Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın canım.Kolay gelsin.Saçını ne renk yaptıracaksın? Gelince hemen resmini çek bakalım

Herkese GÜNAYDINLAR

Günaydın canım hoşgeldin.

Günaydın canım.Kolay gelsin.Saçını ne renk yaptıracaksın? Gelince hemen resmini çek bakalım

Aslında kahve tonları düşünüyorum. Ama saçlarım kırmızıya yakın bir kızıl olduğu için önce koyu kızıl boyayacak. Daha sonra kahveye döneceğim. Yani saçımın rengini açmayacak. Pınar Altuğ'un son saç rengi var ondan istiyorum.

Ben çıkıyorum o zaman şimdi randevu almadım. Eve çok yakın kuaförüm. Bir bakayım kimse yoksa boyatır gelirim yoksa ne zaman uygunsa artık. Yazarım hemen size

Merhaba kizlar
Dun demistim aksam disari cikicam diye, gec geldim.
Niyetlendim girmeye ama internet sorun cikardi.
Gecmisi okudum, tam cevap yazicam net gitti.

Dunku menumu yazayimm

Sbah-ogle
Kahvalti tabagi soylemistik (3-4 cesit peynir vardi onlari yedim, domates salatalik, 1 dilim salam hic ekmeksiz .. Zeytin, bal ve yagi yemedim)
+ olarak kasarli menemen

Saat 16-17
2 tane light meyveli yogurt

Saat19
2 kasikpilav 4 kofte

Ebru ayni renk Bpyatacaksin galiba di mi yine.

Seda gule gule kullan aldiklarini, insallah bir an once giyebilirsin.

Ferhan masallah gercekten sportiflik gerektirirsabah sabah kalkip spor yapmak :)

selam kızlarrrrr tatildeydim 14 günlük izne geldik çok az bi günümüz kaldı.herkes çok güzel kg vermeye devam etniş ben yerimde saydım tatilde olunca

Ben spor yapmaya gidiyorum.Jillian yapacak olanlar birazdan YAPILDI yoklamasını alırım ona göre Herkesin adını yazıp yapanlara yıldızlı PEKİYİ yazalım
ben jillianı bıraktım daha çk yürüyüş yapıyorum bu aralar inş işe yarar :124:
çoçuk mu hani nerde çoçuk değil yaw genç kız desek nasıl olur kiii
çok güzel olmuş sporun ablacım
22 Haziran Mesaj Sayıları

Uzayım : 38
Pia : 19
akasha :6
betuld: 6
Turti: 3

başka kimse msj atmamış kızlar

atmıştım ben ama :44:

bidaha yazym barikkkk

24.06.2012: 12 msj
dün 6 msj

Pilav olmamış diyeceğim ama 2 kaşık ve öğlen az yemişsin.O yüzden güzel afiyet olsun Betül.

Merhaba kızlar,

Vücudumda jillian etkisini (ağrı yani) hissediyorum..

Dün gece yeni bir hayatı ilk kez izledim.. Çok duyguladım, insan kendine neler yapıyor gerçekten. Kadınlar hep daha az kilo vermiş sanki? Acaba metabolizma mı daha yavaş?

Hırslarından ve konuşmaktan çok birşey yapmadıklarından veremedilerTabii bir açıdanda erkeklerin metebolizması daha hızlı ve gerçekten istikrarlılar.Hak edenler kazandı.

bebegimin uyanmasini bekliyorum birazdan cikicam..disarda canim bisey cekmesin diye karnimi doyurdum guzelce :)
sabah domates peynir ekmek simdide yulaf gevregimi yedim disarda hersey yasak:)

ay ne bilim ebrucum ya bugünlerde hiç yemek yiyesiyok vallahi sadece böye yogurt meyve tarzı şeyler yiyesim geliyor çok sıcak ya havalar ondan da olabilüüüüüür. botoks olayını sordum işte onu devamı gelmesi gerekir mi ben öyle durmadan yaptıramam dedim hayır dedi sana yapcamın devamının gelmesi gerekmez dedi ayrıca dedi işte şimdi yaz ayları ya kaşları çatıyoruz güneşten vs seni ondan korur ordaki kasları çok çalıştıramayacagın için yazın kırışmazsın dedi aman du bakalım ne olcek

basarirsam evet öyle olucak:)) arkadaslarim sen verirsin diyor..herkes dedigini yaparsin diyor..buda tabi yüreklendiriyor insani:) ben ilk bas gunluk actim..ama olmadi takim halinde yarisarak cok daha etkili ve kolay..ins saglikla o gunleri görürsün canim ayrica tesekkür ederim inandigin icin :)

Ferhan masallah gercekten sportiflik gerektirirsabah sabah kalkip spor yapmak :)

eskiden öyleydim de kalmadiiii ahhh gidi ahhh

günaydııın

yada iyi öğlenler

selam cnm

ben ilk yapmayi "denedigimde" olmamisti:)) resmen becerememistim ..cok hizli,,sürekli yuksek tempo..bu masum tombik annecigi zorladi..saniyorum 3.yapisim fln tabi arada yuruyusler ve kendi yaptigim sporlarin etkisi..bu sabah zorlanmakla birlikte rahat yapabildim..bitirebildim yani..ben diger levelleri merak ediyorum

o programi bilmiyorum ben

hayiiiirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yaptirmaaaaaaaaaaa

kac yasindasin? yasla ilgisi yok deme.. öylesine merak ettim:)

selam kızlar !
daha eve dönemedik , akşama inşallah :)
dünkü menüm şöyle
kahvaltı
peynir
domates
salatalık
ceviz
simidin çeyreğinin yarısı (1 lokmalık yani )

ara
kiraz

öğlen-akşam
köfte
tavuk
salata
ayran

1-2 lt su
1 fincan yeşilçay
biraz sahilde yürüdük ama spor sayılmaz ...

Bak adını botokslu Funda koyarız ona göre.Bende onaylamıyorum daha çok gençsin ama tabii ki sen bilirsin.
Menün güzel olmuş Neslihan.Afiyet olsun.

Afiyet olsun canım. Menün dengesiz olmuş. Yanlış bişey yok yiyeceklerde ama genel olarak olumlu bir menü olmamış.

Yok tatlım yaaaa kızıl boyatmadım ama kızıl yapıştı kaldı bana. İstediğim gibi olmadı. Dibi farklı renk oldu altlar yine kızıl kaldı. Kapanmadı yani. Ama kırmızılığı azaldı. En az 2-3 boyamadan sonra istediğim renge kavuşacağım. Sanki dibindeki kendi rengimde üstteki boya gibi oldu. Birazdan resim çektireyim. Saçlarımıda öncesi sonrası yapayım

selam kızlarrrrr tatildeydim 14 günlük izne geldik çok az bi günümüz kaldı.herkes çok güzel kg vermeye devam etniş ben yerimde saydım tatilde olunca

Hoşgeldin canım. Bende unuttun bizi sandım. Kilo almaman güzel olmuş. Eeee ne zaman döneceksin aramıza

Hırslarından ve konuşmaktan çok birşey yapmadıklarından veremedilerTabii bir açıdanda erkeklerin metebolizması daha hızlı ve gerçekten istikrarlılar.Hak edenler kazandı.

Aynen katılıyorum sana canım. Hakeden kazandı. Ama erkekler daha iyi çalıştı bence metabolizmadan değil. Çünki genç olanlar bile az kilo verdiler. Çok çalışmak lazımdı çok çalışanlar kazandı.

Afiyet olsun canım güzel olmuş menün. Eeee dön artık biran önce özledik seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…