Günaydın canım.Kolay gelsin.Saçını ne renk yaptıracaksın? Gelince hemen resmini çek bakalımGünaydın kızlar. Herkese mutlu, huzurlu, kaçamaksız ve bol eğlenceli bir pazar diliyorum.
Bizim Ankara olayı yattı, vazgeçtik. Birazdan kuaförüme uğrayıp saçımı boyatmayı düşünüyorum. Onun haricinde bugün tatilimin son günü iş için hazırlık yapacağım.
Benim için yoğun bir gün olacak.
Herkese GÜNAYDINLAR
Günaydın canım.Kolay gelsin.Saçını ne renk yaptıracaksın? Gelince hemen resmini çek bakalım
Hoşgeldin Ayşe nasılsın? Aynı kiloda kalman da güzel.İyi tatiller canım.selam kızlarrrrr tatildeydim 14 günlük izne geldik çok az bi günümüz kaldı.herkes çok güzel kg vermeye devam etniş ben yerimde saydım tatilde olunca
ben jillianı bıraktım daha çk yürüyüş yapıyorum bu aralar inş işe yarar :124:Ben spor yapmaya gidiyorum.Jillian yapacak olanlar birazdan YAPILDI yoklamasını alırım ona göreHerkesin adını yazıp yapanlara yıldızlı PEKİYİ yazalım
çoçuk mu hani nerde:))) biliyoda nasi temennide bulunuyo hehe
süppersin.. ben bukadar duzenli olmasada yapiyordum biseyler kendi kendime ama busekilde yapmak cok iyi olur
gecmis olsun..nazar nazar
allahimmmmmmm oooffffff poooffffff hhhfff ppffff ben cok seviyorum ama yaparken cok becerikli degilim
bak bak bak maharetli hatunlar
ayyyyy öylemiiiii bebek mi düsünüyosunuzzzz...ayyyyy
yarasinnnnnn
yazin vallaaa bana yuuhh tüüüü yazin, daha yapmadim..ama cok yoruldum bebisimle dolap duzenlemek..disarda dolas gel, yemek derdine düs, dolap duzenle..ama daha erken biraz dinleneyim ilerleyen saatlerde yapabilirim :))
olsun sen cok kucuksun daha makarnadaki enerjiyede ihtiyacin var..oglen yemissin zaten..sadede yediyse..sen kaldirabilirsin onu..bize olmaz belki..ama sen daha cocuksuuunnn..farkindasin dimi:)))) cocuksun daha :)
sen bi yapta kesini görürsün hehe
çok güzel olmuş sporun ablacım[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]SPORUMU YAPTIM GELDİM
HATİCE GURURLA SUNAR
[TR]
[TD="align: center"]KOŞU BANDINDA
YÜRÜYÜŞ+KOŞU[/TD]
[TD="align: center"]JİLLİAN MİCHAELS[/TD]
[TD="align: center"]İP ATLAMA[/TD]
[TD="align: center"]TWESTER[/TD]
[TD="align: center"]DAMBIL İLE KOL HAREKETLERİ[/TD]
[TD="align: center"]SOPALI HAREKET[/TD]
[TD="align: center"]YAN BEL HAREKETİ[/TD]
[TD="align: center"]GÖĞÜS HAREKETİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]5 KM[/TD]
[TD="align: center"]30dk[/TD]
[TD="align: center"]100[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
.
22 Haziran Mesaj Sayıları
Uzayım : 38
Pia : 19
akasha :6
betuld: 6
Turti: 3
başka kimse msj atmamış kızlar
Pilav olmamış diyeceğim ama 2 kaşık ve öğlen az yemişsin.O yüzden güzel afiyet olsun Betül.Merhaba kizlar
Dun demistim aksam disari cikicam diye, gec geldim.
Niyetlendim girmeye ama internet sorun cikardi.
Gecmisi okudum, tam cevap yazicam net gitti.
