Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın 13. takımın çıtır hatunları. Güzel bir cumartesi diliyorum herkese

Kaçamaksız, bol hareketli bir haftasonu geçirmek dileğiyle

:))) biliyoda nasi temennide bulunuyo hehe

süppersin.. ben bukadar duzenli olmasada yapiyordum biseyler kendi kendime ama busekilde yapmak cok iyi olur

gecmis olsun..nazar nazar

allahimmmmmmm oooffffff poooffffff hhhfff ppffff ben cok seviyorum ama yaparken cok becerikli degilim

bak bak bak maharetli hatunlar

Valla ben olsam giderim.Otururken hadi kalk şuraya gideceğiz densin hemen kalkarım.Özellikle il dışı Git canım git.Gelecek yıl Allah nasip ederse hamile olacağız gidemeyiz

ayyyyy öylemiiiii bebek mi düsünüyosunuzzzz...ayyyyy

MENÜM
SABAH(10:00)
Biberli peynirli dukan krep
Çay

ARA(13:00)
1 bardak süt

AKŞAM(16:30)
Müslili yoğurt
5 sarma,küçük bir patlıcan ve biber
(Dayanamadım yedim.zeytinyağlıydı)

yarasinnnnnn

Ben spor yapmaya gidiyorum.Jillian yapacak olanlar birazdan YAPILDI yoklamasını alırım ona göre Herkesin adını yazıp yapanlara yıldızlı PEKİYİ yazalım

yazin vallaaa bana yuuhh tüüüü yazin, daha yapmadim..ama cok yoruldum bebisimle dolap duzenlemek..disarda dolas gel, yemek derdine düs, dolap duzenle..ama daha erken biraz dinleneyim ilerleyen saatlerde yapabilirim :))

MENÜMMMMMMM

sabah
1 dilim ekmek
yoğurt
1 yumurta

öğlen
1 tabak makarna
ayran

akşam
1 avuç kiraz

biliyorum makarna olmamış ama 2 haftadır tek kaçamağım

olsun sen cok kucuksun daha makarnadaki enerjiyede ihtiyacin var..oglen yemissin zaten..sadede yediyse..sen kaldirabilirsin onu..bize olmaz belki..ama sen daha cocuksuuunnn..farkindasin dimi:)))) cocuksun daha :)

sen bi yapta kesini görürsün hehe

menümüde yazayimm

SABAH: 2 dilim ekmek, beyaz peynir, domates, melemen *güzel doydum

ÖGLE: 1 kase sütlü tatli :)

AKSAM:1 yumurta 2 grissini

1 bardak melissa cayi
2lt su

SPORUMU YAPTIM GELDİM
HATİCE GURURLA SUNAR
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]KOŞU BANDINDA
YÜRÜYÜŞ+KOŞU
[/TD]
[TD="align: center"]JİLLİAN MİCHAELS[/TD]
[TD="align: center"]İP ATLAMA[/TD]
[TD="align: center"]TWESTER[/TD]
[TD="align: center"]DAMBIL İLE KOL HAREKETLERİ[/TD]
[TD="align: center"]SOPALI HAREKET[/TD]
[TD="align: center"]YAN BEL HAREKETİ[/TD]
[TD="align: center"]GÖĞÜS HAREKETİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]5 KM[/TD]
[TD="align: center"]30dk[/TD]
[TD="align: center"]100[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
.

Son düzenleme:
MENÜMMMMMMM

sabah
1 dilim ekmek
yoğurt
1 yumurta

öğlen
1 tabak makarna
ayran

akşam
1 avuç kiraz

Makarna olmamış biliyorsun ama sosu falan çok yağlı değilse veya sadece haşlayıp yediysen sorun yok.Akşam da hiç olmamış.Sabaha kadar aç olacaksın ve metebolizman yavaşlayacak.Kilo veremeyeceksin.Büyüme çağındasın Zeliş bunu hep söylüyoruz.Ana öğünleri asla kaçırma.Sağlıklı beslen.Aç kalma.

Çok terletiyor çooookkkkkkk

Merhaba kizlar bugunki menum biraz dengesiz oldu ama doktora gittigimde hep boyle oluyo

Kalkinca
1 ceviz 1 bardak su

Kahvalti yapamadim ((

Ogle

Menemen1 yumurtali,cay. 1 dilim tam bugday ekmegi

Aksam

1 kase yogurt, sekersiz cay
Çok az yemişsin bugün.Akşam birşeler daha yeseydin.

