Günaydın 13. takımın çıtır hatunları. Güzel bir cumartesi diliyorum herkese
Kaçamaksız, bol hareketli bir haftasonu geçirmek dileğiyle
:))) biliyoda nasi temennide bulunuyo hehe
Eki Görüntüle 450486 Yeni gelen arkadaşlar ben bu tabloyu aylardır yapıyorum.Hergün doldurulması gerektiği için spor yapmaya çalışıyorum.İlk ay nerdeyse hergün doluydu.Bir inceleyin bakalım.Sporları kendinize göre değişitrebilirsiniz.Normalde ben word dosyası olarak hazırlıyorum daha kolay oluyor.Ancak wordü bir türlü ekleyemedim bende mecburen paintte hazırladım.Biraz çirkin oldu.
süppersin.. ben bukadar duzenli olmasada yapiyordum biseyler kendi kendime ama busekilde yapmak cok iyi olur
Merhaba arkadaslar
Keyifler nasil
Benimki kacik biraz.
Gun cok guzel baslamisti aslinda, kahvaltiya hisara gittik, bogaz manzarasi esliginde kahvaltii muhabbet fln
Erkek arkadasim yeni gelen kaynar cayi uzerine doktu yanlislikla butun bardagi hem de
Baya yandi eli bacaklari fln
Eve gectik iste, cok hasar yok ama baya cani yandi
gecmis olsun..nazar nazar
Kızlar 2 saat önce çok yağmur yağınca elektrikler kesti yeni geldi.Bende geçen hafta sarma makinesi almıştım.Normalde sarmayı severim ama makineninki aynı ölçüde olunca güzel duruyor.Neyse gittim eşime zeytinyağlı, patlıcan,biber dolması ile sarma yaptım.Şimdi ocağa koydum kısık ateşte güzel güzel pişiyor.
allahimmmmmmm oooffffff poooffffff hhhfff ppffff ben cok seviyorum ama yaparken cok becerikli degilim
Nasıl oluyor sarma makinası? Gerçi gördüm bir defa ama sanki daha çok uğraşıyorsun gibi geldi. Söylemesi ayıp benim sarmamda güzel olur, kalem gibi sararım
Afiyet olsun bu arada mis gibi güzel olmuştur şimdi.
Dünde bizim elektrikler gitmişti akşam. Noluyorsa yağmur yağınca anlamadım gitti
bak bak bak maharetli hatunlar
Valla ben olsam giderim.Otururken hadi kalk şuraya gideceğiz densin hemen kalkarım.Özellikle il dışıGit canım git.Gelecek yıl Allah nasip ederse hamile olacağız gidemeyiz
ayyyyy öylemiiiii bebek mi düsünüyosunuzzzz...ayyyyy
MENÜM
SABAH(10:00)
Biberli peynirli dukan krep
Çay
ARA(13:00)
1 bardak süt
AKŞAM(16:30)
Müslili yoğurt
5 sarma,küçük bir patlıcan ve biber
(Dayanamadım yedim.zeytinyağlıydı)
yarasinnnnnn
Ben spor yapmaya gidiyorum.Jillian yapacak olanlar birazdan YAPILDI yoklamasını alırım ona göreHerkesin adını yazıp yapanlara yıldızlı PEKİYİ yazalım
yazin vallaaa bana yuuhh tüüüü yazin, daha yapmadim..ama cok yoruldum bebisimle dolap duzenlemek..disarda dolas gel, yemek derdine düs, dolap duzenle..ama daha erken biraz dinleneyim ilerleyen saatlerde yapabilirim :))
MENÜMMMMMMM
sabah
1 dilim ekmek
yoğurt
1 yumurta
öğlen
1 tabak makarna
ayran
akşam
1 avuç kiraz
biliyorum makarna olmamış ama 2 haftadır tek kaçamağım
olsun sen cok kucuksun daha makarnadaki enerjiyede ihtiyacin var..oglen yemissin zaten..sadede yediyse..sen kaldirabilirsin onu..bize olmaz belki..ama sen daha cocuksuuunnn..farkindasin dimi:)))) cocuksun daha :)
Az önce youtube'dan level 1'i izledim, yapmadan önce görmek ve sonra rahat takip edebilmek için. İzlerken zor gelmiyor şınav çekmek dışındaAma onları bile terlerken görünce, gözüktüğü gibi olmadığı kesin :)
sen bi yapta kesini görürsün hehe