Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menünde çok güzel sporunda..Bulgur pilavı yemişsin ama az yemişsin ve yanında da yoğurt bence gayet güzel.Jillianı :%100 yapmak çok zor.Ben arka taraftaki zenci kız gibi yapıyorum ve o daha çok zorluyor.Ama etkili olduğunu farketmişsindir.Ben ilk yapmaya başladığımda vücudumda olduğunu bilmediğim kaslarla ağrımaları sayesinde tanıştım

Okudum anladım canım. Aranıza katılmak istiyorum

Şimdi ben 2 hafta boyunca deneme süresinde olacağım değil mi

Hoşgeldin yasemin

saol inş. cnm bu arada tebrik ederim gene derece yapmışııııııııık

Nefesim yetmedi.. suratım şekilden şekile girdi.. ben bugün diğer kızı örnek aldım

Bence yorgunluktan değil seni bir daha görmek istemesinden kaynaklı bu gönderiş. Kız adam evli uzak dur Hem bu yaşta daha ne botoksu. Bence sen bidahakine anneni götür yanında.

Kızlar biraz kilo vereyim, mutlu mesut albüm yaparım :) Hatta aklımda gelinlik denediğim zaman resimlerini de koymak var, hem de fikrinizi almış olurum

Sen bilirsin canım, hem dediğin gibi fikir vermiş oluruz

Kızlar YENİ BİR HAYATın finali var bugün ve başlamış.İzlemek isteyene duyrulur.

Ben bakmak istiyorum ama maç var internetten bakayım o zaman. Teşekkürler canım

benim de bugunkü menüm şöylee bir kaçamak yaptım ama gün içinde bişi yemedim koşuşturmacadan

sabah
2 dilim buğday ekmeği
peynir
zeytin

öğlen
1 top dondurma

akşam
az fındık
1 bardak sütlü nescafe

spor : 1 saat

yok kız cok yorgundu hakkaten farkındayım o olayda mevcut amma napcak yani napabilir. botoks olayına bende basta sıcak bakmıyordum amma yasla alakası yokmus anlattı olayı ok dedim aman iyice sosyete oldum yaa halime bak botokslar motokslar

Kaçamak olmuş ama dengelemişsin.1 saatte spor var zaten.Afiyet olsun canım.

ay internette nerde izliyorsun Ebru ya bende bakmak istiorumda acamadim bir kaç site var benim pc de sorunlu açılmadı acaba aynı yerden mi izliyoruz?

aaa mesaj alintiliyorum hep eski alintiladigim cikiyo..sayfayi yeniledim geri aldim hep eski alinti cikiyo..neyse

turticim hic bisi yememissin ki

birde botoks hic hic hic hic sevmiyorum...lütfen kanma doktora

yarin neredeyse tüm gün yokum evde .. kacamak yapmiycagima söz veriyorum :) görüsmek üzere iyi geceler herkeseee

ya yiyemedim ki canum yaw canım istemiyor hadi sana da iyi geceler canim

Son düzenleme:
Aksam Bursa da Sertab konseri vardi, ancak geldim ama herkes gitmis.Gecmisi okuyup ancak yazmaya gecebildim.

Hepinizin menusune bakinca cok yedigimi farkettim kizlar. Bu hafta detoks yapacakmis doktorum bana.pazartesi persembe oruc gibi, diger gunler sebzeli ama sebzeler cig yenecek.

Aaaa buraya yaptigimiz sporuda mi yaziyoruz. Ben sabah 1saat yuruyus yapmistim :))

Elmaliturtacim hos bulduk. Telefondan mesaj bildirimi yapamadigim icin birkac gun mesajlarimi buraya yazayim dedik.22 haziranda 22 tane, 23 haziranda 5 tane mesajim var canim.

Foto ekledigimizi bilmiyodum. Merak etmiyor musunuz beni :)))) ben hepinizi coooook merak ediyorum

Haticecim aksam baska bisey yiyemedim. Doktorun yaptigi ozon nedense beni sersemletti, hahaha sanki pembe bulutlar uzerinde gibi oldum:)))), oksijen carpti galiba beni:)))).istahim kapandi birden.