Dunku menumu yazayimm
Sbah-ogle
Kahvalti tabagi soylemistik (3-4 cesit peynir vardi onlari yedim, domates salatalik, 1 dilim salam hic ekmeksiz .. Zeytin, bal ve yagi yemedim)
+ olarak kasarli menemen
Saat 16-17
2 tane light meyveli yogurt
Saat19
2 kasikpilav 4 kofte
Hırslarından ve konuşmaktan çok birşey yapmadıklarından veremedilerMerhaba kızlar,
Vücudumda jillian etkisini (ağrı yani) hissediyorum..
Dün gece yeni bir hayatı ilk kez izledim.. Çok duyguladım, insan kendine neler yapıyor gerçekten. Kadınlar hep daha az kilo vermiş sanki? Acaba metabolizma mı daha yavaş?
Kahveler götürsün seni emi. Her gün kahve. Bak Hatice bıraktı kahve içmeyi. Yada ben menülerinde görmüyorum. Menün olmamış zaten biliyorsun dengesiz bir menü olmuş. Keşke akşamı güzel yeseydin. Sonuçta dondurmayı öğlen yemişsin erimiştir.
Ayyy turtim yaaaaa güya espri yapacaktım şimdi okudum çok saçma olmuşAma anne konusunda ciddiyim anneni götür ona yaptır. Bence botoks bir defa yaptırırsan devamı gelir gibime geliyor.
Yok canım yaaa izleyecektim eşim maç bitti dedi hemen tv ye geçtim. Ama starın kendi sayfasını açmıştım. Geçmişide orda izliyorum zaten. Birinci hakeden oldu. Çok sevindim Hakan'nın birinci olmasına. Halil'in ikinci olmasına üzüldüm ama adam haketmiş bambaşka birisi olmuş. Güzel bir program oldu. Umarım diğer kalanlarda güzel kilolar verirler. Ayrıca Semra'nın kazanamamasına çok sevindim. Kadın hırsından çıldıracak nerdeyse. Sedefi elediği gün nefret ettim Semra'dan. Gözde de ağladı çok komikti. İyi bir takipçiydim de
Ellerine sağlık canım. Göndermeyen arkadaşlar hemen mesaj sayılarınızı yazın lütfen not alacağım. Bende göndereyim bari
Konsere gittin sanırım çok eğlenmişsindir. Sanırım hep cepten giriyorsun Yasemin'cim çünkü ikidir sana bişeyler yazıyorum ama yorum alamadım yazdıklarım hakkında. Geçmişi okumuşsun ama sanırım biraz daha geçmişe gitmen lazımda. En son yazdığın mesajdan başlayarak okursan hiç birşey kaçırmamış olursun. Bu geçmiş konusuna bende ayrı bir önem veriyorum ve herkesin okumasını istiyorum. Küçük beden alman çok iyi olmuş. Umarım en kısa zamanda onların içine girersin. Şuan kaç beden giyiyorsun?
Günaydın Ferhan'cım. Ohh sabah sabah ne güzel sporlarda yapılmış. Sende kendimi gördüm bugün. 5 yıl geçmeyecek belki aradan ama bende bebek istediğim için yine geleceğim buralara. İkinci defa başarmak eminim güzel bir duygudur. Ben hep şimdi verdiysem eğer o zamanda veriririm diye düşünüyorum. Bence sen hedefine yakın zamanda ulaşacaksın.
Günaydın Ferhan'cım. Ohh sabah sabah ne güzel sporlarda yapılmış. Sende kendimi gördüm bugün. 5 yıl geçmeyecek belki aradan ama bende bebek istediğim için yine geleceğim buralara. İkinci defa başarmak eminim güzel bir duygudur. Ben hep şimdi verdiysem eğer o zamanda veriririm diye düşünüyorum. Bence sen hedefine yakın zamanda ulaşacaksın.
Ebru ayni renk Bpyatacaksin galiba di mi yine.
Seda gule gule kullan aldiklarini, insallah bir an once giyebilirsin.
