Menünde çok güzel sporunda..Bulgur pilavı yemişsin ama az yemişsin ve yanında da yoğurt bence gayet güzel.Jillianı :%100 yapmak çok zor.Ben arka taraftaki zenci kız gibi yapıyorum ve o daha çok zorluyor.Ama etkili olduğunu farketmişsindir.Ben ilk yapmaya başladığımda vücudumda olduğunu bilmediğim kaslarla ağrımaları sayesinde tanıştımKızlar merhaba,
Menüm;
Sabah - omlet, 2 dilim ekmek
Öğlen - 3 yemek kaşığı bulgur pilavı, yoğurt
Akşam - taze fasulye, salata
2,5lt su
Spor;
Jillian denemesi 1.gün (%80'ini yapabildim, kimisinde kollar tutmadı, ama sonuna kadar bırakmadım) + 30 dk koşu bandında yürüyüş
Okudum anladım canım. Aranıza katılmak istiyorum
Şimdi ben 2 hafta boyunca deneme süresinde olacağım değil mi
ablacım senden daha çok bekliyorduk hepimiz ama şişlikte olabilir ama sonuçta vermişsin tebrikler
hepinizi tebrik ederim yine iyi durumdayız bence
akşamları hiç fırsat bulup giremiyorum ablacım ya amcam (benim babam yerindedir sevgimi anlatamam ona karşı) bizde kalıyo onunla vakit geçiyo giremiyorum pcye ama birazzdan atarım
geçer bencede şişkinliktir kolay verirsin
hoş geldin aramıza ben zeliş inş amacına ulaşırsın
msj sayılarımı birazdan atıcam ablacım
konuşalım tabiki ama bu aralar gerçekten çok yoğunum ama söz bu hafta vakit ayırıcam
cee deyip kaçıyorum öylemi
Menünde çok güzel sporunda..Bulgur pilavı yemişsin ama az yemişsin ve yanında da yoğurt bence gayet güzel.Jillianı :%100 yapmak çok zor.Ben arka taraftaki zenci kız gibi yapıyorum ve o daha çok zorluyor.Ama etkili olduğunu farketmişsindir.Ben ilk yapmaya başladığımda vücudumda olduğunu bilmediğim kaslarla ağrımaları sayesinde tanıştım
doplu cevap vereyim buna öncelikle ebrucumcum ödem falan da tutmustur vücudun bu hafta eksi çıkmasanda eskiye oranlara aldıklarını verirsin bence. benim kilomun grm grm gitmesine gelirse benimde sinirimi bozuyor ama bu kilolarda hep böyle oluyorum ben sonra birden 61 lere düşerim geçen seferde öyle oldu ama artık pantalonlarım bollaşmaya basladı cok sevindirik oldum bu duruma
doktorcuguma gelirseo gün botoks yapacaktı bana kaşlarımın ortasına benim orda çok kaş çatmadan çizgi var zaten ama çok yorgundu iki muhabbet ettik twitterdaki resmimi falan begendi ne güzel çıkmıssın falan dedi puhahahahaha ay neyse arıcak baska bir güne randevu vericek botoks için vb vb.. yerim onu ben yaaa cooook datlu adam az da zampara degil kızlar he içerde asistanın yanında falan sadece el tokalaşıyor hoşgeldinm diye odasına gecince ay gel sana bir sarılayım öpeyim naptın ne ettin diye bildigin 40 senelik arkadas sarılması yapıyor aaaayyy vallaha benim için hava hoş ama bilemedim yani
Kızlar biraz kilo vereyim, mutlu mesut albüm yaparım :) Hatta aklımda gelinlik denediğim zaman resimlerini de koymak var, hem de fikrinizi almış olurum
Kızlar YENİ BİR HAYATın finali var bugün ve başlamış.İzlemek isteyene duyrulur.
Bence yorgunluktan değil seni bir daha görmek istemesinden kaynaklı bu gönderiş. Kız adam evli uzak durHem bu yaşta daha ne botoksu. Bence sen bidahakine anneni götür yanında.