Su jilliani baya bi merak ettim, kilolar gitsinde her turlu eziyete raziyim :))

Ayyy bende 38 beden birkac kiyafet aldim kendime, M...go da indirim vardi, kendimi icine girebildimi hayal edince mutlu oldum birden,gercekten giyebildigimde dunyalar benim olacak, insallah icine girebilirim eylule kadar

Bende yatayim bari, iyi geceler fistiklar tatli ruyalar..

günayydddinnnn

sportmen hatun geldi hehehe insanoglu kendikendini gaza getirebilen bi mahluk,,bende bunun en iyi temsilcilerindenim hehe

sabahin kör saatinde kalkinca haydi sporumu yapayim dedim..basladim bu 30 gün olayina

ölcülerimide aldim

2009 ajandama baktimda o zamanda ölcü almisim 67 kilo iken ölcülerimle ayni bazi yerlerde 1 santim azim suan..sonra 65-64 olmusum..2 ay sonra 61 olmusum ölcülerimde 3-5 cm degisim olmus..bakalim bu seferki serüvenim nasil gecicek..ins bi 5 yil sonra yine diyet yaprken bulmam kendimi :)

Kahveler götürsün seni emi. Her gün kahve. Bak Hatice bıraktı kahve içmeyi. Yada ben menülerinde görmüyorum. Menün olmamış zaten biliyorsun dengesiz bir menü olmuş. Keşke akşamı güzel yeseydin. Sonuçta dondurmayı öğlen yemişsin erimiştir.

Ayyy turtim yaaaaa güya espri yapacaktım şimdi okudum çok saçma olmuş Ama anne konusunda ciddiyim anneni götür ona yaptır. Bence botoks bir defa yaptırırsan devamı gelir gibime geliyor.

ay internette nerde izliyorsun Ebru ya bende bakmak istiorumda acamadim bir kaç site var benim pc de sorunlu açılmadı acaba aynı yerden mi izliyoruz?

Yok canım yaaa izleyecektim eşim maç bitti dedi hemen tv ye geçtim. Ama starın kendi sayfasını açmıştım. Geçmişide orda izliyorum zaten. Birinci hakeden oldu. Çok sevindim Hakan'nın birinci olmasına. Halil'in ikinci olmasına üzüldüm ama adam haketmiş bambaşka birisi olmuş. Güzel bir program oldu. Umarım diğer kalanlarda güzel kilolar verirler. Ayrıca Semra'nın kazanamamasına çok sevindim. Kadın hırsından çıldıracak nerdeyse. Sedefi elediği gün nefret ettim Semra'dan. Gözde de ağladı çok komikti. İyi bir takipçiydim de

22 Haziran Mesaj Sayıları

Uzayım : 38
Pia : 19
akasha :6
betuld: 6
Turti: 3

başka kimse msj atmamış kızlar

Ellerine sağlık canım. Göndermeyen arkadaşlar hemen mesaj sayılarınızı yazın lütfen not alacağım. Bende göndereyim bari

Konsere gittin sanırım çok eğlenmişsindir. Sanırım hep cepten giriyorsun Yasemin'cim çünkü ikidir sana bişeyler yazıyorum ama yorum alamadım yazdıklarım hakkında. Geçmişi okumuşsun ama sanırım biraz daha geçmişe gitmen lazımda. En son yazdığın mesajdan başlayarak okursan hiç birşey kaçırmamış olursun. Bu geçmiş konusuna bende ayrı bir önem veriyorum ve herkesin okumasını istiyorum. Küçük beden alman çok iyi olmuş. Umarım en kısa zamanda onların içine girersin. Şuan kaç beden giyiyorsun?

Günaydın Ferhan'cım. Ohh sabah sabah ne güzel sporlarda yapılmış. Sende kendimi gördüm bugün. 5 yıl geçmeyecek belki aradan ama bende bebek istediğim için yine geleceğim buralara. İkinci defa başarmak eminim güzel bir duygudur. Ben hep şimdi verdiysem eğer o zamanda veriririm diye düşünüyorum. Bence sen hedefine yakın zamanda ulaşacaksın.

Günaydın kızlar. Herkese mutlu, huzurlu, kaçamaksız ve bol eğlenceli bir pazar diliyorum.

Bizim Ankara olayı yattı, vazgeçtik. Birazdan kuaförüme uğrayıp saçımı boyatmayı düşünüyorum. Onun haricinde bugün tatilimin son günü iş için hazırlık yapacağım.

Benim için yoğun bir gün olacak.

Benim takım ne kadar tembel ve uykucu yaaaa saat kaç oldu hala gelen yok. Turti'cim mesajlarımı sana yollamadım ama daha sayamadım. Sayıp yazarım birazdan. Ayrıca haftalık yorum yapacağım ama ne zamandır aklımda içimden gelmedi bir türlü. Onu da en geç bugün yazarım artık. Ayrıca kızlar bu sabah yine tartıldım. Bugün ki kilom : 66,1 kg

Yeni gelenler lütfen bu tartılma konusunu yanlış anlamasın. Normalde takım olarak haftada bir yani sadece cuma sabahları tartılmayı uygun görüyoruz ama geçen haftaya göre yaptığım tatil dolayısıyla 1,4 kilo fazla çıktığımdan onu kontrol etmek için tartılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…