii muhabbet fln
Erkek arkadasim yeni gelen kaynar cayi uzerine doktu yanlislikla butun bardagi hem de
Baya yandi eli bacaklari fln
Eve gectik iste, cok hasar yok ama baya cani yandi

Birkaçgüne kalanda gider eksiye geçersin.2 bölünsün boşver.Birşey olmaz.

Afiyet olsun Neslihan.Kek kaçamağı yapmışsın ama valla annemi çok özlemiş durumdayım elinden ne olsa yerdim.Akşam telafi etmiş sayılırsın.Başka kaçamak yapma olur mu? Mesajlar turtaya atılıyor.

Geçmiş olsun canım.Bepanten falan varsa sürseydiniz.Dikkat edin kendinize

Kızlar 2 saat önce çok yağmur yağınca elektrikler kesti yeni geldi.Bende geçen hafta sarma makinesi almıştım.Normalde sarmayı severim ama makineninki aynı ölçüde olunca güzel duruyor.Neyse gittim eşime zeytinyağlı, patlıcan,biber dolması ile sarma yaptım.Şimdi ocağa koydum kısık ateşte güzel güzel pişiyor.

Afiyet olsun Nesli'cim kek harici güzel olmuş menün. Arada küçük bir ısırıktan bişeycik olmaz sanırım. İyi eğlenceler.

Oyyy canım benim yaaaa geçmiş olsun. Doktora gittiniz mi? Kötü olur yanık. İnşallah düzelir biran önce.

Nasıl oluyor sarma makinası? Gerçi gördüm bir defa ama sanki daha çok uğraşıyorsun gibi geldi. Söylemesi ayıp benim sarmamda güzel olur, kalem gibi sararım

Afiyet olsun bu arada mis gibi güzel olmuştur şimdi.

Dünde bizim elektrikler gitmişti akşam. Noluyorsa yağmur yağınca anlamadım gitti

Makinesi çok basit birşey.Ama en sevdiğim şey hepsi aynı büyüklük ve kalınlıkta oluyor.Tabakta duruşu çok güzel

Makinesi çok basit birşey.Ama en sevdiğim şey hepsi aynı büyüklük ve kalınlıkta oluyor.Tabakta duruşu çok güzel

Alıp denemek lazım o zaman

Senle benden başka kimse yok yaaa, bende yeşil çay yaptım kendime. Sonrada eşimle bisiklet turuna çıkacağız. Bu arada yarın Ankara'ya gitmeyi düşünüyoruz ama hala kararsızım. Sen ne dersin?Hızlı trenle günübirlik gitmeye?

Ben şimdilik kaçıyorum bebişler. Biraz turlayıp geleyim. Bakalım yarın kaç kilo çıkacağım bugünki bisikletten sonra? Öpüyorum hepinizi

Valla ben olsam giderim.Otururken hadi kalk şuraya gideceğiz densin hemen kalkarım.Özellikle il dışı Git canım git.Gelecek yıl Allah nasip ederse hamile olacağız gidemeyiz

Geçmiş olsun canım yaa...

Bu arada Seda,Ferhan resimlerinizi göremeyecekmiyiz????:44::44::44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…