Kızlar ne jillianmış yahuu, benim kollar fos çıktı... Felaket terledim duşa giriyorumm..
Evet hemde ne jillian.İlk yapmaya başladığımda nerdeyse jillianla konuşuyordum.Yuh artık,bu ne,bunu nasıl yapayım,offf ,puffff falan

Su jilliani bende mi denesem :))
Dene Yasemin.Denede sende gör gününü

menümüde yazayimm

1 bardak melissa cayi
2lt su
Tatlı yedin diye akşam yemek yemeye korkmuşsun sanırım.Afiyet olsun bir daha olmasın

Son düzenleme:
Kızlar bu çizelgeyi güncelleyebilmek ne kadar güzel bir şeymiş

Dur bakalım sen daha burda oldukça daha neler güzel olacak senin için. Ben yeni gelenler için birazdan öncesi sonrası fotolarımı ekleyimde görün bakalım

Valla ben olsam giderim.Otururken hadi kalk şuraya gideceğiz densin hemen kalkarım.Özellikle il dışı Git canım git.Gelecek yıl Allah nasip ederse hamile olacağız gidemeyiz

Ayyy sorma yaaa ben zayıfladıkça bebek daha zor gelmeye başladı. Biraz daha tadını çıkarayım zayıflığın diye düşünüyorum ama bir yandan da vakit geçmeden bir bebeğim daha olsun istiyorum. Bu aralar kararsız kaldım
Bu arada bugün kot bir etek ve gömlek aldım. Etek 38 beden gömlek Medium. Bayılıyorum artık alışveriş yapmaya ne istersem oluyor üstüme

Sagolun kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin

Bence ebru git ya boyle firsatlar az cikiyo is guc arasinda
Gezmek iyidir

Bir arkadaşa daha haber verdik yalnız gitmeyelim diye onlardan haber bekliyoruz. Gerçi onlar gelmesede gideceğiz sanırım. Alışveriş fuarı var Ankara'da onuda merak etmiyor değilim. Derya olsaydı nerelere gitmemiz gerektiğini söylerdi. Ay bugün Hilal uğrasa onada sorardım.

MENÜM
SABAH(10:00)
Biberli peynirli dukan krep
Çay

ARA(13:00)
1 bardak süt

AKŞAM(16:30)
Müslili yoğurt
5 sarma,küçük bir patlıcan ve biber
(Dayanamadım yedim.zeytinyağlıydı)

Afiyet olsun canım. Bu haftanın kaçamağı erken gelmiş senden. Ama olsun. Arada bir yapmak lazım. Bende yaptım bugün

herkese slm

bu aralar pek burda olamıycam ünversteye hazırlanıyorum ama 5 msjı geçerim baya bi kaynatmışsınız geçmişi okuyup geliyorum

Ara ara uğra canım. 5 mesajıda geçersin zaten. Dersten sıkıldığında 5-10 dk bakarsın. Hem kafan dağılmış olur. Hemde üniversiteye çıtır gitmiş olursun. Mesajını aldım. Ben sana uygun bir zamanımda mesaj atarım. Artık ordan konuşuruz. Takibi daha kolay olur.

Ben spor yapmaya gidiyorum.Jillian yapacak olanlar birazdan YAPILDI yoklamasını alırım ona göre Herkesin adını yazıp yapanlara yıldızlı PEKİYİ yazalım

Kızım yaaa heryerde belli ediyorsun yaaa öğretmen olduğunu, Allahtan eşinde öğretmen yoksa adamı napardın bilemem

MENÜMMMMMMM

sabah
1 dilim ekmek
yoğurt
1 yumurta

öğlen
1 tabak makarna
ayran

akşam
1 avuç kiraz

Afiyet olsun canım ama sadece makarna değil menün olmamış. Makarnayı yedim diye akşamı hafif geçirmeye çalışmışsın. Herkes söylemiş sana lütfen büyük sözü dinle artık. Daha doyurucu ve güzel olsun menülerin.