Ferhan masallah gercekten sportiflik gerektirirsabah sabah kalkip spor yapmak :)
günaydııın
yada iyi öğlenler
Merhaba kızlar,
Vücudumda jillian etkisini (ağrı yani) hissediyorum..
Dün gece yeni bir hayatı ilk kez izledim.. Çok duyguladım, insan kendine neler yapıyor gerçekten. Kadınlar hep daha az kilo vermiş sanki? Acaba metabolizma mı daha yavaş?
ay ne bilim ebrucum ya bugünlerde hiç yemek yiyesiyok vallahi sadece böye yogurt meyve tarzı şeyler yiyesim geliyor çok sıcak ya havalar ondan da olabilüüüüüür. botoks olayını sordum işte onu devamı gelmesi gerekir mi ben öyle durmadan yaptıramam dedim hayır dedi sana yapcamın devamının gelmesi gerekmez dedi ayrıca dedi işte şimdi yaz ayları ya kaşları çatıyoruz güneşten vs seni ondan korur ordaki kasları çok çalıştıramayacagın için yazın kırışmazsın dedi aman du bakalım ne olcek
Bak adını botokslu Funda koyarız ona göreay ne bilim ebrucum ya bugünlerde hiç yemek yiyesiyok vallahi sadece böye yogurt meyve tarzı şeyler yiyesim geliyor çok sıcak ya havalar ondan da olabilüüüüüür. botoks olayını sordum işte onu devamı gelmesi gerekir mi ben öyle durmadan yaptıramam dedim hayır dedi sana yapcamın devamının gelmesi gerekmez dedi ayrıca dedi işte şimdi yaz ayları ya kaşları çatıyoruz güneşten vs seni ondan korur ordaki kasları çok çalıştıramayacagın için yazın kırışmazsın dedi aman du bakalım ne olcek
Menün güzel olmuş Neslihan.Afiyet olsun.selam kızlar !
daha eve dönemedik , akşama inşallah :)
dünkü menüm şöyle
kahvaltı
peynir
domates
salatalık
ceviz
simidin çeyreğinin yarısı (1 lokmalık yani )
ara
kiraz
öğlen-akşam
köfte
tavuk
salata
ayran
1-2 lt su
1 fincan yeşilçay
biraz sahilde yürüdük ama spor sayılmaz ...
Merhaba kizlar
Dun demistim aksam disari cikicam diye, gec geldim.
Niyetlendim girmeye ama internet sorun cikardi.
Gecmisi okudum, tam cevap yazicam net gitti.
Dunku menumu yazayimm
Sbah-ogle
Kahvalti tabagi soylemistik (3-4 cesit peynir vardi onlari yedim, domates salatalik, 1 dilim salam hic ekmeksiz .. Zeytin, bal ve yagi yemedim)
+ olarak kasarli menemen
Saat 16-17
2 tane light meyveli yogurt
Saat19
2 kasikpilav 4 kofte
Ebru ayni renk Bpyatacaksin galiba di mi yine.
Seda gule gule kullan aldiklarini, insallah bir an once giyebilirsin.
Ferhan masallah gercekten sportiflik gerektirirsabah sabah kalkip spor yapmak :)
selam kızlarrrrr tatildeydim 14 günlük izne geldik çok az bi günümüz kaldı.herkes çok güzel kg vermeye devam etniş ben yerimde saydım tatilde olunca
Hırslarından ve konuşmaktan çok birşey yapmadıklarından veremedilerTabii bir açıdanda erkeklerin metebolizması daha hızlı ve gerçekten istikrarlılar.Hak edenler kazandı.
selam kızlar !
daha eve dönemedik , akşama inşallah :)
dünkü menüm şöyle
kahvaltı
peynir
domates
salatalık
ceviz
simidin çeyreğinin yarısı (1 lokmalık yani )
ara
kiraz
öğlen-akşam
köfte
tavuk
salata
ayran
1-2 lt su
1 fincan yeşilçay
biraz sahilde yürüdük ama spor sayılmaz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?