Sen bilirsin canım, hem dediğin gibi fikir vermiş oluruz
Ben bakmak istiyorum ama maç var internetten bakayım o zaman. Teşekkürler canım
Kaçamak olmuş ama dengelemişsin.1 saatte spor var zaten.Afiyet olsun canım.benim de bugunkü menüm şöylee bir kaçamak yaptım ama gün içinde bişi yemedim koşuşturmacadan
sabah
2 dilim buğday ekmeği
peynir
zeytin
öğlen
1 top dondurma
akşam
az fındık
1 bardak sütlü nescafe
spor : 1 saat
Bence yorgunluktan değil seni bir daha görmek istemesinden kaynaklı bu gönderiş. Kız adam evli uzak durHem bu yaşta daha ne botoksu. Bence sen bidahakine anneni götür yanında.
Sen bilirsin canım, hem dediğin gibi fikir vermiş oluruz
Ben bakmak istiyorum ama maç var internetten bakayım o zaman. Teşekkürler canım
aaa mesaj alintiliyorum hep eski alintiladigim cikiyo..sayfayi yeniledim geri aldim hep eski alinti cikiyo..neyse
turticim hic bisi yememissin ki
birde botoks hic hic hic hic sevmiyorum...lütfen kanma doktora
yarin neredeyse tüm gün yokum evde .. kacamak yapmiycagima söz veriyorum :) görüsmek üzere iyi geceler herkeseee
benim de bugunkü menüm şöylee bir kaçamak yaptım ama gün içinde bişi yemedim koşuşturmacadan
sabah
2 dilim buğday ekmeği
peynir
zeytin
öğlen
1 top dondurma
akşam
az fındık
1 bardak sütlü nescafe
spor : 1 saat
yok kız cok yorgundu hakkaten farkındayım o olayda mevcut amma napcak yani napabilir. botoks olayına bende basta sıcak bakmıyordum amma yasla alakası yokmus anlattı olayı ok dedim aman iyice sosyete oldum yaa halime bak botokslar motokslar
ay internette nerde izliyorsun Ebru ya bende bakmak istiorumda acamadim bir kaç site var benim pc de sorunlu açılmadı acaba aynı yerden mi izliyoruz?
22 Haziran Mesaj Sayıları
Uzayım : 38
Pia : 19
akasha :6
betuld: 6
Turti: 3
başka kimse msj atmamış kızlar
Aksam Bursa da Sertab konseri vardi, ancak geldim ama herkes gitmis.Gecmisi okuyup ancak yazmaya gecebildim.
Hepinizin menusune bakinca cok yedigimi farkettim kizlar. Bu hafta detoks yapacakmis doktorum bana.pazartesi persembe oruc gibi, diger gunler sebzeli ama sebzeler cig yenecek.
Aaaa buraya yaptigimiz sporuda mi yaziyoruz. Ben sabah 1saat yuruyus yapmistim :))
Elmaliturtacim hos bulduk. Telefondan mesaj bildirimi yapamadigim icin birkac gun mesajlarimi buraya yazayim dedik.22 haziranda 22 tane, 23 haziranda 5 tane mesajim var canim.
Foto ekledigimizi bilmiyodum. Merak etmiyor musunuz beni :)))) ben hepinizi coooook merak ediyorum
Haticecim aksam baska bisey yiyemedim. Doktorun yaptigi ozon nedense beni sersemletti, hahaha sanki pembe bulutlar uzerinde gibi oldum:)))), oksijen carpti galiba beni:)))).istahim kapandi birden.
Su jilliani baya bi merak ettim, kilolar gitsinde her turlu eziyete raziyim :))
Ayyy bende 38 beden birkac kiyafet aldim kendime, M...go da indirim vardi, kendimi icine girebildimi hayal edince mutlu oldum birden,gercekten giyebildigimde dunyalar benim olacak, insallah icine girebilirim eylule kadar
Bende yatayim bari, iyi geceler fistiklar tatli ruyalar..
günayydddinnnn
sportmen hatun geldi hehehe insanoglu kendikendini gaza getirebilen bi mahluk,,bende bunun en iyi temsilcilerindenim hehe
sabahin kör saatinde kalkinca haydi sporumu yapayim dedim..basladim bu 30 gün olayina
ölcülerimide aldim
2009 ajandama baktimda o zamanda ölcü almisim 67 kilo iken ölcülerimle ayni bazi yerlerde 1 santim azim suan..sonra 65-64 olmusum..2 ay sonra 61 olmusum ölcülerimde 3-5 cm degisim olmus..bakalim bu seferki serüvenim nasil gecicek..ins bi 5 yil sonra yine diyet yaprken bulmam kendimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?