Merhaba kizlar bugunki menum biraz dengesiz oldu ama doktora gittigimde hep boyle oluyo

Kalkinca
1 ceviz 1 bardak su

Kahvalti yapamadim ((

Ogle

Menemen1 yumurtali,cay. 1 dilim tam bugday ekmegi

Aksam

1 kase yogurt, sekersiz cay

Seninde olmamış hiç. Akşam neden düzgün bir menü olmamış. Çok düzensiz. Umarım acıkmazsın ileriki saatlerde.

menümüde yazayimm

1 bardak melissa cayi
2lt su

Afiyet olsun Ferhan'cım bugün menüler uçmuş tümden. Kendinize gelin kızlar. Yarın daha iyi menüler bekliyorum hepinizden yoksa şeytancıklar çıkacak haberiniz ola

Sporun harika olmuş canım. Bende bugün 10 kilometreye yakın bisiklet sürdüm. Kaçamak yaptım ama sanırım eritmişimdir.

Ferhan'cım canım sen daha önce yarışmaya katıldın mı hiç? Sanırım bu senin karnen?:44:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-mezunlari-23.html#post12327465

evvveeetttt benim karnemmmmm

nasil buldun ben 1 kerecik görmustum o zamanlar sonra birdaha göremedim :)) ilk geldigimde yazmistim ya canim daha once katilmis ve basarili olmustum diye ..bak oda belgesi:)
o zaman 1 trafik kazasi gecirmistim uzun sure yatinca 58 kilo iken 68 olmustum sonrasinda iste yine dusmustum istedigim kiloya:) simdide bebegimin hediyesi kilolardan da kurtulucam birrrcirrpida

Maşallah maşallah çok güzel.
Afiyet olsun canım. Bu haftanın kaçamağı erken gelmiş senden. Ama olsun. Arada bir yapmak lazım. Bende yaptım bugün
Sanada afiyet olsun.Valla onca spora kaçamakların erimiş olması lazım.

Kızım yaaa heryerde belli ediyorsun yaaa öğretmen olduğunu, Allahtan eşinde öğretmen yoksa adamı napardın bilemem
Ya sorma canım.Hele de gelecek dönem eşimle zümre oluyoruz.Şimdiden başladım şunu yaparız bunu yaparız demeye.Kafası şişiyor yazık.Bu arada haberin olmuştur ama yinede söyleyeyim.1. sınıfta okuma yazma öğretiyoruz.Sadece fiziksel etkinliklere yönelik dersler artmış.Aslında anlayacağın hiçbirşey değişmemiş sadece derslerin adı değişmiş.Yaş olarakta geçen senelere nazaran sadece 3 ay küçük olan öğrenciler okula başlayacak.Yani 1 yaş kadar fark yok.Daha önceleride Mayısa kadar okuma yazma öğretilirdi ama sisteme göre öğrencide yeterliyse ekim de okumaya geçerdi.Bizde destek olurduk.Daha önce okuttuğum 1. sınıfım yarı dönem geldiğinde harfler bitmişti,okumaa geçmişlerdi.Okuma bayramını Mayısta yapmıştık.Yani değişen neymiş çocuklar ilk dönem geçmesinde ikinci döneme kadar süre tanınsınmış.Zaten öyleydide çocukta kapasite varsa neden engelleyeyim.Falan filan canım.Eylül gelsin prenses okula başlasın bol bol konuşuruz.

Ayy canım ben unutmuşum senin öyle söylediğini. Püsküüt sordu bugün bu Pia o pia mı diye. Bende bildireyim o zaman. Dikkat etmedim karnene bakayım bakalım nasılmış. Bu arada birdaha karne alamayacaksın kurallara göre. Daha önce karne almış yarışmacılara yeniden karne düzenlenmiyor ama sen mezun olduğunda ben burda olursam sana kendim düzenlerim artık

Geçmiş olsun canım bu arada.

İnşallah erimiştir canım. Okul konusunda söylediklerine çok sevindim çünki benim ufaklığın her halinden belli ilkokula hazır olduğu. Hatta çok istekli okuma yazma öğrenmek için. Bu sene kendiliğinden bazı harfleri öğrendi ama ben öğrenmemesi için uğraştım. Malum yazı sistemi el yazısı onun öğrendiği harfler klavyeden. Kafası karışmasın diye. Ama yinede bazı harfleri biliyor. Ben zaten mezun olsamda seni bırakmam bir şekilde müfredat takip etmem lazım

Okul konusunda ne dersin bana illa adrese dayalı olarak mı olacak. Okul aile birliğine yardım olayı felan varmış bazılarından öyle duydum. Kızımı göndermek istediğim bir okul var ama şuanki adresime uzak. Yapabileceğim bişey var mı sence?

Ebrucum biliyyon mu yeni gelen arkadaşlar resimlerini bize göstermek istemediler

Biliyorum canım okudum. Bizde onlara göstermeyiz

Biz kendimizi biliyoruz zaten, seni, turtayı, Betül'ü, Zeliş'i daha kim vardı yaaaa. Onlarda bizi merak eder nasıl olsa Bizde onlara göstermeyiz

Canım sistem artık kızını bir okula atamıştır.En son bu hafta belli olacaktı.Pazartesi müdür yardımcısına tekrar bir sorayım.En yakın okula atanmıştır.Eğer değiştirmek istiyorsan en kısa zamanda git görüş.Ayrıca dediğin gibi yardım adı altında para alınarak açılan sınıflar var.Elektronik donanımı genelde iyi olduğu için öyle yapıyorlar.Şikayet edilse yanarlar ama yardım adı altında para aldıkları için birşey olmuyor.Sen okulla bir görüş.Ondan sonra konuşuruz.

olsun canim karnenin ne önemi var..o zamanda bilmiyordum öyle karne olayini..ama zaman asimi olmali taaaa 2009 simdi 2012 bitiyor:)

saol canim kötüydü ama cok sey ögretti

haticeeeeeeee

Kızlar merhaba,

Menüm;

Sabah - omlet, 2 dilim ekmek

Öğlen - 3 yemek kaşığı bulgur pilavı, yoğurt

Akşam - taze fasulye, salata

2,5lt su

Spor;

Jillian denemesi 1.gün (%80'ini yapabildim , kimisinde kollar tutmadı, ama sonuna kadar bırakmadım) + 30 dk koşu bandında yürüyüş

Son düzenleme:

doplu cevap vereyim buna öncelikle ebrucumcum ödem falan da tutmustur vücudun bu hafta eksi çıkmasanda eskiye oranlara aldıklarını verirsin bence. benim kilomun grm grm gitmesine gelirse benimde sinirimi bozuyor ama bu kilolarda hep böyle oluyorum ben sonra birden 61 lere düşerim geçen seferde öyle oldu ama artık pantalonlarım bollaşmaya basladı cok sevindirik oldum bu duruma

doktorcuguma gelirse o gün botoks yapacaktı bana kaşlarımın ortasına benim orda çok kaş çatmadan çizgi var zaten ama çok yorgundu iki muhabbet ettik twitterdaki resmimi falan begendi ne güzel çıkmıssın falan dedi puhahahahaha ay neyse arıcak baska bir güne randevu vericek botoks için vb vb.. yerim onu ben yaaa cooook datlu adam az da zampara degil kızlar he içerde asistanın yanında falan sadece el tokalaşıyor hoşgeldinm diye odasına gecince ay gel sana bir sarılayım öpeyim naptın ne ettin diye bildigin 40 senelik arkadas sarılması yapıyor aaaayyy vallaha benim için hava hoş ama bilemedim yani

Son düzenleme:

Tamam canım çok teşekkürler. E devletten baktım ama ordan göremedim. Geçen yıldan beri kızımın adı çıkıyor e devlette ama açamıyorum nedense. O zaman okula gidip görüşmek lazım. Ben evimden uzak bir okul var oraya göndermek istiyorum o zaman oranın müdürüyle bir görüşmem lazım.

hello bebekler ben geldim 2 gündür internetim gidip geliyor giremedim nete telden denedim de olmadı şimcük bir geçmişe bakayım.

Hoşgeldin Turticim

Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü olmuş. Sporunda öyle. Pilavı öğlen ve 3 kaşık yediğin için bir sorun çıkartacağını sanmıyorum.

Biliyorum canım okudum. Bizde onlara göstermeyiz

Biz kendimizi biliyoruz zaten, seni, turtayı, Betül'ü, Zeliş'i daha kim vardı yaaaa. Onlarda bizi merak eder nasıl olsa Bizde onlara göstermeyiz

Kızlar biraz kilo vereyim, mutlu mesut albüm yaparım :) Hatta aklımda gelinlik denediğim zaman resimlerini de koymak var, hem de fikrinizi almış olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…